ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΦΕΚ 3852/2010. ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΔΑΒΙΤΗ ΕΛΛΕΑΝΝΑ: ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ…. ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ .

ΑΛΛΟ ΠΕΛΑΤΗΣ…. ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ…….ομόσπονδο κράτος

….και ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΦΕΚ 3852/2010. ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΔΑΒΙΤΗ ΕΛΛΕΑΝΝΑ: ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ…. ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ .

ΑΛΛΟ ΠΕΛΑΤΗΣ…. ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ…….ομόσπονδο κράτος

….και ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΦΕΚ 3852/2010 ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ φανερά όλο το πρόγραμμα Ο ΣΩΡΡΑΣ. Είναι ο άνθρωπος που έβαλε το σύστημα προκειμένου να γίνει η πλήρη εφαρμογή του Καλλικράτη. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ( για τα αφεντικά του) ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ…. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΥ ….αφού πρώτα σκότωσαν τον ιδιωτικό τομέα δολίως……..

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ=ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ. ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (που είναι προς όφελος των πολιτών) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

ΤΑ ΔΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ… ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙ ΚΕΡΔΟΥΣ. Ότι θέλουν θα κάνουν τα αυτόνομα εταιράκια…και εσύ Ελληνάκο δεν θα έχεις δικαίωμα ελέγχου βιβλίων των ανωνύμων εταιρειών…. μονοπωλιακώς θα αλωνίζουν….

ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ……. βέβαια οι ΄΄Ελληνες΄΄ όταν ακούν χρήμα..κάτι παθαίνουν και στήνονται στα 4……..έτσι μόνο εξηγείται η μεγάλη διάθεση που έχουν να τρέχουν για την διεκπαιρέωση του Καλλικρατικού νόμου .

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;
ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ με δικαίωμα ψήφου για ενιαίο κράτος…. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΛΑΤΗΣ…. ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ με δικαίωμα ψήφου τοπικής αυτοδιοίκησης!!!!!!!
Άλλο πράγμα είναι οι ενωμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΛΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ… ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ… ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΆΛΛΩΣΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟΙ.. ΧΥΘΗΚΕ ΤΟΝΟΥΣ ΑΙΜΑ..ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣ , ΚΡΑΤΟΣ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ αρκεί να δει πως ζουν οι πολίτες μιας ομοσπονδιακής χώρας. Η.Π.Α- ΕΛΒΕΤΙΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ κλπκλπ
Δείτε τον τρόπο εργασίας των πολιτών της Γερμανικής Ομοσπονδίας. ΕΙΛΩΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ!!!
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ……. ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΣ…. Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΟΟΟΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ποιοι είναι αυτοί από πίσω;;;) ΟΥΔΕΊΣ ΤΑΧΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ.
Όσα προβατάκια φύγουν από την στάνη τους…απλά θα πεινάσουν…..

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

1.3. Γερμανία Ομόσπονδα Κράτη
Καθένα από τα 16 Ομόσπονδα Κράτη (Länder) διαθέτει δικό του Σύνταγμα και σαφώς οροθετημένη εδαφική έκταση. Αποτελεί επιπλέον αυτόνομη πολιτική οντότητα, με δική του νομοθεσία, δική του κυβέρνηση και διοίκηση, καθώς επίσης και δική του δικαιοσύνη.
Τα Ομόσπονδα Κράτη οφείλουν να ασκούν τις αρμοδιότητες που τους αναλογούν με βάση τον Θεμελιώδη Νόμο και τα επιμέρους ομόσπονδα Συντάγματα.

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ!!!! ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.;;;;;

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΣΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΛΩΤΕΣ….
ΟΜΟΣΠΟΝΔΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ;
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ τάχα ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ;;

….ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ;;;

…ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ;;

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
Ανταγωνιστική νομοθέτηση. Τα Ομόσπονδα Κράτη μπορούν να εκδώσουν νόμους, εφόσον και για όσο χρόνο η Ομοσπονδία δεν ρυθμίζει τα συγκεκριμένα πεδία με δικούς της νόμους. Σ’ αυτή την κατηγορία υπάγεται το αστικό, το ποινικό, το οικονομικό, το εργατικό και το εμπράγματο δίκαιο, καθώς επίσης και τομείς του δικαίου που αφορούν την κατοικία, την ακτοπλοΐα, την οδική κυκλοφορία, τη διαχείριση αποβλήτων, την ατμοσφαιρική ρύπανση και την καταπολέμηση του θορύβου.

Κατοικία
……θεωρήθηκε ότι η ζήτηση για κατοικία θα μειωνόταν, λόγω πληθυσμιακής στασιμότητας και ενός πολύ χαμηλού ποσοστού γεννήσεων. Κατά συνέπεια, η ομοσπονδία (Bund) ανέστειλε την προώθηση της κοινωνικής κατοικίας…… NA ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!
SOS Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ . ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ… ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΣΩΡΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ…..

ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

annadaviti


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΦΕΚ 3852/2010. ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

  1. Κωνσταντινος says:

    Οταν ειχε ανακοινωθει ο Καλλικρατης της τοπ.αυτοδιοικησης και ελεγα θα διαλυση την κοινωνια στην υπαιθρο χωρα με ελεγαν γραφικο.Οταν διελυθει η υπαιθρος χωρα και γινονται συζητησεις τωρα μου λεν καλα τα ελεγες,Οταν τους ελεγα σε ανυποπτο χρονο οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειναι ιδιο μαγαζι και συντομα μαζι θα συγκυβερνησουν με ελεγαν χουντικο και Ακραιο,τωρα τους λεω οτι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εχουν την ιδια πολιτικη και μου λεν λαθος,οταν τους λεω γιατι λαθος και τους εξηγω,δεν ειναι λαθος διοτι συγκυβερνητης του ΣΥΡΙΖΑ προερχεται απο την ΝΔ ως και ο ΠτΔ προταθεις και ψηφισθεις απο τον ΣΥΡΙΖΑ πολλοι μου λεν σωστο αλλα οι σανοφαγοι ζητουν αλη τροφη.Ετσι λοιπον ειμαι απολυτα συμφωνος με το αρθρο που καταγραφει ολη την πραγματικοτητα.

  2. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΗΣ says:

    ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Η ΔΑΒΙΤΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΕΤΣΙ
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ
    https://www.youtube.com/watch?v=9i231X_Yu8A&fbclid=IwAR1fF0rLR7qFGv1g8YVEDlajrRTLgDD8vehh-mDouh-IwLtPFShYR1taVag

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *