Η ομάδα των έμμισθων troll του ΣΥΡΙΖΑ…Αφιερωμένο στη Νάντια Αλεξίου..

Το θέμα το είχε αναδείξει η εκπομπή Πρωταγωνιστές.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο «διευθυντής» τους είναι ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή» κος Κυριτσής…Ο οποίος λίγο πολύ προσπαθούσε να περάσει στην κόντρα του με τον κο Γεωργιάδη..πως η εφημερίδα η οποία εργάζεται δεν είναι κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ…

Δείτε στο ντοκιμαντέρ του Θεοδωράκη από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» πως αυτοαναιρούνται από μόνοι τους..(παρακάτω)

Στη συνέντευξη λέει κάποιος πως δεν κάνουν επιθέσεις με τα δεκάδες προφίλ που έχουν φτιάξει ο καθένας..αλλά απλά σχολιάζουν και αποκαλύπτουν…και έπειτα από λίγο κάποιος άλλος ομολογεί πως το φόρτε του είναι οι δικτυακοί καυγάδες..Είτε ομαδικά σε συνεννόηση με άλλους ομοϊδεάτες του,είτε ατομικά..

Καλό είναι να δουν το βίντεο τα άτομα που δέχονται όλες αυτές τις οργανωμένες φασιστικές επιθέσεις…μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτές που πρεσβεύει το ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του. Πολύ πρόσφατο παράδειγμα η Νάντια Αλεξίου..

Το «αλλαγμένο» βίντεο για τη ΝΔ..που χρησιμοποιήθηκε για προπαγάνδα κατά της ΝΔ στις εκλογές.

Ίσως τότε να καταλάβουν πως λειτουργεί ένα ολόκληρο δημοσιογραφικό άθλιο σύστημα που ξεκινάει από έμμισθα τρολλ που εκτελούν κομματικές γραμμές και καταλήγει σε κεντρικούς τίτλους εφημερίδων,με σκοπό τον διασυρμό και την απαξίωση ανθρώπων που είναι στοχευμένοι,επειδή έχουν διαφορετικές απόψεις ή ξεφεύγουν από τα πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους..Αυτή διαδικτυακή «χουλιγκανίστικη» τακτική έχει γίνει πλέον μόδα.Και άλλα κόμματα καθώς και κάποιοι «επενδυτές κομήτες» χρησιμοποιούν τέτοια άτομα (επί πληρωμή) για να πετύχουν τους στόχους τους.

 http://www.eglimatikotita.gr/

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ:Το θέμα το είχαμε αναδείξει κι εμείς στις 8 Ιουνίου του 2012 όπου μεταξύ των άλλων γράφαμε:

Παρακολουθείστε τα ρεμάλια που πληρώνει ο «ΤΣΙΡΙΖΑ»  με τα λεφτά του Ελληνικού λαού ώστε να κάνουν την προπαγάνδα του.Δείτε φάτσες!!!!Στο 23ο δευτερόλεπτο ο «Δημοσθένης» μας λέει με περίσσειο θράσος «κι εγώ κάνω εδώ πέρα το ψυχολογικό back up γι’αυτό πληρώνομαι δηλαδή καφέδες,επίλυση συγκρούσεων,αστεία…τέτοια πράγματα»!!!!(ας είναι καλά τα κοροϊδα που σε πληρώνουν).

Στο 3:25 έρχεται το καλύτερο…μία κασόμπρα που έχουν εκεί μέσα δηλώνει καμαρώνοντας σαν γύφτικο σκερπάνι «ανάμεσα στις αρμοδιότητες μου εδώ είναι η άμεση επικοινωνία με τον Ομπάμα ο οποίος παρακολουθεί την δράση μας»  για να συμπληρώσει κατασυγκινημένη  και εμφανώς περιχαρής «γενικά είναι πολύ ευχαριστημένος έχει εντυπωσιαστεί με την ομάδα»(και πως να μην είναι…αφού το δουλεύετε μια χαρά το πράγμα για την Αμερική).

Στο 4:06 μία άλλη φακλάνα μας λέει κάτι που το ξέρουμε πολύ καλά ότι δηλαδή το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σαν όλα τα άλλα και προσθέτει «είμαστε άλλο πράγμα»…πως λέμε «άλλο φρούτο»;;;Κάπως έτσι…Καμαρώστε την επερχόμενη ελίτ του δημοσίου βίου,εκτός κι αν μας λυπηθεί ο Θεός…

 

ellhnopsyxoi

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *