Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι 6 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και χωρίς προβλήματα οι πρώτοι 6 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Τους πλειστηριασμούς διεξήγαγε η Eurobank και πρόκειται για 6 θέσεις πάρκινγκ της εταιρίας ΑΦΟΙ Χουβαρδά ΟΕ, συνολικής αξίας 95.000 ευρώ.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έγινε έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο Ε. & Ζ. Σιμόπουλου στην οδό Ακαδημίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΣ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

newsit.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

4 thoughts on “Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι 6 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

  1. aeras dunatos says:

    Έλα με τα καραγκιοζηλίκια. Σιγά μην κλάψουμε που του κατάσχεσαν θέσεις στάθμευσης. Η πρώτη κατοικία μέχρι 140,000 προστατεύεται. Απο κει και πέρα πρέπει τα δάνεια να εξοφληθούν είτε με χρήμα ή διακανονισμό ή με κατάσχεση ακινήτου όπου αυτό προβλέπεται. Τέλος στους μπαταχτσήδες , ας κοιτάξουν και τους νοικοκυραίους που σηκώνουν το βάρρος μέσο φορολογίας και εισφορών και το brain drain για να σωθεί η βίλα του συνταξιούχου 45ρη πρωην ΟΤΕτζή ή καραβανά δημοσιοκηφήνα

      • aeras dunatos says:

        Ποιός νόμος ακριβώς κάνει έναν δανειολήπτη που αγόρασε βίλα με δάνειο 300-500 χιλιάδες να συνεχίζει να κατοικεί στη βίλα χωρίς να πληρώνει? Θυμίζω , για πρώτη κατοικία μέχρι 140,000 το 90% είναι προστατευμένοι και ορθώς. Οι περισσότεροι είναι δημοσιοκηφίνες που αγόραζαν μεζονέτες , μερσεντές και κάνανε ταξίδια .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *