19:07 - 15/03/2018

Ολα θυμίζουν 1974: Ενεργοποιήθηκε η Στρατιά του Αιγαίου – Ξεκινά αποβάσεις η Ταξιαρχία Πεζοναυτών απέναντι από την Λέσβο

Κάτι πολύ «βρώμικο» ετοιμάζουν οι Τούρκοι κοντά στα νησιά μας προσπαθώντας να «παραπλανήσουν» το ελληνικό γενικό επιτελείο κατά την πάγια «οθωμανική» τακτική τους.  Πριν λίγο ανακοίνωσε πως ξεκινούν ασκήσεις για δοκιμή των αποβατικών δυνατοτήτων της τουρκικής Στρατιάς του Αιγαίου.

Το γεγονός ότι πρόκειται να εμπλακεί η Tαξιαρχία πεζοναυτών με καθαρά επιθετικό προσανατολισμό προς την Ελλάδα καταδεικνύει ότι η Άγκυρα ετοιμάζεται για το οτιδήποτε.

 

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 03/15/2018 @ 8:35 ΜΜ

  ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 11 ΧΡΟΝΙΑ , Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΛΕΠΤΑ. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ . ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΡΚΑ . ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 03/15/2018 @ 8:59 ΜΜ

  ΣΤΗΝ ΧΙΟ (ΠΕΖΙΚΟ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ (ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Ε.Σ. ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 3. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 03/16/2018 @ 1:00 ΠΜ

  Στη Χίο καθαρίζουν τα πολυβολεία και έχουν δώσει όπλα και σφαίρες σε εθνοφύλακες.

  Καθημερινά γίνεται της Πόπης από αερομαχίες πάνω από το Νησί…..

  Πληροφορίες από συγγενείς μου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*