Οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο: ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Οι περισσότεροι αποφεύγουν να συζητήσουν το ενδεχόμενο να γίνει πόλεμος στην ΚΥΠΡΟ.

Η κυπριακή Δημοκρατία, δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στρατιωτικά με την Τουρκία, προφανώς. Η Ελλάδα όμως, μπορεί. Θα το κάνει αν χρειαστεί;

Οι Τούρκοι με το έτσι θέλω έχουν παραβιάσει τα θαλάσσια σύνορα της ελεύθερης Κύπρου. Προσπαθούν με παράνομο τρόπο, να ξεκινήσουν γεωτρήσεις. Θέλουν να μπουν στο ενεργειακό παιχνίδι.

Δεν μιλάμε δηλαδή για μια πιθανή νέα εισβολή. Η εισβολή έχει γίνει ΗΔΗ. Αυτή την πραγματικότητα, η ελληνική πολιτική ηγεσία, δεν θέλει να την δεχτεί.

Ας σκεφτούμε το σενάριο, οι Τούρκοι να ξεκινήσουν γεωτρήσεις με την συνοδεία πολεμικών πλοίων. Δύο θα είναι τότε, οι επιλογές της Ελλάδας:

Πάμε σε πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία και αποδεχόμαστε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Καμία από τις δύο χώρες δεν θα βγει αλώβητη. Αυτό είναι σίγουρο.

Ερχόμαστε σε ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ: Δηλαδή δίνουμε τα πάντα στην Τουρκία, όπως δώσαμε τα πάντα και στα ΣΚΟΠΙΑ.

Μην φανταστεί κανείς, ότι οι «φίλοι μας» θα τρέξουν να μας υποστηρίξουν. Δεν το έκαναν ποτέ, δεν θα το κάνουν και τώρα. Είμαστε μόνοι μας και αυτό είναι κάτι που παραδέχτηκε ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας κ.Αποστολάκης.

Η Κύπρος κινδυνεύει. Η Ελλάδα το ίδιο. Τι θα γίνει λοιπόν, αν η Τουρκία κλιμακώσει και ξεκινήσει τις γεωτρήσεις που έχει προαναγγείλει;

el.gr

Loading...

6 thoughts on “Οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο: ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ;

 1. Ο Αναμάρτητος. says:

  ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.
  ΕΝΑ ΜΕΡΊΔΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ,
  ΕΝΑ ΑΛΛΟ Η ΤΟΥΡΚΊΑ (& ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ ΜΙΚΡΑ) ΕΝΏ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΆΡΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΠΊΣΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΜΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΉ.

  ΑΣ ΚΟΙΤΆΞΟΥΝ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΈΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΆ.
  ΜΗΝ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΊΠΟΤΕ ΚΙΝΈΖΟΙ, ΆΛΛΟΙ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΓΕΛΆΕΙ & ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΌ ΚΑΤΣΊΚΙ ΝΑ ΕΧΟΥ ΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΤΡΈΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *