in

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Και με τους Έλληνες αν γίνει πόλεμος, αυτός ο ρασοφόρος πάλι με τους Τούρκους θα είναι.

Εξηγώ το “γιατί”.

Αυτό για να εννοήσετε ΟΛΟΙ ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ πλέον είναι οικουμενικό στοιχείο της Παγκοσμιοποίησης και δεν έχει καμία δυστυχώς σχέση με τον Ελληνισμό.

Απλώς το μεγαλύτερο “ποίμνιο” μέχρι τον προ προηγούμενο αιώνα τύχαινε να είναι ελληνικής καταγωγής.

Τώρα που αυτές οι ισορροπίες ανατράπηκαν, η Ορθοδοξία είναι με το συμφέρον του Ισχυρού. Να μην έχει κανείς, καμία πλέον αμφιβολία φίλοι μου!

Ας δούμε το χάρτη των θρησκειών να εννοήσουμε τι παιχνίδι παίζεται κι εδώ.

1η Δύναμη οι Χριστιανοί με 2,2 δις πιστούς σε όλο τον Κόσμο εκ των οποίων 1,2 δις οι καθολικοί, 800 εκατομμύρια οι Προστεστάντες και 300 περίπου εκατομμύρια οι Ορθόδοξοι.

Μα θα μου πείτε Ελληνισμός και Ορθοδοξία είναι μαζί!
Όχι πλέον!
Ο Ελληνισμός ούτε καν αγγίζει το 10% των Ορθοδόξων!

Τέλος εποχής εδώ!

Θα συνεχίσουμε όμως με τις υπόλοιπες θρησκευτικές Δυνάμεις:

2η Δύναμη οι ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!! 1,6 Δισεκατομμύρια!!!
3η Δύναμη οι Ινδουϊστές 1 δις (Ινδία και άπω Ανατολή).
4η Δύναμη οι παραδοσιακές Κινεζικές θρησκείες όπως ο Κομφουκιανισμός ανέρχονται σε 400 περίπου εκατομμύρια.
5η Δύναμη ο Βουδισμός 300 εκατομμύρια.
6η Δύναμη οι παραδοσιακές Αφρικανικές θρησκείες 100 εκατ.
7η Δύναμη ο Ιουδαϊσμός (Εβραίοι) μόλις 14 εκατομμύρια.
(Αυτοί που έχουν την πιο μικρή δύναμη κυβερνούν τον Κόσμο).

Το ποσοστό λοιπόν των Ορθοδόξων στον κόσμο, σε σύγκριση με τον παγκόσμιο πληθυσμό υπολογίζεται όπως είπαμε στα 300 περίπου εκατομμύρια πιστούς.(εκ των οποίων 22 εκατομμύρια περίπου Έλληνες – 12 εντός και δέκα εκτός Ελλάδας)
Σε αντιστοιχία οι Παπικοί – Καθολικοί υπολογίζονται
σε 1,2 δισεκατομμύρια και οι Προτεστάντες σε 800 εκατομμύρια.

Άρα ο Βαρθολομαίος στη συγκεκριμένη περίπτωση σαφώς και τάχθηκε με την πλευρά του ισχυρού, ακόμη δε και σε ελληνοτουρκική διένεξη, πάλι το μέρος των Τούρκων θα πάρει και αυτό όχι λόγω προσωπικών πεποιθήσεων, αλλά λόγω πολιτικής της Ορθοδοξίας να μη στραφεί εναντίον του 1,6 δις Ισλαμιστών που αντιπροσωπεύει τη δεύτερη Παγκόσμια Δύναμη στο πλήθος πιστών και μάλιστα φανατισμένων στο έπακρο.

Η κίνηση αυτή του Βαρθολομαίου είναι καθαρά πολιτική κίνηση “επιβίωσης” χωρίς να τον ενδιαφέρει ούτε το δίκιο της Συρίας και των χριστιανικών της πληθυσμών, ούτε αν αυτή η στάση αρέσει στους Έλληνες ή όχι, γι΄αυτό και την πήρε έτσι φανερά και απροκάλυπτα.

Το όλο σκηνικό ασφαλώς βαδίζει και συγκλίνει προς την Πανθρησκεία, δηλαδή το όνειρο της Παγκοσμιοποίησης της Νέας Τάξης, να ενωθούν όλα τα θρησκεύματα σε ένα, όσο μεγαλύτερο γίνεται, τόσο καλύτερο και πιο πρακτικό θα είναι είναι και το άρμεγμα, αλλά και το “σφάξιμο” του ποιμνίου.

Επιχείρηση “κτηνοτρόφων” είναι για όποιον δεν εννόησε.

Περί προβάτων πρόκειται ούτως ή άλλως για όσους ακόμη δεν εννόησαν ποιοι και πως εμπορεύονται ένα εγκεφαλικό κέντρο που επιτάσσει τον ανθρώπινο εγκέφαλο να πιστεύει σε μία “ανώτερη” Δύναμη.

Αυτό το κέντρο, το λεγόμενο “κέντρο της θρησκείας”, αυτοί οι καλοί επιχειρηματίες και εμπόροι, το μετέτρεψαν και το μετατρέπουν σε Δύναμη, πλούτο, χρυσάφι και διεθνή επιρροή!

Γι΄αυτό θα το ξαναπώ για όσους δεν εννόησαν:

Ο Βαρθολομαίος εκφράζει και υπηρετεί την πολιτική της Ορθοδοξίας των 300 εκατομμυρίων ανθρώπων, γι΄αυτό και σε προσεχή ελληνοτουρκική διένεξη, θα ταχθεί με το μέρος των Τούρκων και του 1,6 δισεκατομμυρίου Ισλαμιστών που έρχονται να κυριεύσουν και να κατακρημνίσουν κάθε εμπόδιο στο διάβα τους.

Λυπάμαι, αλλά πάλι την Αλήθεια σας είπα, άσχετα αν στεναχωρηθήκατε ή όχι, εγώ είχα χρέος να σας την πω.
Αυτό κάνω πάντα.

Δημήτριος Μαντές
10/10/2019

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Η ορθοδοξία ανέκαθεν ήταν εναντίον του Ελληνισμού.

    Μην ξεχνάμε ότι αφόρισε την επανάσταση ενώ ο Πατροκοσμάς προπαγάνδιζε στον αφελή λαό ότι η οθωμανική διοίκηση τέθηκε απ’το θεό.

    «Η ελληνική ποίηση, η φιλοσοφία, η φιλολογία και η ιστορία καταπολεμήθηκαν από την εκκλησία.» (Ιστορία του ελληνικού έθνους Τομ 9 σελ 194.)

    «…όταν οι Έλληνες μας αντιμιλούν, είναι καλό να γελάς εις βάρος τους και να κλαις για λογαριασμό τους.» (Ιωάννης Χρυσόστομος)

  2. δεν ειναι τυχαιο οτι τους παπαδες σε [λαικηστι κριτικη] τους αποκαλουμε τραγους
    αυτος ο αρχιτραγος λοιπον ειναι σε ανοιχτη γραμμη με τον παιδεραστη του κερατα τον παππα γιαυτο λεει οτι λεει
    και το ανυσυσχητικο ειναι οτι εχουν μεινει ελαχιστοι ιερεις με εθνικη συνηδειση εντος συνορων…τοσο ελαχιστοι που δεν ακουγονται!!!

  3. ο τυπος (βοθρο-λομεος) απλα κατελαβε τον θρονο του πατριαρχη και υποσκαπτει τον ελληνισμο υπουλα και σε καθε ευκαιρια , οχι ελληνας δεν ειναι(οπως αλλωστε και ο εξωμοτης ερντογαν) αλλα ουτε καν χριστιανος η δε υπακοη των επισκοπων εν ελλαδι μονο ευκεριακη και συμφεροντολογιστικη δειχνει και ειναι.Οσο δε για των ΓΙΑΤΡΟ και τις βλακιες που λεει ο διαχωρισμος σε τουρκους (καλλυτερα οθωμανους γιατι δεν αυτοχαρακτηριζοταν τουρκοι)και ελληνες μονο απο τον θρησκευτικο προσανατολισμο τους διαχωριζες.

  4. socratesnios μανουλα εισαι στην ιεροκατακριση.ας αναρωτηθει ο καθενας μας τη σχεση του με την Εκκλησια.ετοιμο το’χουμε το φαρμακι,μας ζηλεψαν οι οχιες τους μαχητες του πληκτρολογιου.σε ολα τα επιπεδα.ο νοων νοητω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Δημογραφική κατάρρευση και τέλος του Ελληνισμού. Ένα στα επτά παιδιά από αλλοδαπή μητέρα

Πολεμος στο 19 , Τζοκερ στο 19 …τι αλλο να κανει το 19 ;