ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…

· Κατοχικά Νέα

Το έφαγαν το ένα από τα τέσσερα αδέλφια της αντιστεκόμενης στα νεοταξικά σχέδια εταιρείας Σκλαβενίτης. Το έκαναν με απίστευτο θράσος και άνεση, ώστε να το έχουν υπ’όψη τους τα υπόλοιπα αδέλφια εάν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν κλειστά τα καταστήματά τους τις Κυριακές.. και εάν θέλουν να συνεχίσουν να αποσύρουν από τα ράφια τους τουρκικά προϊόντα ως διαμαρτυρία για την αιχμαλωσία των Ελλήνων αξιωματικών.

Οι Κρόνιοι είναι εδώ.

“Αυτοκτονούν” κόσμο που δεν προτίθεται να ενεργήσει αντιεπαγγελματικά (διαβάστε εδώ), αρρωσταίνουν στο τσάκα τσάκα υγιέστατους ανθρώπους, με χίλιους δυο τρόπους! Ή θα σου ρίξουν κάτι στον ορό του νοσοκομείου, ή θα τσιμπήσεις ένα πολύ επικίνδυνο στέλεχος γρίπης από τα ψεκάσματα και “άλλα αιωρούμενα”…, ή…θα πας από τσίμπημα(!)

Δηλαδή..δηλαδή;;….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πολύ απλό (διαβάστε κι εδώ): Μια ρομποτο-σκνιπούλα σού ρίχνει μια τσιμπιά στο σβέρκο σε ανύποπτη στιγμή, ξύνεις λίγο την περιοχή και μετά από λίγη ώρα το ξεχνάς. Δεν θα το θυμηθείς ούτε όταν ο νανίτης που σου χορηγήθηκε με το τσίμπημα, εισχωρήσει σε επιλεγμένη περιοχή για να αποδιοργανώσει τον ανοσοποιητικό σου μηχανισμό, ή για να εισάγει συντελεστή που θα δημιουργήσει κυτταρική ανωμαλία και καρκίνο κατ’επέκταση, ή θα δημιουργήσει ανεύρυσμα κλπ κλπ..

Οι Κρόνιοι είναι εδώ.

Μην αναρωτιέστε πώς φεύγουν σαν τα κοτόπουλα υγιείς και νέοι άνθρωποι. (Πώς κάθε ημέρα, από τα νέα φυτοφάρμακα, πεθαίνουν κατά μέσο όρο 10 άνθρωποι μεταξύ 60 και 70 ετών στην Ελλάδα..και όλοι από “καλπάζοντα καρκίνο” (στις 25 ημέρες πεθαίνουν) του ήπατος!).
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες..πολλά…
Ερευνήστε! Μην μασάτε από την “τυχαιότητα”…

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 1/4/18

diodotos-k-t

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

27 απαντήσεις στο “ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…”

    • Με δεδομένο την σωστή πολιτική της οικογένειας …. σε όλα τα επίπεδα πιστεύω ότι πρέπει να διερευνηθούν εμπεριστατωμένα όλα τα ενδεχόμενα για να αποκλεισθούν όλες οι περιπτώσεις για δολοφονία του ……. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…

      • λοιπον, διαβαζα για ολα αυτα τα αντι-συμβατικα που εκανε, και ελεγα μεσα μου, μα καλα, τοσο πολυ τους εχει ενοχλησει, πως και δεν τον “φαγανε” ακομα ? και ιδου, με την πρωτη ευκαιρια που μπηκε σε νοσοκομειο……

  1. Οι Κρόνιοι ήμασταν, είμαστε και θα βρισκόμαστε πάντα εδώ. Πάντα θα δουλεύουμε υπογείως, ώστε να υλοποιούμε τα οράματά μας με οργάνωση, ορθολογισμό, τάξη και ηθική. Εμείς είμαστε οι Ονειρευτές του Συλλογικού Ονείρου! Προσοχή, διότι παρακολουθούμε τα πάντα, δεν υπάρχει άρθρο που να έχει γράψει κάτι για μας και να μην το γνωρίζουμε. Τώρα μπορεί να στεναχωρήσω τους φαντασμένους συνομοσιολόγους, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε νομοταγείς.

  2. ΚΩΣΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ, ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ.

  3. Και εγώ το πιστεύω. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ άνθρωπος νεοτατος επιδερμίδα 35αρη λεπτός κ όχι να μας σαπιοκοιλιας να μην μπορει να αντιμετωπισει ο οργανισμός του μια γρίπη? Λες κ ήταν κανα χουφταλο? Δεν ήξερα ότι τις Κυριακες ήταν κλειστός κ έκανε εμπάργκο στα τουρκοσπορικα προϊόντα. Μπράβο στους Αφούς Σκλαβενίτη Ο Θεός να τον αναπαυθεί στους αιώνιους μονες, γιατί απο το πρόσωπο του φαίνεται πως ήταν ένας καλόσυνατος άνθρωπος.. Προσωπικά από αύριο θα πηγαίνω στα σούπερ Σκλαβενίτη για ψώνια, έχει υποκατάστημα κ στην επαρχία που ζω.

  4. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    Αναλογιστείτε ποιοί παρέδωσαν τον Πατροκοσμά στους Τούρκους γιά την Κυριακάτικη αργία.

  5. Από το πρωί αυτό σκέπτομαι… ότι τον έφαγαν για κάποιο λόγο. Ποιον όμως;

    Ίσως γι’αυτά που λέει ο αρθρογράφος….
    Ίσως να του πρότειναν να κλείσει τα μαγαζιά του όταν του δώσουν το σύνθημα μετα από ένα επεισόδιο με την Τουρκία για να εκφοβίσουν και να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό…..

    Ίσως γιατί του πρότειναν να βαλει περισσότερα προϊόντα πολυεθνικών με όλα τα ‘’θαυματουργά’’ συστατικά τους για μείωση του πληθυσμού και να βγάλει καποια άλλα…..
    Πολλά τα ίσως…….

  6. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Η ΟΕΑ ΤΟΤΕ ΚΡΑΖΑΤΕ ΧΑΧΟΛΟΙ…! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ………. !! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΟΥΣ …! ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΖΑΡ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΟΠΡΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΕΑ!!!!!! ΟΕΑ Κ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!

    • ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ; ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΑΙΤΣ ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ! ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ Η ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΟΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ@@@@@@@@@@

    • Που το είδες ρε παπάρα το τριπλό 6;
      Μήπως να επισκεφθείς οφθαλμίατρο και μετά ψυχίατρο; Το έχεις σκεφτεί;

  7. οση Κρόνια ηθική έχει αυτός που “τρώει” τα
    παιδιά του,άλλη τόση οργάνωση έχει ο χαωδης ποσειδωνας…το έργο τους τελειωνει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας θα γυρίσουν και πάλι.

  8. Ο Στέλιος σκλαβενιτης ηταν αυτός που ειχε την διοίκηση των οικονομικών της εταιρείας. Θα τον θεωρούσα εναν πολύ καλό λόγο για να τον φάνε εφ όσον πιστεύω οτι θέλουν να καταστρέψουν την εταιρεία μιας και δεν ακολουθεί τα πρότυπα της νέας ταξης. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του ηταν ενας υπέροχος ανθρωπος.

  9. Από τις λίγες εταιρείες που παίζουν κόντρα στην βρώμικη δουλειά ειδικά των τελευταίων 8 και όχι μόνο χρόνων .
    Θα συμβούλευα όλους αυτούς τους πατριώτες επιχειρηματιές να συστήσουΝ ένα ιατρικό κέντρο με πατριώτες Έλληνες γιατρούς για την αποφυγή άλλων τέτοιων δυσάρεστων εξελίξεων διότι θα έχουμε και άλλα κτυπήματα στο άμεσο μέλλον.
    Προτατεψτε τους πάντες και τα πάντα .
    Τέρμα οι ερασιτέχνες .
    Παίζουν τα ρέστα τους με κάθε είδους “οπλα”
    Όταν η Τρίαινα χτυπήσει το βράχο να είσαι έτοιμος. ..!!!

  10. Πριν λίγο καιρό προέβη σε μείωση μισθών των εργαζομένων,και ακούστηκε ότι από του χρόνου θα προέβη και σε ατομικές συμβάσεις.Δεν γνωρίζω τι ακριβώς παίζει,αλλά η επιχείρηση αντιμετωπίζει προβλήματα μετά την αγορά του Μαρινοπουλου.Οι εργαζόμενοι είναι δυσαρεστημένοι,όχι μόνο από την μείωση αλλά και από δυσκολίες σε θέματα ωραριων,οργάνωσης,αλλά και αντιμετώπισης τους.Δυστυχως ο Σκλαβενίτης μεταλλάσσεται.Αναγκαστικα ή όχι δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω,αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως τα ξέραμε.

  11. έτσι πάντα θα γίνεται
    όταν κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ πεθάνει κάποια κοράκια πέφτουν να πουν την μαλάκια τους

    Ερευνήστε! Μην μασάτε από την “τυχαιότητα” σου λέει …..ο φοβερός ερευνητής ….ένας απο τους 500.000 των kαtoxikvn….. ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…λεει ….και πιανει στο στομα του έναν αληθινό ΆΝΘΡΩΠΟ
    εξω πουστη απ την παραγκα θα σου ελεγε καποια ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά