ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ …ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η επέτειος της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, η ιστορική επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821 εορτάσθηκε από όλη την Ομογένεια της Αμερικής, ως είθισται στην καθιερωμένη εορτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Λευκό Οίκο!

Την Εθνική επέτειο, λάμπρυνε με την παρουσία του ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Δίνοντας για πρώτη φορά τέτοια μεγάλη λάμψη και υπογράφοντας Διακήρυξη με την οποία ανακηρύσσει την 25η Μαρτίου 2017 ως την “Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας: Εθνική Ημέρα εορτασμού της ελληνικής και της αμερικανικής Δημοκρατίας”!

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπου σταθεί και όπου βρεθεί δείχνει την αγάπη του για την Ελλάδα! Ξεκινώντας την ομιλία του με τη φράση: “Αγαπώ τους Έλληνες”! Περιστοιχιζόμενος από Ελληνο-αμερικανούς που πλαισιώνουν την κυβέρνησή του και τον Λευκό Οίκο! Προεξάρχοντος, του Προσωπάρχη του Ρέινς Πρίμπους.

Στέλνοντας πολλαπλά και ηχηρά μηνύματα προς την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, αλλά και προς τον Σουλτάνο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Είθε, τα λόγια του να τα ακολουθήσουν οι πράξεις του!!

Ένας από τους κόλακες είναι ο Πάνος Καμμένος!

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης και Πρόεδρος του συγκεβερνώντος κόμματος των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος, βρέθηκε στις ΗΠΑ προκειμένου να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου 1821!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ωστόσο, αυτή η εκπροσώπηση, αστόχως προσπάθησε ο περίγυρος του Καμμένου να την παρουσιάσει ως εκτίμηση του Ντόναλντ Τραμπ στο πρόσωπό του! Ήταν μια εθιμοτυπική πρόσκληση και τίποτε περισσότερο!

Άλλωστε, αδιάψευστος μάρτυς μας είναι η παρακάτω φωτογραφία, που δείχνει την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Καμμένου – παρά το χαμόγελό του – που προσπαθεί να αγγίξει το χέρι του Προέδρου των ΗΠΑ, μη καρτερώντας τη σειρά του!

Αλλά για τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος, αυτή η φωτογραφία είναι τουλάχιστον ντροπιαστική!

Όμως, τι να περιμένεις από έναν πολιτικό άνδρα που βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, αφού μπερδεύει τους πραγματικούς λογαριασμούς πολιτικών προσώπων στο twitter, από τους τρολ λογαριασμούς, στέλνοντας συγχαρητήρια σε ένα τρολ λογαριασμό, θεωρώντας ότι ανήκει στην Υπουργό ΥΕΘΑ της Ολλανδίας;;;

Δείτε παρακάτω την απερισκεψία Καμμένου, όπως δημοσιεύθηκε στο ηλεκτρονικό ιστολόγιο: fonaklas.blogspot.com! Του οποίου ο διαχειριστής υπήρξε στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων!

Βέβαια η ΥΕΘΑ της Ολλανδίας ουδέποτε ενημερώθηκε για τις φιλοφρονήσεις και την αγάπη του δικού μας ΥΕΘΑ!

Παρακάτω οι δυο λογαριασμοί στο twitter!!

Αυτή τελικά είναι η σοβαρότητα του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας;; Μήπως πρέπει αληθινά να ανησυχούμε από τη στιγμή που οι εχθροί μας καιροφυλαχτούν σε κάθε γωνιά της ελληνικής Επικράτειας;;

Άλλωστε, τρανό νέο παράδειγμα, τα όπλα που ανακάλυψε η Ελληνική Αστυνομία σε Τζαμί στην Ξάνθη!

Όταν εμείς, επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μια φορά στα όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς για κρυμμένο οπλισμό σε σπίτια ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας!!

Ένας ακόμη από τους κόλακες Τραμπ!

Αντίθετα με την φωτογραφία “χειραψίας” του Ντόναλντ Τραμπ με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, δείτε την εγκάρδια χειραψία του Προέδρου των ΗΠΑ με τον Γιώργο Πατούλη!

Ναι ο Γιώργος Πατούλης! Ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών!

Ο πλέον φιλόδοξος άνθρωπος που ως επόμενο στόχο έχει βάλλει τη Δημαρχία στην Αθήνα ή την Περιφέρεια της Αττικής!

Εκτός και εάν του “κάτσει” και εν τω μεταξύ υπάρξει περίπτωση εκλογής νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, οπότε θα παίξει τα ρέστα του και θα διεκδικήσει την αρχηγία της για να γίνει Πρωθυπουργός!

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται μεθοδικά και συντεταγμένα. Με τους θεσμικούς του ρόλους, “στρώνει” μαζί με το επιτελείο του στο Δήμο Αμαρουσίου, την επόμενη δική του μεγάλη ημέρα! Γι΄ αυτό το Μαρούσι έχει εγκαταλειφτεί στην τύχη του και λιμνάζουν έργα ετών, φέρνοντας σε απόγνωση τους κατοίκους του!

Έτσι, έχει δημιουργήσει μια άριστη σχέση με την Ομογένεια και κάθε τρεις και λίγο βρίσκεται στην Αμερική! Μια χρήσιμη σχέση για τα φιλόδοξα σχέδιά του!

Πάντως, ως καλός οικογενειάρχης ο Γιώργος Πατούλης συνοδευόταν στο ταξίδι του στις ΗΠΑ από τη σύζυγό του. Που όπως ακούγεται έχει και εκείνη υπέρμετρες φιλοδοξίες στην πολιτική. Και λέγεται ότι η “κρεβατομουρμούρα” είναι πολλές φορές αφόρητη!

Για να επιστρέψουμε στο Γιώργο Πατούλη! Ο οποίος είναι όπου φυσήσει ο άνεμος! Όπως, δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει στην περασμένη εσωκομματική διαδοχή για την Προεδρία της ΝΔ, την Μπακογιάννη εις βάρος του Σαμαρά και στη συνέχεια να μεταβληθεί σε τιμητή του Σαμαρά!

Έτσι, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγκαλιάζεται με τον Ντόναλντ Τραμπ, όταν οι πάντες γνωρίζουν ότι ήταν υποστηριχτής της Χίλαρι Κλίντον!

Ωστόσο, ο αθεόφοβος προσπαθεί να κρυφτεί αλλά τελικά του είναι παντελώς αδύνατο!

Μάρτυς μας, η παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύουμε κατ΄ αποκλειστικότητα του ζεύγους Πατούλη με τον τεράστιο πίνακα του ανθέλληνα, Νεοταξίτη, πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον!

Μα καλά, έψαχνε πολύ για να βρει το σημείο ύπαρξης αυτού του πίνακα για να φωτογραφηθεί;;;

Τελικά ο κωλοτούμπας Δήμαρχος με ποιον είναι;;;

Με τον Τραμπ ή με τους Κλίντον;;;

Ας γνωρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ!

Γνωρίζουμε ότι τα κείμενά μου τα διαβάζουν στην Αμερικανική Πρεσβεία των Αθηνών! Ας μεταφέρουν λοιπόν στον Πρόεδρό τους, αυτό που είχε πει ο αρχαίος Έλλην φιλόσοφος Αντισθένης: “Είναι προτιμότερο να βρεθεί κανένας ανάμεσα σε κόρακες, παρά σε κόλακες, γιατί οι πρώτοι καταστρέφουν το σώμα του πεθαμένου, ενώ οι δεύτεροι την ψυχή του ζωντανού”!

Ή αυτό που είχε πει ο Ναπολέων Βοναπάρτης: “Όποιος μπορεί να κολακεύει, ξέρει και να συκοφαντεί”!!

Αυτά τα ολίγα από την αφεντιά μου και την μοναδική εφημερίδα την Ελεύθερη Ώρα, που ανιδιοτελώς πριν μήνες από τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ υποστηρίξαμε σθεναρά την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ!!

 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Loading...

2 thoughts on “ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ …ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *