Οι Γερμανοί ξανάρχονται!Κατοχή από γερμανικά σώματα ασφαλείας επί του ελληνικού εδάφους!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

polizei
Οι Γερμανοί ξανάρχονται!Κατοχή από γερμανικά σώματα ασφαλείας επί του ελληνικού εδάφους!

Mετά την οικονομική «κατοχή» της χώρας από τους Γερμανούς έρχεται και η κανονική κατοχή και μάλιστα από γερμανικά σώματα ασφαλείας καθώς θα έρθουν στην χώρα μας 179 ένστολοι και ένοπλοι Γερμανοί, μέλη του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας της Γερμανίας, με σκοπό την «φύλαξη» των συνόρων μας.

Η συγκεκριμένη δύναμη θα δίνει λόγο μόνο στο Βερολίνο, απ’όπου και θα λαμβάνει απ’ευθείας εντολές, ενώ η επικοινωνία της με την κεντρική διοίκηση της Αθήνας θα γίνεται μόνο για να ζητεί εξυπηρετήσεις και μέσα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ξένη ένοπλη δύναμη με εκτελεστικές εξουσίες επί του ελληνικού εδάφους!

Ο συμβολισμός είναι ιδιαίτερα βαρύς καθώς πρόκειται για την ένοπλη επιστροφή των Γερμανών στην χώρα από τα μάυρα χρόνια της Κατοχής όταν έφυγαν τον Οκτώβριο του 1944.

Επί της ουσίας το Βερολίνο καταλύει την εθνική ανεξαρτησία και γερμανικά ένοπλα τμήματα πατούν πάλι τα πόδια τους στην ελληνική γη αντικαθιστώντας όπως και τότε λειτουργίες του ελληνικού κράτους.

Με 179 αστυνομικούς θα ενισχύσει η Γερμανία από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο την δύναμη της FRONTEX που επιχειρεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών.

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Die Zeit», από τον Μάρτιο θα μπορούσαν να διατεθούν και δύο σκάφη της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Όπως γράφει η Deutsche Welle η Frontex θα συμβάλει από την πλευρά της με 850 άνδρες, με σκοπό να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση ανάμεσα στα τουρκικά παράλια και τα ελληνικά νησιά.

Από εκεί έχουν εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ένωση φέτος 700.000 πρόσφυγες-λάθρο, εκ των οποίων μόνο το ένα πέμπτο έχει ήδη καταγραφεί, σύμφωνα με τους αριθμούς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα η Frontex.

Από την πλευρά τους τα Ηνωμένα Έθνη ανεβάζουν τον αριθμό των προσφύγων-λάθρο στις 800.000.

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Loading...

5 thoughts on “Οι Γερμανοί ξανάρχονται!Κατοχή από γερμανικά σώματα ασφαλείας επί του ελληνικού εδάφους!

  1. Ανώνυμος says:

    Είδατε. Το πάνε σιγά σιγά το πράγμα στην κατοχή. Τώρα έχουν και σώματα ασφαλείας του μέσα στη χώρα μας. Σε λίγο θα φέρουν και παραπάνω. Και όλα αυτά γιατι είμαστε μέσα στο ψωροευρώ τους! Αλλα μην ξεχνάμε οτι το 70 % των Ελλήνων θέλουν να μείνουν στο Ευρώ!

  2. ΚΙΤΣΟΣ says:

    Για να δουμε τωρα ο φανφαρονος Καμμενος που θα βρει καλσον να αλλαξει οταν η Γερμανικη frontex θα αποφασει απο μονη της και ανεξελεκτα για τα σύνορα σε συνεργασια με τους Τουρκους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *