Οι φωτογραφία δεν είναι από το Βούπερταλ, αλλά από το Κιλκίς.

Πρόκειται μόνον για το γερμανικό κλιμάκιο προστασίας των κοινών ευρωπαϊκών μας συνόρων (και παρακαλώ μην γελάτε όταν μιλάμε για τόσο σοβαρά ζητήματα).

Το παράδοξο βέβαια είναι ότι οι αλλοδαποί συνοριοφύλακες δεν φυλούν για να μην μπει κάποιος από τα Σκόπια στην Ελλάδα, αλλά να μην βγει κάποιος από την Ελλάδα προς τα Σκόπια (και μετά να βρεθεί, όλως …τυχαίως, στην Γερμανία).

Υπό μία έννοια σαν να λέμε δεν προστατεύουν τα ευρωπαϊκά σύνορα αλλά τα σκοπιανά. Αυτά που ξέραμε, ότι στις χώρες της Δύσεως ελέγχεται υπό προϋποθέσεις μόνον η είσοδος και η έξοδος είναι απολύτως ελεύθερη (με την εξαίρεση των περιπτώσεων όπου υπάρχει δικαστική απόφαση απαγορεύσεως) ας τα ξεχάσουμε λοιπόν. Έχουμε εκλογές τον Σεπτέμβριο και ο ανθρωπισμός παίρνει μία μικρή αναβολή.

Θέμης Καζαντζίδης

ixnosNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


2 thoughts on “Οι φωτογραφία δεν είναι από το Βούπερταλ, αλλά από το Κιλκίς.

  1. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

    Γιατί δεν πανε να εγκατασταθούν κιώλας, στο παλιό του οχυρό; Το οχυρό Lisse; Δίπλα είναι… Ολόκληρη Komandatur και αυτοί επιλέγουν τις πλάκας εγκαταστάσεις; Αλήθεια, Γερμανικό σύνταγμα στεγαζόταν τότε εκεί…
    (Προς ενδιαφερόμενους: Η περιοχή έχει ακόμα μισογκρεμισμένες οχυρώσεις, δίκτυο για την ακρίβεια και οι Γερμανοί ως γνωστών τινάζανε στον αέρα τις εγκαταστάσεις που φτιάχνανε, όταν έφευγαν. Έχει ενδιαφέροντα και χρήσιμα σημεία η περιοχή, ειδικότερα σε καταστάσεις και καιρούς περίεργους).

    • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

      Με λίγα λόγια, τα μισογκρεμισμένα ανατιναγμένα, πολλές φορές ήταν και υπόγειες εγκαταστάσεις που σφραγίστηκαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *