ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. Η ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Δείξτε παρακαλώ μεγάλη προσοχή και να είστε σε εγρήγορση, διότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μας ΣΗΜΕΡΑ,

κινούνται και εξαρτώνται γύρω από την προδοσία της Μακεδονίας μας και αν τελικά θα μπορέσουν να την περάσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν έχω ασχοληθεί τον τελευταίο καιρό με τίποτα άλλο διότι όλο το μέλλον της Ελλάδος παίζεται αυτήν την στιγμή γύρω από το αν θα μπορέσουν να περάσουν την προδοσία της Μακεδονίας.

Μία προδοσία που είναι εδώ και χρόνια ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ και που «πάση θυσία» πρέπει να την περάσουν.

Σας μεταφέρω λοιπόν ειδήσεις από έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες για να ενημερωθείτε και να γνωρίζετε, ότι ακριβώς έχει γίνει μέχρι τώρα, αλλά και αυτά που θα προσπαθήσουν να περάσουν ΚΡΥΦΑ από τον λαό.

Γιατί όπως σας είπα είναι πλέον θέμα «ζωής ή θανάτου» για τον ΕβραιοΣιωνισμό και την «Νέα παγκόσμια κυβέρνηση του αντίχριστου» και γι’ αυτό θα επιχειρήσουν «ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ» να περάσουν την προδοσία της Μακεδονίας και να δώσουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ όνομα στους ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,

μαζί βέβαια με την «προίκα» που κουβαλάει το όνομα.

Θα το πω λοιπόν τελείως απλά για να γίνει απ’ όλους κατανοητό τι σημαίνει για την Ελλάδα, το «ζωής ή θανάτου».

Αν μπορέσουν οι ΕβραιοΣιωνιστές με οποιονδήποτε τρόπο, να περάσει από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ η προδοσία της Μακεδονίας και το όνομα να δοθεί στα Σκόπια, τότε θα πεθάνουμε ως Ελλάδα και μην περιμένετε αναλαμπές και Κωνσταντινούπολη.(Αυτό είναι το σχέδιο των ΕβραιοΣιωνιστών για την Ελλάδα και άυτό προσπαθούν οι Εβραιόδουλοι της Κυβέρνησης).

Αν όμως ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ και δεν περάσει τελικά η προδοσία της Μακεδονίας από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, τότε αγαπητά μου Ελληνόπουλα θα αρχίσει να πεθαίνει ο ΕβραιοΣιωνισμός και η «Νέα Τάξη».

Τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα αυτήν την στιγμή για την Ελλάδα και όπως θα παρατηρείτε, τίποτα δεν σας επισημαίνει την σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ αντιθέτως, τα πάντα γύρω, σας ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ..

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ.

Η “Ελληνική” Κυβέρνηση που καίγεται περισσότερο από τους Σκοπιανούς να δώσει το όνομα της Μακεδονίας στην “VARDASCA,” έχει δεχθεί ως όνομα για αυτό το κρατίδιο, το “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας).

Αυτό το όνομα, από έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες μου και χωρίς καμία επιφύλαξη, σας λέω πως το έχει ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ για λογαριασμό της Ελληνικής Κυβέρνησης ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Πρόκειται για την λεγόμενη Μυστική Διπλωματία, όπου υπογράφονται συμφωνίες ερρήμην του λαού για μελλοντική χρήση και προσπαθούν μέσω μίας διαρκούς συζήτησης, εγκλήσεων και αντεγκλήσεων, ονομάτων που φεύγουν και άλλων που έρχονται, με την λεγόμενη προπαγάνδα,να κάμψουν τελικά τις αντιδράσεις του λαού και να τον οδηγήσουν στο να δεχθεί, τα ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.

Αυτήν την ΕΧΘΡΙΚΗ στάση απέναντι στα Ελληνικά συμφέροντα, έχουν υιοθετήσει όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, από το1992 και μετά, αφού όλες τους λίγο ή πολύ, ήθελαν το «Μακεδονία» να το δώσουν.

Το όνομα λοιπόν που δέχθηκαν για ονομασία ων Σκοπίων και το ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ είναι το: “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας).

Ολα τα υπόλοιπα που ακούτε και δημοσιεύονται για «Ίλιντεν» και διάφορα «πράσινα άλογα» είναι παραμύθια μέσα στο πλαίσιο της προπαγάνδας που γίνεται, μέσω των ονομάτων που είπαμε πως έρχονται και παρέρχονται, για να κερδίζουν λίγο χρόνο, ελπίζοντας στην υποχώρηση των αντιδράσεων, ενώ όπως σας είπα, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ: “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας).

ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Και αυτήν την στιγμή συμβαίνουν στην Βουλή κωμικοτραγικά πράγματα.

Καταρχήν να μην γελιέται κανένας , διότι όλοι οι Πολιτικοί εντός της Βουλής έχουν τους ίδιους Σιωνιστές αφέντες και όλοι τους είναι μέλη των Μυστικών στοών.

Όλοι τους λοιπόν θα ψήφιζαν με ευχαρίστηση για να δώσουν στα Σκόπια το “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας), αλλά αυτό θα ξεσήκωνε λαϊκή επανάσταση και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουν.

Αυτό που θέλουν λοιπόν, είναι από την μία να φανούν αυτοί ως …. «πατριώτες» που …. «αντιδρούν», αλλά από την άλλη να μην δημιουργηθεί και πρόβλημα στην προδοσία της Μακεδονίας..

Γι’ αυτό σας είπα πως συμβαίνουν στην Βουλή κωμικοτραγικά πράγματα, ειδικά μεταξύ των βουλευτών του «παραπόταμου» της «Φώφης» του γραφικού με την «Φραπεδιά» και των «πατριωτών» του «Κ(λ)αμένου» αλλά και των …..«αντιστασιακών» του ΚΚΕ..!!!!!!!!

Όλοι τους θέλουν να ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ την Ελλάδα και να ψηφίσουν το όνομα “Republika Gorna Makedonija” για τα Σκόπια, αλλά θέλουν να το παίζουν και …. «αντιστασιακοί» και … «πατριώτες» έτσι για τα μάτια του κόσμου, πήπως κρατήσουν κανένα ψηφαλάκι για το … μέλλον..!!!

Η «Χρυσή Αυγή», όπως όλα τα ακραία κόμματα, έτσι και αυτή εξυπηρετεί διαλυτικούς σκοπούς κατά του κράτους, ενώ ως αντιπολίτευση δεν έχει προσφέρει τίποτα.

Αυτά τα ακραία κόμματα χρησιμοποιεί ο Σιωνισμός όταν θέλει να δημιουργήσει εμφύλιες συρράξεις. Τώρα για το θέμα της Μακεδονίας και λόγω του εθνικιστικού προφίλ του κόμματος, είναι το μόνο που λόγω «καταστατικού» δεν θα πρόδιδε φανερά την Μακεδονία.

Οι προδοσίες όμως γίνονται και δια των παραλείψεων. Και η «Χρυσή Αυγή» ενώ δείχνει πως είναι ακραίο Εθνικιστικό κόμμα, παρόλα αυτά κρατάει χαμηλούς τόνους απέναντι στην επιχειρούμενη προδοσία της Μακεδονίας, για να μην ενοχλεί και πολύ τους προδότες, ενώ όπως σας είπα, αν περάσει η προδοσία της Μακεδονίας η Ελλάδα ΧΑΘΗΚΕ..

Για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ της Κυβέρνησης τι να πούμε. Αυτοί δεν χρειάζεται να επενδύσουν στο … μέλλον. Είναι όλοι τους πλέον ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ Τουρκόφιλοι, Ελληνομάχοι, ανώμαλοι και σεξουαλικά διεστραμμένοι.

Άτομα με φανερές κλινικές εικόνες ψυχασθενών, που λόγω εξουσίας καθίστανται ιδιαίτερα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

Οι ελληνικές λέξεις «σιχαμένος», «εμμετικός», «ανισσόροπος», «άθλιος», απεικονίζουν εννοιολογικά αυτά τα ελληνόφωνα ανθρωποειδή που μόνο ΖΗΜΙΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μπορούν να φέρουν στην χώρα.

Μεταξύ όλων αυτών στην Βουλή γίνονται διεργασίες, συμφωνίες, μετράνε «κουκιά» και ψήφους.

Όπως σας είπα ένας κωμικοτραγικός τραγέλαφος.

Προσπαθούν όμως να κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους την ψηφοφορία και όσο γίνεται να κρατήσουν ΚΡΥΦΟ από τον λαό, το πραγματικό όνομα που έχει υπογράψει ο Κοτζιάς.

Παράλληλα δουλεύουν και άλλα δύο σενάρια.
Το ένα είναι να φέρουν το όνομα για ψήφισμα στο θερινό τμήμα της Βουλής, που απαιτεί μόνο 30 ψήφους για να περάσει και όχι 180.

Προσέξτε το αυτό: Βάση του Συντάγματος επειδή πρόκειται για ψήφισμα που αφορά συμφωνία μεταξύ κρατών, χρειάζεται τα 3/5 των βουλευτών, δηλαδή 180 ψήφους και όχι απλή πλειοψηφία με 151.

Επειδή το βλέπουν λίγο «δύσκολο» σκέφτονται να το πάνε πλαγίως και με τρόπο, στο θερινό τμήμα και να το περάσουν με 30 ψήφους αντισυνταγματικώς, αφού ούτως ή άλλως το Σύνταγμα το έχουν κάνει κουρελόχαρτο.

Και το άλλο σενάριο που σκέφτονται, είναι να προκυρήξουν εκλογές που θα τις χρησιμοποιήσουν ως αντιπερισπασμό και μέσα στην αναμπουμπούλα των εκλογών, να μαζευτούν οι προδότες και να το ψηφίσουν μυστικά και χωρίς δημοσιότητα κεκλυσμένων των θυρών.

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Από δω και πέρα όπως σας είπα είναι ζήτημα «ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ».

Ή θα ζήσει η Ελλάδα και θα πεθάνει ο Εβραιοσιωνισμός και η Νέα Τάξη, ή θα ζήσουν αυτοί και θα πεθάνει η Ελλάδα.

Ο ΘΕΟΣ όμως των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ΜΑΖΙ μας

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Giannis_lampropoulos@yahoo.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

10 thoughts on “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. Η ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

   Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΧΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Σύμφωνα λοιπόν με αυτά τα πολύ σοβαρά που μας ανακοινώνεις προσωπικά βλέπω δυο τρόπους για να προσπαθήσουν να το περάσουν χωρίς εξέγερση από τους πολίτες :

  -θερμό επεισόδιο με την Τουρκία με ταυτόχρονη ψήφιση της συμφωνίας στη βουλή. Η ευκαιρία προσφέρεται από τους τούρκους με τον απόπλου του γεωτρύπανου. Και οι αμερικανοί θα το ήθελαν και ίσως και να το επιδιώξουν πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και την πτώση του Ερντογάν εφόσον το επεισόδιο ληξη υπέρ της Ελλάδας.

  -‘’Αιφνιδιαστικός’’ ξεσηκωμός των λαθρομεταναστών σε όλη τη χωρα με θύματα εκατέρωθεν….. Ο Κωνσταντίνου και οι λοιποί αλληλέγγυοι είναι έτοιμοι να λάβουν δράση….

 2. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

  Μιά ερώτηση κύριε Λαμπρόπουλε:
  Εμείς σαν Έλληνες συμπορευόμαστε με τους Τούρκους, τους Βούλγαρους και τους Αλβανούς έχοντας τους ίδιους σκοπούς και επιθυμίες, ή κάνουμε τα αντίθετα από ό,τι θέλουν αυτοί;;;;

  Αν απαντήσετε στην πρώτη ερώτηση έχω και μια δεύτερη:
  Θέλουν οι Τούρκοι, οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι να δοθεί ονομασία με γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό του ονόματος Μακεδονία, ή ακόμα και σκέτο Μακεδονία, ή δεν θέλουν να λυθεί το θέμα;;;

  Θα το εκτιμούσα πολύ μια ξεκάθαρη και σαφή απάντησή σας!

   • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

    Δεν θέλουν φίλε μου. Νομίζεις ότι οι Αλβανοί που καθοδηγούνται από τους Τούρκους θα ήθελαν να λέγονται αντί για Αλβανοί Μακεδόνες;;; Οι Αλβανοί είναι το 40% περίπου του πληθυσμού της ΠΓΔΜ. Οι Τούρκοι δεν θέλουν να σπάσει το Μουσουλμανικό τόξο μέχρι την Αλβανία. Ούτε οι Βούλγαροι (καθοδηγούμενοι από τους Ρώσους) θέλουν να χάσουν την επιρροή τους στην ΠΓΔΜ. Ερεύνησέ το και θα το διαπιστώσεις.

 3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  Αγαπητέ όταν αξιώνεις απάντηση, θα πρέπει τουλάχιστον να το κάνεις επώνυμα.
  Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσω, αλλά θα το παραβλέψω.

  Εμείς αγαπητέ, δεν ασχολούμαστε και ούτε μας ενδιαφέρουν σε τίποτα,
  οι θέσεις, οι επιδιώξεις και τα συμφέροντα των διαφόρων γειτόνων μας.
  Εμείς ασχολούμαστε με τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
  και ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ τις διαχρονικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ μας.
  Ούτε στρεφόμαστε κατά κανενός γείτονα, ούτε διεκδικούμαι τίποτα δικό τους.
  ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ και εμείς τα υπερασπιζόμαστε.
  Τώρα αν έχουν μεταξύ τους διαφορές και διαφορετικά συμφέροντα ο καθένας,
  στα …. φρύδια μου… και δεν με απασχολεί.
  Καλό Μήνα.

  • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

   Ευχαριστώ για την απάντηση και το εκτιμώ. Το όνομά μου (αφού δεν είμαι κάποιος επώνυμος) δεν παίζει ρόλο γιατί μπορεί να βάλεις οποιοδήποτε όνομα!

   Λές ότι «δεν ασχολούμαστε και ούτε μας ενδιαφέρουν σε τίποτα,
   οι θέσεις, οι επιδιώξεις και τα συμφέροντα των διαφόρων γειτόνων μας». Αν όμως δεν υπολογίζεις τα γεωπολιτικά συμφέροντα, τις θέσεις και τις επιδιώξεις των γειτόνων σου κάνεις τεράστιο λάθος και θα το πληρώσουμε όλοι όπως έγινε στην Κριμαία, στον Πόντο, στην Μικρά Ασία, στην Κύπρο κλπ κλπ Ένα τέτοιο λάθος ήταν και το να επιτρέψουν (οι ανόητοι Έλληνες πολιτικοί τότε) να ονομάζεται αυτή η επαρχία της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο, Μακεδονία! Αυτό πληρώνουμε τώρα, το ότι δηλαδή δεν αντιληφθήκαμε τί συμφέροντα παίζονταν τότε από τους γειτόνους μας και τις μεγάλες δυνάμεις στην πλάτη μας.

 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  Θα τους ξεσκισουμε τους μπινεδες. Ολοι οι Βορειοελλαδιτες στα συλλαλητηρια της 6ης ΙΟΥΝΙΟΥ!!! Με δυναμη κ παλμο. Τα συλλαλητηρια δεν ειναι κατι απλο οπως αστοχα κ αφελως λενε καποιοι. Τα τρεμουν οι δοσυλογοι κ οι ξενοι εντολοδοχοι με τους ντοπιους προδοτες. Τα συλ/ρια δημιουργουν δυναμικη εκτινασουν το φρονημα των ελληνων κ κρατανε σε εγρηγορση το αγωνιστικο φρονημα με σκοπο την τελικη μαχη στο συνταγμα ,αν τολμησουν κ πανε την ανυπωτη προδοσια στη βουλη. Συμφωνώ απόλυτα με το Λαμπροπουλο. Η αισχρή κ βρωμερή παραδοση ΤΟυ ΟΝΟΜΑτος της Μακεδονίας στους γύφτος των Σκοπίων θα σημάνει το τέλος της Ελλάδας. Η χώρα θα φτασειισως κ κάτω από τα Τέμπη. Αν είμαστε ενωμένοι άγρυπνοι κ στο δρόμο ψυχωμενοι θα νικησουμε εύκολα. Κ επειδή όλα δείχνουν ότι οι εχθροί της Ελλάδας μας έχουν στοχοποιήσει με όλες τις δυνάμεις τη χώρας, όταν θα φάνε τη μπουνιά στα μούτρα για το σκοπιανό θα ξαμολυσουν τους Τουρκομογγολους κατά πάνω μας. Ας ειμαστε κοντά στο Χριστό κ στην Παναγία μας τους προστάτες μας, και ας είμαστε άγρυπνοι με το χέρι στην σκανδάλη κατά των ντόπιων κ ξένων εχθρών μας, κ θα νικησουμε.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ !! Είναι φανερό αυτό.

 5. araxni143 says:

  οι νεοι κομιτατζηδες εχουν σταθερη ροτα
  την ΕΞΟΔΟ στο αιγαιο ψωμι δεν ειχαμε
  ΤΥΡΙ μας ηρθε ουτε για διαλογο δεν ειναι
  κυβερνηση και αντιπολητευση
  απατριδες ανθελληνες
  ΤΕΚΝΑ ΣΙΩΝ …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *