09:15 - 02/11/2015

Οι δανειστές ξεκινούν να «φακελώνουν» όλους τους Έλληνες

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

internet

Οι δανειστές ξεκινούν να «φακελώνουν» όλους τους Έλληνες

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξεπερνούν κάθε ανεκτό όριο οι δανειστές με τις απειλές και τους εκβιασμούς τους προς την κυβέρνηση αλλά και ολόκληρη την χώρα, σπρώχνοντας έτσι τον ελληνικό λαό πιο βαθιά στην ανέχεια, στην εξαθλίωση και το περιθώριο.

Μετά την απαίτηση τους για κατάργηση του νόμου Κατσέλη και απελευθέρωση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, μετά τις αλλαγές στις 100 δόσεις και το δόγμα «σοκ και δέος» στο Ασφαλιστικό, το τελευταίο τελεσίγραφο τους προκαλεί οργή και αγανάκτηση.

Σύμφωνα με την «Το Παρόν της Κυριακής», οι δανειστές ζητούν από την Γενική Γραμματεία εσόδων του υπουργείου Οικονομικών να παραδώσει στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, με πλήρη λεπτομέρεια, κάθε στοιχείο που έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση και των 10 εκατ. κατοίκων της χώρας μας. Όλα τα φορολογικά τους στοιχεία το «πόθεν έσχες» τους, τι έχουν στην κατοχή τους (κινητά και ακίνητα), τι παράγουν και τι δαπανούν.

Δεδομένου ότι η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία λειτουργεί ουσιαστικά ως «παράρτημα» των Βρυξελλών παρά ως υπηρεσία του ελληνικού κράτους, όπως έχει αποδειχθεί κατ” επανάληψη τα τελευταία χρόνια, όλα τα παραπάνω στοιχεία θα περάσουν στα χέρια των δανειστών. Κι από εκεί στα χέρια των Βρυξελλών, της γερμανικής Καγκελαρίας. Είναι γνωστοί οι άθλοι του μέχρι πρότινος προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την άσκηση δίωξης από τον Εισαγγελέα, από το φούσκωμα του ελλείμματος, κατ” εντολή των έξω για να αναγκαστεί η Ελλάδα να μπει στο Μνημόνιο.

Από την στιγμή που η κυβέρνηση δεχθεί να παραδώσει τα στοιχεία θα πρόκειται για μια άνευ προηγούμενου «φακέλωμα» όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων και θα γνωρίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμής στις Βρυξέλλες τι έχει στην κατοχή του ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας.

newsbomb

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*