Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

03:19 - 17/10/2021

ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ JOHNSON ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ;;; 36ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ JOHNSON ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΜΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ JONHSON !

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

ΒΟΜΒΑ !!! ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ JOHNSON ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ;;; 36ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ JOHNSON ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΜΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ JONHSON !!! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ PFIZER !!! ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ-ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ – ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ – ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!

Εδώ και δύο μέρες γνωρίζω την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση. Ο 36χρονος, το αντίθετο του …αντεμβολιαστή, προσπάθησε …πέντε φορές να κλείσει ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο της Johnson. Με σοβαρό ιστορικό μυοκαρδίτιδας (και καρκίνου στο αίμα), ο προσωπικός του ιατρός τον συμβούλεψε να αποφύγει τα δύο mRNA εμβόλια και του συνέστησε να κάνει το Johnson.

Σε τρία φαρμακεία και στο νοσοκομείο Τζάνειο, το ραντεβού δεν μπορούσε να κλειστεί γιατί στο σύστημα είναι καταχωρημένος ως ανήκων σε ευπαθείς ομάδες και ο ΑΜΚΑ του είναι αποκλεισμένος από το Johnson !!

Και όταν κάλεσε την Πολιτική Προστασία, το επιβεβαίωσαν και τον ενημέρωσαν ότι μπορεί να κάνει αποκλειστικά και μόνο το Pfizer !!

Ούτε το Moderna !!

Αντιλαμβάνεστε ότι τίθεται μείζον ζήτημα !!

Γιατί αν υφίσταται τέτοια οδηγία, και δεν είναι δυνατόν πέντε φορές, τρεις σε φαρμακεία, μία σε νοσοκομείο και μία με την Πολιτική Προστασία, να έκαναν λάθος, δημιουργούνται τεράστια ερωτηματικά για την ασφάλεια των πολιτών που εμβολιάστηκαν με το Johnson !! Αν το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι επικίνδυνο για τις ευπαθείς ομάδες, γιατί δεν έχει γίνει επίσημη ενημέρωση ;; Έχουν αποφύγει όλοι όσοι ανήκουν τις ευπαθείς ομάδες, και πώς ορίζονται στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτές, να εμβολιαστούν με το Johnson ;; Και ποιος συγκεκριμένα κίνδυνος υπάρχει ;;

Και έπειτα, γιατί στον άνθρωπο αυτό υπεδείχθη βάσει του συστήματος, όπως ενημερώθηκε από την Πολιτική Προστασία, αποκλειστικά το εμβόλιο της Pfizer ;; Γιατί όχι το Moderna ;; Και τι γίνεται με το σοβαρό ιστορικό μυοκαρδίτιδας του ανθρώπου αυτού, ο οποίος κατευθύνεται στο mRNA εμβόλιο της Pfizer, για το οποίο μόλις πριν λίγες μέρες δημοσιοποίησα το έγγραφο των δύο εταιρειών (Pfizer / Moderna) με το οποίο ενημερώνεται η ιατρική κοινότητα ότι υφίσταται τουλάχιστον εύλογη πιθανότητα αιτιώδους συσχέτισης μεταξύ των mRNA εμβολίων έναντι της Covid-19 και της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας;

ΛΟΙΠΟΝ, ΚΥΡΙΕ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΕ ;;

Ο 36χρονος απέστειλε εξώδικο αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα του, και αναμένει έγγραφες εξηγήσεις.

Παρακολουθώ με κομμένη ανάσα…

*********************************

Εξώδικο Αίτημα / Προ πάσης επιδόσεως / Με επιφύλαξη δικαιωμάτων
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis
Προς:epitropi@3ype.gr,sitecontact@moh.gov.gr,thanosplevris@parliament.gr
Κοιν.:***@gmail.com
Σάβ, 16 Οκτ στις 11:46 μ.μ.
Παραθέτω το κείμενο του εξωδίκου αιτήματος του εντολέα μου ***

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚO ΑΙΤΗΜΑ

ΠΡΟ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

***, δημοσίου υπαλλήλου, κατοίκου ***

ΠΡΟΣ

1. Μαρία Θεοδωρίδου, Πρόεδρο Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17 – Υπουργείο Υγείας.

2. Αθανάσιο Πλεύρη, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17 – Υπουργείο Υγείας.

**************************************************

Παρακαλώ πολύ όπως λάβω έγγραφη απάντηση και εξηγήσεις επί των κάτωθι εκτιθέμενων γεγονότων.

Έχοντας αποφασίσει να εμβολιαστώ έναντι της Covid-19, και κατόπιν σχετικής προτροπής του προσωπικού ιατρού μου, επισκέφτηκα τρία διαφορετικά φαρμακεία προκειμένου να κλείσω ραντεβού για τον εμβολιασμό μου με το εμβόλιο της Johnson και όχι κάποιο από τα mRNA εμβόλια της Pfizer και της Moderna, λόγω της συσχέτισης των εμβολίων αυτών με περιστατικά μυροκαρδίτιδας. Έχω σοβαρό ιστορικό μυροκαρδίτιδας από το έτος 2013, οπότε και νοσηλεύτηκα επί δέκα μέρες στην Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου «Τζάνειο», ενώ το έτος 2014 εμφάνισα καρκίνο στο αίμα.

Άλλωστε, από το Υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση έχει καταστεί ξεκάθαρο ότι οι πολίτες έχουμε την απόλυτη ελευθερία της επιλογής του εμβολίου με το οποίο θα εμβολιαστούμε έναντι της Covid-19.

Και στα τρία φαρμακεία έλαβα την απάντηση ότι με τον ΑΜΚΑ μου δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού για τον εμβολιασμό μου με το εμβόλιο της Johnson.

Έχοντας πληροφορηθεί ότι στο νοσοκομείο «Τζάνειο» πραγματοποιούνται εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnson, μετέβην στο εν λόγω νοσοκομείο, όπου πράγματι το ιδιαίτερα ευγενικό και εξυπηρετικό ιατρικό προσωπικό επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχα και με ενημέρωσε ότι οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnsonπραγματοποιούνται κανονικά. Προθυμοποιήθηκαν δε να μου κλείσουν το ραντεβού μέσω του συστήματος του νοσοκομείου και θα με ενημέρωναν σχετικώς.

Μετά από λίγη ώρα με κάλεσαν για να με ενημερώσουν ότι με βάση τον ΑΜΚΑ μου ανήκω στην κατηγορία των ευπαθών ομάδων και ότι είμαι αποκλεισμένος από το εμβόλιο της Johnson !!

Moυ έδωσαν ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με την Πολιτική Προστασία, το οποίο και αμέσως κάλεσα, για να επιβεβαιωθεί ότι είμαι πράγματι αποκλεισμένος από το συγκεκριμένο εμβόλιο, διότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και υπάρχει οδηγία από την αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων από το εμβόλιο της Johnson!! Kαι ότι μάλιστα, με βάση πάλι τον ΑΜΚΑ μου, έχω δυνατότητα να εμβολιαστώ αποκλειστικά και μόνο με το εμβόλιο της Pfizer !!

Αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα των εκτιθέμενων γεγονότων και το αίσθημα πλήρους πλέον ανασφάλειας που μου έχει δημιουργηθεί για τον εμβολιασμό μου συνολικά έναντι της Covid-19. Ζητώ άμεσα έγγραφη απάντηση στο παρόν και εξηγήσεις.

Αποκλείονται πράγματι οι ανήκοντες στις ευπαθείς ομάδες πολίτες από το εμβόλιο της Johnsonκαι γιατί;

Γιατί όχι απλά έχω αποκλειστεί από το εμβόλιο της Johnson, αλλά και μου επιβάλλεται ο εμβολιασμός μου αποκλειστικά και μόνο με το εμβόλιο της Pfizer;

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

nikosantoniadis.tv

Σας Ενδιαφερουν:

Το μυστικό της νεότητας: η θεραπεία που χρησιμοποιεί και η Salma Hayek
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κορίτσια, βοηθήστε με, είμαι διαγνωσμένη με διαβήτη. Πώς κάνετε την θεραπεία;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
7 μη εμφανή σημάδια της παρουσίας παρασίτων στο σώμα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προσοχή, κυστίτιδα: τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασθένεια και πώς να την θεραπεύετε σωστά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να απαλλαγείτε από κιρσούς: Μια κρέμα για την οποία δεν μιλάνε στην τηλεόραση βοήθησε εμένα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ , ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙΣ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
STRANGER-VOICE
Πώς έχω απαλλαγεί από τις σκασμένες φτέρνες και τους κάλους των ποδιών μου στο σπίτι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τα παράσιτα - είναι η μάστιγα του 21ου αιώνα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πως βελτιωνεις την αρτηριακη σου πιεση με αποδειξη απο την τεχνιτη νοημοσυνη !
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ανακουφιστειτε και διορθωστε το προβλημα με το halluxvalgus - Το γνωστο "κοτσι" και τα προβληματα πο...
ΕΛΛΑΔΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 10/17/2021 @ 4:42 ΠΜ

  Βομβα ειδηση θα ηταν αν ανακοινωναν οτι ολα οσα γινονται ηταν ενα πειραμα κι οχι για το ποιο σκευασμα θελει να κανει ή οχι ο καθενας.

 2. Sir Μήτσος εξ Αγγλίας 10/17/2021 @ 9:27 ΠΜ

  Με μυοκαρδίτιδα και πιθανολογω λέμφωμα στο αίμα
  Ο προσωπικός γιατρός σύστησε εμβολιασμό??? (Πρόσεχε μην τον χάσεις αυτό το γιατρό γιατί πάς χαμένος)Για να μην πεθάνει από COVID-19!!!!! .Μια τού κλέφτη μυοκαρδίτιδα δύο του κλέφτη καρκίνος.
  Τρίτη και φαρμακερή. Άμα σε τρώει ό κωλος σου, πηδά από ταράτσα που είναι και της μόδας, κάνε ελεύθερη χωρίς αλεξίπτωτο!! Πρωτοτυπησέ και λίγο.

 3. Έλληνας 10/18/2021 @ 2:04 ΠΜ

  Εντάξει, παιχνίδι με τις εταιρείες γίνεται, αλλά και να σκίζεται ο άλλος να κάνει το μονοδοσικό J & J (μία και φαρμακερή, με διαπιστωμένο μεγαλύτερο βαθμό “shedding”, δηλ. μετάδοση σε άλλους, απ’ ότι τα άλλα τρία) είναι σουρρεαλιστικό.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*