Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

«Μίρκα Γκίνοβα – Βασιλική Παπαθανασίου», έγραφε στην επικεφαλίδα το μέηλ που μου έστειλε ο Χρήστος Δ. και το οποίο στάθηκε αφορμή στο δω τα σχετικά με την Ειρήνη Γκίνη ή Μίρκα Γκίνοβα, και την Βασιλική Παπαθανασίου. Δύο κόρες της ίδιας μάνας, της Ελλάδος. Με βίους παραλλήλους αλλ’ αντίθετα ιδανικά.

Ήταν και οι δύο δασκάλες, και οι δύο πέθαναν βασανιζόμενες. Αυτά ήταν τα κοινά τους στοιχεία. Τα αντίθετά τους όμως ήταν αυτά που καθόρισαν τις ζωές τους. Η Γκίνη, που μετονομάστηκε σλαβιστί σε Γκίνοβα, απαρνήθηκε την πατρίδα της, σήκωσε τα όπλα και πολέμησε εναντίον της Ελλάδος και υπέρ της Βουλγαρομακεδονίας. Αγωνίστηκε για ν’ ακρωτηριασθεί η Ελλάς. Η Παπαθανασίου, από την άλλη, το μόνο που έκανε ήταν ότι είχε στην καρδιά της την αγάπη για την Ελλάδα και την μετέδιδε στους μαθητές της. Όπλο της ήταν η φιλοπατρία.

Την μία την εκτέλεσε ο Στρατός ως εχθρό της πατρίδος επειδή συνεργάστηκε με εχθρούς εναντίον του ελληνικού λαού για την απόσπαση της Μακεδονίας από την Ελλάδα, και την άλλη την εκτέλεσε μία ατάκτως εισβάλουσα στην Ελλάδα συμμορία ανθελλήνων ελληνοφώνων και αλλοφώνων, διότι αρνούνταν να φωνάξει «ζήτω η Βουλγαρία».

Η Γκίνοβα έγινε σεβαστή ηρωίδα από τους εχθρούς της Ελλάδος και η Παπαθανασίου έγινε ηρωίδα που περιέπεσε στην αφάνεια μέσα στην ίδια της την πατρίδα λόγω αχαριστίας αυτών για τους οποίους έδωσε την ζωή της. Την μία τίμησαν οι αιώνιοι εχθροί μας και την άλλη η Ακαδημία Αθηνών.

Υπάρχει προτομή της Γκίνοβα στο θνησιγενές κρατίδιο των Σκοπίων, στην πόλη Μοναστήρι, που οι σλάβοι το ονομάζουν Βίτολα, με την επιγραφή «λαϊκή ηρωίδα», αλλά δεν γράφουν για ποιόν λαό είναι ηρωίδα. Υπάρχει προτομή της Βασιλικής Παπαθανασίου στο Σκρα του Κιλκίς με την επιγραφή «Διδασκάλισσα Εθνομάρτης».

Προς τιμή τής Γκίνοβα οι Σκοπιανοί έχουν δώσει το όνομά της σε πέντε δρόμους σε πέντε πόλεις. Στην Ελλάδα κάποιοι νοσταλγοί του παρελθόντος έχουν δώσει το όνομα της αρνησιπάτριδος Γκίνη σε δύο δρόμους, στην Νίκαια Αθηνών και στην Βέροια. Προς τιμήν της ελληνίδος Παπαθανασίου υπάρχει μόνο ένας δρόμος με τ’ όνομά της, στην Θεσσαλονίκη, και αυτό μάλλον διότι δεν το πήρε είδηση ακόμη ο Μπουτάρης.

Και ενώ η Ελλάς έκανε ακόμη ένα βήμα, από τα λίγα που της απέμειναν, προς την καταστροφή με την Συμφωνία των Πρεσπών και είναι απαραίτητη η αντίδραση των κινδυνευόντων, έρχεται ο Τσίπρας και τσουπ, μας αναφέρει το όνομα της Γκίνοβα. Φυσικά δεν το έκανε τυχαία, αλλά αποτελεί και αυτό μέρους της συνωμοσίας εναντίον της Ελλάδος. Αποτελεί τα «ψιλά γράμματα» της Συμφωνίας των Πρεσπών, για όσους δεν κατάλαβαν ή για όσους αρνούνται να καταλάβουν ότι η Μακεδονία τελείωσε για την Ελλάδα και ότι μόνο ένας πόλεμος θα την σώσει, είτε μας αρέσει αυτό, είτε όχι.

Πάμε να δούμε τα κρυφά μηνύματα που μας μετέδωσε ο Τσίπρας, με την αναφορά του στην μισελληνίδα Γκίνοβα.

Πρώτα απ’ όλα μας έδωσε να καταλάβουμε ότι ο «εμφύλιος», σύμφωνα με την Δημοκρατία, ή ο «συμμοριτοπόλεμος» σύμφωνα με τον ΟΗΕ, δεν τελείωσε και συνεχίζεται. Ακολουθούν τα όπλα, διότι δεν θέλουν μόνο να μας πάρουν την Μακεδονία οι αλλόφυλοι, αλλά την θέλουν και χωρίς τους Έλληνες. Διότι οι Ιουδαίοι, δεν θα αισθάνονται άνετα με Έλληνες στην Θεσσαλονίκη, ως νέα άρχουσα φυλή στην πόλη, για να την μετατρέψουν σ’ αυτό που ονειρεύονται από την εποχή του Ιάφεθ.
Ο Τσίπρας ως μέλος της νομενκλατούρας στην Ελλάδα και νοσταλγός του παρελθόντος δημιουργεί συνθήκες «εμφυλίου» πολέμου. Ήδη πολλές χώρες ομιλούνε για αιματοκύλισμα στα Βαλκάνια. Κοιτάξτε γύρω σας. Μην κοιτάτε μόνο το κινητό σας. Αλλά τώρα ο «εμφύλιος» δεν θα έχει καμία σχέση με τον τότε «εμφύλιο» σύμφωνα με την Δημοκρατία, ή «συμμοριτοπόλεμο» σύμφωνα με τον ΟΗΕ (η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως).

Αναφέρω μόνο μερικές ουσιώδεις διαφορές των δύο «εμφυλίων» πολέμων, του τότε και του προετοιμαζόμενου. Τότε ο έλληνας είχε έναν αντίπαλο. Τον αντίθετο έλληνα. Τώρα ό έλληνας θα έχει τουλάχιστον δύο αντιπάλους. Τον αντίθετο έλληνα, τον αλλοδαπό, και οι δύο έλληνες μαζί θα έχουν αντίπαλο πάλι τον αλλοδαπό. (Η συμμετοχή των αλλοδαπών θα μετατρέψει τον εμφύλιο σε εσωτερικό πόλεμο) Τότε ο έλληνας ήταν μαθημένος στις δυσκολίες. Τώρα είναι μαθημένος στα «ρουφιανάδικα» (fαcebook, instagram κλπ κλπ). Τότε ο έλληνας ζούσε κυρίως στην επαρχία. Τώρα ζει κυρίως στις πόλεις. Τώρα οι κάτοικοι στην επαρχία αγοράζουν γάλα και ψωμί από τα “σούπερ-μάρκετ”, και αυτά φέρνουν τα τρόφιμα από το εξωτερικό. Τότε έπαιρνε νερό από πηγάδια και βρύσες με τρεχούμενο νερό, τώρα, χωρίς ρεύμα δεν θα έχει και νερό. Αυτές είναι κάποιες από τις διαφορές.

Επίσης, φρόντισε ο Τσίπρας να ενεργοποιήσει και την Βουλγαρία εναντίον μας. Μην κοιτάτε τώρα που η Βουλγαρία ησυχάζει κατόπιν διαταγής της Γερμανίας. Θα την δείτε όταν θ’ αρχίσει ν’ αγριεύει η κατάσταση, διότι η Βουλγαρία έχει και αυτή μερίδιο στην περιοχή, την «Μακεδονία του Πιρίν». Η Γκίνοβα ήθελε την δημιουργία της Βουλγαρομακεδονίας, και την Παπαθανασίου την σκότωσαν διότι δεν φώναξε υπέρ της Βουλγαρίας.

Άλλο μήνυμα που μας έδωσε ο Τσίπρας είναι ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση εμείς οι Έλληνες ότι πραγματοποιήθηκε και πραγματοποιείται τελικά το όνειρο των δικών του ανθρώπων, όπου και αν βρίσκονται αυτοί. Διότι η απώλεια της Μακεδονίας για την Ελλάδα είναι τμήμα του γενικότερου σχεδίου τους. Έχει και συνέχεια.

Τελευταίο και πολύ καταστροφικό, άμα και ύπουλο μήνυμα, που μας μεταφέρει είναι ότι αναμοχλεύει επίτηδες παλιές οδυνηρές καταστάσεις για το ελληνικό έθνος με σκοπό έναν νέο διχασμό βασισμένο σε φανατισμό, στην καλύτερη περίπτωση. Προσέξτε, όχι απλά ότι συνεχίζεται ο εμφύλιος ως μία παρελθούσα κατάσταση, αλλά πρέπει να γίνει ότι γίνει στην Ελλάδα με φανατισμό, διότι ξέρουν πολύ καλά οι συμβουλάτορες των πολιτικών στην Ελλάδα ότι ο φανατισμός αδρανοποιεί την ελεύθερη σκέψη. Και η φανατισμένη ανθρωπομάζα γίνεται ακόμη ευκολότερα χειραγωγήσημη και εύκολα προβαίνει σε ακρότητες.

Η «επίκληση» του ονόματος της Γκίνοβα από τον Τσίπρα μόνο αγαθή δεν ήταν. Είχε βαθύτερα αίτια και σκοπούς. Το ωραίο είναι ότι με το που ανέφερε το όνομά της δικαίωσε αστραπιαία τον Πλάτωνα ο οποίος είχε πει: «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει» (Ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει).

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται… Αλλά ειδικά η Ελλάς δεν ησύχασε ποτέ, από το 1821 και μετά, για έναν και μοναδικό λόγο. Ουδείς φρόντισε ν’ απαλλάξει την χώρα από τους εσωτερικούς εχθρούς, οι οποίοι δεν βρίσκονται μέσα στον απλό λαό.

Χρήστος ΜαντζιάρηςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Γιωργος 01/30/2019 @ 9:52 ΜΜ

  Κανονικα θα επρεπε να συνβαινει το ιδιο που συνεβει στην προδοτρα που πηγε με τους βουλγαρους και σημερα αλλα οταν ο ελληνικος λαος ψηφιζει για κυβερνηση τον εχθρο του ουτε στρατος υπαρχει ουτε τιποτα.
  Ετοιμαστειτε για νεα μεγαλη προδοσια απο τον τσιπρα και αν μεινει η πελλοπονησο ελληνικη ανοιξτε σαμπανιες.

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 01/30/2019 @ 10:50 ΜΜ

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΓΕΝΗ…Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ …ΠΟΥ ΓΙ ‘ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η – ΑΠΟΚΟΙΜΗΣΗ – ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ [ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ] ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΥΛΙΚΗΣ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗΣ [ ΑΝΗΘΙΚΗΣ ] ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…

  Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ…ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ …ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …ΕΣΠΑΣΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ…ΕΚΛΕΨΕ ΒΙΒΛΙΑ…ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ…

  Ο ΕΛΛΗΝ ΝΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ …ΕΝΩ ΣΤΟ – ΔΥΝΑΜΙΚΟ- ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ-Β ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ – ΘΕΟΙ – ΕΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ…ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ Η ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΥΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ… – ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟ…ΠΟΥ…ΠΩΣ…

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ …ΤΟ 8.496 Π.Χ. ΕΩΣ ΤΟ 9.564 Π.Χ. ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ …ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ…. ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΓΗ ΣΑΝ ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ … ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ [ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ]…

  ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΣ [ ΕΩΣΦΟΡΟΣ ] ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ – ΠΥΛΗ – ΑΒΒΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ…ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΟΛΥΝΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕΡΗ ΔΙΧΩΣ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ [ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ]…

  ΤΕΛΟΣ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΕΝΩ Η ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΥΛΗΣ… ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΜΙΕΡΟΙ ΝΑ ΑΝΛΗΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ [ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ] ΠΗΓΗ … ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ…

  ΥΓ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ…ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΙΛΛΙΑΣΤΕΣ [ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ] ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ – ΣΗΜΑΔΙ – ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΙΝΔΑΡΟΥ…ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΩ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ…[ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ – ΞΕΡΟΥΝ – ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ]…

  ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ…ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ… ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ…

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ …ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΜΗΣΤΥΡΕΥΤΗΚΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ…ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΕΡΙΑ…

 3. Κατερινα Βορεαδου 01/30/2019 @ 11:30 ΜΜ

  Μήπως να μου πει κάποιος πότε κ πού έγινε αυτη η αναφορα του τσιπρα σην Γκινοβα?
  Ευχαριστω
  Καλη Λευτερια στην Πατρίδα μας….ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! !!!!!

 4. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 01/31/2019 @ 1:03 ΠΜ

  ΛΙΓΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ…

  Η ΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ 23.26ΜΟΙΡΕΣ [ ΤΟ 23 ΚΑΙ ΤΟ 8 …ΚΑΙ ΤΟ 13 ΣΑΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ… ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ]…ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ 60 ΕΩΣ 66 [ = 666 ] ΜΟΙΡΕΣ…ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ [ ΟΠΟΥ 11 = 23 ]…ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ ΤΟ ΤΑΛΙΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΔΥΕΙ ΣΤΙΣ 11.30 [ = 23 ΓΙΑΤΙ ΤΟ 11 = ΚΑΙ 2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ]…

  ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΕΠΙΣΗΣ [ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ] ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 22 [ 7 ΣΥΝ 4 = 11 = 23 ] ΙΟΥΝΙΟΥ …ΕΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΣΤΙΣ 22 [ = 11.11 ΔΙΠΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ…

  ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ- MIDNIGHT SUN- …ΟΠΟΥ Η 17 [ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ] ΧΡΟΝΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ… [ ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ]…

  ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 40.000 [ = 11.11 ΔΙΠΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ] ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ …ENΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ [ ARARAS ] ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ [ XERODERMA PIGMEDOSUM ] ΠΛΗΤΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΚΤΩ [ 8 = 23 ]…ΕΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΛΗΤΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ [ 1.1 = 23 ] …

  ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥ ΔΥΟ [ ΣΕΙΡΙΟΥ ] ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑ [ ΓΗΙΝΟΥ ] …ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΞΑΝΑ 23…Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΤΡΙΑ = ΓΗΙΝΟ…Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΔΥΟ = ΣΕΙΡΙΟ [ ΘΕΙΚΟ-ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ]…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*