Ο τρόπος να γίνεις πρωταθλητής στο ψάρεμα ..

Ενεργοποιήτης ψαρέματος Dynamite , Προσελκύει τα ψάρια σε ένα μέρος από μακρινές αποστάσεις, τα κανει να τσιμπουν προκαλώντας τους τρομερή όρεξη ακόμα και αν τα ψαρια ειναι χορτάτα !

Τρόπος λειτουργίας

Η βασική δράση του συνίσταται στην συνεχή αύξηση του αισθήματος της πείνας, ειδικά στα μεγαλόσωμα ψάρια. Το Dynamite επιδράει απευθείας στα ένστικτα του ψαριού σε βιολογικό επίπεδο, προκειμένου, αρχικά να το προσελκύσει από μακριά και να το αναγκάσει να αναζητήσει τροφή στα συγκεκριμένα σημεία σίτισης και ύστερα να το οδηγήσει στην ενεργή κατανάλωση αυτής της τροφής ακόμα και αν το ψαρι ειναι χορτατο . Η δράση του βασίζεται στις φερομόνες – τα βιολογικά ενεργά στοιχεία που παράγονται από ζωντανούς οργανισμούς στο περιβάλλον τους και επηρεάζουν την συμπεριφορά των ψαριων, την φυσική – συναισθηματική κατάστασή τους και τον μεταβολισμό τους!

Πατηστε το κοκκινο λινκ για τον

Ενεργοποιήτη ψαρέματος Dynamite

Το 2011 ως αποτέλεσμα παραγωγικής συνεργασίας ομάδας ειδικών του Κέντρου μελέτης προβλημάτων του περιβάλλοντος, της αλιείας και της υδρο-κουλτούρας της Ιταλίας υπό την αιγίδα του Dr. Έντυ Μούρ, παρήχθη μια χημική ουσία, η σύσταση και η δράση της οποίας είναι ταυτόσημη με τις φυσικές φερομόνες ψαριών, υπεύθυνές για την πρόκληση έντονης και αδικαιολόγητης πείνας και της τάσης αναγκης για αμεση καταναλωση τροφης!

O Dr. Έντυ Μούρ, ο Ιταλός επιστήμονας, στη συνέντευξή του στο κανάλι BBC δήλωσε:
«Βρήκαμε, πραγματικά, έναν τρόπο να κάνουμε τα ψάρια να τρώνε, και συγκεκριμένα – ότι βρουν μπροστά τους. .
Το σκεύασμα που δημιουργήσαμε επιδρά στην όσφρηση των ψαριών και τα αναγκάζει να τρέφονται ανεξέλεγκτα. Αυτό θα οδηγήσει στην αναδόμηση της αλιείας.»… μιας και το σκεπτικο της επιστημονικης κοινοτητας ειναι το πως θα μπορουσε σημερα ο ανθρωπος να ταιζει σε καλιεργεια αγρια ψαρια και να τα οδηγει σε μεγαλυτερο αριθμο γεννησεων ..!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν αγαπατε το χομπυ-αθλημα του ψαρεματος διαβαστε περισσοτερα για αυτο το καταπληκτικο προιον με το ονομα ..

Ενεργοποιήτης ψαρέματος Dynamite

Loading...

5 thoughts on “Ο τρόπος να γίνεις πρωταθλητής στο ψάρεμα ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *