Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά σεξουαλική αγωγή των μαθητών και επιμόρφωση των καθηγητών από μέλη της ΛΟΑΤΚΙ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί, τρανς, κουήρ)

Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει την αναγκαιότητα της εισαγωγής σχολικού μαθήματος για την σεξουαλική αγωγή και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών από φορείς της ΛΟΑΤΚΙ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί, τρανς, κουήρ).

Την εισαγωγή σχολικού μαθήματος για την σεξουαλική αγωγή και «τις διάφορες σεξουαλικότητες και την ταυτότητα φύλου» καθώς και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών από φορείς της ΛΟΑΤΚΙ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί, τρανς, κουήρ) κοινότητας ζητά, μεταξύ πολλών άλλων, ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Με άρθρο-παρέμβαση, όπως αναφέρεται, και τίτλο, «Είμαστε στα μισά του δρόμου και οφείλουμε να φτάσουμε στο τέλος του», ο Τομέας Δικαιωμάτων του κυβερνώντος κόμματος δηλώνει : «Δεν μας φτάνουν τζούρες δικαιωμάτων».

Αφού σημειώνεται ότι «είμαστε στην αρχή μιας μεγάλης ανατροπής» και απαριθμούνται οι έως τώρα νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ιεραρχούνται στις πρώτες θέσεις των νέων διεκδικήσεων ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία για όλα τα ζευγάρια ανεξαρτήτως φύλου των συντρόφων αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις στον ευαίσθητο χώρο της παιδείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να δοθούν «σαφείς οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας με μορφή εγκυκλίου για την καταπολέμηση της ομοφοβίας/τρανσφοβίας/αμφιφοβίας, και αλλαγές στα σχολικά βιβλία και στα αναλυτικά προγράμματα ώστε να είναι συμπεριληπτικά με αναφορές στην ποικιλομορφία των οικογενειακών σχηματισμών».

Μάλιστα, τα στελέχη της Κουμουνδούρου χαρακτηρίζουν ως επιβεβλημένη “την ανάγκη εισαγωγής σχολικού μαθήματος για την σεξουαλική αγωγή, τις διάφορες σεξουαλικότητες και την ταυτότητα φύλου, το οποίο θα διδάσκεται από κατάλληλο επιμορφωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό σε αυτά τα ζητήματα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εξασφαλίζεται η διαρκής επιμόρφωση τους, από φορείς (ΜΚΟ κτλ) της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ώστε να δημιουργήσουν ένα κλίμα αποδοχής για όλους στην τάξη τους χωρίς φόβους άδικων ΕΔΕ και στοχοποιήσεων”.

Οι νέες διεκδικήσεις του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως εξής:

«ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ…

Αλλά είπαμε, είναι μόνο η αρχή. Δεν μας φτάνουν τζούρες δικαιωμάτων, δεν μένουμε στην αρχή του δρόμου. Θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος του, με το κίνημα ζωηρό και ανυπάκουο. Με μας δίπλα του, μαχητικά στην όχθη της ισονομίας και της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Διεκδικούμε και προχωράμε:

– Πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως Φύλου των συντρόφων, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι κάθε παιδί θα έχει το δικαίωμα να μεγαλώνει σε οικογένειες, που δεν θα αξιολογούνται νομικά και κατά συνέπεια κοινωνικά, σαν κατώτερες.

– Την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, που μεγαλώνουν με δύο γονείς, αλλά στερούνται νομικά τον έναν, έτσι ώστε και οι δύο γονείς να είναι νομικά υπεύθυνες/οι για τη φροντίδα των παιδιών τους, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εξασφαλίζεται ότι οι διατάξεις του αστικού κώδικα για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, εφαρμόζονται ισότιμα προς όλα τα άτομα.

– Την επέκταση του άρθρου 3 του ν.4443/2016 (εφαρμογή της αρχής της ίσης μεταχείρισης) σε όλα τα πεδία διακρίσεων για λόγους σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου.

– Σαφείς οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας με μορφή εγκυκλίου για την καταπολέμηση της ομοφοβίας/τρανσφοβίας/αμφιφοβίας, και αλλαγές στα σχολικά βιβλία και στα αναλυτικά προγράμματα ώστε να είναι συμπεριληπτικά με αναφορές στην ποικιλομορφία των οικογενειακών σχηματισμών. Επιβεβλημένη είναι επίσης η ανάγκη εισαγωγής σχολικού μαθήματος για την σεξουαλική αγωγή, τις διάφορες σεξουαλικότητες και την ταυτότητα φύλου, το οποίο θα διδάσκεται από κατάλληλο επιμορφωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό σε αυτά τα ζητήματα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εξασφαλίζεται η διαρκής επιμόρφωση τους, από φορείς (ΜΚΟ κτλ) της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ώστε να δημιουργήσουν ένα κλίμα αποδοχής για όλους στην τάξη τους χωρίς φόβους άδικων ΕΔΕ και στοχοποιήσεων.

– Τη συμπερίληψη των τρανς ατόμων στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ανέργων και στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

– Δημιουργία ξενώνων για ανήλικα και ενήλικα πρόσωπα, με σκοπό την υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων, που αποτελούν θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή βρίσκονται σε δυσκολία ή κίνδυνο.

– Οι ΛΟΑΤΚΙ αιτούντες άσυλο πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρονται σε μονά δωμάτια ή σε άλλα κέντρα υποδοχής αν δέχονται παρενοχλήσεις ή βία.

– Πλήρη, ασφαλή και δίχως διακρίσεις πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας για όλα τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Η πολιτεία να προβεί στην κατάργηση της απόλυτης και κατηγορηματικής απαγόρευσης από την αιμοδοσία των LGBTQI ατόμων από τον Κανονισμό Αιμοδοσίας

– Νομική αναγνώριση φύλου, η οποία να είναι προσβάσιμη σε όλες τις ηλικίες.

– Απλοποίηση της διαδικασίας νομικής αναγνώρισης φύλου, με βάση τον αυτοπροσδιορισμό, μέσω εξωδικαστικής διοικητικής διαδικασίας.

– Εισαγωγή νομοθεσίας, που να αντιμετωπίζει ζητήματα που επηρεάζουν τα ίντερσεξ άτομα, καθώς και θεσμοθέτηση τρίτης επιλογής για το φύλο, ώστε να καλύπτονται όσα άτομα δεν αυτοπροσδιορίζονται με κάποια από τα δύο κυρίαρχα φύλα.

– Την κατάργηση κάθε αναχρονιστικής νομοθετικής διάταξης που συμβάλλει σε διακρίσεις λόγω σεξουαλικού́ προσανατολισμού́ και ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου, καθώς και την επέκταση των νόμων που προστατεύουν από έμφυλη βία ώστε να καλύπτουν ξεκάθαρα και τα ζητήματα ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου.

– Συστηματική και θεσμοθετημένη εκπαίδευση της αστυνομίας και όλων των κρατικών οργάνων που εμπλέκονται στη διαδικασία απονομής δικαιοσύνης, ώστε να αναγνωρίζονται και να καταγράφονται με ακρίβεια επιθέσεις προς ΛΟΑΤΚΙ άτομα.

– Την ενίσχυση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, μέσω της ποινικοποίησης του μισαλλόδοξου λόγου που στρέφεται ενάντια σε θεμελιωδηδικαιωμάτα που προστατεύει η δημοκρατική κοινωνία (προστασία σε πεδία σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου, αναπηρία κλπ).

ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ…

Όσα έχουν γίνει, που δεν αφορούν μόνο τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα, αλλά συνολικά την καταπολέμηση των κοινωνικών διακρίσεων, εντέλει το μήνυμα της καθολικής απελευθέρωσης, που είναι ως ένα βαθμό ορατό, το χρωστάμε σε ανθρώπους, που ενδεχομένως να μην είναι σήμερα μαζί μας. Το χρωστάμε σε συλλογικότητες, σε ομάδες, σε έντυπα, σε πρωτοπόρους ανθρώπους, που είχαν την τόλμη και το θάρρος, σε δύσκολες εποχές να σηκώσουν το ανάστημά τους, να υπερβούν φοβίες και να διεκδικήσουν την ορατότητα και την ισοτιμία.

Το χρωστάμε στα παιδιά του ΑΚΟΕ, στις κυνηγημένες, αλλά και υπερήφανες τρανς, στις πρώτες ομάδες στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο…

Το χρωστάμε σε αυτές και αυτούς, που τόλμησαν, που έγραψαν, που βγήκαν δημόσια με το πρόσωπό τους, που έφτιαξαν έντυπα, το «Αμφί», το «Κράξιμο», το «Λάβρυς» και έσπασαν στερεότυπα, άλλαξαν συνειδήσεις.

Το χρωστάμε στα δύο ομόφυλα ζευγάρια, που άνοιξαν την πόρτα για τον πολιτικό γάμο το 2008 στην Τήλο. Το χρωστάμε στον δήμαρχο του νησιού, τον Τάσο Αλιφέρη, που μόνος αυτός απ΄ όλους/ες τους δημάρχους της χώρας έβαλε την υπογραφή του σε αυτούς τους δύο «παράνομους», για την μεροληπτική Δικαιοσύνη, γάμους.

Το χρωστάμε στην Ευαγγελία, τον Γρηγόρη, την Μαρίνα, την Άννα, στην άλλη Άννα, την Εύα, την Βανέσα, τον Κώστα, τον Νίκο, τον Θέμη, τον Δημήτρη, την Μπέττυ, τον Χρήστο,τον Άγγελο… ατελείωτα ονόματα, που άνοιξαν δρόμους, που μας χάρισαν τζούρες ελευθερίας, δόσεις αξιοπρέπειας, αγάπης και ανθρωπιάς».

protothema.gr &thriskeftika

aktines

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

15 thoughts on “Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά σεξουαλική αγωγή των μαθητών και επιμόρφωση των καθηγητών από μέλη της ΛΟΑΤΚΙ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί, τρανς, κουήρ)

 1. Ανωνυμος says:

  Ας κανουν τα πειραματα στα δικα τους παιδια …..τα δικα μας να τα αφησουν ησυχα …..γιατι θα πεσουν κεφαλια ……Ειναι υποσχεση ….και οχι απειληςς

 2. ΠΑΠΑΡΑΣ says:

  ….ετσι ακριβως ηταν τα »’πραματα τα κοινωνικα»» και τον μεσαιωνα…ετσι ακριβως , τι δεν καταλαβαινετε ΥΠΝΟΙ ?

 3. Αgela says:

  Κι εμενα ειναι δικαιωμα μου να μην ανεχομαι ξευτιλησμενους γιατι μου χαλαει την οπτικοακουστικη επαφη με το φυσιολογικο περιβαλλον.Να πατε αλλου,βρειτε ενα αφυσικο μερος να ζησετε.Δικαιωμα μου να προσφερω στα παιδια μου την παιδεια που θελω εγω.Δικαιωμα μου και υπευθηνη μου τα παιδια μου να τους δωσω αξιες που γουσταρω εγω.Τα τσιριζοπουλα ας γινουν οτι θελουν χωρις να ενοχλουν και να καταπατουν τα δικαιωματα αλλων.

 4. DEN KSEXNO.... says:

  Ας πάνε πρώτα να κοιτάξουν τις δικές τους φοβίες……… Και να αφήσουν ήσυχα τα παιδιά του κόσμου…..!!!

 5. ELLI PAPPA says:

  ΑΡΑΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΌ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΌΤΙ ΜΠΟΡΟΎΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΌΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ….. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΆΤΙ………

 6. Γ says:

  Ε ρε δούλεμα που πέφτει… μισθοί πείνας και τάχα μου τους νοιάζει για δικαιώματα των γκέι..ενώ αδιαφορούν παντελώς για τα ανθρώπινα..

 7. NEMESIS says:

  Όταν έχεις παιδεία και σέβεσαι τον συνάνθρωπο σου….. Δεν χρειάζεται η και όλες αυτές οι πουρδολογίες…!!

 8. δεν υπαρχουν εξωγηινοι .. says:

  Οι  Πολιτικοί σε όλο τον κόσμο  ψηφίζουν συνεχώς νέους  νόμους που μειώνουν την οικονομική ευμάρεια  και τις κοινωνικές υπηρεσίες  στις ζωες μας.Όπως επίσης με ιδιαίτερο ζήλο    σε καθημερινή βάση  περιορίζουν την ελευθερία του λόγου  και τις ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ και θρησκευτικε μας  ελευθερίες (εννοώ τις Χριστιανικες) .Είναι  αυτοί οι ίδιοι που υποστηρίζουν συστηματικά τα δήθεν  δικαιώματα και τις ελευθερίες των ομοφυλοφίλων και τους αντιμετωπίζουν σαν τις μοντερνες ιερές αγελάδες.ΚΆΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΆΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.

  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΎΛΛΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΊ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΤΡΌΠΟ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΈΚΛΕΙΨΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ  .ΝΑ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ  ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ…ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ.ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΑΝΩΜΑΛΟΥΣ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ SEX ME EIKONIKHΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΌΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ?ΕΝΏ ΜΑΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΕΣ ?

 9. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ; TΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ;
  Δεν μας φτάνουν τζούρες δικαιωμάτων,
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΟΥΡΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΟΠΤΩΜΑΤΩΝ.
  δεν μένουμε στην αρχή του δρόμου. Θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος του, ΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ AIDS ΘΕΡΙΖΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
  με το κίνημα ζωηρό και ανυπάκουο. ΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΖΩΗΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΑ, ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΥΠΑΚΟΥΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΦΟΔΕΥΕΙ ΚΟΠΡΑΝΑ. Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΑΤΕ;
  Εισαγωγή νομοθεσίας, που να αντιμετωπίζει ζητήματα που επηρεάζουν τα ίντερσεξ άτομα, καθώς και θεσμοθέτηση τρίτης επιλογής για το φύλο, ώστε να καλύπτονται όσα άτομα δεν αυτοπροσδιορίζονται με κάποια από τα δύο κυρίαρχα φύλα.
  ΜΑ ΤΑ ΦΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ, ΑΡΡΕΝ ΘΥΛΗ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
  ΑΥΤΗ Η ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΛΕΞΗ INTERSEX MOY EΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ.
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ H ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΛΕΞΗ INTERSEX; ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΣΑΣΤΕ; ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΦΥΛΑ.
  ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .
  ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΙΚΑΣΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΕΡΔΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΑΡΚΕΤΑ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΨΗ, Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ GAY ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ.

 10. Heron says:

  Τony ! Αυτοί δεν ρωτάνε τίποτα και κανέναν , αποφασίζουν με το έτσι θέλω και διατάζουν εφαρμόζωντας ο,τι τους λένε τα αφεντικά τους και οι ιδεοληψίες τους. Αλλιώς δεν θα πετύχουν τον σκοπό τους , θυμηθήτε την λεγόμενη εβδόμάδα των έμφυλων ταυτοτήτων που επέβαλαν στα λύκεια πρίν απο μήνες με εκβιαστικό τρόπο και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν γονέα . Τα ανθρώπινά δικαιώματα είναι μόνο για τους ομοφυλόφυλους οι οποίοι και αποτελούν το κατ εξοχίν εργαλείο τους για την καταστροφή μας . Δεν υπάρχουν ούτε αστυνομία , ούτε στρατός , ούτε εισαγγελείς και δικαστικό σώμα . Όλοι αυτοί κατάντησαν επίορκοι , δοσίλογοι , και προδότες. Όπως οι 300 της βουλής και οι άθεοι εθνομηδενιστές που μας «κυβερνούν» εντός ή εκτός εισαγωγικών . Να το δείτε ! Ο επόμενος στόχος τους θα είναι η προσωπική μας ελευθερία και τα παιδιά μας .

 11. ΣΦΥΡΙΖΑ says:

  Με άρθρο-παρέμβαση, όπως αναφέρεται, και τίτλο, «Είμαστε στα μισά του δρόμου και οφείλουμε να φτάσουμε στο τέλος του», ο Τομέας Δικαιωμάτων του κυβερνώντος κόμματος δηλώνει : «Δεν μας φτάνουν τζούρες δικαιωμάτων».

  ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.

 12. Γεωργιος says:

  Να δείτε που σε λίγο θα διώκονται ποινικά όλοι οι ετεροφυλοφιλοι και θα επιβραβεύονται οι ανώμαλοι. Ρε πάτε καλά; Παλούκωμα ρε βρομιάρηδες που θέλετε να βάλετε χέρι στα παιδιά.
  Υ. Γ Και με τα δικαιώματα των υπολοίπων τι γίνεται; Στη Δημοκρατία σας ή μειοψηφία έχει τα περισσότερα δικαιώματα ; Φυσικό βέβαια από μια κυβέρνηση μειοψηφίας … Κατά τ’άλλα δημοκρατία χμμμ καλό ανέκδοτο βρωμο φασίστες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *