in ,

Ο στρατός παίρνει θέση στο Αιγαίο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Φύλλα πορείας σε στελέχη του Στρατού Ξηράς για μονάδες εκστρατείας, ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού στις ακριτικές περιοχές, στο κόκκινο η ετοιμότητα της Δύναμης «Δ»
Με το δόγμα «εάν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο» απαντά το υπουργείο Εθνικής Αμυνας στην αύξηση της τουρκικής επιθετικότητας, όπως τουλάχιστον αυτή εκφράζεται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τόσο σε λεκτικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες εβδομάδες το σύνολο σχεδόν του στρατεύματος, αλλά και των δυνάμεων Εθνοφυλακής, κατά μήκος της μεθοριακής γραμμής από τον Εβρο μέχρι και το Καστελόριζο, έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα, ενώ ανάλογη είναι η κινητοποίηση που υπάρχει στις μάχιμες μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και στα επιχειρησιακά σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού.

Ηδη από τις αρχές του προηγούμενου μήνα σημαντικός αριθμός στελεχών του Στρατού Ξηράς έχει λάβει φύλλο πορείας προκειμένου να προωθηθεί σε μονάδες εκστρατείας, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου υπάρχει αυξημένος φόβος εκδήλωσης μιας τουρκικής επιθετικής ενέργειας, όπως το Καστελόριζο, οι Οινούσσες, αλλά και ορισμένα άλλα νησιά που βρίσκονται πλησίον των τουρκικών ακτών. Δίπλα σε όλους αυτούς πρόκειται σύντομα να προστεθούν ακόμη 7.000 άνδρες. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά εξάλλου ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος τη Μεγάλη Τετάρτη από την Ικαρία όπου είχε μεταβεί προκειμένου να παρακολουθήσει την κοινή άσκηση της Διοίκησης Αμυνας του νησιού και του Τάγματος Εθνοφυλακής Αγίου Κηρύκου, μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να μεταφερθούν στα νησιά 3.500 άνδρες οι οποίοι θα ενταχθούν στη δύναμη της ΑΣΔΕΝ -σύμφωνα με το νέο δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων πρόκειται να μετατραπεί σε Στρατηγείο Αρχιπελάγους-, ενώ άλλοι 3.500, μόνιμοι αλλά και στρατεύσιμοι, πρόκειται να τοποθετηθούν στον Εβρο.

Παράλληλα με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους όμως, στις ακριτικές μονάδες έχει μεταφερθεί και σημαντικός όγκος υλικού και μέσων, όπως πυρομαχικά, ανταλλακτικά κ.τ.λ., για την υποστήριξη των κατά τόπους οπλικών και πυραυλικών συστημάτων. Αυτό δε που ανησυχεί ιδιαίτερα τους επιτελείς του Πενταγώνου είναι η ιδιαίτερα επιθετική ρητορική που έχει υιοθετήσει τελευταία το τουρκικό πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο. Ρητορική που σε σημαντικό βαθμό προσομοιάζει σε τόνο και ύφος με εκείνη που προηγήθηκε της πρόσφατης τουρκικής στρατιωτικής επέμβασης στην Αφρίν της Συρίας. Μία επέμβαση η οποία είχε προαναγγελθεί ήδη από αρκετό καιρό και η υλοποίησή της ακολούθησε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δράσης.

Ημέρες Θεάτρου Επιχειρήσεων

Την ίδια στιγμή, όπως προκύπτει και με βάση τα όσα -ελάχιστα- διέρρευσαν μέσα από την ενημέρωση που έκανε τη Μεγάλη Δευτέρα στα μέλη της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, ο φόβος ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο είναι κάτι περισσότερο από αυξημένος. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι, παρότι η σχετική συζήτηση αφορούσε κυρίως το ΓΕΑ και το θέμα της προμήθειας ανταλλακτικών για τα μεταφορικά αεροσκάφη τύπου C-27, το «παρών» στη συνεδρίαση έδωσαν όλοι οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, οι οποίοι και τοποθετήθηκαν στις ερωτήσεις των μελών της επιτροπής. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεδρίασης έγινε από τον κ. Καμμένο μία πλήρως εμπεριστατωμένη παρουσίαση της υπάρχουσας κατάστασης στο Αιγαίο, σε σχέση και με τις στρατηγικές επιδιώξεις των Τούρκων, ενώ παράλληλα δόθηκαν στα μέλη της επιτροπής επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με την επάρκεια των Ενόπλων Δυνάμεων σε Ημέρες Θεάτρου Επιχειρήσεων. Με απλά λόγια, δηλαδή, για το χρονικό διάστημα που η χώρα μας μπορεί να υποστηρίξει με μέσα και υλικά είτε ένα τοπικό θερμό επεισόδιο είτε μία ανοιχτή σύγκρουση σε διάφορα μέτωπα με την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνεδρίασης μάλιστα κρίθηκε σκόπιμο να επισπευστεί η προμήθεια συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων, αλλά και η επιχειρησιακή υποστήριξη ορισμένων ήδη υπαρχόντων, ως απάντηση στην πιθανότητα να υπάρξει εντός του επόμενου διμήνου μία απότομη κλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Παράλληλα με όλες τις παραπάνω διαδικασίες, στο Πεντάγωνο τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται σημαντική κινητικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ προχωρούν σε επικαιροποίηση των σχεδίων επιστράτευσης, ενημερώνοντας τους σχετικούς καταλόγους με τα μεταφορικά μέσα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την άμεση αποστολή στρατευμάτων στο πεδίο της σύγκρουσης. Η αρχή έγινε με την ενημέρωση διαθεσιμότητας των πλοίων της ακτοπλοΐας (μεταφορική ικανότητα, εταιρείες που ανήκουν, πού θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κ.τ.λ.), αλλά και με την ενημέρωση των καταλόγων χρήσης των δημόσιων και ιδιωτικών μεταφορικών μέσων (π.χ. σχολικά λεωφορεία) που θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν, εφόσον απαιτούνταν, σε μία θερμή κατάσταση. Σε ανάλογο κλίμα είναι επίσης και οι εντολές που έχουν δοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, και προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Δύναμη «Δ»

Αν και σχεδόν το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων τις τελευταίες εβδομάδες τελεί υπό καθεστώς υψηλής ετοιμότητας (ορισμένοι κάνουν λόγο ακόμη και για «πορτοκαλί συναγερμό»), με αποτέλεσμα τη συνεχή διεξαγωγή ασκήσεων τόσο σε επίπεδο μονάδας όσο και σε επίπεδο σχηματισμών, εκεί όπου η επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται στο κόκκινο είναι στις δυνάμεις που απαρτίζουν τη λεγόμενη Δύναμη «Δ». Τη διακλαδική δηλαδή δύναμη κρούσης που η χώρα μας, εφόσον απαιτηθεί, πρόκειται να αντιπαραβάλει ευθύς αμέσως απέναντι στις τουρκικές δυνάμεις στο ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο ή στον Εβρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δύναμη «Δ» απαρτίζεται από ένα σημαντικό αριθμό μαχητικών αεροσκαφών, πλήρως επιχειρησιακών μονάδων του Πολεμικού Στόλου, και από έναν ικανό αριθμό ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και άλλων μονάδων του Στρατού Ξηράς, με δυνατότητα αερομεταφοράς.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τις τελευταίες ημέρες σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, μία το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου και μία ακόμη την περασμένη Πέμπτη, η ετοιμότητα της Δύναμης «Δ» να έπεσε από τις 4 στις 2 ώρες, κάτι που σημαίνει πως ιδιαίτερα στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία οι πάντες βρίσκονταν στις θέσεις τους για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

protothema.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Οι Τούρκοι είναι ΧΕΣΤΗΔΕΣ. Θα το δείτε…
  Το ξέρουν οτι δεν μπορούνε να εμπλακούνε σε μάχη σώμα με σώμα με τα παλικάρια μας.
  Πάντα τέτοιοι ήταν…σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάστε.
  Ότι κάνουν με δια αποστάσεως που θα μας ξύσουν τα @@ μας…
  Η Άριστα εκπαιδευμένοι Πιλότοι μας , το πεζικό και το Ναυτικό περιμένουν…θα φάνε μανίκι που θα τρέχουν σαν λαγοί. Ούτε σακαράκα δεν θα τους μείνει.
  Είμαστε εδώ όλοι οι πραγματικοί Έλληνες να υπερασπιστούμε την Πατρίδα και την Πίστη μας! Όποιος νομίζει…με την όπισθεν.

 2. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΧΕΔΙΩΝ

  Όταν οι απόπειρες δολοφονίας κατά του Ερντογκάν αποτύγχαναν…
  Κανείς ΔΕΝ ρωτούσε γιατί θέλουν να τον σκοτώσουν;
  ΜΗΠΩΣ δεν έλεγε το : Ναι ,στην «Μείωση της Τουρκικής επικράτειας»;
  ΜΗΠΩΣ δεν επιθυμούσε την δημιουργία του « Κουρδιστάν»;
  ΜΗΠΩΣ δεν ήθελε, ως αντάλλαγμα τα νησιά του Αιγαίου;
  Όταν και το Πραξικόπημα κατά του Ερντογκάν απέτυχε….
  Του είχαν έτοιμη την «Ρετσινιά» του αυτοσχεδιασμού…
  Μα, κανείς ΔΕΝ αναρωτήθηκε:
  ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ στο σχέδιο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ;
  ΛΕΤΕ να είναι Δυτικό το σχέδιο;
  ΛΕΤΕ για αυτό να διώχνει το Ν.Α.Τ.Ο. απο το Ιντσιρλίκ;
  Αν δεν είναι:
  ΓΙΑΤΙ Ευρωπαίοι Στρατιώτες εκπαιδεύουν τους Κούρδους στο Ιράκ και στη Συρία; (αναρωτιέμαι γιατί οι Δημοκράτες ευρωπαίοι ΔΕΝ εκπαιδεύουν και τους Καταλανούς, που επιθυμούν και αυτοί ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ από την Ισπανία; )
  ΜΗΠΩΣ Ευρωπαϊκές εντολές Υιοθέτησαν τα «ανοιχτά σύνορα»;
  ΕΩΣ πότε θα λαμβάνουν τα Ευρωπαϊκά επιδόματα «οι παράνομοι ειρηνικοί εισβολείς», που παραμένουν χωρίς ρητή ημερομηνία επιστροφής στην Πατρίδα τους;
  Οι Επιθέσεις που δέχεται από τους δημοσιογράφους είναι αμέτρητές.
  ΔΙΟΤΙ τα αόρατα κέντρα που χρηματοδοτούν τις επιχειρήσεις των Μ.Μ.Ε. πληρώνουν και απαιτούν συγκεκριμένη πολιτική γραμμή.
  ΛΕΤΕ να Παρακούει εντολές;
  ΛΕΤΕ να τον έχουν οι αρθρογράφοι στο στόχαστρο, επειδή ΔΕΝ κατάλαβε τα νέα δυτικά όρια της μικρής και ευρωπαϊκής Τουρκίας;
  ΛΕΤΕ να τους ενοχλεί το γεγονός, ότι ΔΕΝ εισέβαλε στα Ελληνικά νησιά που είναι γεμάτα από «Λαθρομετανάστες» και που απουσιάζουν από τους χάρτες;
  ΛΕΤΕ οι «απάτριδες ηγέτες» να θίγονται, διότι το σχέδιο «μικρά και υποτελή κράτη» σταματά και ταυτόχρονα καταρρέει το ύπουλο «μείωση της Ελληνικής επικράτειας»;
  ΛΕΤΕ ο Ερντογκάν να ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ από τον Δυτικό τρόπο σκέψης;

  Το 2016 και την εποχή που ΟΛΗ και ΟΛΑ τα μέσα διαλαλούσαν το ποθητό σενάριο: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου για την ΡΩΣΙΑ.
  ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ στην Τουρκία.
  (Βρέθηκε ακόμα και ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ που δημόσια δήλωσε ΑΥΤΗ την εκδοχή ,ως ερμηνεία ΠΡΟΦΗΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ.
  ΛΕΤΕ «λαλώντας» το προωθούμενο σενάριο να λάμβαναν το επιδοτούμενο «χάρισμα» που είναι απαραίτητο, ώστε οι πιστοί που στην πλειοψηφία τους ΔΕΝ ερευνούν,να υπακούσουν εύκολα και να ακολουθήσουν την θρησκευτική ηγεσία που ξεκινά με το πρόσχημα του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, για να καταλήξει στην ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ;
  ΛΕΤΕ η Πανθρησκεία να κατρακύλησε και να εισέβαλε στη πόρτα της Ορθοδοξίας;
  ΛΕΤΕ να ΞΕΧΑΣΑΜΕ, ότι Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ; )

  Εν έτη 2016, υπήρξε ΜΟΝΟ στο βιβλίο «το Α και το Ω», η ρητή αναφορά:
  Σελίδα 200, «ΤΟΥΡΚΙΑ και ΡΩΣΙΑ τι ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».
  ΤΟΤΕ τέτοια λόγια ήταν ΠΑΡΑΛΟΓΑ…
  Παράλογα, διότι απορρίψαμε τα «πρέπει» και βαδίζουμε στο μας «αρέσει».
  Άλογα, επειδή αφήσαμε τα Πρωτότυπα Αρχαιοελληνικά Ευαγγέλια και πιάσαμε της καλοπληρωμένες μεταφράσεις και τις «ερμηνείες» που μας ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ.
  Βλέπουμε με τα μάτια μας τους ηγέτες να αναγγέλλουν και ακόμα τους πιστεύουμε.
  Μας παραπλάνησαν οι ακριβοπληρωμένοι εκφωνητές ,μα ακόμα τους ακούμε.

  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ ανάλαβε τα επί της γης.
  Ζούμε την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ.
  Το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
  ΕΛΛΗΝΟ- ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ πόλεμος ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
  Οι καλά πληρωμένοι οδηγητές της κοινής γνώμης, οφείλουν να προβάλουν τον επερχόμενο πόλεμο, ΔΙΟΤΙ:
  ΤΑ νέα δεδομένα ζητούν ΑΦΟΡΜΗ για να έρθει ο Ευρωστρατός στην Ελλάδα.
  ΓΙΑΤΙ;
  ΔΙΟΤΙ, αφού ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ στην ΕΛΛΑΔΑ.
  ΔΙΟΤΙ, δεν εκτελεί τις ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.
  ΑΡΑ πρέπει οι του «Δούρειου Ίππου των Αθηνών», όπως ακριβώς εκφώνησαν προ σχεδόν δέκα ετών το «μείωση της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης», τώρα και στο εξής να φτιάξουν την ατμόσφαιρα και να ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ…
  ΛΕΤΕ τα πλούσια «οικόπεδα» θέλουν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;

  Η δεύτερη επιβεβαίωση αυτών των θέσεων έρχεται στο παρακάτω δημοσίευμα :
  ΗΠΑ: « Παίρνουμε λιμάνια- ναυπηγία σε Σύρο και Αλεξανδρούπολη»- Αφίχθη το Αμερικανικό ιππικό στην Ερμούπολη- Νατοϊκά άρματα στην Αλεξανδρούπολη. Αναδημοσίευση στην triklopodia.gr Εθνικά -16 Μαρτίου 2018 και pentapostagma.gr
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ το, ως επιβεβαίωση και ως σημείο προσανατολισμού.

  Λέει μια παροιμία: Όταν κάνουν οι άνθρωποι σχέδια, γελά ο Θεός
  Μία άλλη λέει: Άλλα μελετούν τα βόδια και άλλα ο Ζευγάς.
  ΤΟΥΡΚΟ- ΡΩΣΙΚΗ ΦΙΛΙΑ και τρεχάτε ποδαράκια της Νέας Τάξης-(Αταξίας).

  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ;
  ΕΛΑΤΕ όσοι καταστρώσατε την Μικρασιατικής καταστροφής.
  ΕΛΑΤΕ όσοι εκδιώξατε τους Ορθόδοξους πιστούς Μου από τις επτά εκκλησίες.
  ΕΛΑΤΕ όσοι στρώνεται το χαλί της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, στη γη της Μικράς Ασίας.
  ΕΛΑΤΕ ,διότι «Συμφέροντα Βαρβάρων- χάλασαν- την συμφωνία».
  ΕΛΑΤΕ, να φυλάξετε τα υποθηκευμένα «οικόπεδα» που δημοκρατικά αρπάξατε.
  ΕΛΑΤΕ και να θυμάστε, ότι : «το μυστικό θα γνωρίζουν οι Τούρκοι, τρείς ημέρες νωρίτερα από τους Χριστιανούς».
  Ποιοι είναι άραγε οι Χριστιανοί;
  Λέτε να είναι οι Ευρω-παίοι;

  ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από αυτό το παιχνίδι πολέμου.
  Η ΕΛΛΑΔΑ έδωσε πολλά ,είναι ματωμένη και αιμορραγεί.
  Η ΠΑΤΡΙΔΑ βρίσκεται από ΕΔΩ και πέρα κάτω από την ΣΚΕΠΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
  Άκουσε καλά και βάλτο τα στο κεφάλι σου:
  ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ.
  ΕΛΛΑΣ ΑΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
  ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ.
  ΑΝΑΡΡΩΣΕ ΨΥΧΗ ΜΟΥ , ΔΥΝΑΜΩΣΕ και ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ περίμενε.
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ,ΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ.
  ΘΑ σου παραδοθούν, ΣΑΝ ΜΙΣΘΟΣ εμπρός στις ΘΥΣΙΕΣ που έκανες ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ….ΑΓΓΛΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ .και ΑΛΛΟΙ “ΣΥΜΑΧΟΙ”..ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…
   Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ…
   ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΊ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ “ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ”  ΗΔΗ ..
   ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ;.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ  ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ .ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 3. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
  Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.
  ΓΕΙΤΟΝΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ  BAPBAPOYΣ  ΠΟΥ.ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤIOYΣ ΤΡΟΠΟΥΣ .
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ “ΠIΣΩΠΛΑΤΑ” ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
  ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ
  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .
  ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.
  ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI “ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ;;;ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;;
  ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
   ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
  ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ .
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΕΝΑ ΙΡΑΚ…
  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΚΤΑΚΤΟ – Με πυραύλους κατά πλοίων απογειώθηκαν Su-34 – Αεροπλανοφόρο με 6 Arleigh Burke στέλνουν οι ΗΠΑ

Ρωσική προειδοποίηση: Πάνοπλα ρωσικά μαχητικά Su-34 με βλήματα αέρος-επιφανείας πάνω από την Ταρτούς