Ο Στέφανος Χίος τα χώνει στην Κατερίνα Νοτοπούλου !!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ο Στέφανος Χίος τα χώνει στην Κατερίνα Νοτοπούλου !!!

Loading...

4 thoughts on “Ο Στέφανος Χίος τα χώνει στην Κατερίνα Νοτοπούλου !!!

  1. Katerina Epitropaki says:

    Μάλιστα. Είδα το σχετικό βίντεο στο YOUTUBE και τυχαία βρέθηκα εδώ, αφού η μηχανή αναζήτησης με έβγαλε στα Κατοχικά Νέα. Ευτυχώς! Διότι Ευκαιρία είναι λοιπόν να γράψω μερικά πράγματα. Αφού η ίδια δεν είχε πρόβλημα να πει δημόσια το όνομά της και αφού έκανε την γκάφα να αποκαλύψει η ίδια τον παράνομο διορισμό της, τότε ας πούμε περισσότερα πράγματα για αυτό το καλό κορίτσι. Η Τσαρτσιανίδου Μαρία γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1992, κατάγεται από την Κοζάνη και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Της αρέσει να γράφει δικά της μικρά κείμενα και να βλέπει παραστάσεις στο Θέατρο. Για όσους και όσες την ξέρουν, είναι μέλος και παρατρεχάμενη γλύφτρια του ΣΥΡΙΖΑ. Την Βόλεψε κι αυτήν η Κατερίνα Νοτοπούλου. Ήμουν βλέπετε συμφοιτήτριά της στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ και την γνωρίζω πολύ καλά. Προφανώς η φίλη της η Κατερίνα έκανε την λαμογιά και την έβαλε στο γραφείο. Άλλωστε δεν έχει κανένα σπουδαίο προσόν, ούτε τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις για να διοριστεί νόμιμα στο δημόσιο, το μοναδικό προσόν της είναι το κομματικό μέσον. Συνεπώς Διορίστηκε παράνομα και το Φ.Ε.Κ. θα βγει στο μέλλον… Εμ βέβαια!!! Έτσι γίνεται πάντα όταν χώνουν δικά τους άτομα μέσα. Τέτοιες παρανομίες όμως αποτελούν σκάνδαλα, διότι αντί να διοριστούν αξιοκρατικά κάποια άτομα που αξίζουν και έχουν τα μόρια για τον διορισμό, τελικά χώνονται στις θέσεις τα κομματόσκυλα και οι φίλοι και φίλες των πολιτικών! Κλέβουν τις θέσεις χωρίς να έχουν τα μόρια και έτσι βολεύονται. Τελικά ο Στέφανος Χίος είναι τρομερός στο να εντοπίζει τις παρανομίες, αλλά υπό την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ σιγά μην την διώξουν την Μαρία, σκάνδαλο ολόκληρο θα έπρεπε να γίνει βέβαια!!!! Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Από τη στιγμή που πήρε θέση στο δημόσιο, την πληρώνουμε εμείς και υπάρχει διαφάνεια, νομίζω ότι έπρεπε να τα πω όλα αυτά. Να μην νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο. Κι εγώ θα μπορούσα να κουνήσω τον κώλο μου σαν την Κατερίνα ή να χωθώ σε ένα κόμμα σαν την Μαρία, αλλά δεν το έκανα και είμαι περήφανη για αυτό. Μαρία, να δώσεις χαιρετίσματα στην χορεύτρια αδερφή της Κατερίνας! Φιλιά!

  2. Katerina Epitropaki says:

    Είδα το σχετικό βίντεο στο YOUTUBE και τυχαία βρέθηκα εδώ, αφού η μηχανή αναζήτησης με έβγαλε στα Κατοχικά Νέα. Ευτυχώς! Διότι Ευκαιρία είναι λοιπόν να γράψω μερικά πράγματα. Αφού η ίδια δεν είχε πρόβλημα να πει δημόσια το όνομά της και αφού έκανε την γκάφα να αποκαλύψει η ίδια τον παράνομο διορισμό της, τότε ας πούμε περισσότερα πράγματα για αυτό το καλό κορίτσι. Η Τσαρτσιανίδου Μαρία γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1992, κατάγεται από την Κοζάνη και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη. Της αρέσει να γράφει δικά της μικρά κείμενα και να βλέπει παραστάσεις στο Θέατρο. Για όσους και όσες την ξέρουν, είναι μέλος και παρατρεχάμενη γλύφτρια του ΣΥΡΙΖΑ. Την Βόλεψε κι αυτήν η Κατερίνα Νοτοπούλου. Ήμουν βλέπετε συμφοιτήτριά της στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ και την γνωρίζω πολύ καλά. Προφανώς η φίλη της η Κατερίνα έκανε την λαμογιά και την έβαλε στο γραφείο. Άλλωστε δεν έχει κανένα σπουδαίο προσόν, ούτε τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις για να διοριστεί νόμιμα στο δημόσιο, το μοναδικό προσόν της είναι το κομματικό μέσον. Συνεπώς Διορίστηκε παράνομα και το Φ.Ε.Κ. θα βγει στο μέλλον… Εμ βέβαια!!! Έτσι γίνεται πάντα όταν χώνουν δικά τους άτομα μέσα. Τέτοιες παρανομίες όμως αποτελούν σκάνδαλα, διότι αντί να διοριστούν αξιοκρατικά κάποια άτομα που αξίζουν και έχουν τα μόρια για τον διορισμό, τελικά χώνονται στις θέσεις τα κομματόσκυλα και οι φίλοι και φίλες των πολιτικών! Κλέβουν τις θέσεις χωρίς να έχουν τα μόρια και έτσι βολεύονται. Τελικά ο Στέφανος Χίος είναι τρομερός στο να εντοπίζει τις παρανομίες, αλλά υπό την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ σιγά μην την διώξουν την Μαρία Τσαρτσιανίδου, σκάνδαλο ολόκληρο θα έπρεπε να γίνει βέβαια!!!! Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Από τη στιγμή που πήρε θέση στο δημόσιο, την πληρώνουμε εμείς και υπάρχει διαφάνεια, νομίζω ότι έπρεπε να τα πω όλα αυτά. Να μην νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο. Κι εγώ θα μπορούσα να κουνήσω τον κώλο μου σαν την Κατερίνα ή να χωθώ σε ένα κόμμα σαν την Μαρία, αλλά δεν το έκανα και είμαι περήφανη για αυτό. Μαρία, να δώσεις χαιρετίσματα στην χορεύτρια αδερφή της Κατερίνας! Φιλιά!

  3. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

    Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει τόσα Πολλα που ο σύριζα έχει πιάσει πάτο 100+ νεκροί στο μάτι ο Νίκος στο Φιλοπάππου μακεδονικό και σε ρωτάω αν ήσουν ο τσιπρας τι θα έκανες για κανένα ψηφαλακι; τόσα πρεζάκια έχει η Αθήνα που κάνουν ληστείες κάθε μισάωρο και δεν βλέπουμε ούτε δευτερόλεπτο από τις ληστειες αυτή η ληστεία λες και είχε τετρακαμερο με σκηνοθέτη ο ζακ λες από μόνος του έκανε αυτό που έκανε; μήπως τον έβαλε κάνεις άλλος να το κάνει; του έδωσαν τίποτα ουσίες από πριν που ήταν θέμα λεπτών η ωρών να επέλθει ο θάνατος του; και να μετά όλα τα κανάλια και τα ράδια να λένε για τον κακόμοιρο ζακ και έτσι έστεισαν άλλη μια μέρα για έναν ήρωα της αριστεράς και της προόδου αλα φυσσα τι μαλακές γράφω ρε δεν τα κάνουν αυτά οι αριστεροί ρε μα είναι δυνατόν ο τσιπρας να κάνει τέτοια πράγματα με πατέρα και θείο συνεργάτη της χούντας; μπααα αλήθεια τι δουλειές έκανε ο πατέρας του τσιπρα στη Ν Αφρική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *