Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Ο πραγματικός λόγος που αφαιρέθηκε το θρήσκευμα από τις ελληνικές μας ταυτότητες ήταν για να μην ξεχωρίζουν οι Εβραίοι από τους άλλους Έλληνες !

Τόσα χρόνια προφητεύουν το μέλλον μας, μιας και αυτοί μας κυβερνούν. Γνώριζαν από τότε πολύ καλά ότι κάποια στιγμή οι Έλληνες θα αντιδρούσαν και αφαίρεσαν από τις ταυτότητες αυτό που τους προδίνει. Ο,τιδήποτε γίνεται στο σήμερά μας το σχεδιάζουν δεκάδες χρόνια πριν. Ο σημερινός καιρός, της παγκοσμιοποίησης, παγκόσμιας θρησκείας, οικονομίας κλπ είναι το αποτέλεσμα των σχεδίων τους. Θεός τους είναι το χρήμα. Πιστεύουν ότι όλοι μας υπάρχουμε για να τους υπηρετούμε. Δυστυχώς στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν θέσεις μόνο για υπηρέτες.

Μελετώντας το ιερό βιβλίο των Εβραίων “Ταλμούδ”, θα δούμε το πιο απίστευτο βάρβαρο σκεπτικό εναντίον όλων πλην Εβραίων….

Μια μικρή γεύση από το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ιερό τους βιβλίο που επιτίθεται κατά της ανθρωπότητας και των Ελλήνων ειδικά και μετά σκεφτείτε το τώρα της Ελλάδος και αναρωτηθείτε γιατί φτάσαμε σε αυτό το χάλι:
Να σημειώσουμε εδώ ότι η Εκκλησία της Ελλάδος είναι ενήμερη για αυτά τα θέματα, αλλά δυστυχώς έχει σκύψει κεφάλι, καθότι ορκίζει να μας κυβερνούν μη Έλληνες ή/ και προσκυνημένοι. Στο βιβλίο Τριαδική Δογματολογία του Αγίου όρους αναγράφονται τα “πιστεύω” των Εβραίων (βλέπε http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2013/11/blog-post_20.html).

– ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.

– KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

– ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

-SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.

-ΚERITHUTH (6B , σελ. 78) : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.

– ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.

-KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.

-MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.

-SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.

– CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.

– CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό ‘Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου

– CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.

-IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .

-ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.

BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .

“Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ”. TALMUD: Baba Mezia, 114b

“Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο” TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22 30

“Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή” TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ.225, Warsaw 1855

“Μια έγκυος εβραία δεν είναι καλύτερη από ένα έγκυο ΖΩΟ. ” TALMUD: Coschen Hamischpat 405

“Αν και ο μη-εβραίος διαθέτει την ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο.” TALMUD: Schene luchoth haberuth, σελ.250b

“Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.” TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b

“Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο.” TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b

“Αν ένας εβραίος έχει έναν μη-εβραίο υπηρέτη η καμαριέρα που πεθάνει, κανείς δε θα πρέπει να συλληπηθεί τον εβραίο. Θα πρέπει να πείτε στον εβραίο : ‘Ο Θεός θα αποκαταστήσει την ‘απώλειά’ σου’, σαν ακριβώς να είχε ψοφήσει ένα από τα ζώα του.” TALMUD: Jore Dea 377

“Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων.” TALMUD: Sanhedrin 74b

“ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ.” TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25

“Είναι ο νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι Χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Τorah.” TALMUD: Coschen Hamischpat, Hagah 425

“‘Εναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια.” TALMUD: Abodah Zara, 4b

“Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των αθέων (μή εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό.” TALMUD: Bammidber raba c 21 & jalkut 772

“Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραββίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση.” Erubin 21b.

“Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί.” Moed Kattan 17a .

Στο Kerithoth 6b κάτω από την υποκεφαλίδα “Oil of Anointing” (‘Ελαιο του Χρίσματος) και στο Berakoth 58a οι γυναίκες των απίστων εξισώνονται με ζώα (“γαϊδούρες”).

Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b. “Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό.”

“Οι μη-εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει ‘εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ’.” Baba Kamma 37b.

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους : Baba Kamma 113a. “Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο”.

Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι : Yebamoth 98a. “Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα.”

“Τα κορίτσια των μη-εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση niddah (ακαθαρσίας) από τη γέννα τους.” Abodah Zarah 36b.

ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΕΙΝΑ, ΦΤΩΧΙΑ, ΑΔΙΚΙΑ και πάει λέγοντας ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΩΠΟΙΕΙ ΤΑΛΜΟΥΔ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ” ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 55ο ΛΕΠΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΦΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

newsthessaloniki

Loading...

11 thoughts on “Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

 1. ΕΛΕΑΝΝΑ says:

  Ε τα κόμπλεξ τους δεν κρύβονται , όποια επιστήμη να μελετήσεις είναι αδύνατον να μην αναφέρονται στους Έλληνες και αυτό τους καίει τα σωθικά… περαστικά τους, αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους.

 2. ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

  “Μια έγκυος εβραία δεν είναι καλύτερη από ένα έγκυο ΖΩΟ. ” TALMUD: Coschen Hamischpat 405

  ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ; ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

  • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

   Και οι τρεις Αβρααμικές θρησκείες με την κοινή αφετηρία και τον κοινό Θεό, τον Γιαχβέ (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και Μουσουλμανισμός) θεωρούν την γυναίκα κατώτερη του άνδρα έως ζώο. Φυσικά οι γυναίκες που πιστεύουν σε αυτές τις θρησκείες και σε αυτόν τον Θεό, αποδεικνύουν ότι μάλλον ο Θεός τους έχει δίκιο.

 3. Satanist says:

  Μπαρούφες λέει το κείμενο. Καταρχάς δεν υπάρχουν μόνο δυο και τρεις θρησκείες, αλλά υπάρχουν χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια. Ακόμη και οι τρεις πιο γνωστές θρησκείες έχουν εκατοντάδες παρακλάδια και βγαίνουν σε ότι εκδοχή επιθυμείς!!! Άρα τι λέμε τώρα;;;;; Η Θρησκεία όπως το ιατρικά στοιχεία και οι πολιτικές πεποιθήσεις είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Είναι απαραίτητο να είναι απόρρητο στις ταυτότητες διότι το ανθρώπινο είδος είναι κατά μέσο όρο ανόητο (όπως διαφαίνεται από την αέναη επανάληψη της ιστορίας), οπότε η αφαίρεση προστατεύει τον έξυπνο άνθρωπο από την ανοησία που κουβαλάνε οι συνάνθρωποί του. Ήταν ευχής έργον που αφαιρέθηκε από τις ταυτότητες και σύντομα πρέπει να αφαιρεθεί πλήρως από όλα τα ληξιαρχεία. Η διαγραφή του θρησκεύματος από το ληξιαρχείο είναι το επόμενο βήμα που έρχεται στα επόμενα χρόνια! Hail, Satan!

 4. Αθανασιος says:

  Ποια δικαιοσυνη ρε μαστορα?..Δικαιοσυνη μονο αν και ισως μετα θανατον ???…χεσε δηλ πολυχρονη,.ετσι γινoνται (θεοι)..και προφητες ολοι?..αλλα εν μεσο ματριξ ακομα και η ιδεα των θεων ειναι προσομοιοτικη-εικονικη,..δηλαδη σφαξε με αγα μου να αγιασω???Εδω ειναι το ματριξ!..ο ηλιθιος προσομοιοτης θεων και ανθρωλων του νοητου καλου? και του επισθητου κακου? του εικονικου κοσμου.,που ολους τους αδικει.απλα αλλουςλιγοτερο( τους κλεφτες τους κουτοπονηρους τους εκ εταλευτες των αδυνατων τους αναισθητους τους μη σκεπτομενους τους κακους τους κολοτυχους, τους υγιεις τους ευδαιμονες τους βολεμενους τους λεφταδες και τους αφεντες,.. γιατι και αυτοι ολα τα αγαθα τους ερχεται η ωρα που τα χανουν απο το ματριξ που πιστεψαν ελπιζοντας να συνεχισουν την καλη και γλυκια ζωη τους μεταθανατον.απο τον ιδιο σαδιστη αφεντη που σταματησε με τον θανατο τους να τους τα παρεχει?…) και αλλους περισσοτερο ( τους φτωχους τους πεινασμενους τους αρρωστους τους σκλαβους,τους κακοτυχους,τους αδικιμενους τους σκεπτομενους τους τιμιους τους φιλους της ελευθεριας και της δικαισυνης τους πονεμενους τους αθωους, ευχομενοι αυτοι να αποκτησουν ολα τα καλα και στερημενα απο τον ιδιο?βασανιστη αφεντη που τους εριξε στην προσομοιση του κακου δυιστικου αδικου και ανελευθερου ματριξ και του θανατου?..),και τα δυσμοιρα ακακα ζωακια που ειναι η τροφη των ανθωποειδων του matrix…),Av δικαιοθει το σφαγμενο αρνι των ανθρωποειδων γκοιμ δουλων αυτου του αδικου πεπερασμενου και ανελευθερου κοσμου του ματριξ ,μεταθανατον τοτε και τα σφαγμενα ανθρωποειδη γκοιμ θα δικαιοθουν απο τον γιαχωβα η τον Δια η οποιονδηποτε αλλον εικονικο (θεο) η Ιλουμινατο η εξωγηινο η εκλεκτο μεσια του ματριξ, αλλα προφανως παλι ως ανελευθεροι δουλοι και λοβοτομημενα ζομπι καποιου αλλου η και του ιδιου ξερολα παντογνωστη παντοδυναμου αφεντη εκμεταλευτη χωρις καμια αισθηση η συναισθημα, χωρις τις μνημες απο την φρικη του δυιστικου κακου ματριξ…οποτε δικαιωνεται μονο ο Σειληνος στην απαντηση που εδωσε στον Μηδα..Ο ποιο ευτυχισμενος ανθρωπος ειναι αυτος που δεν γεννηθηκε- προσομοιοθηκε σε αυτον τον ψευτικο απατηλο κοσμο – matrix των ανοητων μπαταριων του των ανθρωπογκοιμ και των αφενταδων ποτε?!!!…

 5. Socrates says:

  Οι ανθρωποι δημιουργησαν αυτές τις θρησκεις και οι πιστοι είναι τοσο κουτορνίθια που πιστευουν αυτές τις ανοησιες.
  Ελεος με την βλακεια του ανθρωπου..

 6. Απροσαρμοστος says:

  Τι σχέση έχει η μη αναγραφή του θρησκεύματος με το ότι το Ταλμούδ γράφει παπαριές για τους Έλληνες;
  Εγώ δεν κατάλαβα το νόημα του κειμένου, το να είσαι Έλληνας δεν προϋποθέτει να είσαι και χριστιανός, όπως και το να είσαι χριστιανός δεν προϋποθέτει να είσαι και Έλληνας…

 7. ΕΥΜΑΙΟΣ says:

  Η θρησκεια ειναι παραδομενη απο τους γονεις .Δεν εχει καποιο λογο η Αστυνομια .Η Εκκλησια εχει να κανει μετη θρησκεια η το Δημαρχειο (=πολιτικος γαμος)Για αυτο και δεν εχει η ταυτοτητα ονομα συζυγου.Η ταυτοτητα εχει ονομα γονεων μονο.Χριστιανοι γονεις —–>χριστιανοι και τα παιδια και ετσι παει αναλογα.Εχει καταραγηθει και το επαγγελμα στη ταυτοτητα.Ειναι π.χ επαγγελμα ιερεας,φοιτητης μαθητης?Παλια το εγραφαν αυτο στην ταυτοτητα!

 8. croif101 says:

  Η ΧΡΙΣΤΟΝ Η ΔΙΑΟΛΟΝ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑΛΕΞΤΕ,Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΟΥΝ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *