21:44 - 25/08/2021

Ο μεγάλυτερος ολετήρας του Έθνους Κούλης Μητσοτάκης καταργεί τον αρχαίο θεσμό των Δασαρχείων ως υπεύθυνα για τις πυρκαγιές!!!

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

 

Στην ουσία καταργεί και την τελευταία γραμμή άμυνας των δασών έναντι στους ψυχοπαθείς εμπρηστές (του). Και διασφαλίζει ότι θα χρειάζεται μία υπογραφή λιγότερη, για να κάνει η αδερφούλα του και το σόι τις μίζες των ανεμογεννητριών!

Φυσικά ανοίγει και τον δρόμο στις ξένες εταιρείες να δρουν ΑΝΕΞΈΛΕΚΤΑ στα Ελληνικά Δάση, για να βάζουν τα μεταλλαγμένα δένδρα-μπόλια τους, και να διαχειρίζονται τα κατά τόπους οικοσυστήματα τους.

Και οι τελευταίες ικμάδες αξιοκρατίας και πολιτικής προστασίας, πέφτουν μπροστά στον βοθρόδη χείμαρρο της δαιμονικής μασονική μανίας του προσκυνημένου Κούλη. Είναι αποφασισμένος να ξεπουλήσει μέχρι και τις πέτρες και τον αέρα. Εδώ θα είστε και θα το δείτε. Η επίθεση του σιωνισμού γιγαντώνει. Και οι μαριονέτες τους έχουν αφηνιάσει.

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ο Ζαβογουρλός ολοκληρώνει το έγκλημα που ξεκίνησαν Αβουρής και Τζουμάκας τον Μάϊο του 1998 όταν με ΚΥΑ αποψήλωσαν το θεσμό παραχωρόντας υπερεξουσίες στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

  2. Παναγιώτης Πολίτης 08/26/2021 @ 8:47 ΜΜ

    Ούτε ζαβός ούτε τίποτα δεν είναι. Αν μπορείς πάρε και συ τόσα δισεκατομμύρια από μίζες πουλώντας κάθε ίνα και κόκο άμμου μίας χώρας που γενοκτονείς και αυτή κάθεται και σε κοιτάει… .

  3. Έλληνας 08/26/2021 @ 11:47 ΜΜ

    Όταν οι Έλληνες θέλουμε, μπορούμε!

    facebook.com/Focus103.6/videos/579450353212787/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*