in

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ;;;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ;;;

Εξαφανίστηκε ο αριστερός λακές, το αιδιαστικό κατακάθι με κοστούμι χωρίς γραβάτα, ότι χειρώτερο υπήρξε μετά το σκουπίδι με την επωνυμία ΓΑΠ.
Εξαφανίστηκε ο υποκριτής που σας δούλευε ψιλό γαζί και όλα τελείωσαν;;; Τελειωσαν οι Πρέσπες; Έκλεισαν το ζήτημα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της Μακεδονίας; Γιατί δεν σας ρώτησαν αν θα θελατε να συνωμοτήσετε και εσείς σαν προδότες του εαυτού σας;;;;

Έσβησαν όλα μέσα σε δυο μήνες μες στο θλιβερό μυαλουδάκι σας; Έτσι τόσο γρήγορα ξεθώριασαν οι αναμνήσεις μιας αιδιαστικής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από τους ελληναράδες που πληρώνονται για να σας ξεπουλήσουν σε σλάβους και εισαγωγής μουσουλμάνους; Όποιος δεν μαθαίνει από την ιστορία του θα την ξαναζήσει;
Μα τόσο μαζόχες, τόσο χοντρόπετσι είστε;

Ξεχνάτε πολύ εύκολα και ίσως σας αρέσει να ξεχνάτε για να μην αισθάνεστε όλη αυτήν την βία επάνω σας, βλέπετε η ψυχολογία είναι ο τομέας εργασίας μου και γνωρίζω απόλυτα την λειτουργία της βίας και της βρωμιάς επάνω στον εγκέφαλο του ατόμου αλλά και επάνω στη μάζα. Γνωρίζω απόλυτα γιατί είστε μαρμαρωμένοι βασιλιάδες, γιατί δεν θέλετε να δείτε πόσο μεγάλη είναι η πουστιά του έργου των πολιτικών σας αποβλύτων.

Το λένε σοκ και δέος, σας καίνε τον εγκέφαλο σιγά σιγά χωρίς να το έχετε πάρει χαμπάρι. Καμμένος ΝΟΥΣ είναι το ίδιο με νεκρός ΝΟΥΣ, ή αλλιώς ζωντανό-νεκρός.

Ο πολυμήχανος ΝΟΥΣ είναι ότι πολυτιμότερο έχει ο άνθρωπος ώστε να μπορέσει να επιβιώσει την βία. Όταν ο ΝΟΥΣ είναι καμμένος πατριώτη ούτε βραχυκύκλωση δεν μπορεί να προκαλέσει.

Ο Κούλης θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών και τους σκοπιανούς, έτσι είχε δηλώσει πριν και μετά τις εκλογές, τους έλληνες όμως ποιος θα τους σεβαστεί;;; Τα κατορθώματα και τα επιτευγματα του ελληνισμού υπάρχει κάποιος από τους θανατηφόρους ιούς, να τον σώσει; Την ατόφια ύπαρξη χιλιάδων ετών ελληνισμού, κουλτούρας, φιλοσοφίας και γλώσσας έτσι μπορεί όποιος λακές εμφανίζετε να την πουλήσει χωρίς να ζητήσει την γνώμη σας μέσα σ’ ολη αυτήν την σκευωρία;;;

Κάντε κάτι να λειτουργήσει το κέντρο ελέγχου, ο άνω σταθμός, ο ΝΟΥΣ σας. Διαφορετικά τετέλεσται…

Και ένα μικρό μυστικό από την ψυχολογία, “αυτός που δεν σέβετε τους άλλους δεν μπόρεσε ποτέ να σεβαστεί τον εαυτό του”… κάτι τέτοιους βγάζετε ηγέτες σας.

ΚΟΡΑΚΑΣ

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

3 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Μαντέλα Εφεκτ.

Βουβος κινηματογραφος που θα κλεισει μεγαλα στοματα….!