in

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ “ΜΕΤΕΦΕΡΕ” ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στη χώρα των Μάου-Μάου…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πίσω από όλα τα δεινά του ελληνισμού βρίσκονται οι Βρετανοί!

Στην Μικρασιατική καταστροφή της Σμύρνης, όπου ο μεγάλος Άγγλος ιστορικός Γκάιλς Μίλτον σε συνέντευξή του στο “Βήμα” τον Σεπτέμβριο του 2010 είχε πει, σχολιάζοντας για το βιβλίο του: “Χαμένος Παράδεισος – Σμύρνη 1922”:

«…η καταστροφή της Σμύρνης υπήρξε κατά τη γνώμη μου η πρώτη μεγάλη ανθρωπιστική καταστροφή του 20ού αιώνα. Εκτός αυτού όμως θεώρησα ότι ήταν αναγκαίο να ειπωθεί καθαρά, στον αγγλόφωνο κόσμο, τουλάχιστον, μέσω του βιβλίου μου, ποιος ήταν πραγματικά ο ρόλος των Μεγάλων Δυνάμεων στην περιοχή και ιδιαίτερα των Άγγλων και των Αμερικανών, γιατί αυτό δεν είναι και πολύ γνωστό σε εμάς, ξέρετε. Τι σήμαινε, με άλλα λόγια, για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους εκείνο το οποίο κατ΄ ευφημισμόν αποκαλείται “ρεαλιστική πολιτική”, που πληρώθηκε με αίμα, δάκρυα, εξανδραποδισμό και στρατιές προσφύγων. Οι Άγγλοι θα έπρεπε να αισθάνονται ντροπή για αυτό, όσον αφορά τουλάχιστον το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί. Και για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως το 1922 είχαμε γενοκτονία. Πως το 1922 είναι μαζί μας…»!

Στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου οι Έλληνες έδωσαν τη νίκη στους “Συμμάχους” κατά του φασιστικού Άξονα και ανάγκασαν τον Ουίνστον Τσώρτσιλ Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, τον επονομαζόμενο “πατέρα της νίκης”, να πει για το κατόρθωμα των Ελλήνων: “Στο εξής δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες”!

Όμως πολύ γρήγορα ξέχασαν τους διθυράμβους για την Ελλάδα και συνέβαλαν στον Εμφύλιο σπαραγμό που ακολούθησε στην Πατρίδα μας! Ρίχνοντας από αεροπλάνων, αριστερές μπότες στους δεξιούς και δεξιές μπότες στους κομμουνιστές!

Οι οποίοι Βρετανοί έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο στην εισβολή των Τούρκων στο νησί της Κύπρου και στον διαμελισμό της Μεγαλονήσου!

Τρέξτε, ήρθε ο Διάδοχος του Θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου…

Έτσι, από το πουθενά μας προέκυψε επίσημη επίσκεψη μέλους της Βασιλικής Οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, για πρώτη φορά (;;;), όπως παραδέχτηκε και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο μέγαρο Μαξίμου τον Διάδοχο του Θρόνου και Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο (σ.σ. επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου, της τρομερής και φοβερής Mi6)!

Όπως είπε και ο ίδιος ο διάδοχος του Ηνωμένου Βασιλείου Κάρολος, κατά την επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο όπου τον υποδέχτηκε ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, είναι η πρώτη φορά που έρχεται επίσημα στην Ελλάδα (σ.σ. κατά τα άλλα είναι φιλέλληνας, όπως στη συνέχεια μας δήλωσε)!

Όπου, ο ΠτΔ επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη στον πρίγκιπα Κάρολο κατά την παραδοσιακή ανταλλαγή δώρων!

Του παρέδωσε προσκλητήριο της βάφτισης του πρίγκιπα Φιλίππου, πατέρα του Καρόλου και συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία είχε γίνει τον Οκτώβριο του 1921 στο Μον Ρεπό της πόλεως της Κέρκυρας! Ταυτόχρονα βρήκε και το μενού που υπήρχε κατά τη δεξίωση που ακολούθησε της βαπτίσεως!

Για όλα τα παραπάνω ενημερωνόμαστε, από τα Συστημικά ΜΜΕ αλλά και από τα Συστημικά σάιτ του διαδικτύου που ανήκουν σε Συστημικούς δημοσιογράφους αυτών των ΜΜΕ και οι οποίοι θριαμβολογούν γι΄ αυτήν την υψηλή πριγκιπική επίσκεψη στην Ελλάδα!

Μετέφερε βουλωμένο γράμμα των ΗΠΑ;

Ωστόσο, εμείς οι αδαείς, οι ανυποψίαστοι, οι καλοπροαίρετοι, θέτουμε εύλογα το ερώτημα: Τι ακριβώς γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

Κατά τις συζητήσεις που έγιναν με τον ΠτΔ και τον Πρωθυπουργό μας, μίλησαν μόνο περί ανέμων και υδάτων; Ή ο Κάρολος που συνοδευόταν από την Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ Μπόουλ, μπήκε και σε συζήτηση σοβαρών εθνικών μας θεμάτων; Λέτε να συζήτησαν για την οριστική λύση του ονόματος της χώρας των Σκοπίων; Πού θα πρέπει οπωσδήποτε να εμπεριέχει το ιστορικό ελληνικό όνομα της Μακεδονίας μας; Προκειμένου να μπορούν ελεύθερα τα Σκόπια να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Λέτε, ο Κάρολος να μετέφερε βουλωμένο γράμμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με τον πλέον επίσημο τρόπο, προς την πολιτική Ηγεσία (Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό) της Ελλάδος;

Μήπως συζήτησαν και για το Αιγαίο Πέλαγος και τον τεράστιο ενεργειακό πλούτο που κρύβει στα σωθικά του; Αφού, ως παγκόσμιοι άρπαγες οι Βρετανοί, δεν μπορεί να μην εποφθαλμιούν τον αμύθητο ορυκτό μας πλούτο!

Στην Κρήτη εεεεε…. 

Ταυτόχρονα μας γεννάτε και το ερώτημα! Αφού ο Προκόπης Παυλόπουλος τον “συγκίνησε” θυμίζοντάς του τα βαφτίσια του πατέρα του στην Κέρκυρα, γιατί δεν εκδήλωσε το ενδιαφέρον να πάει στο νησί του Ιονίου;

Γιατί, εξ όσων πληροφορούμεθα, εκτός της Αθήνας θα επισκεφτεί και την Κρήτη! Γιατί την Κρήτη; Γιατί;

Γιατί, κάποιος μου είπε, πως οι ΗΠΑ θέλουν την Κρήτη για “αεροπλανοφόρο” τους; Αλλά όχι μια Κρήτη που να είναι μέρος της Ελλάδος, αλλά μια Κρήτη Ανεξάρτητη; Μια Κρήτη, άλλο κράτος;

Και όπως μας ενημερώνει το creta live, ο Κάρολος δεν θα επισκεφτεί μόνο τις αρχαιότητες της Κνωσού! Αλλά εκδήλωσε την επιθυμία, όλως τυχαίως, επειδή είναι μέγας ανθρωπιστής να επισκεφτεί καταυλισμούς “προσφύγων” που φιλοξενούνται στο νησί και έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικοί του!

Γιατί; Τι σηματοδοτεί αυτή η “ανθρωπιστική” ενέργεια; Θυμηθείτε τους αστέρες του Χόλυγουντ που πηγαινοέρχονταν στα νησιά του Αιγαίου και μας εξέφραζαν τον “ανθρωπισμό” τους!

Θυμηθείτε τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν, ο οποίος εκτός της Αθήνας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, επισκέφτηκε και την Θράκη!

Σας λένε κάτι αυτές οι επιλεκτικές επιλογές των “φίλων” μας;

Είμαστε δυστυχώς για τα πανηγύρια…

Και ενώ περνούν από το μυαλό μου αυτές οι μαύρες σκέψεις, το Σύστημα στην Ελλάδα πανηγυρίζει, γιατί ο Κάρολος κατά την επίσκεψή του στην Αρχιεπισκοπή και εξερχόμενος από αυτή χαιρετούσε τον λαό των “ηλιθίων”, επιδεικνύοντας τα μανικετόκουμπά του που έφεραν επάνω τους την ελληνική και τη βρετανική σημαία!

Αυτή η κίνηση μου θυμίζει έντονα τα καθρεφτάκια και τις γυάλινες χάντρες που μοίραζαν στους ιθαγενείς οι κατακτητές – αποικιοκράτες τους, προκειμένου να τους ξεγελούν για να μην επαναστατήσουν και τους κρεμάσουν!

Αυτή είναι σήμερα η Ελλάδα! Μια αποικία χρέους, που ο καθείς αποικιοκράτης έρχεται εδώ και κάνει το κομμάτι του! Δυστυχώς!

 

Γεύμα στο σπίτι της κ. Αγγελοπούλου…

Δεν μας κάνει καμιά μα καμιά εντύπωση, πως στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμή του Καρόλου, παραβρέθηκαν εκτός των άλλων ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης και η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπως και η κ. Μαριάννα Λάτση!

Μας προξενεί όμως εντύπωση η παρουσία της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου!

Γιατί, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα Καμίλα είχαν γευματίσει νωρίτερα στο σπίτι της κ. Αγγελοπούλου στο Παλαιό Ψυχικό! Όπως τουλάχιστον μας πληροφόρησε φίλος της εφημερίδας μας που έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα από εκεί! Και θα είχαν να πουν πολλά! Αφού, ενδεχομένως και να συνδέονται με στενή φιλία και έτσι να προέκυψε αυτό το γεύμα! Άλλωστε, η κ. Αγγελοπούλου υπήρξε και η Πρόεδρος του Αθήνα 2004 των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας!

Που από ότι λέγεται, είχε παίξει καθοριστικό ρόλο η Βασίλισσα Ελισάβετ σε αυτήν την ανάθεση!

Δεν πιστεύω να περιμένετε δικά μου σχόλια; Όχι βέβαια!

Θα βρεθεί στην Κρήτη η κ. Μπακογιάννη…

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ξέρουμε αν κατά την επίσκεψη του πριγκιπικού ζευγαριού στην Κρήτη, θα παραβρεθεί η βουλευτής της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη!

Αφού είναι η ίδια κρητικιά, αλλά, όπως προσφάτως αποκαλύψαμε θα είναι στις προσεχείς εκλογές υποψήφια βουλευτής Χανίων! Εγκαταλείποντας την Α΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας!

Μην με ρωτήσετε περισσότερα, γιατί ενδεχομένως να μην ξέρω…

ο Παναγιώτης Αποστόλου

Αρθρογράφος-πολιτικός αναλυτής

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Leave a Reply
 1. να διαβαζεις τα σχολια μου σε κανουν ποιο σοφο αγαπητε το ξερω ..
  ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ..ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΘΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ
  Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ… ΟΜΩΣ
  Ο ΚΆΡΟΛΟΣ ΉΛΘΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΉ ΣΤΙΓΜΉ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΕΙ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ .ΚΑΙ ΌΤΙ ΌΤΑΝ ΜΟΙΡΆΣΤΗΚΕ Η ΠΊΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΠΌΛΕΜΟ ΕΊΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ ΠΙΆΤΟ .ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΊΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ ..ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΎΣ …ΞΕΧΝΆΝΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΚΆΤΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΈΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΤΣΙΦΙΚΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΤΙΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΛΙΡΕΣ   ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ  ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΉΣ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ κ.α …ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΕΡΕΤΑΊΡΩ…… ΑΠΛΩΣ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ “ΣΩΤΗΡΑΣ” ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ…ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ …ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΌΨΑΡΟΥ.

  • ……. ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ….
   ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΡΒΥΛΑ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΒΥΛΑ ΜΕ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΚΕΜΑ….
   ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ “ΤΟΥ ΛΑΟΥ”, ΑΦΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ 50 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ “ΑΥΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ”.
   ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΟ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΜΑΝΗ…..
   ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΒΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.
   ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΔΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ “ΣΤΡΩΝΕΙ” ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ.
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ “ΔΕΞΙΑ” ΚΑΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΘΕΡΙΕΨΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Η ΑΔΙΚΙΑ ΘΕΡΙΖΕ, ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ’21 ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΝ Η ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΝ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ “ΣΥΓΓΡΟΥΣ”, ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ….
   ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ…. ΠΕΣ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ;;;
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Το σύστημα του ιδιώτη καταστρέφει την ανθρωπότητα

Όταν η Τέχνη Απεικονίζει την Κατάθλιψη …