Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όλοι οι άνθρωποι είναι εικόνες Θεού, κατά το «καθ’ εικόνα», και ως εικόνες Θεού είναι σεβαστοί. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχόμαστε ως Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί και την ιδεολογία που «κουβαλά» ο κάθε άνθρωπος ως τρόπο ζωής της δικής μας Ορθόδοξης κοινωνίας.

Αν για παράδειγμα στους μουσουλμάνους τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι θα πρέπει να ανατιναχτούν σκοτώνοντας άλλους ανθρώπους για να δουν τις παρθένες τους, αυτή την ιδεολογία δεν μπορούμε να την δεχτούμε ως παιδεία στους Έλληνες. Ή αν κάποιος άλλος που είναι κτηνοβάτης, ή τραβεστί  δεν γίνεται να συμμεριζόμαστε στο όνομα της ελευθερίας τις ανωμαλίες του καθενός ως  τρόπο ζωής στην Ελληνική Ορθόδοξη κοινωνία μας.

Το ίδιο ισχύει με όποια ιδεολογία ή θρησκεία επιτίθεται κατά της ανθρωπιάς, του μέτρου, της αρμονίας, της ανθρωπότητας. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι κανίβαλος, δεν μπορεί ο κανιβαλισμός να είναι τρόπος ζωής των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών.

Πρόσφατα, ο ισραηλινός ηγέτης της κοινότητας των Σεφαρδιτών Ραβίνος Οβάντια Γιόσεφ στο εβδομαδιαίο κήρυγμα του Σαββάτου το βράδυ, δήλωσε ότι «οι  μη Εβραίοι υπάρχουν για να  υπηρετούν τους Εβραίους», κατά την εντολή του ιερού τους βιβλίου «Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη εβραίο, αυτός παραμένει Ζώο με ανθρώπινη μορφή. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή», Talmud Midrasch Talpioth σελ 225 Warsaw 1855, αλλά και άλλων παρόμοιων εντολών, όπως «Αν και ο μη εβραίος διαθέτει ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο, όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο», Talmud: Schene luchoth haberuth σελ 250b, «Έναν αιρετικό μη εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια», Talmud: Abodah Zara, 4b, και πάει λέγοντας η λίστα των απάνθρωπων εντολών, που οι ίδιοι οι ραβίνοι σας τα λένε !!!

Το να μην δέχονται οι άνθρωποι αυτό το «πιστεύω» των ισραηλιτών, δεν σημαίνει ότι είναι αντισημίτες, ούτε φασίστες. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί μάλλον ανήκουν να λέγονται από αντιανθρώπους. Όπως είπαμε παραπάνω όλοι οι άνθρωποι είναι εικόνες Θεού. Στην προκειμένη περίπτωση, πώς είναι δυνατόν κάποιος Ορθόδοξος Χριστιανός, αλλά και γενικά ο οποιοσδήποτε άνθρωπος να δεχτεί αυτά που λέει ο ραβίνος ή το Ταλμούδ; Εκτός αν θεωρεί τον εαυτό του δούλο !

Μερικοί θέλουν να πιστεύουν ότι με το να μην δεχόμαστε αυτήν την ιδεολογία στην Ελλάδα έχουμε κάτι με τις εικόνες του Θεού· όχι! έχουμε όμως με αυτά που θέλουν να μας επιβάλλουν ή μας έχουν ήδη επιβάλλει με την παιδεία, τα σήριαλ, τα τραγούδια κλπ. Πρόσφατα είχε βγει ένα ξένο τραγούδι με videoclip κανιβαλισμό… Και μιας και αναφέραμε τον ραβίνο παραπάνω ας δούμε και άλλη μια εντολή κανιβαλισμού (πνευματικού και σωματικού) ή/και δολοφονίας μέσα από την Τριαδική Δογματολογία του Αγίου Όρους, γραμμένα ως παραδείγματα προς αποφυγή:

Γίνεται λοιπόν σαφές ότι κανείς δεν είναι αντισημίτης όταν δεν δέχεται να είναι ζώον ή φαγώσιμος. Και δεν είναι ότι αυτοί πλανήθηκαν, αλλά ότι έχουν αποστατήσει από τον Τριαδικό Θεό και εν συνειδήση μόνιμο και κύριο μέλημά τους είναι να μας έχουν ως ζώα για να τους υπηρετούμε και σε πνευματικό επίπεδο και σε υλικό. Οι Σανχεντρίν οι τότε σταύρωσαν τον Χριστό. Οι Σανχεντρίν του τώρα σταυρώνουν τον ελληνικό λαό. Αυτό που έκαναν τότε με το σώμα του Χριστού, το κάνουν τώρα με το πνεύμα των Ελλήνων αλλά και των υπόλοιπων λαών· τα παραδείγματα πολλά, δείτε την σημερινή παιδεία που είναι παντελώς αντίθετη με ό,τι Ορθόδοξο και Ελληνικό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο· όλα είναι σκηνοθετημένα από αυτούς που μας θεωρούν ζώα.

Ας κάνουν ό,τι θέλουν και να πιστεύουν ότι θέλουν στην πατρίδα τους, όχι στην Ελλάδα. Πατρίδα των Ελλήνων είναι ο Ουρανός, Κάστρο μας η Ελλάδα. Κι αυτό να το καταλάβει καλά η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος που επιτρέπει ανώμαλη παιδεία να αντικαθιστά την παιδεία των Ελλήνων.

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός, που φωνάζουν και χαίρονται οι εβραίοι ότι τον σκότωσαν, είπε τα εξής (http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2012/03/blog-post_5419.html): «Ταύτα διατί σας τα είπα, χριστιανοί μου; Όχι δια να φονεύσετε τους Εβραίους και να τους κατατρέχετε, αλλά δια να τους κλαίετε, πώς άφησαν τον Θεόν και επήγαν με τον διάβολον. Σας τα είπα να μετανοήσωμεν ημείς τώρα οπού έχομεν καιρόν, δια να μη τύχη και μας οργισθή ο Θεός και μας αφήση από το χέρι του και το πάθωμεν και ημείς σαν τους Εβραίους και χειρότερα»· ενώ ο Χριστός τους είπε «Ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρόςς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καί τάς ἐπιθυμίας τοῦ πατρός ὑμῶν θέλετε ποιεῖν».

Το δικαίωμά μας να είμαστε Άνθρωποι αντί να είναι κάτι το αυτονόητο, φτάσαμε στο σημείο ως ελληνική ορθόδοξη κοινωνία να το διεκδικούμε μέσα στην ανωμαλία του επικρατεί… τώρα στους έσχατους καιρούς.

Socratesnios

Loading...

10 thoughts on “Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 1. Ανωνυμος says:

  Αυτοι που εχουν τα αξιωματα ….δεν εχουν ψυχη , την πουλησαν στον πατερα τους το διαβολο…..Εσεις ομως που παλευετε να σωσετε …οτι αυτοι γκρεμισαν υπουλα με τα καταχθονια σχεδια τους….αξιζετε τη μεγαλυτερη τιμη απο τον Κυριο Ιησου Χριστο μας….ευχομαι ολοψυχα να σας δινει δυναμη ……

 2. Ανώνυμος says:

  Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΩΣ ΠΑΡΕΝΘΕΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΡΥΦΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΤ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΧΡΕΩΚΡΑΤΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

 3. ΣΟΦΟΣ says:

  EΡΜΗΣ ΤΡΙΑΣΜΕΓΙΣΤΟΣ….ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΚΑΚΙΑ Η ΑΤΑΞΙΑ.

  ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΦΙΔΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ; ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ Η ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ

 4. Ανώνυμος says:

  Ο ΚΕΜΑΛ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΟΣΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ !

  Το 1924 ο Ντονμες Κεμάλ Ατατούρκ πουλούσε 400 τόνους οστών Ελλήνων για σαπούνι ! Το πραγματικό ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Τούρκους Ντονμέδες και Δυτικούς !

  13 Δεκεμβρίου του 1924: Την ημέρα αυτή έφτασε από το λιμάνι των Μουδανιών (Μαρμαράς), στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης , το βρετανικό φορτηγό πλοίο “Ζαν”, που στα αμπάρια του μετέφερε ένα ΤΡΑΓΙΚΟ και ΠΕΝΘΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ. Ένα φορτίο που υπο

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/09/blog-post_29.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *