Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:01 - 29/09/2017

Καληνύχτα Αττική σε γ@μησαν οι άσχετοι με τις οικολογοπαπαριες τους!! Cynthia: Το Συνθετικό Βακτήριο που τρώει σάρκα και έχει ξεφύγει από τον έλεγχο !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σήμερα στην τηλεόραση συριζαια βουλευτής είπε ότι χρησιμοποιούν ίδιους οργανισμούς για “βιολογικό και οικολογικο καθαρισμο της πετρελαιοκηλιδας του Σαρωνικού”..Διαβασε λοιπον παρακατω τι χρησιμοποιουν..!!!!

Του Jean Perier (1)
Επιμέλεια Μετάφρασης Ο Γιώργος του Κλικ

Σημείωση του επιμελητή μετάφρασης:
Το γεγονός ότι 3 σύνδεσμοι του παρόντος άρθρου (που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 14/9/2016) οδηγούν στην γνωστή σελίδα 404, ή σε κάποιο αδιέξοδο, αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της σοβαρότητας της κατάστασης καθώς και της προσπάθειας για συγκάλυψη της.

Οι εκθέσεις σχετικές με τεστ σε ανθρώπους που είναι ρουτίνα και γίνονται από ορισμένες δυτικές εταιρείες έχουν γίνει ένα είδος μόδας αυτές τις μέρες.

Μεταξύ άλλων, μπορεί κανείς να θυμηθεί την ιστορία για τη μεγάλη μάχη μεταξύ των πολιτικών αρχών διαφόρων κρατών και τον χημικό γίγαντα των ΗΠΑ Monsanto που προκλήθηκε από έρευνα ως προς τους εν δυνάμει κινδύνους των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, και ειδικά το ζιζανιοκτόνο Roundup που παράγεται από την Monsanto. Η πραγματική ζημιά που προκαλείται στις γεωργικές επιχειρήσεις διαφόρων κρατών μένει ακόμα να αξιολογηθεί προσεκτικά, αλλά ακόμα και σε αυτό το στάδιο είναι ασφαλές να πούμε ότι η επέκταση της Monsanto στην Ινδία και τις γύρω αγορές οδήγησε στον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.

Ωστόσο, στο άμεσο μέλλον, ο πλανήτης θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένα άλλο “τέρας” που εκτράφηκε βαθιά μέσα σε εταιρικά εργαστήρια των ΗΠΑ. Μιλάμε για το πρώτο συνθετικό βακτήριο – Cynthia, που δημιουργήθηκε “για την καταπολέμηση της πετρελαϊκής ρύπανσης στον Κόλπο του Μεξικού”, το οποίο, σύμφωνα με τις διάφορες εκθέσεις που συχνά αγνοούνται από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, έχει μεταλλαχθεί και έχει αρχίσει να επιτίθεται σε ζώα και ανθρώπους. Τώρα, αυτός ο εξαιρετικά θανατηφόρος μικροοργανισμός είναι στο δρόμο του προς την Ευρώπη.

Ίσως θυμόμαστε ότι τον Απρίλιο του 2010 μια έκρηξη στην εξέδρα πετρελαίου “Deepwater Horizon” της British Petroleum είχε ως αποτέλεσμα εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου να μολύνουν τον Κόλπο του Μεξικού. Παρά τα δραστικά μέτρα που πάρθηκαν για να αποφευχθεί η περιβαλλοντική καταστροφή, μια πετρελαιοκηλίδα που προκλήθηκε από την διαρροή της Deepwater Horizon κάλυψε πάνω από εξήντα χιλιάδες τετραγωνικά μίλια (ΣτΜ, αυτό ισοδυναμεί με 155 χιλιάδες τετραγωνικά χλμ, είναι δηλαδή περισσότερο από την έκταση της Ελλάδας).

Σαν ένα από τα μέσα για την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής καταστροφής που βρέθηκε στα χέρια της, η Ουάσιγκτον αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα, ανεξάρτητα από τις πιθανές συνέπειες αυτών των μέτρων. Ήταν εκείνη την περίοδο που απελευθερώθηκε ένας τεχνητά κατασκευασμένος μικροοργανισμός με το παρατσούκλι Cynthia (Σύνθια), χωρίς κανενός είδους εξέταση της πιθανής απειλής που θα μπορούσε να θέσει στο περιβάλλον.

Η Cynthia είναι το πνευματικό τέκνο του ινστιτούτου J. Craig Venter (το οποίο διενεργούσε πειράματα γενετικής μηχανικής από την αρχή του 21ου αιώνα) και της Synthetic Genomics Inc, και δημιουργήθηκε και χρηματοδοτήθηκε απευθείας από την BP. Πίστευαν ότι η Cynthia τρέφεται με πετρέλαιο, αλλά τώρα αποδείχτηκε ότι της αρέσει επίσης να καταναλώνει και όλες τις μορφές οργανικής ζωής…

Το 2011, η Cynthia απελευθερώθηκε στον Κόλπο του Μεξικού και στα αρχικά στάδια της ζωής της απορροφούσε τις πετρελαιοκηλίδες με εκπληκτική ταχύτητα. Τον Ιανουάριο του 2011, το Register ανέφερε ότι οι επιστήμονες ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από την ταχύτητα με την οποία τα βακτήρια έτρωγαν το “φαΐ” τους.

Ύστερα όμως, αυτό το βακτήριο μεταλλάχτηκε και σύντομα άρχισε να εκτρέφεται με οργανικές μορφές ζωής. Άρχισαν να φτάνουν παράξενες αναφορές από τις ΗΠΑ, όπως για πέντε χιλιάδες πουλιά που έπεσαν θύματα μιας “άγνωστης ασθένειας” στο Αρκάνσας, ή πάνω από εκατό χιλιάδες νεκρά ψάρια που βρέθηκαν στα ανοικτά των ακτών της βόρειας Λουιζιάνα. Αναφέρθηκε επίσης ότι συνολικά 128 εργαζόμενοι της British Petroleum που συμμετείχαν στην εκκαθάριση της πετρελαιοκηλίδας χτυπήθηκαν από κάποια μυστηριώδη ασθένεια. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, τους απαγορεύθηκε να αναζητήσουν θεραπεία σε δημόσια νοσοκομεία ώστε να αποτραπεί να μιλήσουν σε οποιονδήποτε για το τι τους είχε συμβεί…

Σύντομα καταγράφηκε ότι η ασθένεια και τα συμπτώματα, που τώρα συνδέονται με την παράκτια ζώνη του Κόλπου του Μεξικού, άρχισαν να εξαπλώνονται στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες – για παράδειγμα, άνθρωποι που βρέθηκαν σε ισχυρές βροχές που προήλθαν από τον Κόλπο του Μεξικού ήταν επίσης εκτεθειμένοι σ’ αυτήν.

Πράγματι, τέτοιες ανησυχητικές αναφορές έχουν γίνει αρκετά συνηθισμένες, παρά τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η αμερικανική κυβέρνηση να αποτρέψει την διάδοση αυτών των πληροφοριών. Ειδικότερα, έχει ήδη αναφερθεί ότι ορισμένα άτομα που είχαν την ατυχία να κάνουν μπάνιο στον Κόλπο του Μεξικού βρέθηκαν συχνά καλυμμένα με πληγές που προκαλούσαν φαγούρα και πέθαναν με οδυνηρό τρόπο λίγες μέρες αργότερα λόγω εκτεταμένης εσωτερικής αιμορραγίας.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ένα άτομο μπορεί να γίνει θύμα της Cynthia σε δύο περιπτώσεις: αν το βακτήριο εισχωρήσει το φράγμα του δέρματος μέσω μιας πληγής ή αν ο άνθρωπος είναι αρκετά άτυχος ώστε να φάει ωμά θαλασσινά που έχουν μολυνθεί από αυτό το βακτήριο. Μόλις τα βακτήρια μπουν στον οργανισμό, διεισδύουν στο στρώμα μεταξύ του δέρματος και των μυών και αρχίζουν να παράγουν μια τοξίνη που διαταράσσει τους ιστούς. Είναι επίσης γνωστό ότι η Cynthia είναι σε θέση να αναπαραχθεί γρήγορα μέσα στα μολυσμένα κύτταρα και ότι έχει ανοσία στα αντιβιοτικά.

Όπως αναφέρει το Πανεπιστήμιο της Περιφέρειας της Κολούμπια (UDC), έως και το 40% των κατοίκων των περιοχών που γειτνιάζουν με τον κόλπο του Μεξικού έχουν μολυνθεί με σοβαρές ασθένειες του αναπνευστικού και του δέρματος και ένας στους τέσσερις κατοίκους σχεδιάζει να φύγει στο άμεσο μέλλον.

Παρ’ όλα αυτά, η Ουάσιγκτον φάνηκε σοβαρά αποφασισμένη να αποσιωπήσει αυτές τις εκθέσεις ανακοινώνοντας ότι ο αυξανόμενος αριθμός των νεκρών μπορεί να αποδοθεί σε κάποιο “άγνωστο ιό”.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν ανησυχητικές αναφορές ότι η Cynthia έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε διάφορες περιοχές του κόσμου, αφού οι μαζικοί θάνατοι σε φώκιες στην Αλάσκα, κοντά στην πόλη Barrow, συνοδεύτηκαν από εκτεταμένες δερματικές βλάβες και ζημιές στα εσωτερικά όργανα των νεκρών ζώων.

Με τον ρυθμό με τον οποίο τα βακτήρια εξαπλώνονται μαζί με το Ρεύμα του Κόλπου, η Ευρώπη είναι σίγουρα σε κίνδυνο. Το ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες αυτού του ταξιδιού εάν οι εκθέσεις σχετικά με την υψηλή θνησιμότητα μεταξύ των ατόμων που έχουν μολυνθεί από το βακτήριο αποδειχθούν σωστές – μπορεί κανείς να το μαντέψει… Αυτό σημαίνει ότι οι διάσημες παραλίες της Γαλλίας, της Ιταλίας, ακόμη και της Ελλάδας και Τουρκίας θα πρέπει να κλείσουν οριστικά. Η μικροσκοπική Cynthia θα μπορούσε να καταπιεί την τουριστική βιομηχανία της Νότιας Ευρώπης.

Αυτό που συμβαίνει στον Κόλπο του Μεξικού δεν είναι ένα περιφερειακό πρόβλημα και οι κάτοικοι της περιοχής δεν είναι οι μόνοι που βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα παγκοσμίων διαστάσεων. Τα σημάδια μιας πιθανής βακτηριακής ιογενούς λοίμωξης έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται παντού. Η μυστηριώδης, ανεξήγητη ασθένεια που επηρεάζει τα ψάρια, τα θαλάσσια θηλαστικά, τα ζώα, τα πουλερικά, τα δέντρα και τα φυτά προέρχεται από τα συνθετικά γονιδιώματα που μετατρέπουν φυσικούς οργανισμούς και τους αναγκάζουν να μεταλλαχθούν.

Ωστόσο, ακόμη και στο αρχικό στάδιο των πειραματικών δοκιμών της Cynthia, πολλοί ειδικοί σήμαναν συναγερμό τονίζοντας τον κίνδυνο των συνθετικά δημιουργημένων ζωντανών οργανισμών. Για παράδειγμα, η Δρ Helen Wallace, διευθυντικό στέλεχος της βρετανικής οργάνωσης Genewatch που επιβλέπει την έρευνα στον τομέα της γενετικής είχε τονίσει σε συνέντευξή της ότι αυτό το συνθετικό βακτήριο θα μπορούσε να αποτελέσει έναν σοβαρό κίνδυνο. Με τη σειρά του, το κίνημα Friends of the Earth (Φίλοι της Γης) έχει τονίσει ξανά και ξανά ότι αυτό το επιστημονικό επίτευγμα του J. Craig Venter είναι μια απειλή για ολόκληρο τον κόσμο και όλες οι έρευνες αυτού του ινστιτούτου θα πρέπει να σταματήσουν.

Πολλοί περιβαλλοντολόγοι και ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με βάση αυτές τις ανησυχητικές αναφορές, λένε ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν είναι προετοιμασμένη να ρυθμίσει αυτόν τον επαναστατικό τομέα της επιστήμης. Ένας διεθνής οργανισμός της κοινωνίας των πολιτών με έδρα την Οτάβα του Καναδά, γνωστός ως Ομάδα ETC, σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου, υποστηρίζοντας ότι το Venter άνοιξε το “κουτί της Πανδώρας” και ότι ένα διεθνές μορατόριουμ για την ανάπτυξη στον τομέα της συνθετικής βιολογίας σε ιδιωτικά εργαστήρια πρέπει να εισαχθεί αμέσως, δεδομένου ότι τέτοιες έρευνες μπορεί να αποτελέσουν απειλή για όλη την ζωή στον πλανήτη.

Άρα, τι είναι αυτό του οποίου είμαστε μάρτυρες εάν όχι η εκδήλωση της μυστικοπαθούς πολιτικής της Ουάσιγκτον για την ανάπτυξη νέων τύπων βιολογικών όπλων; Οι ΗΠΑ δούλεψαν σκληρά για την αποδυνάμωση των διεθνών κανόνων που απαγορεύουν την ανάπτυξη βιολογικών όπλων, ενώ έχτιζαν την δική τους στρατιωτική βιολογική υποδομή και δημιουργούσαν μια σειρά από μικροβιολογικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο υπό την διεύθυνση του Πενταγώνου. Οι δραστηριότητες των εργαστηρίων αυτών δεν επιβλέπονται και έτσι δεν υπάρχει απολύτως καμία εγγύηση ότι ένα νέο είδος τέρατος που θα μπορούσε να υπερτερεί της Cynthia δεν έχει δημιουργηθεί στα ενδότερα τους.

Υπό αυτές τις συνθήκες, υπάρχει μια επείγουσα ανάγκη να αναγκαστεί η Ουάσιγκτον να αποκαλύψει τους μηχανισμούς εξακρίβωσης της Σύμβασης για την Απαγόρευση και την Ανάπτυξη, την Παραγωγή και Αποθήκευση Βακτηριολογικών (Βιολογικών) και Τοξικών Όπλων και για την Καταστροφή τους, την οποία μπλόκαρε μονομερώς το 2001. Επιπλέον, πρέπει να υπάρξει ένας μηχανισμός εξακρίβωσης που θα εγγυάται ότι όλες οι διατάξεις της σύμβασης αυτής τηρούνται κατά γράμμα από όλους εκείνους που την υπέγραψαν.

(1) Ο Jean Périer είναι ένας ανεξάρτητος ερευνητής, αναλυτής και διάσημος εμπειρογνώμονας σχετικά με την Εγγύς και Μέση Ανατολή, αποκλειστικά για το online περιοδικό “New Eastern Outlook”

Πηγή: journal-neo

teleytaiaexodos.blogspot.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΑΝΏΝΥΜΟΣ 09/29/2017 @ 10:24 ΜΜ

  Είναι τρομερό!.. Εφαρμόζουν σχέδιο εξόντωσης των ανθρώπων!!…Ελπίζω να μην είναι τόσο ηλίθιοι οι δικοί μας!

  • ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ 09/29/2017 @ 10:53 ΜΜ

   ΟΧΙ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ , ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ;; ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΟΙΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ;

 2. Ανώνυμος 09/30/2017 @ 12:27 ΠΜ

  ΨΕΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ .ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

 3. Ανώνυμος 09/30/2017 @ 1:25 ΠΜ

  http://www.imdb.com/title/tt0970416/?ref_=nm_flmg_act_30
  ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ”…
  ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…
  ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ “ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ” (ΠΟΛΛΑ ΚΩΘΩΝΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΗΔΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΠΛΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ…
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ HOLYWOOD…
  ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

 4. Βρε παιδιά πως θέλετε να φθάσει ο παγκόσμιος πληθυσμός στις 500.000;
  Εμβόλια, χλώριο στο νερό, μεταλλαγμένα, ιοί διάφοροι, καρκίνοι, ψεκασμοί, σεισμοί και καταιγίδες τεχνητά φτιαγμένοι από δαύτους…
  Για το σαρκοφάγο βακτήριο οι φήμες έχουν ξεκινήσει πριν το 2005. Τότε ήμουνα στο εξωτερικό και κάποιος είχε πάει Αφρική και γυρίζοντας αρρώστησε και πέθανε μέσα σε ελάχιστες μέρες. Δυστυχώς ο θάνατος είναι εξαιρετικά επώδυνος…
  Αν το χρησιμοποίησαν εδώ τότε έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*