ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε από τα κανάλια να μην «σηκώνουν ψηλά» το θέμα του κορωνοϊού

· Κατοχικά Νέα

Συνάντηση με διευθυντές καναλιών είχε το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο της πρωινής σύσκεψης με τους στενούς του συνεργάτες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση είχε ως βασικό θέμα συζήτησης το ζήτημα του κορωνοϊού και σε αυτή συμμετείχε και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους επικεφαλής των τηλεοπτικών σταθμών να μην «σηκώνουν ψηλά» στα κεντρικά δελτία ειδήσεων το θέμα του κορωνοϊού και να είναι όσο το δυνατόν πιο καθησυχαστικοί.

Αρχής γενομένης από τα σημερινά δελτία, όπως και έγινε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Νοσοκομειακοί γιατροί διαψεύδουν Κικίλια

Λίγη ώρα αργότερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, διαβεβαίωσε ότι η χώρα είναι «θωρακισμένη» απέναντι στον κορωνοϊό, όμως οι άνθρωποι της Υγείας, που ζουν την καθημερινότητα των νοσοκομείων δεν φαίνεται να συμφωνούν μ’ αυτή την αισιόδοξη εκτίμηση.

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και διευθυντής Νευροχειρουργός στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, Παναγιώτης Παπανικολάου, διέψευσε τις δηλώσεις του κ. Κικίλια τονίζοντας πως «η χώρα όχι μόνο δεν είναι «θωρακισμένη» για ενδεχόμενη σοβαρή επιδημία, αλλά είναι τελείως ανοχύρωτη».

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Στεφάνη – Παραμένουν δυνάμεις στον Άγιο Βλάσιο

Βερολίνο: Έριξαν μολότοφ σε εβραϊκή συναγωγήΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα – Πέταξαν μολότοφ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Red Code σήμερα στα Ιόνια – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

5 απαντήσεις στο “Ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε από τα κανάλια να μην «σηκώνουν ψηλά» το θέμα του κορωνοϊού”

  1. Χειροτερα και απο Κινα ειμαστε με την κυβερνηση Καρμακουλη …Στο Γουδι κρεμασμα χρειαζονται ολοι αυτοι και ετσι θα σωθουμε απο αυτους……ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ..ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ …ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ

  2. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

  3. Το μέγκα θα το σηκώσει ψηλά το θέμα του κορωνοίου έτσι δεν είναι κούλη, αντικειμενική ενημέρωση πάντα στο καθεστώς

  4. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ… ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕ ΚΟΥΛΗ. ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ “ΟΝΟΜΑ”. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΧΑΣΕΙ ΟΜΩΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά