in

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Θέλουμε πίσω την Αθήνα των ονείρων μας

Ήμουν έτοιμος να παρακολουθήσω κάποιο “δελτίο ειδήσεων” από κάποιο Συστημικό κανάλι, όχι βέβαια για να ενημερωθώ, αφού όλες τις πραγματικές ειδήσεις τις παθαίνουμε πολύ γρήγορα πλέον από το διαδίκτυο, αλλά για να προσπαθήσω να αντιληφθώ την πολιτική κατεύθυνση που θέλει να μας περάσει η εργοδοσία – ιδιοκτησία αυτών των καναλιών!

Πριν λοιπόν αρχίσουν οι “ειδήσεις” από το συγκεκριμένο κανάλι διαφημιζόταν πως, θα προβληθεί έγχρωμη, μετά από ειδική επεξεργασία σε στούντιο των ΗΠΑ, η κινηματογραφική ταινία του 1963 “Της κακομοίρας” ή πιο γνωστή ως “ο Μπακαλόγατος”, του Ντίνου Κατσουρίδη, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Χατζηχρήστο και μια πλειάδα άλλων καλών ηθοποιών!

Αυτή η ταινία γυρίστηκε στην Αθήνα των ονείρων μας…

…στην Αθήνα αυτών των κινηματογραφικών ταινιών, σ΄ αυτήν την πανέμορφη Αθήνα, που όλοι κυκλοφορούσαν στους δρόμους της χωρίς κανένα φόβο, οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου! Σ΄ αυτήν την Αθήνα, όπου οι κάτοικοί της έλυναν τα προβλήματά τους μέσω των “λαϊκών δικαστηρίων” που στήνονταν στα πεζοδρόμια ή στις αυλές των σπιτιών τους! Στην Αθήνα των θερινών σινεμά που έπαιζαν αυτές τις ταινίες και οι ουρές στα ταμεία αυτών των σινεμά ήταν ατέλειωτες! Βλέπετε, αυτή  ήταν η διασκέδαση του μεροκαματιάρη πολίτη της Αθήνας! Μιας Αθήνας όμως, που μοσχοβολούσε γιασεμί, όπου παιδιά τότε, παίζαμε στους χωμάτινους δρόμους της ποδόσφαιρο με μπάλες φτιαγμένες από υφάσματα και μόλις τύχαινε να περάσει κάποιο όχημα, φωνάζαμε “σύρμα”, πηγαίνοντας στις άκρες των πεζοδρομίων για να συνεχίσουμε μόλις αυτό περνούσε!

Σε αυτήν την Αθήνα, της Πλάκας, του Κεραμεικού, του Βοτανικού, γυρίστηκαν αυτές οι ταινίες! Σε κάποια από αυτές τις γειτονιές γυρίστηκε και η θρυλική ταινία του “Ζίκου” του μπακαλόγατου!

Εκεί κοντά στην οδό Μυκάλης 19 στον Κεραμεικό, όπου πέρασα όλα τα παιδικά μου χρόνια! Με το μπακαλικάκι του κυρ – Γιάννη (ίδιο με της ταινίας) που είχε το μοναδικό τηλέφωνο της γειτονιάς μας! Με τους κινηματογράφους του “Λαού” (στη Λένορμαν), του Περουζέ (στις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως), του “Κόσμος” (στην πλατεία Ασωμάτων) κα. Με την επιβλητική εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην οδό Πειραιώς, όπου και βαφτίστηκα Ορθόδοξος Χριστιανός!

Αυτή η Αθήνα πέρασε ανεπιστρεπτί…

…και δεν έχει καμιά σχέση με την σημερινή Αθήνα, όπου σε αυτές τις γειτονιές παραμονεύει ο φόβος, αφού μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της είναι παράνομοι μετανάστες και γι΄ αυτό η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει “κόκκινο”, με αποτέλεσμα τη νύχτα να μην μπορεί να περπατήσει εκεί κάποιος με ασφάλεια! Όταν μέρα – μεσημέρι βλέπει ο καθένας μας, νέους ανθρώπους να κάνουν χρήση ηρωίνης καταμεσής των δρόμων μπροστά στα μάτια περαστικών και κυρίως παιδιών! Ηρωίνη, που πουλιέται ελευθέρα επί 24ώρου βάσεως! Στις ίδιες αυτές γειτονιές, γυναίκες από κάθε γωνιά της γης “εκδίδονται” μέσω του αγοραίου έρωτα για ένα κομμάτι ψωμί! Και έτσι, ελλοχεύει καθημερινά ο κίνδυνος ασθενειών από τη στιγμή που δεν τηρούνται στο ελάχιστο οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας! Αλλά και εκείνα τα μπακαλικάκια της αθώας εποχής μας, άλλαξαν χέρια και αγοράστηκαν από τουρκικά και άλλα ξένα συμφέροντα, όπως πολλές φορές έχουμε καταγγείλει κατά το πρόσφατο παρελθόν, στην προσπάθεια τουρκοποίησης της Αθήνας! Της Αθήνας μας!

Ωρολογιακή βόμβα οι λαθρομετανάστες

Αλλά την σημερινή διαμορφούμενη τραγική κατάσταση της Αθήνας, αλλά και της υπολοίπου Ελλάδος τη δημιούργησε κυρίως η εποχή των επάρατων Μνημονίων, που υπηρέτησαν και υπηρετούν όλα τα κόμματα που μας κυβέρνησαν αυτά τα χρόνια (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ)!

Αποδεχόμενα το σατανικό – εχθρικό σχέδιο της Ευρωπαικής Ενώσεως, που στοχευμένα μετέτρεψε την Ελλάδα σε μια μπαρουταποθήκη ψυχών! Αφού δεν υπάρχει πλέον πόλη στην ελληνική Επικράτεια, που να μην έχει hot spot που “φιλοξενούν” λαθρομετανάστες και που το πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας τους ονομάζει μετανάστες – πρόσφυγες!

Αυτή την ωρολογιακή βόμβα ψυχών την υποθάλπει, την συντηρεί και την γιγαντώνει η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Στην πολύ δύσκολη εποχή των Μνημονίων, όπου μαραζώνουν οι Έλληνες πολίτες (κόβονται μισθοί, συντάξεις, απολύονται εργαζόμενοι αφού κλείνουν επιχειρήσεις, οι νέοι μας φεύγουν στο εξωτερικό) με τρομάζει η φασιστική νοοτροπία αυτής της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά των Ελλήνων! Όταν υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν ψωμί να φάνε και ουδεμία μορφή περίθαλψης της υγείας τους, όταν κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους για ασήμαντα ποσά που χρωστάνε στο ανάλγητο και αναίσθητο αυτό κράτος, οι λαθρομετανάστες καλοπερνούν στη γη της Επαγγελίας τους, την Ελλάδα!

Ο φασισμός του Τσίπρα με τρομάζει

Πέρασε στα πολύ “ψηλά” από τα Συστημικά ΜΜΕ η είδηση πως, στην Κάτω Μηλιά Πιερίας εγκαινιάσθηκε προ ολίγων ημερών ολόκληρο χωριό λαθρομεταναστών! Με άρτιες, άριστες εγκαταστάσεις που στοίχισαν περί το 1,5 εκατ. ευρώ και από ότι μας πληροφορούν, διατέθηκε από την γερμανική κυβέρνηση! Ναι, καλά ακούσατε και διαβάσατε! Από την κ. Μέρκελ, την πιστή φίλη του πειθήνιου οργάνου της, του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα! Αλλά και από διάφορες ΜΚΟ, προφανώς του ανθέλληνα Σόρος!

Επιπλωμένα λοιπόν σπιτάκια, πλήρως εξοπλισμένα με ηλιακά συστήματα, κλιματισμό, μαγειρικά σκεύη κα. Περιμένουν να υποδεχτούν τους λαθρομετανάστες, θυμίζοντάς μας παλαιότερη διαφήμιση, που έλεγε: “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”!

Αλλά αφού φροντίζουμε να διάγουν μια σωστή ζωή, φροντίζουμε και για την άθλησή τους! Έτσι, έχει προβλεφθεί και έχει γίνει και γήπεδο αθλοπαιδιών και χώρος αναψυχής! Εδώ να θυμηθούμε και μια άλλη παλαιά διαφήμιση που έλεγε: “Είδες η ΔΕΗ;”!

Υπόψη πως όλοι αυτοί θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται ελεύθεροι του χωριού! Στα εγκαίνια το παρόν δεν μπορούσαν να μην δώσουν αρκετά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ! Το τραγικό όμως ήταν πως, σε αυτά τα εγκαίνια συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Αστυνομίας (;;;), του Στρατού (;;;), και της Πυροσβεστικής (;;;)!

Δηλαδή, όλες οι αρχές του Κράτους ήταν παρούσες! Τραγικό, τραγικό!

Ωστόσο, μην παραξενευτείτε αν αύριο – μεθαύριο αυτό το χωριό “μπει” στο χάρτη της Ελληνικής Επικράτειας με όλα τα δικαιώματα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι!

Καθώς και τα άλλα που θα ακολουθήσουν!

Περιθάλπει αυτή η κυβέρνηση τους φονιάδες μας    

Ακούσατε για το περιστατικό που έγινε στην οδό Διόσκουρων στην Πλάκα; Όπου, Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει γυναίκα αρχαιοφύλακα στην Ακρόπολη; Του οποίου την ίδια ημέρα έληγε η άδεια παραμονής του στην Ελλάδα;

Αλλά, στην Ελλάδα των Μνημονίων αποκρύπτονται από τους λαθρολάγνους οι εγκληματικές ενέργειες κατά των Ελλήνων, από όλους αυτούς που έχουν περιμαζέψει οι τελευταίες, ειδικότερα, κυβερνήσεις! Πουθενά δεν θα δείτε επίσημα στοιχεία γι΄ αυτές τις εγκληματικές πράξεις, αντίθετα από ότι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη!

Θα το πω άλλη μια φορά: Αυτός ο φασισμός κατά των Ελλήνων από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τρομάζει…

Χάνει τους τελευταίους υποστηριχτές του ο Τσίπρας

Δριμύτατη κριτική κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξή του στο iselida.gr!

Έσταξε πραγματικό δηλητήριο κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας μεταξύ άλλων (και εκεί στέκομαι ιδιαίτερα): «Όμως, φίλε μου, όταν σε επισκέπτεται η Αντζελίνα Τζολί στο γραφείο σου, εξαιτίας της καρέκλας που κάθεσαι, τότε η καρέκλα αυτή γίνεται τόσο γλυκιά που τελικά κολλάει στον πισινούλη σου και οι “ιδεολογίες” πάνε περίπατο»!

Ψέματα;;; Ας προσέχαμε!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Leave a Reply
  1. EINAI H EΞΕΛΙΞΗ… ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΦΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΠΛΗΡΟΙ ΜΕΛΗ , ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΠ…ΚΛΠ.. ΕΤΣΙ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΗΤΑΣ ! Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟ ΜΟΥΤΣΟΥΡΟΓΚΡΑΦΙΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ , ΘΕΛΑΤΕ ΛΕΦΤΑ Κ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ Κ ΛΟΙΠΑ…!!!! ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!

  2. Όταν λες όλα είναι τα ίδια τι εννοείς? Η μήπως θίγεσαι όταν ακούς την αλήθεια? Γιατί όντως συμφωνώ απόλυτα ότι είναι τα ίδια. Εσυ ανώνυμε έχεις πολλά ακόμα να μάθεις….

  3. Το χειρότερο απ’ όλα είναι αυτό που λέει είναι και νόμος του μπουρδελιστάν = στα νοσοκομεία προηγούνται οι λαθροορκ ακόμα και από προγραμματισμένες από καιρό χειρουργικές επεμβάσεις ελλήνων πολιτών που χρόνια πλήρωναν και πληρώνουν εισφορές για να έχουν μια υγειονομική ασφάλιση.
    Αυτό δεν είναι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ;;;;
    Οσοι με οποιοδήποτε τρόπο εξσασκούν τέτοιες πολιτικές είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και η ποινή (καθόσον η χώρα είναι σε εμπόλεμη κατάσταση) είναι ΘΑΝΑΤΟΣ. Τα παιχνίδια τέλος.

  4. ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΗ!ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ ΠΟΥ ΣΦΑΖΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ!..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΑΛΩ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΣ…ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! ΕΑΛΩ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ Η ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ..Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πως γίνεται να κόλλησαν Ιλαρά, οι “εμβολιασμένοι” γιατροί;;;;;;;

ΕΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ