in

Ο ΕΒΡΟΣ ΕΑΛΩ – Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν πως στην συμφωνία επαναπροώθησης παράνομων μεταναστών που έχει υπογράψει η ΕΕ με την Τουρκία έχει εξαιρεθεί ο Έβρος και ισχύει μόνο για τα νησιά του Αιγαίου ;;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πόσοι από τους Έλληνες ή από τους αναγνώστες γνωρίζουν πως στην συμφωνία επαναπροώθησης παράνομων μεταναστών που έχει υπογράψει η ΕΕ με την Τουρκία έχει εξαιρεθεί ο Έβρος και ισχύει μόνο για τα νησιά του Αιγαίου ???

Είμαστε απολύτως σίγουροι πως το γνωρίζουν ελάχιστοι έως μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Κοιτάξτε τι έχει συμβεί.
Ο Ερντογάν για να τα έχει καλά με την ΕΕ τώρα που είναι στριμωγμένος από τις ΗΠΑ ( ως διπλωματικό αντίβαρο ) περιόρισε την προώθηση των παράνομων μεταναστών από το Αιγαίο και τους στέλνει στην Ελλάδα μέσω Έβρου και μάλιστα τους διευκολύνει να περάσουν με δικούς του ανθρώπους που ορισμένοι πληρώνονται από την ΜΙΤ.

Ταυτόχρονα οι Τούρκοι έχουν ενισχύσει τις στρατιωτικές τους δυνάμεις στα σύνορα Τουρκίας Βουλγαρίας γιατί ο Ερντογάν έχει κάνει κρυφή συμφωνία με τους Βούλγαρους και δεν αφήνει παράνομους μετανάστες να περάσουν τα Βουλγαρο-Τουρκικά σύνορα.

Τους προωθεί όλους προς τον Έβρο.

Το τελευταίο εξάμηνο οι ροές από την Τουρκία προς τον Έβρο αυξάνουν με καταιγιστικό ρυθμό.
Σήμερα καθημερινά περνάνε το ποτάμι και άλλα σημεία πάνω από 500 άτομα.

Πριν δύο μήνες ήταν περίπου 350 ημερησίως.

Οι πληροφορίες που είναι πάντα αξιόπιστες λένε πως τον τελευταίο μήνα συρρέουν στην Αδριανούπολη εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες, κυρίως Αφγανοί και Πακιστανοί με σκοπό να εισέλθουν στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες μιλάνε για πάνω από 200.000 άτομα.

Ο Ερντογάν επιχειρεί να γεμίσει την Θράκη με άλλους τόσους μουσουλμάνους πέρα από αυτούς που υπάρχουν εκεί ώστε αργότερα όλοι μαζί με την καθοδήγηση μάχιμων Τζιχαντιστών που έχουν ήδη εισέλθει από τον πόλεμο της Συρίας, κυρίως από την Idlib μετά την συμφωνία Τουρκίας Ρωσίας, να κάνουν την Θράκη κόλαση.

Οι Εθνομηδενιστές στην κυβέρνηση κάνουν τα στραβά μάτια και τα δικαιολογούν όλα.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.

epilekta.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΟΛΛΑΝΔΊΑ: ΔΥΣΤΎΧΗΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΌ ΑΕΡΟΠΛΆΝΟ, ΝΕΚΡΌΣ Ο ΠΙΛΌΤΟΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 80.000 ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ!!!