Ο ΕΒΡΟΣ ΕΑΛΩ – Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν πως στην συμφωνία επαναπροώθησης παράνομων μεταναστών που έχει υπογράψει η ΕΕ με την Τουρκία έχει εξαιρεθεί ο Έβρος και ισχύει μόνο για τα νησιά του Αιγαίου ;;

Πόσοι από τους Έλληνες ή από τους αναγνώστες γνωρίζουν πως στην συμφωνία επαναπροώθησης παράνομων μεταναστών που έχει υπογράψει η ΕΕ με την Τουρκία έχει εξαιρεθεί ο Έβρος και ισχύει μόνο για τα νησιά του Αιγαίου ???

Είμαστε απολύτως σίγουροι πως το γνωρίζουν ελάχιστοι έως μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Κοιτάξτε τι έχει συμβεί.
Ο Ερντογάν για να τα έχει καλά με την ΕΕ τώρα που είναι στριμωγμένος από τις ΗΠΑ ( ως διπλωματικό αντίβαρο ) περιόρισε την προώθηση των παράνομων μεταναστών από το Αιγαίο και τους στέλνει στην Ελλάδα μέσω Έβρου και μάλιστα τους διευκολύνει να περάσουν με δικούς του ανθρώπους που ορισμένοι πληρώνονται από την ΜΙΤ.

Ταυτόχρονα οι Τούρκοι έχουν ενισχύσει τις στρατιωτικές τους δυνάμεις στα σύνορα Τουρκίας Βουλγαρίας γιατί ο Ερντογάν έχει κάνει κρυφή συμφωνία με τους Βούλγαρους και δεν αφήνει παράνομους μετανάστες να περάσουν τα Βουλγαρο-Τουρκικά σύνορα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Τους προωθεί όλους προς τον Έβρο.

Το τελευταίο εξάμηνο οι ροές από την Τουρκία προς τον Έβρο αυξάνουν με καταιγιστικό ρυθμό.
Σήμερα καθημερινά περνάνε το ποτάμι και άλλα σημεία πάνω από 500 άτομα.

Πριν δύο μήνες ήταν περίπου 350 ημερησίως.

Οι πληροφορίες που είναι πάντα αξιόπιστες λένε πως τον τελευταίο μήνα συρρέουν στην Αδριανούπολη εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες, κυρίως Αφγανοί και Πακιστανοί με σκοπό να εισέλθουν στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες μιλάνε για πάνω από 200.000 άτομα.

Ο Ερντογάν επιχειρεί να γεμίσει την Θράκη με άλλους τόσους μουσουλμάνους πέρα από αυτούς που υπάρχουν εκεί ώστε αργότερα όλοι μαζί με την καθοδήγηση μάχιμων Τζιχαντιστών που έχουν ήδη εισέλθει από τον πόλεμο της Συρίας, κυρίως από την Idlib μετά την συμφωνία Τουρκίας Ρωσίας, να κάνουν την Θράκη κόλαση.

Οι Εθνομηδενιστές στην κυβέρνηση κάνουν τα στραβά μάτια και τα δικαιολογούν όλα.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.

epilekta.com

One thought on “Ο ΕΒΡΟΣ ΕΑΛΩ – Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν πως στην συμφωνία επαναπροώθησης παράνομων μεταναστών που έχει υπογράψει η ΕΕ με την Τουρκία έχει εξαιρεθεί ο Έβρος και ισχύει μόνο για τα νησιά του Αιγαίου ;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *