Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
16:04 - 26/07/2018

Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από τα διάφορα σχόλια που βλέπω στο φατσαμπούκι καταλαβαίνω ότι ο ελληνικός λαός έχει εξαπατηθεί από τα όμορφα λόγια του Μητροπολίτη Νικολάου Μεσογαίας. Είστε σε πλάνη αδέρφια μου, κι αυτό γιατί:

Ο ελληνικός λαός αγνοεί το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος είναι βασιλεύουσα και μπορεί να σώσει τον λαό. Δεν θέλει όμως και το παίζει πάσχουσα, ενώ είναι εκείνη που ως το ανώτατο βασίλειο επί γης ορκίζει αυτούς που μας καταστρέφουν. Αν λοιπόν στο όνομα του Θεού τους ορκίζει, γιατί άραγε δεν τους συλλαμβάνει στην παρανομία τους; Είναι αυταπόδεικτο ότι μία ανώτερη δύναμη ορκίζει μια κατώτερη.

Η εκκλησία της Ελλάδος, συμπεριλαμβανομένου και του Νικολάου Μεσογαίας, καταπατά όλους τους Νόμους Λειτουργίας της Εκκλησίας και ουσιαστικά θέτουν τους εαυτούς τους εκτός Ορθοδοξίας. Εκτός λοιπόν της καταπάτησης και παραβίασης, ο Νικόλαος Μεσογαίας δεν ενημερώνει τον λαό, γιατί ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ως υπηρέτης του, αλλά ως εξουσιαστής του. Αυτό το πνεύμα δεν έχει σχέση με Ορθοδοξία.

Οι ρασοφόροι της ενορίας του Νικολάου Μεσογαίας, όπως και πολλών άλλων ενοριών, κηρύττουν ότι ο Χριστός νικήθηκε από κάποιον σατανά, οδηγώντας το ποίμνιο στην τρέλα και στα ψυχιατρεία, ενώ θησαυρίζουν σε βάρος τους. Τους μιλούν για μαγείες και τους καταργούν το αυτεξούσιο. Όταν λέει ο ίδιος ο Χριστός «θεοί εστέ και υιοί υψίστου άπαντες» και «όποιος Χριστόν εβαπτίσθη, Χριστόν ενενδύθη», και σαφώς όπως δήλωσε ο Χριστός περί της νίκης του επί του κόσμου τούτου, τότε σαφώς όλοι αυτοί είναι εκτός του πνεύματος της ΟΡθδοξίας. Με πιο απλά λόγια σας κοροϊδεύουν και σας θέλουν μια ζωή υποταγμένους. Σας άφησαν αδιάβαστους μέσω της άθλιας παιδείας και δεν είστε σε θέση να κρίνετε αν αυτά που σας λένε είναι ελληνικά και ορθόδοξα.

Η εκκλησία ανέχεται παιδεία παιδοφιλίας, ομοφυλοφιλίας και τρίτου φύλου να διδάσκεται στα σχολεία των παιδιών μας. Αυτή είναι η παιδεία της νέας τάξης του σιωνισμού και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα και Ορθοδοξία. Για αυτά τα θέματα ο Νικόλαος Μεσογαίας, όπως και όλοι οι άλλοι, δεν μιλούν και δεν ενημερώνουν τον λαό. Σιωπούν και συναινούν. Δεν αρκεί μια ενάντια δήλωση, την στιγμή που η Εκκλησία είναι ανώτερο βασίλειο από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Υποχρέωση του κάθε ορθόδοξου είναι να κρίνει αν ένας ιερεύς είναι άξιος ή όχι. Όσο ο ελληνικός λαός ανέχεται όσους έχουν αυτό το πνεύμα της αποστασίας, υποδούλωσης, εξευτελισμού μας, τότε όλοι αυτοί παραμένουν και συνεχίζουν το ανθελληνικό και αντορθόδοξο έργο τους, διαλύοντας την οικογένεια, στέλνοντας στο τρελάδικο Έλληνες, θησαυρίζοντας σε βάρος μας.

Είναι διαχειριστές κατά τον Νόμο της Ορθοδοξίας της περιουσίας της Εκκλησίας και όχι ιδιοκτήτες, όπως παρουσιάζονται. Εκκλησία είμαστε κι εμείς ο βαπτισμένος τον Χριστό λαός. Την παράκληση που έκανε ο Άνθιμος Θες/νίκης περί της Εθνικής Τράπεζας, ότι «κινδυνεύει και αν καταστραφεί, τότε εμείς (αυτοί δηλαδή) τελείωσαν οικονομικά» (https://www.youtube.com/watch?v=4Yh4lsIQ0Ns), την έκανε γαργάρα η Εκκλησία, όπως και ο Νικόλαος που τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ ως σωτήρα! Όταν λοιπόν η εκκλησία του «να μην έχεις δεύτερον μανδύα», έχει ως θεό το χρήμα και την ανωμαλία, τότε για ποια Εκκλησία του Χριστού μιλάμε; Για ποια ανάσταση Ελλάδος, όταν το πνεύμα του Χριστού το έχουν πάνω στον σταυρό; Όταν κηρύττουν σταυρωμένο Χριστό και όχι αναστημένο; Για αυτούς ο Χριστός δεν αναστήθηκε ποτέ! Και σαφώς δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αναστήσουν την Ελλάδα… άλλωστε το είπε και ο αρχιεπίσκοπος: «αφήνουμε τώρα όλα τα άλλα, ότι εμείς θα ελευθερώσουμε την Ελλάδα, ποιος τα λογαριάζει αυτά τα πράγματα;» (εδώ το ανακοινωθέν: https://www.youtube.com/watch?v=k96vmLAfGos). Διαφοροποιήθηκε σε αυτή τη δήλωση ο Νικόλαος; Όχι βέβαια! Και όσον αφορά τα λόγια Αγίων που χρησιμοποιεί, ναι αυτά είναι των Αγίων Πατέρων, που όμως ΔΕΝ τα εφαρμόζει. Τα λέει για να λέτε εσείς «τι ωραία που τα λέει»! Γενικώς όταν όλοι αυτοί οι μητροπολίτες μιλούν χωρίς να πράττουν και να εφαρμόζουν τα δίκαια του Ελληνικού Λαού, τότε απλά σας παραμυθιάζουν. Αυτοί έχουν τους Νόμους στα χέρια τους, νόμοι οι οποίοι θα μπορούσαν να αναστήσουν την Ελλάδα και δεν κάνουν τίποτα. Γνωρίζετε Έλληνές μου, ότι αν η Ορθόδοξη Εκκλησία δώσει εντολή στον στρατό ως βασιλεύουσα, ο στρατός οφείλει να υπακούσει;

Και πού είναι τώρα ο Νικόλαος να φροντίσει να στεγαστούν τόσοι Έλληνες που είναι άστεγοι και πεινασμένοι, όταν υπάρχουν τόσα άδεια μοναστήρια; Τόση γη των μοναστηριών που μπορεί να καλλιεργηθεί από τους άστεγους και να θρέψουν όλη την τριγύρω περιοχή; Πού είναι ο κάθε μητροπολίτης να περιθάλψει τους πληγέντες από τις φωτιές; Ποια εκκλησία είναι αυτή που επιτρέπει να υπάρχουν πένητες και άστεγοι;

Τα όμορφα λόγια κηρύγματος του Νικολάου Μεσογαίας, την ώρα που ΔΕΝ Ορθοδοξεί, δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια του λαού. Ο Καμμένος που έκαψε τους Έλληνες που τον ψήφισαν, του απέδωσε τιμή σαν της Μπουμπουλίνας. Είναι γνωστή πια η κοροϊδία των πολιτικών…. Όπως και γνωστή γίνεται στον λαό η κοροϊδία των Ιεραρχών. Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι αυτοί και να παραιτηθούν άμεσα.

 

«Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΥ ΔΕΔΕΤΑΙ»

 

SOCRATESNIOS

Σχόλια Αναγνωστών (39)

 1. Φωτεινή 07/26/2018 @ 4:19 ΜΜ

  “Ως εν ουρανώ και επί της γης”,Α’ Οικουμενική Σύνοδος.
  Κάνουν τα πάντα εδώ και αιώνες…για να μή συμβεί!
  Τώρα πολύ απλά ..Game over!

 2. Ιοχέαιρα 07/26/2018 @ 4:26 ΜΜ

  Αιώνες τώρα μας παραμυθιάζουν. Την χώρα των ηρώων την γεμισαν υποτακτικούς αγίους. Και όπως λένε κάποιες οσiες παγκαρiες -κεφάλι που σκύβει δεν κόβεται.

 3. @@@ SOCRATES…..???
  ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ !!! ΛΕΣ Κ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ( ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ Κ ΛΟΓΟΥΣ ΑΓΙΩΝ Κ ΟΣΙΩΝ…) ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ…. ΤΟΥ !
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΟΤΙ Κ ΕΑΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ Κ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ … ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ….?
  ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΕΜΠΟΡΟΙ !

  • ΜΑΚΕΤΗΣ 07/26/2018 @ 5:46 ΜΜ

   ΠΟΙΑ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ!… ΣΥΝΕΛΘΕ!!

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 07/26/2018 @ 6:18 ΜΜ

   Αpo11 ………………..ΑΠΟ ΕΙΣΑΙ ?……….. Άστα να πάνε…

   ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ;

   Η ίδια η Πυθία

   είπε

   πως ο Απόλλωνας

   δεν γεννήθηκε

   στη Δήλο!
   Η λατρεία του Απολλώνιου φοίνικα….
   Ο καλλιτέχνης δεν είχε δει ποτέ αυτό το φυτό…
   Γηγενής λατρεία. κατά τα άλλα…Στη Δήλο οι Νάξιοι είχαν αφιερώσει ένα χάλκινο φοίνικα,[1] γιατί δεν υπήρχε πραγματικός. Φοίνικες βάζουμε στη Φάτνη του Εβραίου Θεού που τόσο απεχθάνονται οι θαυμαστές του Φοίβου! Η ίδια η Πυθία είπε πως ο Απόλλωνας δεν γεννήθηκε στη Δήλο! [2] Ο Πλούταρχος προσθέτει πως ο θεός λέγεται: «Δήλιος δε και Φαναίος οις ήδη δηλούται και υποφαίνεται της αληθείας»[3] (γιατί φανερώνεται και δηλώνεται σε όσους πλησιάζουν την αλήθεια), δηλ. το επίθετο Δήλιος δεν σχετίζεται με την Δήλο, αλλά με την εκδήλωση του θεού.

   Ο Ηρόδοτος μας έδωσε τον γνήσιο μύθο της παιδικής ηλικίας του Απόλλωνα σε ένα νησί που έπλεε, όπως και η Δήλος, σύμφωνα με το Μύθο, αλλά με πραγματικούς φοίνικες, φυσικά στην… Αίγυπτο: (αποσπάσματα)

   «…το νησί που λέγεται Χέμμις. Βρίσκεται σε πλατιά, βαθιά λίμνη»… «και οι Αιγύπτιοι λένε ότι επιπλέει»… «πάνω του»… «πλήθος φοίνικες και άλλα δέντρα» … «Οι Αιγύπτιοι έχουν ένα Μύθο που εξηγεί πως το νησί άρχισε να επιπλέει»… «Η Λητώ» … «πήρε από την Ίσιδα τον Απόλλωνα, γιο του Όσιρι,» … «τον έσωσε από τον Τυφώνα» … «κρύβοντάς τον στο νησί» [4]

   Άστα να πάνε… . «μηδέν οίεσθαι τούτων λέγεσθαι γεγονός ούτω και πεπραγμένον /…/ δεχομένη παρά των εξηγουμένων τον μύθον οσίως και φιλοσόφως…»:

   «Η Ρέα πλάγιασε κρυφά με τον Κρόνο, και όταν το έμαθε ο Ήλιος, την καταράστηκε να μην υπάρχει μήνας ούτε χρόνος για να γεννήσει» … «Τη δεύτερη μέρα γεννήθηκε ο Αρούηρις, που πρεσβύτερο Ώρο αποκαλούν μερικοί»[5] … «λένε πως ο Όσιρις και ο Αρούηρις είναι παιδιά του Ήλιου» … «η Ίσις και ο Όσιρις, ερωτευμένοι μεταξύ τους, προτού ακόμα γεννηθούν, μέσα στο σκοτάδι της μητρικής κοιλιάς ενώθηκαν. Λένε μάλιστα ορισμένοι ότι έτσι γεννήθηκε ο Αρούηρις, που οι Αιγύπτιοι ονομάζουν πρεσβύτερο Ώρο, και οι Έλληνες Απόλλωνα» …«Στη συνέχεια ο Όσιρις επέστρεψε από τον Άδη και παρουσιάστηκε στον Ώρο» [δηλ. τον Απόλλωνα] «να τον προετοιμάσει και να τον εξασκήσει για τον αγώνα» [εναντίον του Τυφώνα που τον είχε σκοτώσει] «συνεχώς πήγαιναν με το μέρος του Ώρου πολλοί, ακόμα και η παλλακίδα του Τυφώνα, η Θούηρις. [θηλυκός ιπποπόταμος] Κάποιο φίδι που την καταδίωκε, το έκαναν κομμάτια οι πολεμιστές του Ώρου» [να και ο Πύθωνας] … «Ο Τυφών παρέπεμψε το Ώρο» [Απόλλωνα] «σε δίκη, με την κατηγορία ότι ήταν νόθος, βοήθησε όμως ο Ερμής, και τελικά ο Ώρος κρίθηκε γνήσιος από τους θεούς» Τελικά παραδέχεται πως τον Ώρο-Απόλλωνα «τον μεγάλωσε η Λητώ στα έλη που βρίσκονται στην περιοχή της Βούτου» [6] [στην Αίγυπτο φυσικά, και στην ίδια περιοχή που αναφέρει και ο Ηρόδοτος] Μην ξεχνάμε πως ο Απόλλων είχε το επίθετο «Ελείτας» και η αδελφή του η Άρτεμη το επίθετο «Έλεια» που και τα δυο σημαίνουν «κάτοικοι των ελών».[7]

   Ο Πλούταρχος μάλλον πίστευε πως ο θεός γεννήθηκε στη… Βοιωτία! (Δήλος; τι είναι αυτό;) Υπήρχε και Μύθος πως ο θεός γεννήθηκε κοντά στην Έφεσο, όπου υπήρχαν όλα τα σχετικά με τη γέννα τοπωνύμια, όπως και στη Βοιωτία.[8]

   Και οι δυο συγγραφείς δεν λένε «γεννήθηκε» αλλά «ανατράφηκε» για να μην έρθουν σε ευθεία αντίθεση με τον επικρατούντα Μύθο. Ο θεός, λοιπόν, γεννήθηκε στην Αίγυπτο, και επιβλήθηκε με στρατό. (δες κεφ. για τη σύγκρουση με τους Ήρωες) Δεν έγινε ο παράλογος εξαγνισμός για τη φιδοκτονία, όπως λένε οι Ελληνικοί Μύθοι, αλλά δικαστήριο για να κριθεί αν ήταν γνήσιος (ντόπιος;) θεός. Αυτοί είναι οι δήθεν «εξαγνισμοί» που υποβλήθηκε. Οι Αιγύπτιοι τον λένε Ώρο, οι Έλληνες Απόλλωνα.. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δεν κατάγεται από καμιά από τις δυο χώρες… Ο Πλούταρχος και ο Ηρόδοτος, «οσίως και φιλοσόφως» τα είπαν όλα.

   Η πάλη Τυφώνα (=Σεθ, όφις) και Ώρου – Απόλλωνα, συνδυάζεται με τον πολιτικό-θρησκευτικό αγώνα στην Αίγυπτο, αλλά και στην Ελλάδα. Οι βασιλείς της Α΄ Δυναστείας επονομάζονταν Ώρος, (=Απόλλων) μερικοί της Β΄Δυναστείας Σεθ, (=Φίδι, Πύθων) και άλλοι Ώρος+Σεθ. Υποθέτουμε πως αυτό συμβόλιζε τον εμφύλιο ανάμεσα στην Άνω και Κάτω Αίγυπτο.[9] Η ίδια η φύση της λατρείας του Απόλλωνα συνδέεται με την κατάληψη της εξουσίας από τους οπαδούς του. «Ηγεμόνα, νομοθέτη και βασιλέα»[10] τον περιγράφουν. Ο χαρακτηρισμός του Σεθ – Τυφώνα – Όφεως ως εκφραστή του Κακού, είναι συκοφαντία των νικητών. Τα ίδια ειπώθηκαν και για τον Πύθωνα – Πυθία – Δελφύνη, τον αρχικό φύλακα του μαντείου της Πυθούς, που από Μαντείο της Γης έγινε Μαντείο του Απόλλωνα, και μετονομάστηκε σε «Δελφοί». Αυτά που έγιναν στην Αίγυπτο, μεταφέρθηκαν, μυθολογικά και πολιτικά, στην Ελλάδα.

   • & ΛΟΙΠΟΝ….???

    • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 07/26/2018 @ 10:24 ΜΜ

     Αpo11………..Από πού είσαι ?……Οι Εβραίοι έζησαν για πολλές γενιές στην Αίγυπτο και γνώρισαν τη λατρεία του Ώρου-Απόλλωνα. Είναι ακόμα πιθανό πως συμμετείχαν ενεργά στη δημιουργία αυτής της θεότητας. Ο ίδιος Απαλιούνας-Απόλλωνας λατρεύονταν και στην Τροία, όπου διέμεναν τα Φοινικο-εβραϊκό-Ασσυριακά μαντικά γένη των Ασκανίων-Ασκενάζ, Κόων-Κοέν, Έλυμων –Ελύμα και Ερμιούθ-Ναβί. (δες ειδικά κεφ) Η Εβραϊκή θρησκεία περιέχει στοιχεία από τη Μεσοποταμία, όπου είχαν επίσης εκτοπιστεί για πολύ καιρό οι Εβραίοι, αλλά και από όπου κατάγονταν ο Αβραάμ.

     Κλασσικές αφηγήσεις της Βίβλου, όπως αυτή του Κατακλυσμού, αποδείχτηκε πως είναι Μεσοποταμιακές, μια που αναφέρονται ήδη στο Έπος του Γιλγαμές.[7] Και ο μύθος του Μωυσή που εγκαταλείφθηκε στο Νείλο μέσα σε καλάθι, προέρχεται από τον βίο του Μεσοποτάμιου Σαργών.[8]……..
     οκ ….μια χαρα ………Αpo11

 4. Αυτός που τα είδε όλα 07/26/2018 @ 4:38 ΜΜ

  Το ερώτημα δεν είναι που είναι ο Νικόλαος αλλά που είναι ο Θεός ή μάλλον που ήταν πρίν ,κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της καταστροφής.Μερικές εκδοχές α) δεν υπάρχει β) και αν υπάρχει δεν έχει δύναμη τέτοια που νομίζουμε-είναι μικρός θεός γ) δεν ενδιαφέρεται δ) είναι σαδιστής και του αρέσει να βλέπει τον πόνο ε) είναι βλάκας και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.Προσωπικά τείνω στο β

  • ΜΑΚΕΤΗΣ 07/26/2018 @ 5:52 ΜΜ

   ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ?… ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΣ?.. ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ?

   • Αυτός που τα είδε όλα 07/26/2018 @ 8:02 ΜΜ

    Άρα ο Διάβολος είναι ισχυρότερος του ανήμπορου Θεού αφού καταφέρνει να αφαιρεί με τόσο σαδισμό και πόνο ζωές παιδιών και γερόντων αναπήρων και δυστιχισμένων ψυχών.Η ύπαρξη παραδείσου είναι φανταστική υπόθεση.Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει,πιστεύουμε ότι υπάρχει δεν ξέρουμε.Επίσης με αυτή τη λογική ο Θεός κάνει πολύ κακό μάρκετινγκ στον εαυτό του αφού επιτρέπει σε κατώτερο ον να τον ξεφτυλίζει έτσι.

  • ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΩ ΣΥΜΕΤΟΧΗ!!! ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ……. ΕΥΓΕ!

   • Αυτός που τα είδε όλα 07/26/2018 @ 8:03 ΜΜ

    Καλά εσύ πρέπει να είσαι το καμάρι του Βόλου.

   • Μην ασχολείσαι με ΜΑΛΑΚΕΣ που έχουν διαπεράσει ακόμα και τα ανώτατα επίπεδα της ΜΑΛΑΚΙΑΣ και έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ και όλες τις προβλέψεις !!! … γιατί είναι άτομα που επιμολύνουν τα πάντα γύρω τους …..

    • Αυτός που τα είδε όλα 07/27/2018 @ 10:18 ΠΜ

     Φρίξο κάνε επικύψεις με αράπη να σου στρώσει το λουμπάγκο και μετά ψάλλε καπάκι κανα τεριρέμ να φύγει ο πόνος.

  • Αυτός που τα είδε όλα 07/26/2018 @ 7:55 ΜΜ

   Ωραία η παραβολή που επιβεβαιώνει την άποψη μου ότι ο Θεός είνα αδύναμος ενώ ο Άνθρωπος δημιουργός της Ιστορίας.Η ελεύθερη βούληση του καταστροφέα του ιστού οδήγησε όχι μόνο στον περιορισμό της ελεύθερης βούλησης των θυμάτων αλλά δημιούργησε συνθήκες αδικίας τέτοιας που ο ανήμπορος Θεός δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει,πόσο μάλλον να επουλώσει.

 5. ΕΠΩΝΥΜΟΣ 07/26/2018 @ 4:49 ΜΜ

  Η δελφη [το μουνι το λεγομενο απο βαρβαρους] της μανουλας και τα διδυμα του πατερουλη μας ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ και ΟΛΑ τα υπολοιπα για τους μη εχοντας εγκεφαλο αλλα λιπος…..οκαθε σαμανος με τις ελληνοφωνες μαλακιες των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕ΅Σ.

 6. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 07/26/2018 @ 5:26 ΜΜ

  οχι μονο παραιτηση αλλα και λαϊκο δικαστήριο-στρατοδικειο γιατι εχοντας την δυναμη αλλα μη πραττοντας αλλα τουναντιων προσκυνοντας την ντπ της σιων τους καθιστά συνενοχους στην συγκομιδη.

 7. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 07/26/2018 @ 5:32 ΜΜ

 8. Στεφανος 07/26/2018 @ 6:43 ΜΜ

  Αποκάλυψις Ιωάννου ΙΣΤ´- 21 καὶ χάλαζα μεγάλη ὡς ταλαντιαία καταβαίνει ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἐπὶ τοὺς ἀνθρώπους· καὶ ἐβλασφήμησαν οἱ ἄνθρωποι τὸν Θεὸν ἐκ τῆς πληγῆς τῆς χαλάζης, ὅτι μεγάλη ἐστὶν ἡ πληγὴ αὕτη σφόδρα.

 9. ELLHNAS !!!!! 07/26/2018 @ 6:50 ΜΜ

  Η εκκλησία της Ελλάδος που ειναι τωρα που ο κοσμος εκει υποφερει ??? αυτος ο κερατας ο ιερονιμος ???? κι ο αλλος ο μαπας ο βαρθολομαιος ???? τα σπαει με τους φιλους του τους τουρκους !!

 10. εδω ειδαμε παντος μεσα σε ολα αυτα την ελληνικη ψυχη που λυτουργισε και στους συνανθρωπους ο ενας στον αλλον εδωσε ολοψυχα και ανθρωπια και υλικη και αγαπη ειδαμε κι κατι θετικο πιστευω !!! ειναι ελπιδοφορο αυτο δε ειναι ???

 11. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/26/2018 @ 7:23 ΜΜ

  Ναι απο την Αιγυπτο ηρθε ο Απολλωνας και ο Ιησους απο το Ισραηλ. Ποιο ειναι το θεμα σας?

  Σε οτι αφορα το αρθρο κατανοω την οποιανδηποτε αγανακτηση προκαλουν οι παπαδες και οσοι ασχολουνται ακομα με την θρησκεια τους.

  Σε οτι αφορα το που ειτα ο θεος ειναι προφανες οτι ο θεος της καταστροφης ηταν εκει.

  Για τον τυφλο “θεο” δεν ξερω αμα ξερει και ο ιδιος που βρισκεται εκτος απο μεσα στα κεφαλια των παπαδων και των θυματων τους.

  Το μαυρο ειναι το χρωμα του Κρονου και μιλαμε αλλωστε για ιερεις του Κρονου. Εγω δεν εχω προβλημα με το μαυρο και η εξηγηση που μου εδωσε ενας παπας που τον ρωτησα πανω στην πλακα μου αρεσε σαν concept. Μου ειπε οτι βασικα το μαυρο δεν λερωνεται ευκολα και ειναι κατι σαν “ασπιδα”. Δεκτο καθως εμεις δημιουργουμε την πραγματικοτητα μας σε ενεργειακο επιπεδο και για αυτο η αθλια πραγματικοτητα της επικρατουσας θρησκειας πρεπει να παψει.

 12. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/26/2018 @ 7:40 ΜΜ

  Ασφαλως και δεν καταγεται απο καμια χωρα κανενας θεος, καθως μιλαμε για Κοσμικες Δυναμεις που εκφραζονται μεσα στα πλαισια της αναλογικης σχεσης του πανω και το κατω, και το ιδιο ασφαλως ισχυει και για τον θεο τον Εβραιων.

  Ο Απολλωνας γεννηθηε ως Απολλωνας μεσα στο Ελληνικο Ματριξ και ειναι μια ενεργεια που εκφραζει το Ελληνικο Ματριξ, οπως και ο θεος της Π.Δ που γεννθηκε μεσα στο Ιουδαικο Ματριξ και αυτο εκφραζει. Απο εκει και μετα οι θεοι υπαρχουν περα απο το υλικο και το εθνικο τους ενδυμα, αλλιως δεν ειναι θεοι και δηλαδη Κοσμικες Δυναμεις.

  Ο Ιησους γεννηθηκε ως ανθρωπος. Συμφωνα με την Ελληνικη προσεγγιση θα μπορουσε να ειναι ημιθεος.

 13. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/26/2018 @ 8:02 ΜΜ

  Ξεχασα να αναφερω οτι και ο Ιησους Χριστος γεννηθηκε μεσα στο Ελληνικο ματριξ καθως το Ιησους ειναι η Ελληνικη μεταφραστη του ονομα του του Jehoshua που δεν ανταποκρινεται μαλιστα στο νοημα του Εβραιου του ονοματος που σημαινει “ο Γιαχβε σωζει” καθως το Ιησους προερχεται απο την λεξη “ιαση” και προφανως αυτη η ενεργεια εκφραστηκε ως η ενεργεια ενος θερπευτη μεσα στο Ελληνικο ματριξ που χρειαζοταν ασφαλως θεραπαεια οπως και σημερα αλλωστε αλλα ας μην το παμε εκει. Επισης το Χριστος ειναι απο το “χρισμενος” που ειναι μια εννοια των Ελληνικων μυστηριων και ειναι η Ελληνικη μεταφραση του Εβραικου Μεσσιας.

 14. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ ΜΕ SMSSSSSSS…….???

 15. Papathomas Minas 07/26/2018 @ 9:13 ΜΜ

  Παιδιά ας αφήσουμε την ιεροκατηγορια και την κατακριση των πάντων και ας καταπιαστούμε με τα εσωψυχα μας ο καθένας μπας και δούμε καλυτερες μερες

 16. ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ τελικα;

 17. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ 07/27/2018 @ 8:06 ΠΜ

  Αυτα που λεω ειναι απολυτως ευστοχα αναφορκα με την απλη λογικη των πραγματων και το προβλημα ειναι ασφαλως μεσα στο κεφαλι σας.

  Ο Απολλωνας εκφραζει μια κοσμικη δυναμη και αυτο το Ελληνικο ονομα = ΕΝΕΡΓΕΙΑ αυτης της κοσμικης δυναμης που γεννηθηκε μεσα στο Ελληνικο Ματριξ και απο εδω προκυπτει και η σχετικη μυθολογια για την καταγωγη του απο την Ελλαδα καθως εκφραστηκε και αρα ενσαρκωθηκε μεσα απο τους Ελληνες και τους φιλοσοφους κλπ και το ιδιο ασφαλως εχει συμβει μεχρι σε καποιο επιπεδο και στο θεμα του Ιησου Χριστου που οπως ειπα ειναι ενα Ελληνικο ονομα απο το οποιο μαλιστα προηλθε και το Jesus Christ και οχι απο το Εβραικο του ονομα δηλαδη, καθως περασε πρωτα μεσα απο το Ελληνικο ματριξ και μετα διαδωθηκε στον πλανητη μεσα μαλισα απο την Ελληνικη γλωσσα.

  Με αυτη την λογικη θα μπορουσε καποιος να πει οτι ο Ιησους Χριστος ειναι ΚΑΙ Ελληνας στο πνευμα μεσα μαλιστα στην νεολληνικη πραγματικοτητα και οχι μεσα απο την εθνικιστικη παρακρουση ασφαλως η οποια προτασσει ενα ασυμβιβαστο και δηλαδη απολυτο και μη ρεαλιστικο κοσμοειδωλο, και ειναι μια πολυ σοβαρη πνευματικη αρρωστια, οπως και ο σωβινσμος, αναλογως και πως εκφραζετε ασφαλως.

  Το πολυ σοβαρο προβλημα ασφαλως που εχετε μεσα στο αρρωστο κεφαλι σας εντοπιζετε σχεδον παντα μαλιστα θα ελεγα στον εθνικισμο και σε αυτην δηλαδη την πνευματικη παθηση η οποια παραγει μονο ψευδος και αυταπατες αναφορικα με την πραγματικοτητα τις οποιες μαλιστα παρουσιαζει ως απολυτοτητες και για αυτο το μυαλο σας εχει προγραμματιστει για να ψανει απολυτοτητες, που επι της ουσιας στην ριζα τους ειναι σαπιες και εκτος πραγματικοτητας.

 18. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 07/27/2018 @ 1:31 ΜΜ

  ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ………………..ΟΚ………….Τι αλλο να που με…….

  Ερωτειδείς, επτάφωτη εβραϊκή λυχνία,
  διονυσιακά (σταφύλια) και απολλώνια (κύκνοι) σύμβολα
  από την αρχαία Ρώμη… Τι συμβαίνει;

  Μεθοδολογία. Στόχοι. Περίγραμμα.

  Ακούμε για τη δόξα των αρχαίων Ελλήνων, αλλά λίγοι συνειδητοποιούν πόσο επίπονη ήταν η άνοδός τους από την αφάνεια. Η προϊστορία της χώρας (η μυθολογική εποχή) σημαδεύτηκε από ξένες επιδρομές και κατακτήσεις. Οι περισσότερες ήταν θαλάσσιες. Οι επιδρομείς μετέφεραν τεχνολογία, γνώσεις, προϊόντα, καλλιέργειες, και νέες θρησκευτικές αντιλήψεις. Σε πολλά μέρη οι Έλληνες έβλεπαν για πρώτη φορά πλοίο! Ήταν δύσκολο να αντισταθούν, τόσο από στρατηγική άποψη, αλλά και γιατί θαύμαζαν τους επιδρομείς. «…πάσης σχεδόν τέχνης ευρεταί βάρβαροι…»[1]

  Όσα έγιναν τότε, ισχύουν και τώρα… Πολλοί προσπαθούν να αποδείξουν πως όλα ήταν Ελληνικά, θεωρώντας Εθνικό Καθήκον να χαϊδεύουν τα αυτιά του κοινού. Πολλοί αρχαίοι μυθογράφοι προσπάθησαν, επίσης, να διαγράψουν την παρουσία ξένων. Ήταν όμως αδύνατο, γιατί αντίβαινε στην κοινή γνώμη.[2]

  Όσοι θέλουν να δουν το παρελθόν χωρίς ωραιοποίηση, ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν το μέλλον, θα βρουν εδώ -κυριολεκτικά- την αρχή των ανησυχιών τους.

  Τροία, Θράκη, Θήβες, Σπάρτη, Αθήνα, Σαντορίνη, Ρόδος, Θάσος, Δήλος, Δωδώνη, Δελφοί… Η επιρροή των Φοινίκων έφτασε μέχρι την Αιθιοπία και την Ινδία. Ήταν εμπορικοί αντιπρόσωποι των Αιγυπτίων και των Μεσοποτάμιων, των οποίων μετέφεραν και πολιτιστικά στοιχεία. Ο αποικισμός και το θαλάσσιο εμπόριό τους ενοποίησαν την Μεσόγειο. Στους Μύθους των λαών της κυριαρχεί η περιπλανώμενη Ιώ (=Σιών, Ίσις) που διέτρεξε τις ανατολικές ακτές της. Πρόγονοί της, κατά τους Έλληνες, οι Αργίτες, κατά τους Τρώες, οι Φοίνικες. Απόγονοί της, οι Αιγύπτιοι, Χαλδαίοι, Εβραίοι Δαν, Δαναοί, Τρώες, Ασκάνιοι, Φρύγες, Φοίνικες, Κίλικες, Κιττείμ (=Ρωμαίοι) κλπ.

 19. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ ΤΣΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑ 07/27/2018 @ 9:13 ΜΜ

  Οτι και να πειτε ειναι εκτος θεματος και εισαστε μονιμως εκτος θεματος και εσεις και οι θρησκειες σας που οδηγουνται στην αποσυρση. Απευθυνεσε σε εμενα λες και ειμαι αρχαιοπληκτος. Απλα βασικα δεν ειμαι ουτε ορθοδοξοταλιμπαν και αυτο ειναι το δικο σας προβλημα και οχι το δικο μου.

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 07/28/2018 @ 8:38 ΠΜ

   ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ ΤΣΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ……………………….ΟΚ………..https://www.youtube.com/watch?v=ZyfQG9Jt5dQ …….+++……….ΟΚ………ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ ………..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ……..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*