in

Ντου από Παντού!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ντου από Παντού!

Και ξαφνικά ξύπνησες υπνωτισμένε μασκοφόρε σε μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα! Ούτε σε εφιάλτη δεν πέρασες αυτό που σου συμβαίνει ΤΩΡΑ…!! Χεσμένος επάνω σου και πως να σκουπιστείς που δεν μπορείς να πάρεις ανάσα από την υποχρεωτική μάσκα σωτηρίας για την ζωή σου…

Ντου από Παντού!

Δεν προλαβαίνεις να μαζεύεις μπουνιές, ξυλιές, καρπαζιές, το ξύλο της ακούδας δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που περνάς τώρα Ά-νοε Νεοκανονικέ σκλάβε!!!

Νεα κανονικότητα-Απατεωνοιός-Μασκες-εμβόλια–υποχρεωτικές αποστάσεις–υποχρεωτικό πλύσιμο χεριών, υποχρεωτική εφαρμογή με χαλινάρι ενω οι εκπαιδευτές σου βρωμανε ά-νοε από την σαπίλα και την υπουλία τους…τα παίρνουν όλοι για να σε χειραγωγούν στον φόβο μέχρι να υποκύψεις καθημερινά σ’ όλα τα Νεα Μέτρα των Υπογείων. Ηλεκτρονική εφαρμογή και υποχρεωτικά τέστ στον απατεωνοιό που σε λίγο θα πρέπει να τα ακριβο πληρώνεις με ηλεκτρονικά ανύπαρκτα ευρώ…η α-νοησία σου τα θεωρεί όλα αυτά μια φυσιολογικη συμπεριφορά ενω θα παρακολουθούν με ποιο τρόπο μαζευεις τα ηλεκτρονικά συγχωροχάρτια. Θα πληρώνεις ά-νοε για να σε συγχωρέσει η Γκεστάπο. Οι εικόνες του Πάπα, οι μάσκες και νεόι περιορισμοί είναι διαχρονικοί παράμετροι, όμως η Γκεστάπο και οι SS ήταν στην ουσία η ίδια.

Θα Θυμάσαι την εποχή των Μνημονίων και θα γελάς, “αχ τι καλά την είχαμε” χωρίς να θυμάσαι ότι η Νέα Κανονικότητα δεν ήταν μια φυσιολογική ανθρώπινη κατάσταση… θα νοσταλγείς την πεινα αλλά στα αχαμνά σου όλα γραμμένα…απο εδώ και στο εξής θα παρακαλάς να βγεις από το σπίτι σου γιατι θα σε θεωρούν επικίνδυνο οι αλήτες πολιτικοί σου…αυτοί που σε ξεπουλανε κάθε μέρα γιατί σε θεωρούν ζαβό και το αποδείχνεις καθημερινά με την συμπεριφορά σου. Οι γαϊδάροι δεν θα πρέπει να συναθροίζονται για να μην κολλήσουν τίποτα.

Δεν θα κλείσουν μόνο τα μαγαζιά… δεν θα απαγορέψουν μόνο την ύπαρξη σου, θα σου φορέσουν με χίλιες δυο εφαρμογές χαλινάρι όπως ο γάιδαρος στον στάβλο…δεν θα μπορείς πλέον ά-νοε να πας πουθενά χωρίς να ασπαστείς τους τους κανόνες και τους πράκτορες του ΧαρδαΧάλιά στην Νέα Δικτατορία που έφεραν!!

Ντου από Παντού Νεοκανονικέ σκλάβε…φόρεσε όμως την μάσκα σου να μην κολλήσεις κανα αόρατο ΚΑΤΡΑκουλιένο ιό…

Ντου από παντού και δεν έχεις δει το επόμενο σενάριο πείνας, αν και στο έχουν δείξει σε άπειρα επισόδεια στους Αγώνες Πείνας…

KORAKAS NEWS

Report

What do you think?

20 points
Upvote Downvote

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

One Comment

Leave a Reply
 1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΡΕ ΚΟΡΑΚΑ…
  ΠΑΛΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΧΟΙ
  “ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΠΡΩΙ
  ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΑΡΥ”
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ
  “ΣΙΓΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της γης συνυπέγραψαν Έλληνες επιστήμονες

Προσοχή! Μασκοφόροι, μασκαραλίκια καί μασκαράδες. Όλα στημένα! Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ!