Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:30 - 08/09/2015

Ντoκουμέντο:Αυτοί ξεσήκωσαν τους μετανάστες και πρόσφυγες στην Λέσβο- Αναρχικοί μοιράζουν φυλλάδια με σκοπό τις εξεγέρσεις

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια ομάδα νεαρών με μαύρα ρούχα υποστηριζόμενοι ότι είναι υπέρ των προσφύγων και μεταναστών μοίραζαν σήμερα από τα ξημερώματα φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό για το πώς να κινηθούν οι μετανάστες κατά των αρχών και των πολιτών της Λέσβου…

lesvos-lathro

Η ομάδα αυτή ακούει στο όνομα Musafera και όπως αναφέρουν στο blog τους ξεκινώντας το 2013 σαν ομάδα εργασίας της κατάληψης στο Μπίνειο με αφορμή τη δημιουργία Κέντρου Κράτησης στη Μόρια, από το περασμένο φθινόπωρο λειτουργούν σαν αυτοτελής ομάδα Musaferat. Δραστηριοποιούνται κινηματικά στο νησί της Λέσβου με σκοπό να κρατήσουν το θέμα των κέντρων κράτησης στην επιφάνεια, να εμβαθύνουν τις γνώσεις και την ανάλυσή τους γύρω από αυτά και να δημιουργήσουν έναν αντίποδα στον κυρίαρχο λόγο.

Η ομάδα αυτή είναι γνωστή και ως καταληψίες του ΜΠΙΝΕΙΟΥ, φυσικά τα άτομα που απαρτίζουν την συγκεκριμένη ομάδα είναι γνωστά και στην αστυνομία, αυτήν την ομάδα υποστηρίζει και γνωστή τοπική ιστοσελίδα που εδω και μέρες με τα γραφόμενα της έχει ξεσηκώσει τους πολίτες της Λέσβου από κοντά φυσικά υπερ της ομαδας αυτης και το ζευγάρι γνωστών δημοσιογράφων της Λέσβου.

Εδώ βρίσκεται το blog τους-http://musaferat.espivblogs.net/sample-page/

Η επιστολή όπως μοιράζονταν στα Αραβικά-http://musaferat.espivblogs.net/files/2015/08/farsi.pdf?04346c

epistoli

Αναλυτικά η επιστολή στα Ελληνικά:http://musaferat.espivblogs.net/files/2015/08/%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%AF_%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82_%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%89%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD.pdf?04346c

Κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης

“Ο αγώνας είναι μονόδρομος. Ο αγώνας ενάντια στην καθημερινή εκμετάλλευση και τα τείχη του ρατσισμού, οι μάχες για τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις, για ίσα δικαιώματα ανάμεσα σε ντόπιους και αλλοδαπούς εργαζόμενους, για μια ζωή με αξίες και αξιοπρέπεια είναι τα επόμενα μας βήματα. Μαζί με το αντιρατσιστικό και μεταναστευτικό κίνημα θα διανύσουμε αυτό το δύσκολο και μόνο δρόμο, το δρόμο του αγώνα.” απόσπασμα από το κείμενο λήξης της απεργίας πείνας των 300
μεταναστών(Μάρτιος 2011)…

Το κείμενο που κρατάς στα χέρια σου είναι μια ελάχιστη κίνηση επικοινωνίας και έκφρασης της αλληλεγγύης μας. Είμαστε οι Musaferat, μια ομάδα ανθρώπων στη Μυτιλήνη ενάντια στα κέντρα κράτησης μεταναστών/προσφύγων, ενάντια στην εκμετάλλευση και τον εγκλεισμό αυτών που έφυγαν διωγμένοι από τις χώρες τους και αναζητούν την ελευθερία και την ασφάλεια στην Ευρώπη.

Δεν είμαστε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση ή ΜΚΟ, ούτε έχουμε καμία σχέση με το ελληνικό κράτος και τους φορείς του. Λειτουργούμε ενάντια σε κάθε κυριαρχία και διαμορφώνουμε μόνοι το λόγο και τις πράξεις μας. Μελετάμε τις συνθήκες που ανάγκασαν εσένα όπως και τόσους άλλους να ξεριζωθείτε από τους τόπους σας. Εμφύλιοι πόλεμοι, στρατιωτικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και της Ευρώπης στην Ασία και την Αφρική, λεηλασία των φυσικών πόρων από την «πολιτισμένη δύση», με αποτέλεσμα τη φτώχεια, την εξαθλίωση και τη φυγή.

Τα ίδια κράτη που ευθύνονται για όλα αυτά είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία της «Ευρώπης- φρούριο» η οποία προσπαθεί να κρατήσει τους μετανάστες/πρόσφυγες εκτός συνόρων. Τα ίδια αυτά κράτη και οι σύγχρονοι δουλέμποροι ευθύνονται για τους χιλιάδες πνιγμένους μετανάστες σε ναυάγια στις θάλασσες της Ευρώπης, για τον εγκλεισμό χιλιάδων ανθρώπων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, για τη σύγχρονη δουλεία σε χωράφια, εργοστάσια, σπίτια και οίκους ανοχής.

Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε υποδείξεις ή να σου δώσουμε συμβουλές για τη συνέχεια του δύσκολου ταξιδιού σου. Σίγουρα θα ξέρεις τι περιμένεις και ακόμα πιο σίγουρα θα ζήσεις από κοντά τι σημαίνει αυτή η Ευρώπη-φρούριο. Από τη μεριά μας υπάρχει μόνο μία πρόταση:

Ο μόνος δρόμος για την ελευθερία περνάει από τους αγώνες που δίνουμε μόνοι μας.

Κανείς δεν πρόκειται να μας σώσει αν εμείς οι ίδιοι δεν κινηθούμε, όπως έχουν ήδη κάνει κάποιοι μετανάστες εδώ στην Ελλάδα πριν έρθεις. Αν ρωτήσεις, θα μάθεις για τον αγώνα των 300 μεταναστών απεργών πείνας πριν μερικά χρόνια οι οποίοι ζητούσαν νομιμοποιητικά έγγραφα, για τους αγώνες των Αιγύπτιων αλιεργατών στη Θεσσαλονίκη , για τους αγρότες φράουλας και τις συνθήκες που αντιμετώπισαν στην Πελοπόννησο, για τους αγώνες ντόπιων και μεταναστών που κατάφεραν να κλείσουν το προηγούμενο κέντρο κράτησης στο νησί που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, κ.α..

Σου γράφουμε αυτό το γράμμα για να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιοι εδώ που λογαριάζουν τους εαυτούς τους στην ίδια μοίρα με σένα γιατί ο εχθρός που έχουμε είναι κοινός: Τα αφεντικά που μας κλέβουν τις ζωές, τα κράτη που μας κρατάνε υποταγμένους για τα συμφέροντα των «μεγάλων», ο ρατσισμός, ο φασισμός, η μισαλλοδοξία, τα σύνορα, ο πόλεμος.

Σε όλα αυτά ,απαντάμε με κοινούς αγώνες ντόπιων και μεταναστών για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης.

πηγή:lesvospost.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. Αυτοί οι υπάλληλοι των αποσταθεροποιητικών κέντρων του πλανήτη, βρίσκονται στη Μυτιλήνη από τότε που ιδρύθηκε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πρόκειται για κάτι τσογλάνια και κάτι τσούλες, που δήθεν ως αιώνιοι φοιτητές κατεβάζουν την Ελληνική Σημαία, καταλαμβάνουν κτήρια του Πανεπιστημίου, δίνουν άλλοθι σε κάθε εισαγόμενο εγκληματία και εν γένει προβάλλουν πρόσωπο προοδευτικού και ευαίσθητου πολίτη. Όπως σε κάθε πόλη που λειτουργεί πανεπιστήμιο. Το ξέρουν ότι δεν είναι πια καλυμμένοι και η Πολιτεία γνωρίζει καλά για τα έργα και ημέρες τους. Δεν ξέρουν όμως ότι είναι σταμπαρισμένοι από πολίτες (γιατί και οι Αρχές περιμένουν την ευκαιρία) που δεν θα καταγγείλουν, ούτε θα πάνε με το σταυρό στο χέρι. Θα έρθει η ώρα που θα τις … και θα τους … Αυτά.

  • Μακάρι, μακάρι, μακάρι.
   Αρκετά ανεχτήκαμε χωρις να αντιδρούμε, φθάνει πια. Ειναι καιρός να περάσουμε στην αντεπίθεση, γιατι, σε λίγο θα ειναι αργα.
   Πρεπει να οργανωθούμε, όπως οργανωμένοι ειναι κι αυτοί. Αυτοί οργανώθηκαν για να μας κανουν κακό, εμεις πρεπει να οργανωθούμε για να αμυνθούμε, να προστατέψουμε τις οικογένειες μας, τους αγαπημένους μας, την πατρίδα μας.
   Αρκετά κοιμηθήκαμε, και προς να ξυπνήσουμε.

 2. aytous ti tous kaneis ?oloi exoun epilogi,,,,toulaxiston kanoun ayto pou nomizoun swsto …nomizoun???oxi san allous pou vrizoun apo tin karekla …..
  as einai lathos i swsto den tha krinw …alla twra einai kairos gia praksi …kai o ktheis as kanei praksei oti katevazei i karkala tou me tin kardia tou

  parepiptwntos to i pet goat ii exei apisteyti mousiki kai poly periergos kallitexnis ayto pou to egrapse to music theme..
  🙂

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 09/08/2015 @ 1:25 ΜΜ

  ΜΑΖΙ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, EΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
  ΝΙΚΟΛΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΧΙΛΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ”ΜΑΛΛΟΝ Η ΗΤΤΟΝ” ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΝ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΤΟΤΕ…….
  ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΠΑΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΕΛΙΓΓΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ Η ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ.

 4. πρωην θεωρητικος αναρχικος 09/08/2015 @ 1:34 ΜΜ

  το αναρχικο κινημα ειναι μεγαλη παγιδα γιατι δεν μπορει να εφαρμοστει στην πραξη, ειναι μονο για κουβεντουλα-θεωρια-ονειρα και το χειροτερο γινεται ερμαιο εκμεταλευσης απο σκοτεινα και κακοβουλα κεντρα….

 5. καμια ελληνικη ομαδα δε θα ειχε τετοιο αραβικο ονομα…
  άλλοι ειναι πισω τους….

  • Λινδιος 09/08/2015 @ 3:20 ΜΜ

   Κι εγω την ιδια αποψη εχω φιλε μου. Κατα τη γνωμη μου, οι συγκεκριμενοι ειναι τουρκοι

 6. Βρασίδας 09/08/2015 @ 2:37 ΜΜ

  Αν ζητήσουν γυναίκα οι λάθρο, στις “μουσαφιραίες” αυτές θα πάνε γιά τις βιολογικές τους ανάγκες. Ίσως καί στους “μουσαφιραίους” πιό μετά! 🙂

  Αδιαφορώ πλήρως κι αν τα σφάξουν τα τσογλάνια αυτά.

 7. Ανώνυμος 09/08/2015 @ 3:54 ΜΜ

  αμερικανουποκεινουμενα ολα

 8. Αριστοφάνης 09/08/2015 @ 4:22 ΜΜ

  Αν προσέξετε καλύτερα το κείμενο θα δείτε – αν ξέρετε αραβικά βέβαια – ‘οτι δεν είναι αραβικά αλλά δυστυχώς περσικά!
  Μπορείτε παρακαλώ να συνδέσετε αυτή την πληροφορία με τους “πρόσφυγες” – τα εισαγωγικά τα έβαλα διότι δεν είναι όλοι πρόσφυγες…
  Περσικά όμως? Πώς το εξηγείτε αυτό?

 9. Αριστοφάνης 09/08/2015 @ 4:35 ΜΜ

  Πιθανό να είναι και στα Αφγανικά (μπερδεύομαι ακόμα αλλά πού θα πάει…)

 10. Ανώνυμος 09/08/2015 @ 7:40 ΜΜ

  ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΖΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΑ…
  akouei.blogspot.gr/2015/09/blog-post_58.html

 11. Όλο μαλακίες λέΤΕ εδώ μέσα. Είστε ψεκασμένοι και σινομοσιολογοι. Είμαι Μυτιληνιός και ξέρω τα παιδιά αυτά. Κανένας δεν βρίσκετε πίσω από τους MUSAFERAT είμαι και εγώ ένας από αυτούς. Είστε ζόμπι του καναπέ και ποτισμένοι με την προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε και τον σάπιων συνομοσιολογικών περιοδικών. ΕΊΣΤΕ ΣΑΠΓΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ . ΖΗΤΟ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΛΙΜΕΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΙΒΑΓΜΕΝΟΥς ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΕ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΆΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΣΑΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΠΙΓΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΡΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕς . ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΟΜΕΡΆ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ.

 12. ΕΜΦΙΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥς ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΥΣΤ

 13. Βασιλης Δ. 09/09/2015 @ 3:33 ΜΜ

  Ενα λαθος…λαθρομεταναστες ειναι…απο τη στιγμη που μπηκαν παρανομα σε μια χωρα,και οχι μεταναστες.Μεταναστες ειναι οι αλβανοι ,οι αιγυπτιοι με τους οποιους δουλευω μαζι..Ετσι για την ιστορια…καποιοι απ’αυτους σιγουρα χρηζουν αναγκης,μικρα παιδια,γυναικες κλπ…αλλα υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι ερχονται για αλλους λογους ,που συντομα θα αποκαλυφθουν…οσο για οσους το παιζουν “αναρχικοι” προκαλωντας επεισοδια και καιγοντας τραπεζες με ανθρωπους μεσα,τοτε τι να πω..ή παιρνετε καλο μισθο ή ειστε αρρωστα…

 14. Ανώνυμος 09/09/2015 @ 7:13 ΜΜ

  Με τα ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ και τα ΠΡΩΤΑ δάκρυα….
  Δημοσιεύθηκε: 09/09/2015 19:01 MakelarisaComment: 0
  paisios

  Ρώσοι Στρατηγοί προς τον Πούτιν…

  ¨ τέρμα οι ευγένειες προς τους Αμερικάνους¨

  Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία 24ωρα βλέπουμε ραγδαία επιδείνωση σε όλα τα γεωστρατηγικά μέτωπα.

  Οι Δυτικο- Ευρωπαίοι στις προετοιμασίες που κάνουν στα υποψήφια στρατιωτικά πεδία που είναι αντικριστά στην Ρωσική επικράτεια βλέπουν ότι τους λείπει ανθρώπινο δυναμικό.

  Που θα βρούνε λοιπόν φθηνό και ευκαιριακό ανθρώπινο δυναμικό για να κλείσουν τα κενά αυτά εν όψει της επικείμενης μεγάλης στρατιωτικής σύγκρουσης ή αλλιώς του ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών στην Ουκρανία;

  Η συνταγή είναι παλιά και λέγεται περισυλλογή μισθοφόρων.

  Το δοκίμασαν στις αγριότητες της Βοσνίας, το δοκίμασαν στις αθλιότητες της Λιβύης, το δοκιμάζουν στις σφαγές στην πολύπαθη Συρία, πήγαν να το δοκιμάσουν στην Αίγυπτο αλλά απέτυχαν.

  Τώρα είναι η σειρά της ΕΥΡΩΠΗΣ.

  Τα αφεντικά των μισθοφόρων γνωστά και οι μισθοφόροι γνωστοί μέσα από τις τάξεις του φανατικού Ισλάμ, που κάθε τόσο αλλάζουν ονομασία για να χάνει ο ανθρωπάκος τον λογαριασμό, το τι παίζεται πίσω από την πλάτη του. Αλ Καίντα, Τζιχάντ, ISIL και πάμε λέγοντας…

  Νομίζετε ότι οι Ρώσοι δεν παρακολουθούν στενά αυτό που παίζεται σήμερα στο Αιγαίο και αναφερόμαστε στην ασύλληπτου μεγέθους λαθρο –εισβολή που γίνεται στα Ελληνικά νησιά;

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι η πλειοψηφία αυτού του τεραστίου προσφυγικού κύματος αποτελείται κατά 80% από άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας που κάπου θα χρησιμοποιηθούν δεόντως !!!!!!!!

  Και φυσικά όλη αυτή την βρωμοδουλειά την ανέλαβε ο ιστορικά εργολάβος των ανθρωπίνων αθλιοτήτων που λέγετε Τούρκος.

  Όλα αυτά τα παρακολουθούν οι Ρώσοι δορυφορικά και τους σηκώνετε η τρίχα…

  Για αυτό και οι Ρώσοι Στρατηγοί αποφάσισαν ¨ ταχεία κάθοδο στις θερμές θάλασσες της Μεσογείου¨.

  ΄΄Τεράστια είναι η κινητοποίηση των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων καθώς, η Ρωσία στέλνει στην Συρία ένα ακόμη αποβατικό το «Saratov» κατάφορτο με στρατιωτικό εξοπλισμό και την 810η ταξιαρχία πεζοναυτών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας μαζί με Spetsnaz ενώ οι Αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών αναφέρουν ότι μετακινούνται σε πρώτη φάση 3.000 Ρώσοι στρατιώτες! ¨του Βασίλη Καπούλα 07/09/2015 pronews.gr

  ¨Με τη Ρωσία να στέλνει στρατεύματα στη Συρία προς ενίσχυση των δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ για την καταπολέμηση και εξόντωση των τζιχαντιστών και να το παραδέχεται πλέον σχεδόν ανοιχτά οι ΗΠΑ δείχνουν εικόνα πλήρους αιφνιδιασμού από τις κινήσεις-ματ της Μόσχας και δεν τολμούν να μπουν απέναντι στη Ρωσία σε μία περιοχή που όπως φαίνεται είναι αποφασισμένη να ελέγξει πλήρως.¨ pronews.gr 08/09/2015

  Αλλάζουν στρατηγική στη Συρία οι ΗΠΑ αλλά δεν τολμούν να στείλουν χερσαίες δυνάμεις απέναντι στους Ρώσους.

  ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ;

  ΄΄ Όταν το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο, το Dmitri Donskoy (TK-208), εκτοπίσματος στην επιφάνεια 24.000 τόνων και 48.000 τόνων υποβρυχίως, με Νατοϊκό κωδικό Τyphoon και εξοπλισμένο 20 διηπειρωτικούς πυραύλους Bulava (κωδικός NATO SS-N-30) λέγεται ότι έχει κατεύθυνση τη Συρία!

  Κάθε πύραυλος έχει εμβέλεια 10.000 χλμ και μεταφέρει δέκα επανεισερχόμενα οχήματα, δηλαδή πυρηνικές κεφαλές των 150 κιλοτόνων η κάθε μία, (δηλαδή μπορεί να κτυπήσει μέχρι και 240 στόχους με 150 κιλοτόνους πυρηνική κεφαλή, επτά φορές ισχυρότερες από την βόμβα που κτύπησε την Χιροσίμα) και μπορεί να πλήξει σε 15′ την Δυτική Ακτή των ΗΠΑ.

  Το Ρωσικό υποβρύχιο της Αποκάλυψης απέπλευσε από την βάση στην πόλη Severodvinsk στις 4 Σεπτέμβρη, ακολουθείται από δυο άλλα ανθυποβρυχιακά σκάφη για να το προστατεύουν.¨ του Βασίλη Καπούλα http://national-pride.org/Σεπτεμβρίου 7, 2015

  Κατά την προσωπική μας εκτίμηση και επειδή αυτά τα υποβρύχια είναι για ωκεανούς το «υποβρύχιο της Αποκάλυψης» Dmitri Donskoy (TK-208) θα σταθεί ΕΞΩ από τα Στενό του Γιβραλτάρ και αφού στοχοποιήσει όλες τις αμερικανικές μεγαλουπόλεις, θα ¨σφραγίσει¨ το ζωτικό αυτό πέρασμα της Μεσογείου και θα γίνει φόβος και τρόμος σε οποιοδήποτε πλωτό πολεμικό σκάφος.

  Τα παραπάνω γεγονότα της άμεσης εμπλοκής των Ρώσων στην Συρία και στην Μεσόγειο θα οδηγήσουν τους Δυτικο- Ευρωπαίους στην άμεση λήψη αντιμέτρων ισοδύναμου βάρους.

  Έτσι η νέα Ελληνική κυβέρνηση που θέλει προκύψει θα έχει πιθανώς να διαχειριστεί το ενδεχόμενο του Σφραγίσματος των Στενών του ΒΟΣΠΟΡΟΥ από τους Τούρκους και πιθανή εμπλοκή που θα προηγηθεί με αυτούς ως δικαιολογία για το κλείσιμο των Στενών βάσει του νομικού πλαισίου της Συνθήκης του Μοντρέ.

  Για να δούμε τότε θα έχουν οι εδώ εκσυγχρονιστές το κουράγιο να μας μοιράσουν τις κάρτες που τόσα χρόνια ονειρεύονται να μας δώσουν για να βελτιώσουν οι ολίγιστοι δήθεν τις ζωές μας αφού κατέκλεψαν τα όνειρα και τις προσδοκίες ενός Λαού;

  Αγαπάει Ο ΘΕΟΣ τον κλέφτη , αγαπάει και τον ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ.

  Χρόνια Πολλά Έλληνες.

  Σήμερα γιορτάζει η ΠΑΝΑΓΙΑ μας με το ΓΕΝΕΛΘΙΟ.

  Το Εκκλησιαστικό Έτος μας μπαίνει με Γιορτή της Παναγίας δηλ. το ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΤΗΣ και τελειώνει πάλι με Γιορτή της Παναγίας δηλ. την ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ.

  ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ… η απάντηση μας στους αντίχριστους.

  Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση.

  ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

  hellasforce

 15. ΛΟΙΠΌΝ 1 ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΟΣ. 2 ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ ΚΑΙ 3 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΡΦΟΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΠΕΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ.
  “Ήμουν στον στρατό δυο χρόνια. Τα δυο χρόνια αυτά ήταν αρκετά για να καταλάβω πως οι σφαγές που γινόταν δεν είχαν κανένα νόημα. Εγώ δεν δέχτηκα να σκοτώσω κανέναν γιατί καμιά από τις δυο πλευρές- τις τρείς – πέντε -δέκα κανείς δεν ξέρει πόσες πια πλευρές- δεν μάχεται για κάποιο ιδανικό, παρά για τα συμφέροντα λίγων αφεντικών και για να κάνουν το παιχνίδι των Αμερικάνων, των Γερμανών, των πολυεθνικών.”
  Λόγια Σύριου πρόσφυγα

  Τους τελευταίους μήνες, παρακολουθούμε να εξελίσσονται στον Ελλαδικό χώρο εικόνες που δεν είχαμε φανταστεί. Η εντατικοποίηση των εμφυλίων πολέμων, το ξαναμοίρασμα εδαφών και πλουτοπαραγωγικών πηγών, έχουν ως συνέπεια τους ολοένα και αυξανόμενους πρόσφυγες που καταφθάνουν κατά χιλιάδες από τα παράλια της Τουρκίας στα νησιά και εν συνεχεία την συσσώρευσή τους σε κέντρα κράτησης και σε συνοριακές περιοχές (βλέπε Ειδομένη-Γευγελή), έως ότου καταφέρουν να φτάσουν εκεί που επιθυμούν. Φυσικά για μας κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος, ούτε δεχόμαστε διαχωρισμούς σε νόμιμους-παράνομους, οικονομικούς-πολιτικούς μετανάστες . Άνθρωποι έρχονται με ό,τι μέσο βρει ο καθένας γιατί αρνούνται να πολεμήσουν για τα συμφέροντα λίγων αφεντικών και για να γλιτώσουν από τα δεινά του πολέμου, με την ελπίδα να μπορέσουν να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους, αλλά αντιμετωπίζονται σαν εισβολείς, σαν ξένοι.
  Πρωτοστάτες αυτής της άθλιας αντιμετώπισης, δε θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τα ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν τις αφίξεις των προσφύγων ως εισβολές και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία από  τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικά υπεύθυνους (“Χωρίς τέλος η απόβαση προσφύγων στη Λέσβο”, τίτλος άρθρου της εφημερίδας Καθημερινή). Μέσα σε αυτό το χαμό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ακροδεξιά ασπόνδυλα, που εκμεταλλευόμενα την αμηχανία της κοινωνίας, βρήκαν αφορμή να βγουν πάλι από τις τρύπες τους, διασπείροντας με τη σειρά τους ένα σωρό από αναληθή γεγονότα, στήνοντας προβοκάτσιες, καθώς και επιθέσεις, και προσπαθώντας να στρέψουν την κοινωνία εναντίον όσων καταφθάνουν, ελπίζοντας ότι μέσα σε αυτό το κλίμα θα μπορέσουν να βρουν τρόπο, εν όψει εκλογών, να αδράξουν κάνα ψηφαλάκι.
  Πρέπει να αντιληφθούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι χιλιάδες των προσφύγων που καταφθάνουν με φουσκωτές βάρκες, αλλά αυτοί που τους εξανάγκασαν να διασχίσουν τα σύνορα με τέτοιο τρόπο, τα κράτη και τα σύνορα που
  διαχωρίζουν τους ανθρώπους σε έθνη, φυλές και άλλες τέτοιες βλακείες, τα καθάρματα που τρέχουν να ιδιοποιηθούν τις βάρκες των μεταναστών, οι μαυραγορίτες μαγαζάτορες που εκμεταλλεύονται την ανάγκη των προσφύγων βγάζοντας υπερκέρδη, οι δημοσιογράφοι που στον βωμό της μεγάλης είδησης σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις, δημιουργώντας σκηνές τρόμου και εκείνοι που αφομοιώνουν και παπαγαλίζουν την κυρίαρχη και ρατσιστική προπαγάνδα των ΜΜΕ.
  Ένα γεγονός που επίσης πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι οι πρόσφυγες, που δεν ζήτησαν από κάποιον ή κάποια να μην ταΐσει τα παιδιά του για να ταΐσει αυτούς-ές, δεν ζητάνε να απολυθείς για να σου πάρουν την δουλειά, το μόνο που ζητάνε είναι η ελευθερία τους, ώστε να ξαναβρεθούν με τις χαμένες τους οικογένειες ή να τους δοθεί η δυνατότητα να φτιάξουν τέτοιες. Είμαστε και εμείς κόσμος που ζούμε με την αγωνία του τι μας ξημερώνει αύριο. Οι περισσότεροι και οι περισσότερες εξαντλούμε τις μέρες μας σε κακοπληρωμένες δουλειές ή ψάχνοντας για μία. Έχει αρχίσει να γίνεται ήδη φανερό ότι την μοίρα των προσφύγων και των οικονομικών μεταναστών πρέπει να μοιραστούν και ντόπιοι πλεονάζοντες νεόπτωχων: άστεγοι, χρόνια άνεργοι, πεταμένοι από τα νοσοκομεία, χωρίς ηλεκτρικό.
  Λογαριάζουμε τους εαυτούς μας στην ίδια μοίρα με τους πρόσφυγες γιατί ο εχθρός που έχουμε είναι κοινός: τα αφεντικά που μας κλέβουν τις ζωές, τα κράτη που μας κρατάνε υποταγμένους για τα συμφέροντα των «μεγάλων», ο ρατσισμός, ο φασισμός, η μισαλλοδοξία, τα σύνορα, ο πόλεμος.

  Κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών

  για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης

  ενάντια στην υποτίμηση των ζωών μας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*