Η ΝΟΡΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

Η ΝΟΡΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ..

Η υποκρισία είναι πολύ μεγάλη τέχνη και οι υποκριτές άριστοι επαγγελματίες στο δούλεμα μας, και όλα αυτά συμβαίνουν στην χώρα του Φωτός…την ΕΛ-ΛΑΣ!!!

Αν υπάρχει ένας λαός που θα μπορούσε να σώσει τον ανθρώπινο πολιτισμό, στην κυριολεξία, είναι ο ‘Ελλην!!!

Και εν-νοώντας, με την έννοια «πολιτισμό», τον απόλυτο σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, συμπεριλαμβανόμενης και την ζωή του εχθρού μας…πχ. του απέναντι που θέλει να μας πιει το αίμα και να αρπάξει αύριο την γη ποτισμένη με το αίμα των παπούδων μας.

Από τους απέναντι δεν θα μπορούσε ποτέ ο άνθρωπος να περιμένει το μεγάλο βήμα της εξέλιξης του. Να εξελιχθεί σε ένα πολιτισμένο ΟΝ! Τι ακριβώς είναι το Ον;; Ον είναι ο ανθρώπινος οργανισμός που μπορεί να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο εργαλείο που του έδωσε Πλάστης του…τον ΝΟΥ του! Ένας σκύλος έχει και αυτός ΝΟΥ, δυστυχώς όμως το επάνω δωμάτιο του δεν μπορεί να τον βοηθήσει στην εξέλιξη του όπως συμβαίνει με τον ανθρώπινο ΝΟΥ που έχει αυτή την δυνατότητα. Ο σκύλος θα τσακώνεται με άλλους σκύλους και θα δημιουργεί αγέλες για να επιβιώσει. Μέχρι εκεί φτάνει η εξελικτική του δυνατότητα και για αυτό υπάρχουν όρια στην εξέλιξη!

Από τον απέναντι γείτον, δεν μπορεί ο ανθρώπινος πολιτισμός να περιμένει έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο με πραγματικές αξίες όπου η ανθρώπινη ζωή και η ποιότητα της θα έχει ως επίκεντρο το συλλογικό συμφέρον μιας κοινωνίας. Όχι μόνο για μια εκλεκτή ομάδα αλλά και για όλες τις ράτσες με όλα τους τα χρώματα, θρησκεύματα και συνήθειες.
Εμείς όμως αντιμετωπίζουμε επιθέσεις σε όλα τα υπαρξιακά μας προβλήματα. Ο απέναντι είναι ικανός να δολοφονεί, να φυλακίζει και να βασανίζει ανθρώπους προς όφελος του. Να πυρπολεί και να κάνει αφρόκρεμα τον δικό του λαό στο Ντιαρμπακίρ. Ένας σκύλος δεν θα έμπαινε ούτε καν σε αυτήν την διαδικασία, θα σκότωνε το θύμα του μόνο για να ζήσει και όχι να ξεφτιλίσει την ζωή κατακτώντας με βία.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για αυτό υπάρχουν και διαφορές μεταξύ των ανθρώπων με τα ζώα και μεταξύ των ζώων με ανθρώπινη υπόσταση.

Η αγάπη του έλληνα για την ζωή, είναι αυτό που του είχε απομείνει. Αυτό τον ξεχώριζε και τον ξεχωρίζει ακόμη και τώρα από πολλούς λαούς. Που φτάσαμε όμως με την ηγεσία που οι ίδιοι διαλέξαμε;;;
Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού και κρατάμε σαν νόρμα μας τις πολιτικές σκιές βουτηγμένες στην Υποκρισία, την κοροιδία και το Ψεύδος, εναντίον μας!!! Είμαστε η λύση των προβλημάτων μας και όχι οι πολιτικές σκιές της εξουσίας μας.

Με τους απέναντι να θέλουν να μας κλέψουν την γη των προπαππούδων μας, με τους δυτικούς φίλους μας να μας πίνουν το αίμα για δεκαετίες, με την ηγεσία που εμείς διαλέγουμε με νόρμα την χυδαία Υποκρισία, πως να έρθει ηθική και πνευματική εξέλιξη στον λαό μας;;;

Δυστυχώς για αυτούς όλους που μας μάχονται, και δεν έχουν τις πνευματικές δυνατότητες μας, ζητάνε απο τους Έλληνες να τους δώσουνε το φως ώστε να απαλλαγούν από τον κτηνώδη πολιτισμό τους.
Η μοναδική τους ελπίδα και επιλογή στο επόμενο βήμα της εξέλιξης του πολιτισμού είναι ο πολυμήχανος λαός μας. Οι απ’ έξω νομίζουν ότι είμαστε στα τελευταία μας, πιστεύουν ότι οι απειλές τους να μας εξοντώσουν τελειωτικά, θα εκπληρωθούν.
Λάθος πάλι κάνουν, γιατί τα χυδαία ψέματα των Υποκριτών με την ΕΛΠΙΔΑ να ΕΡΧΕΤΑΙ, μας οδηγούν στην προγραμματισμένη αποβολή από την ίδια τη ζωή για να αυτοθεραπευτεί.

Εμείς τους δώσαμε την εξουσία μας και εμείς πάλι θα τους την πάρουμε πίσω, το ψέμα και η υποκρισία κάνει μόνο έναν γύρο μέσα στην παλαίστρα της ζωής, η ΝΙΚΗ της αλήθειας είναι αιώνια!!!

Μόνο ο Έλλην μπορεί….

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Loading...

4 thoughts on “Η ΝΟΡΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

  1. Ανώνυμος says:

    Πόσο δίκιο έχεις!! Αν σκέφτονται κι άλλοι σαν κι εσένα και συνειδητοποιούν ακριβώς αυτά που γράφεις, τότε σε επόμενους χρόνους, αλλά ίσως και σύντομα, έχουμε ελπίδες πολλές! Μπράβο σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *