Νέος διωγμός τού Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού: Κ Α Τ Α Ρ Γ Ο Υ Ν Τ Α Ι τα τμήματα Ελληνικής Γλώσσης και Ελληνικής Φιλολογίας, τού Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου !

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΑΚΟΥΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ;

ΟΥΔΕΙΣ “ΤΟ ΕΜΑΘΕ”;

ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ …”ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ & ΚΟΜΜΑΤΩΝ;Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Κ λ ε ί ν ο υ ν τα τμήματα Ελληνικής γλώσσης και Ελληνικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου!

Ο πρώτος γύρος εγγραφών στο Πανεπιστήμιο «Εκρέμ Τσαμπέϊ» στο Αργυρόκαστρο ΕΚΛΕΙΣΕ με τουλάχιστον 163 εγγραφές, από τους 805 φοιτητές που ήταν η ποσόστωση που εγκρίθηκε για αυτό το Πανεπιστήμιο.

Τα τμήματα που θα κλείσουν εφέτος σύμφωνα με τον πρύτανη Μπεκτάς Μέμα, είναι κυρίως κατευθύνσεις διδασκαλίας και ειδικότερα τα Μαθηματικά και Φυσική, Φυσική και Τεχνολογία Πληροφορικής, Ιταλική και Ελληνική γλώσσα και Ελληνική φιλολογία.

Παραδοσιακοί κλάδοι διδασκαλίας, όπως η Γεωγραφία και η Ιστορία, η Φιλολογία και η Βιοχημεία μάλλον θα διασωθούν από τις εγγραφές στο τρίτο στάδιο και θα έχουν μέγιστο αριθμό 5 σπουδαστών.
Σύμφωνα με τον πρύτανη, οι κλάδοι αυτοί αξιολογήθηκαν με τον μέσο βαθμό 7, αλλά και από άλλες συγκεκριμένες περιστάσεις στο νότο της χώρας.

Φέτος, οι νέες εγγραφές είναι κυρίως σε επαγγελματικά προγράμματα διάρκειας δύο ετών, που οι υποψήφιοι βλέπουν σε αυτά ευκαιρίες απασχόλησης, αφού παρουσιάζουν αύξηση 20% στην προτίμηση των σπουδαστών.

Έτσι, περίπου 500 σπουδαστές θα αρχίσουν την πρώτη μελέτη σε κλάδους για τους οποίους η αγορά από ό,τι φαίνεται έχει ανάγκη.

Περίπου 1.300 φοιτητές συνεχίζουν τις σπουδές τους εφέτος σε όλα τα προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο «Εκρέμ Τσαμπέι».

Το πανεπιστήμιο αξιολογεί την δυνατότητα συγχώνευσης ορισμένων τμημάτων το επόμενο έτος, ενώ ο αριθμός των καθηγητών εφέτος θα είναι μικρότερος, σημειώνει το αλβανικό κανάλι «topchannel».

thesecretrealtruth

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *