Νέα Τουρκική πρόκληση: Στην αυλαία του Παρμενίωνα, υπέρπτηση πάνω από τις Οινούσσες

Νέα Τουρκική πρόκληση στην αυλαία του Παρμενίωνα, καθώς τα γεράκια της Άγκυρας έστειλαν εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-38, το οποίο έκανε νέα υπέρπτηση πάνω από την Παναγιά πετώντας σε ύψος 11.000 ποδών.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, το τουρκικό εκπαιδευτικό παραβίασε το ελληνικό FIR στις 11:52πμ και αφού πέταξε πάνω από τις Οινούσσες εξήλθε ένα λεπτό αργότερα από τον εθνικό εναέριο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μέρες στις 10 Οκτωβρίου, παραμονή της μεγάλης αποβατικής ενέργειας στη Χίο, η Τουρκική ΠΑ είχε ξεσαλώσει πάνω από το Αιγαίο. Από το πρωί της Τετάρτης, είχαν δείξει ότι θέλουν να ανεβάσουν κατακόρυφα το θερμόμετρο της έντασης, κάνοντας 43 παραβιάσεις με μεγάλο αριθμό αεροσκαφών, ενώ και τότε πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες και συγκεκριμένα την νήσο Παναγιά.

onalert.gr

Loading...

One thought on “Νέα Τουρκική πρόκληση: Στην αυλαία του Παρμενίωνα, υπέρπτηση πάνω από τις Οινούσσες

  1. LUPUS IMMORTALIS says:

    Το κάνουν για να γουστάρουν, όποτε τους καπνίσει.Στον επόμενο τόνο θα τοποθετήσουν και καμπινέδες κάτω από τα καθίσματα των πιλότων,θα κάνουν υπερπτήσεις από πάνω μας και θα μας χέζουν πατόκορφα.Έτσι κι αλλιώς αυτό μας αξίζει και το ξέρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *