13:08 - 12/10/2018

Νέα Τουρκική πρόκληση: Στην αυλαία του Παρμενίωνα, υπέρπτηση πάνω από τις Οινούσσες

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Νέα Τουρκική πρόκληση στην αυλαία του Παρμενίωνα, καθώς τα γεράκια της Άγκυρας έστειλαν εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-38, το οποίο έκανε νέα υπέρπτηση πάνω από την Παναγιά πετώντας σε ύψος 11.000 ποδών.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, το τουρκικό εκπαιδευτικό παραβίασε το ελληνικό FIR στις 11:52πμ και αφού πέταξε πάνω από τις Οινούσσες εξήλθε ένα λεπτό αργότερα από τον εθνικό εναέριο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μέρες στις 10 Οκτωβρίου, παραμονή της μεγάλης αποβατικής ενέργειας στη Χίο, η Τουρκική ΠΑ είχε ξεσαλώσει πάνω από το Αιγαίο. Από το πρωί της Τετάρτης, είχαν δείξει ότι θέλουν να ανεβάσουν κατακόρυφα το θερμόμετρο της έντασης, κάνοντας 43 παραβιάσεις με μεγάλο αριθμό αεροσκαφών, ενώ και τότε πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες και συγκεκριμένα την νήσο Παναγιά.

onalert.gr

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Το κάνουν για να γουστάρουν, όποτε τους καπνίσει.Στον επόμενο τόνο θα τοποθετήσουν και καμπινέδες κάτω από τα καθίσματα των πιλότων,θα κάνουν υπερπτήσεις από πάνω μας και θα μας χέζουν πατόκορφα.Έτσι κι αλλιώς αυτό μας αξίζει και το ξέρουν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*