ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Νέα μελέτη Τσιόδρα: Με εμβόλια που δεν αποτρέπουν την προσβολή από τον ιό ΔΕΝ συζητάμε για ανοσία αγέλης

· Κατοχικά Νέα

Mία νέα επιδημιολογική μελέτη βάσει αιματολογικών εξετάσεων για όσους είχαν νοσήσει – είτε είχαν διαγνωστεί είτε όχι, που είχε ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος του πρώτου κύματος της πανδημίας συνυπογράφει ο καθηγητής Παθολογίας και σύμβουλος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

Η μελέτη συνυπογράφεται από τον καθηγητή Ανοσολογίας της Ιατρικής Θεσσαλίας Ματθαίο Σπελέτα, με πρώτο υπογράφοντα τον μηχανικό περιβάλλοντος, μεταδιδακτορικό ερευνητή της Ιατρικής Θεσσαλίας Μιχάλη Κουρέα, τον καθηγητή της Νοσηλευτικής Πελοποννήσου τ. γ.γ. Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκο και αναμένεται να δημοσιευτεί σύντομα σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.

Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη δεν μπορούμε πλέον να συζητούμε για το θέμα της «ανοσίας αγέλης», αφού δεν υπάρχει στην παγκόσμια αγορά εμβόλιο που να αποτρέπει την προσβολή από τον ιό. Υπάρχουν μόνο εμβόλια που αποτρέπουν τη νοσηλεία, τη βαριά νόσηση και τον θάνατο.

Μοναδικός πλέον σκοπός είναι να καλυφθεί το ποσοστό του ευάλωτου πληθυσμού με εμβολιασμούς ώστε ακόμα και με πολλές χιλιάδες κρούσματα να έχουμε λίγους θανάτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αρχικές εκτιμήσεις ότι ένα ποσοστό 70-80% του πληθυσμού με ανοσία θα αρκούσε για να δημιουργηθεί η «ανοσία της αγέλης» δε φαίνεται ότι αρκούν και οι νέες εκτιμήσεις μιλούν ίσως και για ποσοστά 90%, δείχνοντας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι μόνο ένα μακρινό σενάριο για να κοπάσουν τα κύματα της πανδημίας με τις νέες μεταλλάξεις που διαρκώς προκύπτουν.

medlabgr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσαΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσα

Νέα μήνυση στελέχους της ΕΥΠ για Predator: Ζητείται έρευνα για κατασκοπεία και απειλή της εθνικής ασφάλειαςΕΛΛΑΔΑ

Νέα μήνυση στελέχους της ΕΥΠ για Predator: Ζητείται έρευνα για κατασκοπεία και απειλή της εθνικής ασφάλειας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο εισαγγελέας ζητά την ενοχή και των 22 κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσειςΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο εισαγγελέας ζητά την ενοχή και των 22 κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις

2 απαντήσεις στο “Νέα μελέτη Τσιόδρα: Με εμβόλια που δεν αποτρέπουν την προσβολή από τον ιό ΔΕΝ συζητάμε για ανοσία αγέλης”

  1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ . ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ . ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ . ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ …

  2. Η ανοσία έχει φύγει προ πολλού, για να πούμε ότι δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν ένας μύθος, που προωθήθηκε για τους λόγους της σατανικής ελίτ, που κυβερνά τον κόσμο. Έτσι έμεινε η αγέλη, δηλαδή η ζωοποίηση των ανθρώπων. Άνθρωπος εν τιμή ων, ου συνήγε. Παρεσυνεβλήθη τοις κτήνεσι τοις ανοήτοις και ωμοιώθη αυτοίς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά