19:42 - 22/03/2019

Νέα καταγγελία για αρπαγή ανηλίκου στην Θεσσαλονίκη

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Αστυνομία κάνει έρευνα για το εάν ευσταθεί η καταγγελία, υπό ποιες συνθήκες έγινε ή αν υπήρξε παρανόηση.

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στην περιοχή των Πεύκων στη Θεσσαλονίκη, μετά από κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Σύμφωνα με το τηλεφώνημα που δέχθηκε το 100, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τουλάχιστον μία γυναίκα, πλησίασε ανήλικο κορίτσι στη Λεωφόρο Παπανικολάου. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα προσπάθησε να την πείσει να επιβιβαστεί στο όχημα της.

Η ανήλικη δεν δέχθηκε και άρχισε να τρέχει προς το σπίτι της. Η Αστυνομία κάνει έρευνα για το εάν ευσταθεί η καταγγελία, υπό ποιες συνθήκες έγινε ή αν υπήρξε παρανόηση.

Πηγή: thestival.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για νεφρά σε ολόκληρο τον πλανήτη, οπότε δε μου φαίνονται παράξενα όλα αυτά. Αν απαγάγουν σήμερα ένα άτομο και του κάνουν εξέταση συμβατότητας, σε λίγες μέρες θα βρεθεί και ο παραλήπτης αφού ψάχνουν σε λίστες της μαύρης αγοράς. Και δε θα μείνουν μόνο στα νεφρά, τα λαμόγια παίρνουν όλα τα όργανα των θυμάτων και θησαυρίζουν. Δεν ήξερα ότι το κάνουν και στην Ελλάδα όμως…

  2. Αν συνεχίσουν να προσπαθούν, κάποιο άλλο παιδάκι θα πιάσουν. Τώρα πέρασε όμως η μεγάλη μέρα της 23 Μαρτίου, οπότε θα τους είναι άχρηστο…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*