Να καείς στη κόλαση Τσίπρα – Χιλιάδες πιστοί ετοιμάζουν εξέγερση – Σφορή επίθεση Ρωσίας κατά Κυβέρνησης και Ιερώνυμου

Ένας Έλληνας κάτοικος θυμάται πώς ως έφηβος είχε ακούσει έναν ιερέα στην Εκκλησία να δηλώνει ότι οι ομοφυλόφιλοι και η εξάπλωση της ομοφυλοφιλίας θα κάνουν τη χώρα «εξαιρετικά ευάλωτη σε ενδεχόμενη στρατιωτική επίθεση από την Τουρκία.»

Άλλοι δηλώνουν βέβαια ότι οι ομοφυλόφιλοι αισθάνονται ελεύθεροι και περήφανοι και η εκκλησία θα μπορεί να δει τα πράγματα με το δικό τους τρόπο, χωρίς να επηρεάζονται τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα σε μια ενωμένη (αντιχριστιανική όμως) Ευρώπη.

Ωστόσο, οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες δεν ασπάζονται αυτές τις απόψεις. Πολλοί Έλληνες πήραν την πλευρά της Εκκλησίας, η οποία έχει μεγάλη εξουσία στη χώρα.

Το Σύνταγμα κατοχυρώνει το καθεστώς της Ορθοδοξίας ως της «επικρατούσας θρησκείας στην Ελλάδα». Γι αυτό περισσότερο από το 80% των Ελλήνων πολιτών θεωρούν τον εαυτό τους ως Χριστιανούς Ορθόδοξους.

Το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλλου στα 15 έτη ψηφίστηκε με οριακή πλειοψηφία και δεν αντανακλά την άποψη του ορθόδοξου ελληνικού λαού και της εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο Αρχιεπίσκοπος των Αθηνών και Πάσης Ελλάδα κκ. Ιερώνυμος ζήτησε να μην γίνεται διάκριση ανάμεσα στην πολιτική και την θρησκεία.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Θα ρωτήσω, ποιος είναι ο ρόλος της Εκκλησίας, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Εκκλησία μας έχει προσφέρει για παράδειγμα περισσότερα από όλους τους Έλληνες πρέσβεις», δήλωσε ο ίδιος.

Πράγματι, η ελληνική ορθόδοξη Εκκλησία διεξάγει ένα τεράστιο έργο. Το κυριότερο έργο της όμως είναι ότι συνενώνει εκατομμύρια Έλληνες τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.

Ο ελληνικός κλήρος έχει πρόσβαση και στον Λευκό Οίκο. Εν τω μεταξύ, ο ελληνικός κλήρος στέλνει εδώ και πολύ καιρό στον κ.Τσίπρα «μαύρα σημάδια».

Το 2015 η Ελλάδα έγινε η πρώτη Ορθόδοξη χώρα στον κόσμο που νομιμοποίησε τους γάμους ομοφυλοφίλων. Για αυτόν το λόγο σημαίνοντες Μητροπολίτες σχεδόν ομόφωνα καταράστηκαν τον πρωθυπουργό να «καεί στην κόλαση».

Η κατάρα αυτή αφορά επίσης την δημόσια τοποθέτηση του κ Τσίπρα ότι δεν πιστεύει στο Θεό.

Τώρα μιλάμε για την πολιτική μοίρα του πρωθυπουργού και μέχρι την τελευταία στιγμή ο πολιτικός αυτός κρατά με αυτοπεποίθηση την καρέκλα του, αναφέρει το ρωσικό άρθρο.

«Ζητώ από τους πολιτικούς που ψήφισαν υπέρ του νόμου, να σταματήσουν να πηγαίνουν στην εκκλησία για να μην παραπλανούν τους πολίτες και να παίρνουν ψήφους. Γιατί να τους χρειαζόμαστε;» ανέφερε σε ένα από τα κηρύγματα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κκ. Νικόλαος .

Ακόμη πιο σκληρά είναι τα πράγματα για την πολιτική του κ. Τσίπρα στο Άγιο Όρος από τους μοναχούς. Το Άγιο Όρος είναι στην πραγματικότητα ένα κράτος εν κράτει, και ο λόγος της Ιεράς Κοινότητας έχει μεγάλη βαρύνουσα σημασία στην δημόσια ζωή.

Οι Άγιοι μοναχοί ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και πραγματοποιούν κηρύγματα, ενώ ακόμη εμφανίζονται στην τηλεόραση. Η γνώμη τους ήταν καταλυτική κατά διάρκεια της συζήτησης σε σχέση με το νόμο.

«Στη δική μας χώρα που είναι Ορθόδοξη νόμιμα και ανοιχτά οι πολιτικοί της κυβέρνησης αψηφούν τον θεϊκό νόμο», ανακοίνωσε η Ιερά κοινότητα του Αγίου Όρους στην Ελλάδα ενώ η ίδια κοινότητα προβλέπει επερχόμενη «καταστροφή».

Ο ορθόδοξος κλήρος έχει ήδη αναλάβει ένα «ζωντανό πολιτικό διάβημα» και εδώ και αρκετές ημέρες, οι καμπάνες χτύπησαν σε όλη τη χώρα ως ένδειξη αγανάκτησης.

Επιπλέον, σύμφωνα με πολιτικό επιστήμονα σημειώνεται ότι η Ελλάδα διαθέτει ορθόδοξα κοινωνικά κινήματα που «διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στην πολιτική και την κοινωνική ζωή , προστατεύοντας τις συντηρητικές αξίες της χώρας που βάλλεται από παντού».

Ωστόσο, η Εκκλησία της Ελλάδας ενεργεί επίσημα ακολουθώντας τις καλύτερες παραδόσεις της θρυλικής βυζαντινής διπλωματίας και την μία ημέρα κατηγορεί τον πρωθυπουργό για τον νομοσχέδιο ενώ και την επόμενη εύχονται στον ίδιο «μια μεγάλη επιτυχία στην εξωτερική πολιτική.»

Αυτή η « συμπεριφορά» ενοχλεί όχι μόνο την Ιερά Κοινότητα στον Άθωνα, αλλά και τους Έλληνες πιστούς. Κάποιοι μάλιστα άρχισαν να μιλάνε ακόμη και για ένα μεγάλο σχίσμα εκκλησίας.

«Θεωρητικά, η πιθανότητα μιας τέτοιας διαίρεσης είναι πολύ πιθανή επειδή αυτοί οι νόμοι επηρεάζουν πολύ βαθιά την Εκκλησία και την σχέση της με το κράτος που τα τελευταία χρόνια είναι άκρως προβληματική», καταλήγει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

Μάλιστα οι Ρώσοι επισυνάπτουν και αυτό το Βίντεο..

pantapostagma

Loading...

16 thoughts on “Να καείς στη κόλαση Τσίπρα – Χιλιάδες πιστοί ετοιμάζουν εξέγερση – Σφορή επίθεση Ρωσίας κατά Κυβέρνησης και Ιερώνυμου

 1. ΕΞΥΠΝΟΣ says:

  Τώρα το ιερατείο προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απ έξω; Τόσο καιρό τι κάνανε; Ας τ’αφήσουν αυτά, δεν τρώμε κουτόχορτο.
  Πέραν αυτού, είναι αδιανόητο το ιερατείο να χει πολιτική εξουσία.
  Η πολιτική πρέπει να ναι ως εξής: Δήμοι στους οποίους οι πολίτες συμμετέχουν και αντιπροσωπεύουν ανά πάσα στιγμή, κάθε ζήτημα και εκλέγουν διαχειριστές του Χ τομέα, με δυνατότητα ανάκλησής τους, όποτε το επιθυμήσουν οι πολίτες, οι όποτε οι διαχειριστές παραστρατήσουν.

  • ΕΞΥΠΝΟΣ says:

   Έτσι οφείλει να ναι ένα δημοκρατικό πολίτευμα, είτε βασιλευόμενο, είτε προεδρευόμενο. Όλα τ άλλα, είναι στάχτη στα μάτια μας, παιχνίδια κυριαρχίας, για να χουν τον έλεγχο πάνω στους υπηκόους, ακόμα και όταν κάνουν κάτι που δεν πρέπει να κάνουν και φοβούνται ανατροπή.
   »Περικλέους Δημοκρατία» Μεγαλούργησε και έπεσε μόνο λόγω πολέμου εναντίων των Σπαρτιατών στον Πελοποννησιακό πόλεμο, μόνο γι αυτό έπεσε. Ακόμα και κατόπιν πολιορκίας κρατιώταν ισχυρό πολίτευμα και αυτό λέει πολλά!

   • ΕΞΥΠΝΟΣ says:

    Κατόπιν διάλυσης της χώρας, έχουμε την ευκαιρία να το δημιουργήσουμε οι ίδιοι οι πολίτες, αν επιτέλους ξεκινήσουμε κάτι από κοινού μεταξύ μας!
    Και έτσι ν απελευθερωθούμε απ το διεθνες δόγμα που εφαρμόζουν τα κράτη του 21ου αιώνα, που θέλει δούλους και όχι ενεργούς πολίτες.
    Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία. Ούτε να εγκλωβιστούμε για άλλους πόσους αιώνες, τρέχοντας σαν πρόβατα πίσω από τσοπάνηδες. Από σας εξαρτάται. Έτσι και κάνετε το λάθος, σας παρατάμε στην μοίρα σας αλλά εμείς; Αντάρτικο!!!

    • ΕΞΥΠΝΟΣ says:

     ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ: Το να συνεργάζεσαι με ξένες δυνάμεις και να προωθείς την επιροή της Ρωσικής ομοσπονδίας, στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδος, συνεπάγεται με έγκλημα εθνικής ασφαλείας που δεν σε κάνει διαφορετικό από τους προδότες που προωθούν την επιροή των δυτικών και της μασονίας εδώ και αιώνες.
     Αυτό ισχύει και για σένα και για όλους τους ομοίους σου, κινήματα και οργανώσεις, παραστρατιωτικές και πολιτικές.
     Όποιος υπονομεύει την εθνική κυριαρχία, είναι εχθρός, μηδενός εξαιρουμένου!

 2. Ανώνυμος says:

  η κατάρα ιερέως είναι φοβερό…ο αφορισμός επίσης…οι παλαιοημερολογίτες τους είχαν αφορίσει όλους έξω απ την βουλή πριν χρόνια, οι ιεροσύνη είναι ιερό μυστήριο της εκκλησίας, σ αυτούς έδωσε το δεσμείν και λύειν ο Χριστός, άλλο θέμα το ανθρώπινο του καθενός, ότι και να είναι ώς άνθρωποι η ιεροσύνη είναι μυστήριο ισχύει και δεν καταργείται

 3. κωσταντινος says:

  o τσιπρας δεν θα μπορουσε να κανει τιποτε αν δεν ειχε την ανοχη του ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ αριστερου που παριστανει τον Αρχιεπισκοπο της Ελλαδος.

 4. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ -ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ! says:

  1)Απόστολος Παύλος προς Ρωμαίους 13,1
  «Ο κάθε ένας ας υποτάσσεται στις ανώτερες εξουσίες, διότι δεν υπάρχει εξουσία παρά από το Θεό και οι εξουσίες που υπάρχουν έχουν ταχθεί από το Θεό».
  2)Πρός Τίτον¨: «Να τους υπενθυμίζεις να υποτάσσονται στις αρχές και στις εξουσίες, να πειθαρχούν, να είναι έτοιμοι για κάθε έργο καλό».

  • Περιδιαβαίνων says:

   Πολύ βολικά όλες αυτές οι φράσεις για την εξουσία.
   Τι θα έλεγαν οι Αρχαίοι Άγιοι μας, οι πραγματικοί φιλόσοφοι για αυτό;
   Αντέχει η γνώμη ενός ανθρώπου στις θέσεις Ελλήνων και σοφών και η προτροπή για Ελευθερία;
   Άλλα είπε ο Χριστός στο Ευαγγέλιο άλλα είπε η ρωμαϊκή -με επιβολή- θρησκεία με τις παρατηρήσεις από τον Ρωμαίο πολίτη Παύλο που μερικές φορές ήταν μακριά από αυτές τους Χριστού και των Ευαγγελιστών. Πόσες φορές πρέπει η θρησκεία να γίνεται λάστιχο να βοηθά τους κυβερνώντες;

   • ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ! says:

    Σωστός »περιδιαβαίνων» άλλα δίδαξε ο άνθρωπος, αλλιώς τα ερμηνεύουν τα ιερατεία. Είναι δυνατόν να ζητούσε να τον κάνουν θρησκεία; Είναι δυνατόν να ζητούσε υποταγή; Ποιος; Εκείνος που μιλούσε για την φυσική νομοτέλεια; Είναι δυνατόν; Αλλά… ΡΗΜΑΔΙ είναι αυτό και δεν καταλαβαίνει…

 5. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΤΙ ΜΕ ΛΕΣ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΛΙ; ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΒΟΘΡΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΣΤΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΣΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΣΑΣ ΟΥΣΤ!

 6. Dmitry says:

  Asxeta pantos stin MOSXA KELAIDANE KATI KANARINIA OTI PREPI NA TON KATHARISOUN TON AXEL…. TO OTI I ROSIA EFI FITEMENA ROSIKA KLIMAKIA STIN ELLADA DEN TO EXI PARI XAMPARI KANIS…. OPOS KAI TIS FSB… EDO INE I IRONIA OMOS OTAN TO 2008 I FSB ESOSE TON XONTRO KARAMAN ALI APO TA XERIA TIS CIA KAI MOSAD TORA I IDIA I FSB THELI NEKRO TO AXEL… TRAGIKI IRONIA….

 7. Και όμως η γη είναι επίπεδη says:

  Ο πολιτισμός ποτέ δεν θα φτάσει στην τελειότητα, αν και η τελευταία πέτρα της τελευταίας εκκλησίας δεν πέσει πάνω στο κεφάλι του τελευταίου ιερέα.

  Εμίλ Ζολά

 8. ΝΙΚΟΣ 56 says:

  Ε ρε ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ που τους χρειάζεται… Δυστυχώς πέθανε κι αυτός ή τον έφαγαν ;;; Ήταν ο μόνος που κατέβασε ενάμιση εκατομμύριο κόσμο (1.500.000), όταν ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΙΜΗΤΗΣ είπε να βγει το θρήσκευμα απο τις ταυτότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *