09:17 - 05/12/2021

Μόνο ΣΟΚ με αυτό που φέρεται να μοίρασε το κράτος για τον covid στα νηπιαγωγεία!

Επιχειρήση κατατρομοκράτησης των παιδιών με κρατική “βούλα”!

«Όχι! Δεν θα μας μπείτε στη μύτη» είναι το παιδικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά για τον κορωνοϊό για το οποίο έχει δοθεί το ελεύθερο να μοιραστεί στα νηπιαγωγεία όλης της χώρας!

Μετά από καταγγελίες γονέων στα social media, το el.gr έψαξε για το συγκεκριμένο εικονογραφημένο βιβλίο και τη διανομή του στα σχολεία.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας αναφέρεται η έγκριση της διανομής του παραμυθιού σε μαθητές των νηπιαγωγείων και όλων των τάξεων των δημοτικών σχολείων της χώρας, για το σχολικό έτος 2020-2021 Η διανομή του βιβλίου σε όλες σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιείται από το ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ.

Το βιβλίο συγγράφηκε το 2020, ενώ η ίδια η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, είχε συγχαρεί προσωπικά τον Ευγένιο Τριβιζά:

“Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο συντελεστές για την τόσο σημαντική εθελοντική τους προσφορά“, είχε δηλώσει.

Ιδού η σχετική απόφαση

Ο διαμοιρασμός συνεχίζεται και κατά τη νέα σχολική χρονιά.

Το επίμαχο βιβλίο παρουσιάζει μία…φανταστική ιστορία όπου εξωγήινοι μυρμηγκοφάγοι καταστρώνουν ένα ύπουλο σχέδιο για να κατακτήσουν τη Γη και να εξολοθρεύσουν τους κατοίκους της.

Μάλιστα οι πρώτοι και καλύτεροι στόχοι τους είναι τα παιδιά! Ως….στρατηγός τους αναφέρεται ο «Κόβιντ-19 ο Μικροπρεπής», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου έχει επιμεληθεί ο γνωστός λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο κ. Τσιόδρας, απευθυνόμενος στα παιδιά, μιλάει για το εμβόλιο που είναι το κύριο όπλο με το οποίο θα κατατροπωθεί ο εισβολέας:

Χρήστες διαμαρτύρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να περάσει συγκεκριμένα μηνύματα το βιβλίο, απεικονίζοντας με αποκρουστικό τρόπο τον «Κόβιντ-19».

Τα πολλά λόγια περισσεύουν:

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!! Στην μία εικόνα αριστερά απεικονίζονται τα παιδιά μαζί χαρούμενα να παίζουν και στη δεξιά είναι με…αποστάσεις διασκορπισμένα.

Η δεξιά εικόνα είναι και η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ(!!!!) όπως προσπαθεί να μας πείσει το βιβλίο.

el.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Στο mad3ks των ονομάτων
  -EU.GENE 3VISAS
  -KE.RAM.EOS..
  -G.IO.DRAS

  τα μυνήματα είναι σε όλα τα “κινούμενα” “σχέδια” απο παλιά.. απλά μερικοί τώρα ξύπνησαν, καθώς αφήνουν να βλεπουν τα παιδιά τους τα χαρτόνια.. cartoons..

  χαχαχα..

 2. Γεώργιος Παπαδόπουλος 12/05/2021 @ 1:13 ΜΜ

  Έτσι χτίζονται οι σκλάβοι του μέλλοντος. Επίσης δεν είναι ο κόβιντ είναι ο sars-cov-2 ούτε τα παραμύθια τους δεν θυμούντε. Και φοβισμένα και χαζά θελουν να τα έχουν.

 3. ΠάνοςΓέριμου 12/05/2021 @ 7:02 ΜΜ

  Όλοι έχουν τη τιμη τους παει και ο τροιβιζας στα τριβηλλουρα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*