Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:02 - 05/12/2021

Η νοοτροπία που ανέπτυξες είναι η αιτία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ας αναρωτηθεί ο καθένας ποιος είναι αυτός που έδωσε απεριόριστη ελευθερία; Είχε στόχο το καλό σου; Είχε στόχο την υποδούλωση σου;

Κάποτε όπως λέει το αφήγημα είχαμε τη παλιά διαθήκη και ύστερα ήρθε ο Χριστός και έκανε τη νέα διαθήκη.

Τώρα όμως αν στη συνέχεια πει ο Θεός θέλω μια νέα διαθήκη και πάλι, τότε εμείς πρέπει να τον αναθεματίσουμε.

Ας δούμε το παρακάτω:
<<Προς Γαλάτας
Γαλ. 1,8 ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ᾿ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω.

Γαλ. 1,8 Αλλά Εάν και ημείς ακόμη οι Απόστολοι η και άγγελος από τον ουρανόν σας κηρύττει Ευαγγέλιον διαφορετικό από εκείνο, το οποίον εμείς σας έχουμε κηρύξει, ας είναι αυτός αναθεματισμένος.>>

Επίσης έχει ειπωθεί να μην αλλάξει ούτε κόμμα ή τελεία διαφορετικά αρρώστιες και ότι άλλο κακό σκεφτείς. Άσχετα αν ο Χριστός είπε, όταν του είπαν να προσευχηθούν να πέσει φωτιά, εγώ ήρθα να σώσω τον άνθρωπο και όχι να τον καταδικάσω.

Από την άλλη όμως έχουμε τα εξής λόγια του Χριστού :
<<Κατά Ιωάννην 16
1«Αυτά σας τα είπα για να μην κλονιστεί η πίστη σας. 2 Θα σας διώξουν απ’ τις συναγωγές. Θα έρθει μάλιστα ο καιρός που όποιος σας θανατώσει θα νομίζει πως έτσι υπηρετεί το Θεό. 3 Αυτά θα τα πράξουν γιατί δε γνώρισαν τον Πατέρα ούτε εμένα…>>

Έχουμε δηλαδή το Χριστό να μας λέει ότι οι Εβραίοι δεν γνώρισαν το Θεό ούτε τον ίδιο το Χριστό αλλά και πάλι ακόμα και σήμερα δεχόμαστε πως το Άγιο πνεύμα όρισε ως θεόπνευστο το μωσαϊκό νόμο και τη παλαιά διαθήκη των ίδιων Εβραίων που ο Χριστός είπε ότι δεν τον γνώρισαν.

Αν κάποιος δεν μπορεί να δει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο τα γραπτά έχουν εμβόλιμα μέσα τότε μην αναρωτιέσαι γιατί δεν βλέπει το ψέμα των ημερών.

Χρόνια γαλουχήθηκε η νοοτροπία του ανθρώπου να μην ψάχνει.

Επίσης μιλώντας για νοοτροπία ας δούμε και το παρακάτω. Τόσα χρόνια ποιος θεωρείται ο πετυχημένος; Αυτός ο οποίος κάνει μια εργασία που του αποδίδει πολλά χρήματα. Ο σωστός οικογενειάρχης, χωρίς να εξετάζουμε τι θεωρεί μορφή οικογένειας ο καθένας. Αυτός ο οποίος κάνει αγαθοεργίες και τον βλέπουμε, εννοείται αυτός που πέφτει στα γόνατα και έχει αμέτρητες συμμετοχές στις εκκλησίες.

Βέβαια ο Χριστός είπε να μην είστε σαν τους υποκριτές καθώς στους παραπάνω που κάνουν τέτοιες αγαθοεργίες η μόνη ανταμοιβή τους θα είναι αυτή η κατά κόσμον προβολή και επίσης Είπε θα σας διώξουν από τις συναγωγές. Επομένως ούτε με συμμετοχές και μηδενικό απουσιολογιο στην εκκλησία κερδίζεις τη βασιλεία των ουρανών.

Με λίγα λόγια η νοοτροπία που δέχτηκε ως αποδέκτη και σωστή ο καθένας είναι αυτή που τον έχει δέσει στο λαιμό στις μέρες μας.

Όταν του λένε κάνε αυτό γιατί αν δεν το κάνει ότι ήξερε μέχρι τώρα το ξεχνάει, τότε εσύ τι νομίζεις ότι θα κάνει; Αφού του έχει γίνει σωστό στο υποσυνείδητο το παραπάνω θα τρέξει να κάνει αυτό που του λένε.

Στο υποσυνείδητο ξέρει, ένα τέτοιο άτομο, ότι ο επιστήμονας είναι σωστός και αποδεκτός γιατί κάνει μια δουλειά με κύρος και που αποδίδει κ χρήματα σε ορισμένες συνθήκες. Άρα δέχεται μέσα του ακόμα και αν του πει ότι κάποτε ο γάιδαρος πετούσε. Θα το δεχτεί γιατί ο φερόμενος πετυχημένος επιστήμονας του λέει ότι ερεύνησα αυτό με το γάιδαρο και έτσι είναι.

Επίσης αν κάποιος φερόμενος ως εκπρόσωπος του θεού του πει ότι ερμήνευσα τα γραπτά και όποιος δεν κάνει εκείνο πάει κόντρα στην εκκλησία, που στο υποσυνείδητο την έχει ένα με το θεό τότε θα το δεχτεί.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν μπορεί να δεχτεί το Χριστό χωρίς την εκκλησία. Άρα με αυτό βάζει πάνω από το Χριστό την εκκλησία. Το σωστό θα ήταν πάνω από την εκκλησία να βάζει το Χριστό. Αφού η εκκλησία και τα ιερατεία προέκυψαν από Αυτόν, τότε μπορεί να υπάρξει γεγονός που να μην εκπροσωπεί άλλο τη Θεό.

Αν αυτό δεν το δέχεται μέσα του κάποιος όταν έρθει ο αντίχριστος θα τον δεχτεί η πλειοψηφία γιατί ο εκπρόσωπος του θεού του είπε ότι έτσι πρέπει να κάνει.

 1. Ίσως αν στη συνείδηση δεν είναι εντάξει με αυτό, τότε ίσως κάνει μια μικρή επανάσταση αλλά και πάλι μετά από λίγο θα βρει μια αφορμή για να δεχτεί αυτό το δεν ήθελε και ο λόγος θα είναι “τι άλλο να έκανα” ή “δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση” και διάφορα άλλα.

Όποτε αν έρθει κάποιος και σου πει κάνε αυτό και εγώ θα σου δώσω τα αγαθά του Αβραάμ και του Ισαάκ, θα τρως και με “χρυσά κουτάλια”, τότε θα πρέπει να χτυπήσει σαν καμπανάκι ότι ο Χριστός σου είπε ότι η βασιλεία του δεν είναι από εδώ. Άρα δεν θα μπορούσε να Σου πουλάει χρυσά κουτάλια και τα κατά κόσμον που προηγουμένως Σου έχει πει να απορρίψεις….Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ονειρευτης 12/05/2021 @ 9:52 ΠΜ

  …μαλιστα..δλδ ουκ εν τω πολλω το ευ!!
  αραγε δεν θα μπορουσαμε να βαλουμε οπο μονοι μας ορια κατα ποσο θα ειμαστε λευθεροι ..δεν υπαρχουν μηχανισμοι στον εγκεφαλο που να καθηστουν δυνατη αυτην την λειτουργια???
  τελικα η ρηση που γραφω στην αρχη μηπως ειναι προτροπη για να μην υπερβαλουμε ακομη και στο αγαθο που μας εχει δωθει ελεω θεου… την ελευθερια
  ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ [ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΛΛΙΝΗΣΗ] ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ!!!

 2. Η εκκλησία είναι η συλλογική εκ-κλήση προς Χριστό για την Θεία Κοινωνία, εις μνήμην Του. Τα ιερατεία/δι-οικίσεις είναι ανθρώπινα απο την εποχή του Χριστού. Καί οπου εστί η καρδία τους εκει εστί ο θησαυρός τους, φανερά ή κρυφά που με τον καιρό φανερώνετε.
  Ματθαίος 23,1-23,39. Ας διαβαστεί άνευ νεοελληνικής μετά-φρασης. Οι μεταφράσεις αλλάζουν κατα καιρους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*