Το μοναδικό ασθενοφόρο της Κάσου ..

Να μην ξεχάσεις να πληρώσεις το κράτος …εφορίες και ότι άλλο σου ζητάει ..γιατί είναι σίγουρο ότι με τα χρήματα σου αυτό το κράτος σου προσφέρει τα ανάλογα !

Ευρώπη του σήμερα … με δις σε δανεισμό … με τους μισούς να πεθαίνουν για να δανειζόμαστε σε ευρώ….. ούτε ρατσισμός είναι ούτε τίποτα,….είναι απλά μαλακία ανθρωπίνου είδους!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ

Loading...

9 thoughts on “Το μοναδικό ασθενοφόρο της Κάσου ..

  1. Χ.Κ. says:

    Μετά το ΕΣΥ και την ενοποίηση των ταμείων δημιουργήθηκε μια οπή (ΕΟΠΥΥ), Η ΟΠΉ ΈΚΑΝΕ ΤΟ(ΠΕΔΥ) και το παιδί μας είπε άντε γειά, δηλαδή ΕΦΚΑ, που σημαίνει δεν υπάρχει τίποτα… Μας το λένε κατάμουτρα!!!

  2. Ανώνυμος says:

    ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΩΣ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

  3. Ανώνυμος says:

    Πας στην ιστοσελίδα του υπ. Εσωτερικών εδώ: http://www.ekloges.ypes.gr/current/more/index.html πατάς Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών: http://www.ekloges.ypes.gr/current/more/level.html?lang=el&nav=1&ekl=v σου βγάζει 2 πίνακες, αριστερά με την Επικράτεια, και δεξιά με τις εκλογικές περιφέρειες… πηγαίνεις στον πίνακα με τις εκλογικές περιφέρειες και ψάχνεις Δωδεκανήσου… πατάς Δωδεκανήσου: http://www.ekloges.ypes.gr/current/more/level.html?lang=el&nav=1&level=ep&id=52&cands=0&ekl=v πηγαίνεις στο πίνακα δεξιά με τους Δήμους… ψάχνεις Κάσου… πατάς Κάσου: http://www.ekloges.ypes.gr/current/more/level.html?lang=el&nav=1&level=dhm&id=9281&cands=0&ekl=v στον πίνακα αριστερά, διακρίνουμε τα εκλογικά αποτελέσματα του Δήμου Κάσου, όπως καταγράφηκαν στης τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, δηλαδή πριν από 16 μόνο μήνες… Συμπέρασμα με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα: Το μοναδικό ασθενοφόρο της νήσου Κάσου αξίζει των κατοίκων της! Εάν δεν άξιζε, δεν θα ψήφιζαν ότι ψήφισαν πριν από 16 μήνες! Αυτά. Υγ. Είναι άγνωστο γιατί στον πλανήτη, υπάρχει ένας λαός, που ενώ παραπονιέται ότι δεν έχει το καλύτερο, δεν γίνεται ο ίδιος καλύτερος για να κερδίσει το καλύτερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *