Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:24 - 26/02/2016

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ!!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτές είναι οι περιοχές στους νομούς Κιλκίς και Πέλλας που θα οικοδομηθούν οι προσφυγικές πόλεις των 20.000 μουσουλμάνων, ένα μέρος από αυτούς που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά το κλείσιμο των συνόρων των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, ένα «σφράγισμα» που συντόνισε η Αυστρία με το Βερολίνο φυσικά να βρίσκεται πίσω απ’όλη αυτή την διαδικασία, αλλά κανείς να μην τολμά να αρθρώσει την πραγματικότητα.

Οι 20.000 είναι μόνο οι πρώτοι από ένα σύνολο που θα κυμανθεί μετακξύ των 500.000 μουσουλμάνων και του 1.000.000 που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες στα νησιά και στην ηπειρωτική χώρα.

Τόσοι αναμένονται σύμφωνα με άριστα πληροφορημένες πηγές των ελληνικών στρατιωτικών Επιτελείων.

Βέβαια, όπως τόνισε σήμερα ο Π.Καμμένος «Για αυτούς τους 20.000 μετανάστες και πρόσφυγες, όπως έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα διαμορφώσουμε συνθήκες αξιοπρεπούς παραμονής και φιλοξενίας, σε νέους χώρους που έχουμε βρει κοντά στα σύνορα».

Οι δύο διαφορετικές πόλεις θα οικοδομηθούν σε τέσσερα αρθρωτά οικιστικά συγκροτήματα στο Κιλκίς και σε μία τοποθεσία κοντά στα Γιαννιτσά.

Συγκεκριμένα στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στη Νέα Καβάλα, στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στο χωριό Χέρσο, στο παλιό στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο και στο παλιό στρατόπεδο Κοκκινώρη, κοντά στο χωριό Κεντρικό, όλα στο νομό Κιλκίς.

Το παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά και στην γύρω περιοχή θα φιλοξενήσουν μια μουσουλμανική κωνόπολη 4.000 ατόμων.

Ενα ζήτημα που υπάρχει είναι αυτό του επιπέδου της ασφάλειας. Οι πόλεις ή τα «camps» που λέει και υπουργός, θα είναι ανοικτού τύπου. Δηλαδή όποιος θέλει θα μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει από αυτό και α πηγαίνει όπου θάλει.

Οπωσδήποτε, όσο ψύχραιαμα και να το δει κάποιος το ζήτημα, θα υπάρξει ένα θέμα ασφάλειας των γύρω περιοχών. Αντίθετα με τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το 70% είναι άνδρες κάτω των 35 ετών. Και όλοι μαζί, άνδρες και γυναίκες, σίγουρα θα είναι πολύ-πολύ θυμωμένοι που πλήρωσαν στους Τούρκους διακινητές μέχρι και 5.000 δολάρια το κεφάλι και αντί να βρεθούν π.χ. στο Μόναχο, θα βρεθούν στο Κιλκίς ή τα Γιαννιτσά.

Το ίδιο θα ισχύσει και τια τις επόμενες μάζες προσφύγων και λάθρο που θα εξακολουθήσουν φυσικά να έρχονται, έστω και με μειωμένο ρυθμό λόγω εμπλοκής του ΝΑΤΟ.

Ας δούμε και μερικά από τα αποσπάσματα της συνέντευξης του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένου σήμερα που ανακοίνωσε την έναρξη οικοδόμησης των προσφυγικών «camps» στην Μακεδονία.

Να σημειώσουμε ότι κατά τον Πάνο Καμμένο, η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα »μετά από την αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών».

«Μετά από τη χθεσινή απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, θα δημιουργήσουμε camp 20.000 θέσεων στη Βόρεια Ελλάδα, κοντά στην Ειδομένη, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη συγκέντρωση μεταναστών (SIC) και προσφύγων, που έχει δημιουργηθεί μετά από την αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών της Ευρώπης (σ.σ.: !!!) να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών και να κλείσουν τα σύνορα.

-Στα δύο relocation centers, στα Διαβατά και στο Σχιστό, έχουμε περίπου 120% επί των δυνατοτήτων μας. Είναι πάρα πολύ μεγάλη η ροή προσφύγων και μάλιστα αυτή τη στιγμή είμαστε σε συνεννόηση με την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία αναλαμβάνει τον καθαρισμό, προκειμένου να δοθούν και κάποια κονδύλια για να υπάρξει και προς την τοπική αυτοδιοίκηση μια ελάφρυνση του κόστους για να ξεκινήσει το θέμα του καθαρισμού.

-Επειδή βλέπω πολλά ρεπορτάζ που δημιουργούν έναν πανικό, θέλω να θυμίσω ότι το 2011 είχαμε 280.000 μετανάστες και πρόσφυγες, σήμερα έχουμε 20.000.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Επειδή τελευταία γίνεται λόγος για το Καστελόριζο που δεχόμαστε εκεί πιέσεις από προσφυγικές ροές. Πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και πως θα το αντιμετωπίσουμε εάν είναι τόσο σοβαρό όσο λέγεται;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι «τεράστιες πιέσεις» που δεχόμαστε στο Καστελόριζο είναι σήμερα 30 πρόσφυγες ή μετανάστες οι οποίοι πέρασαν. Οι μεγάλες ροές που δεχόμαστε στο σύνολο των τελευταίων 15 μηνών είναι πριν από τέσσερις μέρες όπου σε μια μόνο μέρα πήγαν 300 και την προηγούμενη άλλοι 300 μετανάστες και πρόσφυγες.

Αυτό έγινε διότι ουσιαστικά οι δουλέμποροι από το βόρειο μέρος του Αιγαίου κατάλαβαν ότι κάτι έχει αλλάξει – και θα σας θυμίσω ότι την πρώτη μέρα άφιξης του ΝΑΤΟ ήταν μηδενικές οι ροές – και προώθησαν προς τα νότια κάποιους μετανάστες και πρόσφυγες. Δεν ήταν όμως τεράστιες οι ροές, δηλαδή στο νησί – επειδή γράφτηκαν διάφορα – μόνο για τρεις ώρες συνυπήρχαν 600 μετανάστες και πρόσφυγες.

Το πλοίο το οποίο έχει αναλάβει τη συγκοινωνία με το Καστελόριζο έκανε μάλιστα την εξής κίνηση, πήγε στο Καστελόριζο, παρέλαβε τους 300 που ήδη είχαν περάσει την καταγραφή, γύρισε στην Ρόδο τους αποβίβασε και ξαναπήγε την άλλη μέρα στο Καστελόριζο και πήρε τους υπόλοιπους 300.

Θέλω να πω, δηλαδή, ότι για εμάς το Καστελόριζο είναι σημείο που υπάρχει μια ροή, δεν είναι τεράστια η ροή. Μην κάνουμε και δυσφήμιση στο Καστελόριζο, αρκετά αυτοδυσφημίζονται στην Κω κάποιοι ακραίοι και κάνουν κακό στα νησιά μας.

Το Καστελόριζο έχει κανονικές ροές, αντιμετωπίζονται άμεσα, ήδη οι 30 που πήγαν σήμερα, κατεγράφησαν και έχουμε στείλει καράβι για να φύγουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργούμε μια τέτοια εικόνα».

Και ο Θεός μαζί μας…

volcanotimesΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (27)

 1. Λεωνίδας 02/26/2016 @ 6:58 ΜΜ

  XA XA XA XA XA XA ! Τώρα και ειδήσεις από το βοθροσάιτ volcano της ψυχοπαθούς ! …..τέτοια κατάντια….!

 2. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ?

 3. Αυτος ο καφρος…… δεν απειλουσε οτι θα τους στελει ολους στην Ευρωπη?????
  Τωρα να τους παρει σπιτι του, μαζι με την παρεα του.

 4. ποιοι είναι οι ακραίοι ρε καραγκιοζοπαίχτη σε ψηφίσαμε και μας πούλησες γλείφτη των “ηρώων” της αρρωστημένης σου φαντασίας, σοφιστή της οκάς…

 5. ΕΛΑ ΔΩ ΡΕ ΕΛΑ ΔΩ ΕΛΑ ΔΩ 02/26/2016 @ 8:07 ΜΜ

  ΤΣΑΠΟΥ… ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ.

 6. Ανώνυμος 02/26/2016 @ 8:30 ΜΜ

  Στην ουσία ο Καμμένος μας αναγγέλλει τα πρώτα στάδια αποικισμού της χώρας των Ελλήνων… από σουνίτες μουσουλμάνους.

  Το σχέδιο ήταν να παραμείνουν στην χώρα των Ελλήνων… και δεν μιλάμε για χιλιάδες, αλλά για εκατομμύρια… αυτό που μένει τώρα να εξελιχθεί είναι το μετά στάδιο του αποικισμού.

  Αυτά.

 7. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 02/26/2016 @ 8:51 ΜΜ

  ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ…..ΒΟΙΔΙΣΙΑ…

 8. Αν δεν ξεσηκωθείτε, θα αναγκασθώ να αναστειθώ και τοτε αλίμονο σας, Φωτιά καξ Τσεκοϋρι στους προσκυνημενους καινστους ξεπουλημένους…

 9. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 02/26/2016 @ 10:02 ΜΜ

  Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade said
  Φεβρουαρίου 26, 2016 στις 5:11 μμ

  Η Κομισιόν πιέζει την Ελλάδα να επιτρέψει την εγκατάσταση Τούρκων αξιωματούχων στα hotspots

  http://olympia.gr/2016/02/26/%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4/

 10. andreassiounis 02/26/2016 @ 10:06 ΜΜ

  afti pou pernoun teties anthelinikes thesis ine ensiniditi prodotes prepi na antidrasome dinamikafoni laou orgi theou;;;;;

 11. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 02/26/2016 @ 10:13 ΜΜ

  Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade said
  Φεβρουαρίου 26, 2016 στις 5:08 μμ

  Ποιοῖ καί…«γιατί» συζήτησαν τό…ἐνδεχόμενο τό «Σαλαμίς» πού θά διατεθεῖ στήν SNMG2 νά είναι…«τυφλό» καί ἔχει δημιουργήσει…ἀναταραχή καί «ἑρωτηματικά» ἀνάμεσα στούς ἀξιωματικούς τῆς φρεγάτας…
  …ΗΠΑμε;

  Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade

  Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade said
  Φεβρουαρίου 26, 2016 στις 4:28 μμ

  Πρός τούς Ἕλληνες Ἀγρότες καί τόν χειμαζόμενο Ἑλληνικό Λαό.

  [..] Ἐγκαταλείψτε τόν ἄκαρπο ἀποκλεισμό τῶν ἐθνικῶν ὁδῶν, παρακαμπτηρίων καί συνοριακῶν ἤ ἄλλων διαβάσεων.

  Τουναντίον, καί προκειμένου νά ἀντικατασταθούν οἱ διχαστικές καί σεχταρίστικες σπασμωδικές καί ἀνοργάνωτες παλινωδίες ἑκάστης τῶν παραγωγικῶν τάξεων καί νά λάβουν οἱ κινητοποιήσεις ὅλα ἐκεῖνα τά χαρακτηριστικά Ἐθνικοῦ Ἀπελευθερωτικοῦ Ἀγώνα πού θά ἀποφέρει ἀποφασιστικά πλήγματα στήν Σιωνιστική Κομματική Ψευδοδημοκρατική Συμμορία καί τά Ἀφεντικά τους.. [..]

  http://olympia.gr/2016/02/26/%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%cf%84%cf%8d%cf%83%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%cf%8c%ce%bb/

 12. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 02/26/2016 @ 10:17 ΜΜ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ!!!!

  ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!!!!
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
  ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ; ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
  ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

 13. Τα γεγονοτα τρεχουν , μηπως κανει το μεγαλο σεισμο που προφητευει ο γερων Παισιος ;

 14. Ανώνυμος 02/26/2016 @ 10:30 ΜΜ

  μέσα εκεί κάποιοι θα υπερισχύσουν και θα αρχίσουν άλλα…
  έχτισαν τον πύργο της βαβέλ που ήθελαν, κάποτε διαβάζαμε για οικονομικές ζώνες κλπ
  η Ελλάδα τελείωσε παιδιά
  άρχισε η αντίστροφη μέτρηση
  η ικαρία θα έχει καμπους κυριε υπουργε;;;

 15. Ανώνυμος 02/26/2016 @ 10:57 ΜΜ

  ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ”αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών” ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑ(Η)ΜΜΕΝΟΣ;!…
  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ/ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ/ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
  ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ/ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΠΟΤΈ ”ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ” Κ.Α. ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ ΣΑΪΤ.
  ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 16. ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ?ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΦΡΟΝΤΕΞ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 17. Σκατοψυχης,ψευτης και παχυδερμο.παγκαλος βενιζελος φιλης καμενος ποσο μοιαζουν τελικα ζωα ονομα και πραμα.στο μυαλο στα κιλα στην ψυχη σε ολα.σκατα στην ψυχη σας ψευτες…..

 18. Μοῦ κάνουν ἐντύπωση οἱ σχολιασμοὶ ποὺ γίνονται. Εἶναι τόσο ἁπλοϊκοὶ δείχνουν τόσο μεγάλη ἄγνοια ὥστε μοῦ φαίνεται παράξενο. Εἶναι λὲς καὶ κανεὶς δὲν ἔβλεπε καὶ χρειαζόταν κάποιος νὰ τοὺς τὸ πῇ μὲ λέξεις· καὶ ῥωτάω: Τυφλοί εἴσαστε;

  Ἐκτὸς τοῦ γεγονότος ὁτι χρόνια τώρα (ἀπὸ τὸ 2010 οὐρλιάζουν μερικοὶ στὸ διαδίκτυο γιὰ παράνομους στὴν χώρτα μας ποὺ ξεπερνοῦσαν τὰ 7 ἑκατομμύρια μέχρι πρὶν λίγο καιρό, ὅλος ὁ κόσμος ἐπέμενε λυσσαλέα στοὺς ἀριθμοὺς τοῦ 1,5-2 ἑκατομμύρια ποὺ τοὺς ἔλεγε ὁ κάθε γλοιώδης στὴν τηλεόραση. Φυσκικὰ κανεὶς δὲν μὲ πίστευε καὶ κάποιοι μὲ ἔβριζαν γιατὶ μοῦ ἔλεγαν: «Ποῦ τοὺς βλέπεις;», ἂν θυμᾶστε καὶ ἡ πατσαβοῦρα ποὺ ξεπουλάει τὴν Ἑλλάδα λέει ὁτι ἔρχονται, λιάζονται καὶ φεύγουν, Αἲ λοιπὸν εἴτε τὸ θέλετε εἴτε ὄχι, κανεὶς δὲν ἀκούει κανέναν ἐκτὸς ἀπὸ τὸ ὅ,τι λέγεται στὴν τηλεόραση. Ὅλοι ἔλεγαν ὁτι εἶναι 1,5-2.

  Ἡ εἴδηση τώρα ἄνθρωποί μου δὲν εἶναι τὸ θέμα ποὺ πρέπει νὰ σᾶς ἀπασχολεῖ, αὐτὸ ἦταν δεδομένο, φιαγμένο, κατασκευασμένο ἀπὸ τὴν νεοταξικὴ συμμορία, ὅπως καὶ οἱ νομοθεσίες καὶ οἱ στημένες ἐκλογὲς στὶς ὁποῖες ἐπιμένουν δυστυχῶς ἀκόμη πολλοὶ ἠλίθιοι νὰ πηγαίνουν καὶ νὰ ὑποστηρίζουν αὐτὲς τὶς καταστάσεις.

  Τώρα λοιπὸν σᾶς λέει γι᾽ αὐτὲς τὶς πόλεις, ἀλλὰ τὸ ψέμμα εἶναι ὁ ἀριθμὸς τῶν κατοίκων τους. Ἔτσι ὅπως τρώγατε τὴν φόλα γιὰ τὰ 1,5-2 ἑκατομμύρια, ἔτσι τώρα τρῶτε τὴν φόλα τῶν 10-20000. Αὐτὴν τὴν στιγμὴ ξεπερνοῦν τὰ 12.000.000 καὶ εἶναι περισσότεροι σὲ πληθυσμὸ ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες, γι᾽αὐτὸ ἡ Τασία σᾶς κοιμίζει λέγοντας ὅτι ἐξαφανίζονται».

  Ἔτσι δούλεψαν καὶ πολλοὺς ἀνεγκέφαλους λέγοντας ὁτι ὁ Τσίπρας θὰ «τὴν φέρῃ» στοὺς Εὐρωπαίους στέλνοντας λαθρομετανάστες στὴν Εὐρώπη. Πολλὰ κωθώνια τὸ πίστεψαν καὶ ἔφτασε ἡ ὥρα νὰ δοῦν κατὰ πρόσωπον τὴν ἠλιθιότητά τους καὶ τὸ μέγεθος τῆς προδοσίας.

  Τὸ ξαναλέω γιὰ πολλοστὴ φορά, ὁ σχεδιασμὸς προβλέπει γιὰ πόλεις τῶν 12.000.000 στὴν Θεσσαλονίκη καὶ 17.000.000 στὴν Ἀθήνα. Ἀν δὲν τὸ πιστεύετε τὸ μόνο ποὺ ἔχετε νὰ κάνετε εἶναι νὰ τὸ δεῖτε νὰ πραγματοποιεῖται καὶ νὰ τὸ παρακολουθεῖτε νὰ γίνεται μέσα ἀπὸ τὴν τηλεόραση.

 19. 1.000.000 ξερετε εσεις….από συνεργατη στενο του καημενου….. είναι 2.000.000 που θα ερθουν και θα μεινουν στην Ελλαδα…όπως και κάθε κοινωνικη αντιδραση δικη μας θα κατασταλει όχι από τις ελληνικες αρχες ως συνηθως…αλλα από τα μεμετια που μαζευουν εδώ….ολοι γνωριζαν…ολοι γνωριζουν εκει στον οικο ανοχης που μαζεύονται οι τσατσαδες του εθνους και μεσιτες της χωρας…οι υπολοιπες χωρες ειτε ανηκουν στην Ε.Ε καλα κανουν και συμπεριφερονται ετσι…ας ηταν πολιτικοι με αρχιδια οι δικοι μας και όχι τομαρια να υποστηριξουν ότι τους εμπιστευτηκε μια μεριδα του ελληνικου λαου…σε ότι αφορα τους ευρωπαΐστες του 40φευγα του δημοψηφισματος??φατε ευρωπη ρε αυνανες…και ανθρωπισμο….

 20. OPOS EIHA PEI KAI SYNEHIZO NA LEO>>> OUST OLOI TOUS!!!OI MOUROHAVLOI!!! TI PERIMENOUME??? TIN TELIKI KATASTRIFI???? KSIPNISTE!!!!!!!

 21. Το αρθρο λεει …”θα διαμορφώσουμε συνθήκες αξιοπρεπούς παραμονής και φιλοξενίας” … Με τι λεφτα ?? χθες η κυβερνηση εκανε εκκληση για τροφιμα ,σερβιετες και αλλα ειδι 1ης αναγκης,απο τον κοσμακη ! Θα μας ξεξουμισουν παλι ?? Απελαση τωρα ! Μας το επαιζε και Ελληναρας ο Καμμενος ! .Τους μαζεψε ολους εδω !! Ουστ !!

 22. Δαμιανή 02/27/2016 @ 12:44 ΜΜ

  Ηρεμήστε. Μην αγχώνεστε. Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι ένα έξυπνο σχέδιο για να έρθει πιο γρήγορα η παγκόσμια ειρήνη. Το Κοράνιο του Μωάμεθ που έχει το “λόγο του θεού” άλλαζε από το παρελθόν κιόλας όπως τον βόλευε τον Μωάμεθ. Δηλαδή τους έλεγε τώρα σας έδωσα νέους στίχους στο Κοράνι με εντολές από το θεό και οι παλιοί στίχοι ακυρώνονταν!!! Από τότε δηλαδή ο θεός μπορούσε να αλλάζει το λόγο του και το ίδιο το Κοράνιο!!! Και οι πιστοί μουσουλμάνοι το δέχονταν αυτό. Στη σημερινή εποχή οι μουσουλμάνοι περιμένουν την έλευση του μεσσία Ιμάμ Μαχντί !!! Ο Μεσσίας προφανώς θα έρθει και θα ακυρώσει όλο το Κοράνιο και θα αναγκαστούν να το δεχτούν οι πιστοί, διότι θα είναι ο νέος προφήτης του θεού! Ο Παγκόσμιος Μεσσίας λοιπόν θα τους παίζει σαν πιόνια όλους αυτούς και φυσικά θα καταργήσει τις μαντίλες και όλα τα παλιά τους έθιμα, ώστε να μπορέσει να ενοποιήσει όλες τις θρησκείες του πλανήτη. Ο Ιμάμ Μαχντί θα είναι ο Αντίχριστος των Χριστιανών. Οι χριστιανοί δεν θα τον δεχτούν (εκτός από τους Καθολικούς που θα τον δεχτούν με τις εντολές και τις ευλογίες του Πάπα). Οπότε πρέπει να εξισλαμιστεί η Ευρώπη ώστε να εξαφανιστεί ο χριστιανισμός, ειδικά από την Ελλάδα και τη Ρωσία. Και όπως είπα ο Μεσσίας θα έρθει και θα καταργήσει το Κοράνιο, οπότε σύντομα θα έρθει το τέλος του Ισλαμισμού. Αλλά για να έρθει το τέλος τους, πρέπει πρώτα να εξισλαμιστεί η Ευρώπη. Τους μουσουλμάνους θα τους αναβαθμίσει εύκολα ο Ιμάμ Μαχντί, ώστε να δεχτούν την Νέα Παγκόσμια Δρακονιανή Θρησκεία μας. Όλα θα πάνε καλά.

  • Ανώνυμος 02/27/2016 @ 4:58 ΜΜ

   Νεα παγκοσμια δρακονιανη θρησκεια μας????τι φρουτο εισαι παλι εσυ τωρα?..εσυ ηρθες να μας νευριασεις οχι να μας ηρεμησεις…θα κατσουμε σφιχταγκαλιασμενοι με τους ισλαμιστες στα σπιτια μας στην χωρα μας..και θα περιμενουμε την δικια σου παγκοσμια ειρηνη με το τσιπαρισμα και ολα τα καλα..χα χα χα δεν ημαστε μια ομορφη παρεα!!ολα καλα θα πανε..

   • Ανώνυμος 02/27/2016 @ 10:26 ΜΜ

    Βάλτε να δείτε αυτό το βίντεο και προσέξτε τι λέει από το 3:59 λεπτό μέχρι το 4:03 λεπτό !!!

    Το σχέδιο είναι ξεκάθαρο πλέον.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*