in

Μυστηριώδεις Στήλες Φωτός στο Άγιο Όρος ! ! !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κατά καιρούς έχουμε συναντήσει αρκετές φορές ένα περίεργο φαινόμενο και αφορά ανεξήγητους πυλώνες φωτός σε διάφορα μέρη και περιοχές ανά τον κόσμο και, κυρίως, σε γνωστές πυραμίδες…

Τώρα, μία νέα παρατήρηση έρχεται να ταράξει τα νερά καθώς ένα παρόμοιο φαινόμενο γίνεται αντιληπτό στο Άγιον Όρος που στα αρχαία χρόνια αποτελούσε το ιερό άλσος της θεάς Αρτέμιδος…. -d-

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Σχετικώς με τους «πίδακες φωτός» που έχουν δει κατά καιρούς να εκτοξεύονται από κελιά και σκήτες του Αγίου Όρους… Έτυχε κάποτε να γνωρίσω έναν Έλληνα επιστήμονα που εργάζεται στην ΝΑΣΑ.

( Το 30% των επιστημόνων της ΝΑΣΑ είναι Έλληνες σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ).

Αυτός λοιπόν ο συμπατριώτης μας μου εκμυστηρεύτηκε κάτι εκπληκτικό :

Οι αμερικανικοί δορυφόροι ανιχνεύουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποσότητες κάποιας «άγνωστης» μορφής ενέργειας, η οποία προέρχεται από την χερσόνησο του Άθω !!!

Η άγνωστη αυτή ενέργεια «τρελαίνει» κυριολεκτικά τα όργανα των δορυφόρων και οι Αμερικάνοι προσπαθούν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται !

Προφανώς η πνευματική άσκηση και οι προσευχές των ασκητών «παράγουν» αυτή την φωτεινή άγνωστη μορφή ενέργειας, η οποία δεν είναι ορατή από το ανθρώπινο μάτι – πλην εξαιρέσεων – αλλά «καταγράφεται» από τα όργανα των δορυφόρων.

Δεν αστειεύομαι και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα εδώ.

Να ξέρετε όμως ότι το Άγιον Όρος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Πολλοί από τους ξένους επισκέπτες στο Όρος είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών – κυρίως των ΗΠΑ και της Αγγλίας.

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Από το forum του Έκτακτου Παραρτήματος

diadrastika.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Ααα γεια σου… Από τέτοιους πράκτορες έβγαζε τις “προφητείες” ο παισιος…το ξέρω καλά από το 1990 ..μου το είχε εκμυστηρευτεί ο π.Επιφανειος πρωτ επιστάτης τότε του αγίου όρους

  • Α! Μάλιστα…
   Είχε πάρε δώσε με την CIA και το FBI ο Άγιος Παΐσιος και αυτοί του έλεγαν τα μελλούμενα να τα λέει στον κόσμο…
   Όπως όταν ήξερε τι σκέφτεσαι και ποιο είναι το πρόβλημα σου χωρίς να σε γνωρίζει…
   Όταν προσευχόταν στο κελί του και τον έβλεπαν 200 χιλιόμετρα μακριά να βρίσκεται στο στασίδι μιας Εκκλησίας…
   Όταν πήγαινε δαιμονισμένος κάποιος και έφευγε αρνάκι…
   Όταν μιλούσε στα φίδια τα σκυλιά τα πουλιά ακόμα και τα μυρμήγκια κι αυτά εκτελούσαν σαν στρατιωτάκια τις εντολές του από πίσω ήταν οι πράκτορες???
   Μιλάμε θα γίνει παταγος.. μεγάλη ανακάλυψη…
   Βλάκα.

  • ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.ΟΙ ΜΟΜΦΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΠΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΣΣΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ.

  • Για να καταλάβετε τι εστί Παϊσιος, ένα μόνο φτάνει να πούμε και όποιος μπορεί να καταλάβει θα καταλάβει…Σε κάποιο επισκέπτη που περπατούσε στο Όρος εμφανίστηκε σαν όραμα η εικόνα του Παϊσιου να κάθεται έξω από το κελί του και να είναι αφοσιωμένος με σκυμμένο το κεφάλι του πάνω στο εργόχειρο του. Ο επισκέπτης όταν είδε αυτή την εικόνα ήταν μακριά από το κελί του γέροντα, αλλά αποφάσισε να πάρει το μονοπάτι προς το κελί του για να δει αν τον βρει όντως εκεί που τον είδε ικανοποιώντας την περιέργεια του, αλλά να του κάνει και μια ευχάριστη έκπληξη με την επίσκεψη του. Όταν κατηφορισε το μονοπάτι και μετα από λίγο έφθασε στο κελί του γέροντα, εκεί ήταν όλα ακριβώς όπως στην εικόνα που του εμφανίστηκε εκτός όμως από τον ίδιο τον Παϊσιο που δεν καθόταν έξω από το κελί και δεν τον έβλεπε πουθενά γύρω. Τοτε βγήκε ο γεροντας έξω από το κελι και του είπε “γι’αυτό μπήκα μέσα για να μη με βρεις να κάθομαι εκεί που με είδες να καθομαι στην εικόνα που σου εμφανίστηκε”.

   Υγ. Την έκπληξη τελικά τη γεύτηκε ο επισκέπτης…πέρα από δαιμόνες δαιμόνια που μπορεί να του εμφάνισαν την εικόνα του γέροντα, αυτό που συνέβη δεν είναι απλά μόνο το προορατικο χάρισμα του γέροντα, αλλά αρκετά περισσότερα, μόνο όταν φτάνει κανείς σε Αγιότητα δίδονται τέτοια χαρίσματα. Είναι αυτό που δίδεται να γνωρίζουν Αγιοι ακόμα και εν ζωή σε αυτόν τον κόσμο του υλικού σύμπαντος, αλλά όχι ο διάβολος κι ας είναι Άγγελος…

 2. Παρατηρούσα τέλη Αυγουστου αρχες Σεπτέμβρη στον Κορινθιακό κόλπο παρόμοιο φαινόμενο να βγαίνει μέσα από την θάλασσα προς τον ουρανό.Σαν μια ενέργεια να φεύγει προς τα πάνω.Την έβλεπα με δυσκολία αυτή την γραμμή όταν εστιαζα το βλεμα μου λίγο παραδίπλα.Φοβόμασταν και για σεισμό εκείνες τις μέρες.

 3. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!
  ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΧΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
  ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΑΥΤΑ? ΧΑΡΙΣ ΟΜΩΣ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!ΔΛΔ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ.
  ΑΦΟΥ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!
  ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
  ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

  • Η συνεχής κι επίμονη (από 450μ.χ) προσπάθεια να δυτικοποιήσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία θα έπρεπε τουλάχιστον να μας προβληματίσει.Το μεγαλύτερό τους πρόβλημα είναι η γλώσσα.Καταλαβαίνουμε ακόμη-προς μεγάλη απογοήτευση των Καθολικών και Προτεσταντών- τι λένε οι γραφές.
   Σχετικά με την ενέργεια που εκλύει η συντονισμένη,ομοειδής προσευχή των μοναχών πραγματικά είναι τρομακτική για αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν έναν κόσμο εκτός “θεικών Προδιαγραφών”.

 4. Υπάρχει κάποιο λινκ της NASA που να αναφέρει πράγματι οτι οι επιστήμονες μένουν έκπληκτοι με αυτό το φαινόμενο, ή είναι αλλη μια περίπτωση που πλασαρεται αμάσσητη τροφή για να την φάνε τα α… νοήμονα όντα του διαδικτύου !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ο ατρόμητος Στρατός της Σπάρτης – Πώς εκπαιδεύτηκε η μεγαλύτερη πολεμική μηχανή

Αγόρι δύο ετών πήρε το όπλο της θείας του και πυροβόλησε 12χρονο! – Χαροπαλεύει στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!