Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ

 

«Τα 13 περιστέρια» – Μία ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία των Ελληνικών ΜΥΣΤΙΚΩΝ υπηρεσιών ΜΕΣΑ στην Τουρκία! (Που ΔΕΝ μας επέτρεψαν οι ΜΕΓΑΛΟΙ να κάνουμε…)

 

Έτσι το αποκάλεσαν οι διατελέσαντες υπουργοί Εξωτερικών (όλων των κομμάτων) όταν το είχαν παρουσιάσει στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, στην οδό Ακαδημίας, πριν περίπου 15 χρόνια. Χωρίς όμως να διαψεύσουν τίποτα από τα αναγραφόμενα, αντιθέτως τα επιβεβαίωσαν…

Θέμα του, όλες οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Πέτρου Κασιμάτη, για την υπ’ αριθμό ένα Εθνική υπόθεση, τους επιζώντες αγνοούμενους (αιχμαλώτους) του Αττίλα. Για μια πολύκροτη υπόθεση, που κρατήθηκε επί χρόνια επτασφράγιστο μυστικό!!!

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ - Εικόνα1

Τα «13 Περιστέρια» ήταν ο μυστικός κωδικός για την μεγαλύτερη επιχείρηση ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων της Κυπριακής τραγωδίας, οι οποίοι κρατούντο (ή καλύτερα ΣΑΠΙΖΑΝ!) σε στρατιωτικές φυλακές της Τουρκίας.

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ - Εικόνα2

Στο βιβλίο περιέχονται και όλα εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία για το σχεδιασμό της απελευθερώσεως τριών από τους Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους….!!! Από τις φυλακές θα τους μετέφεραν σε νοσοκομείο κι από κει με πλαστά χαρτιά στα μικρασιατικά παράλια, όπου θα τους παραλάμβαναν Έλληνες κομμάντος.

Στο βιβλίο τονίζονται όλες οι επιχειρήσεις σωτηρίας, αποκαλύπτονται συγκλονιστικά έγγραφα και εξηγείται πως και γιατί μπλοκαρίστηκαν οι αποστολές σωτηρίας. Για να μην διαταραχθούν οι …Ελληνοτουρκικές σχέσεις !!! Για τον εντοπισμό των αγνοούμενων της Κυπριακής τραγωδίας, οργανώθηκαν πολλές αποστολές από τα γεράκια της ΕΥΠ.

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ - Εικόνα3

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές επιχειρήσεις σωτηρίας είναι αυτή στο στρατόπεδο Μπολού. Εκεί εντοπίστηκαν 6 από τa «περιστέρια», ενώ τα άλλα 7 εντοπίστηκαν στο Ντενισλί. Το κωδικό όνομα για τους αγνοούμενους ήταν: «Τα περιστέρια βρίσκονται μέσα στο περιστερώνα. Θα αφήσουμε να πετάξουν τα 3».

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ - Εικόνα4

Αλλά υπήρχε και δεύτερος κωδικός: «Ο θησαυρός είναι μέσα στο θησαυροφυλάκιο. Βρήκαμε άθικτο το θησαυρό». Η επιχείρηση σχεδιάζεται με την συνεργασία της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας της ‘Μοσσάντ’, αλλά ματαιώνεται την τελευταία στιγμή, για να μην ανέβει το θερμόμετρο της εντάσεως στο Αιγαίο.

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ - Εικόνα5

Μία άλλη αποστολή, έλαβε χώρα στο Τσιακιρλί της επαρχίας Νεβσεχίρ. Κάτι άγριοι ΚΥΠατζήδες με το κάλυμμα του ιχθυεμπόρου, σπάνιοι Κένταυροι μισοί καθάρματα και μισοί άγγελοι – κατάφεραν να βρουν Έλληνες αιχμαλώτους , εκεί στην κορυφή του λόφου ….στο μυστικό στρατόπεδο.

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ - Εικόνα6

Πληροφοριοδότες τους ήταν και Τούρκοι δεσμοφύλακες που είχαν ανοίξει το στόμα τους… «για έναν Νίκο αιχμάλωτο απ’ την εισβολή που έφερε τατουάζ στο ένα χέρι με τη λέξη ΕΟΚΑ κι έναν άλλο Έλληνα αιχμάλωτο που ήταν τυφλός από το ένα μάτι….»!!! Όταν ….πλησίασαν περισσότερο οι Έλληνες πράκτορες, τα «γεράκια» της Άγκυρας άνοιξαν πύρ! Ένας από τους Έλληνες πράκτορες σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών!!! ( γεια σου φίλε ….σε όποιον κόσμο και να βρίσκεσαι τώρα).

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ - Εικόνα7

Η συγκλονιστική υπόθεση καλύφθηκε με απόλυτη μυστικότητα…

Σε μια άλλη συναρπαστική αποστολή στη Τουρκία κοντά στα Άδανα, όπου ο αντισυνταγματάρχης Λ. Δερμετζόγλου της ‘ΕΥΠ’, εντοπίζει έναν ομαδικό τάφο με αγνοούμενους του ’74 που οι Τούρκοι αρκετά χρόνια μετά την εισβολή, τους …δολοφόνησαν!!!

(ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΤΕΣΘΕ! ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΗΘΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ…)

Ο αποτελεσματικός αξιωματικός, έβαλε μέσα στον διπλωματικό σάκο οστά και νεκροκεφαλές, προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αθήνα κι από κει σε εργαστήριο της Αυστρίας, προκειμένου να διαπιστωθεί με ‘ραδιενεργό άνθρακα 14’ ο ακριβής χρόνος των δολοφονιών.

Τα άκρως απόρρητα έγγραφα, κυκλοφορούσαν μόνο σε ελάχιστα αντίγραφα, πριν …καταστραφούν με μια θλιμμένη και αινιγματική παράγραφο: «Αν και τα αποτελέσματα της επιχειρήσεως δεν ήταν τα αναμενόμενα, λόγω απροβλέπτων δυσχερειών κατά την εκτέλεση της, αυτά σας αποστέλλονται συνημμένα για σκοπούς ενημερώσεως….».

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ - Εικόνα8

Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ - Εικόνα9

Ήταν μια από τις τελευταίες επιχειρήσεις της ΕΥΠ σε ξένο έδαφος, της υπηρεσίας με τους ομιχλώδεις αρχηγούς, τις μυστικές αποστολές, τις υποκλοπές, τις παρακολουθήσεις, το σκοτάδι αλλά και τις εξαιρετικές πράξεις προς την πατρίδα…

Σε έναν κόσμο, που οι πράκτορες διεξάγουν άγνωστες μάχες για τον περισσότερο κόσμο… Σε έναν μυστικό πόλεμο με υπερόπλο την ανωνυμία , την κάλυψη και το παρασκήνιο και με τίμημα την …ζωή τους!

[Πηγή: ‘periergaa.blogspot.gr’/ «IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»]

hellasforce.com

Loading...

7 thoughts on “Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ

 1. Νικητας says:

  Τα κορμια τους να εμειναν εκει και θα γινουν ‘καταβολαδα’ για να φυτρωσουν ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΡΜΙΑ !!..ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΥΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! Αυτες ενωθηκαν με των προγονων ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ μας ,και συντομα θα μετατραπουν σε μπουρλοτο που ΘΑ ΞΑΝΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ !!…….Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ !!!….Συγγνωμη αδερφια μας πολεμιστες της Κυπρου ,για την προδοσια που σας εκαναν τα τσακαλια νεοταξιστες !!!.ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ….ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ !!!

  • ΚΡΑΤΕΡΟΣ says:

   Το αιμα και τα κορμια των παλικαριων που θυσιαστηκαν δεν εχουν
   καμια αξια για τα παλιοτομαρα της μεταπολιτευσης.
   Θυμαμαι την δηλωση του εθναρχη (καμια διαπραγματευση εαν δεν
   γυρισει και οτελευταιος αιχμαλωτος0)
   Τελικα το να αυτοκτονισει κανεις ειναι προτιμωτερο απ την αιχμαλωσια στα χερια των Μογγολων

 2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Τιμή και δόξα σε όλους αυτούς τους άγνωστους ήρωες.
  Όνειδος,ντροπή και αίσχος για όλους αυτούς που τους σταμάτησαν.
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 3. Ανώνυμος says:

  Τελικά ποια είναι τα πολιτικά καθίκια (αρχηγοί – υπουργοί – πρωθυπουργοί κλπ που συνέπραξαν σε αυτή την απάνθρωπη προδοτική κάλυψη.
  Ξεβράκωμα εδώ και τώρα!!!!!!!

 4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ says:

  ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΚΛΕΦΤΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ !!!!!!! ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *