in , , ,

Μήνυμα stranger για το κατοχικά νέα..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μήνυμα stranger για το κατοχικά νέα..

Ειμαστε από τους πρώτους που σας φέραμε την είδηση για τις τρομοκρατικές ενέργειες στο Παρίσι, συνάμα όμως είμαστε και οι μοναδικοι που σας είχαμε προειδοποιήσει για τα γεγονότα που φέρνει η νέα παγκόσμια τάξη πραγματων..

Αναλύσαμε, δείξαμε τις εικόνες, δείξαμε τα σκηνικά βίας, κάναμε σε όλους κατανοητό ότι η νέα 9-11 της Ευρώπης μόλις συνέβη …αλλά κάπου αυτό πρέπει και να τελειώσει .

Η ενημέρωση έγινε, το να συνεχίσουμε να βομβαρδίζουμε με σκηνές βίας και φρικης για νααυπνωτισουμε το υποσυνείδητο των ευρωπαίων και των ελλήνων, δινοντας τους φόβο, κανοντας τους να εχουν ανάγκη να ζητήσουν την στέρηση της ελευθερίας τους για την ασφάλεια τους…νομιζω οτι δεν ειναι σωστο και δεν χρειάζεται να το κάνουμε!

Άρθρο για το Παρίσι θα ξαναμπεί εδώ μέσα μόνο εάν αποδεικνύει ότι το στήσανε οι ίδιοι, μόνο αν δείχνει ότι ακολουθούσαν τα νούμερα και τους συμβολισμούς των θυσιων που χρειάζονται .

Η συνέχεια της τρομοκρατίας από το κατοχικά νέα τελειώνει ακόμα και ας πουλάει, ακόμα και αν βγουν νεα βίντεο που θα δείχνουν φρικαλεότητες και το πόσο πολύ τρόμο έχει μέσα η ζωή μας!

Παρακαλώ τους συνεργάτες μου όλους να συνταχθούν σ’ αυτή την κοινή γραμμη και να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας από το να τους εκπαιδεύσουμε να γίνουν τρομαγμένα πιθήκια .

Stranger..

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. Στην Γαλλία, παρ’ όλο που είναι κράτος προοδευμένο -δεν είναι υπανάπτυκτο-, τελευταία ογδόντα χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι.
  Γιατί; Γιατί έχουν κάνει την αμαρτία μόδα. Βλέπεις όμως, ελέγχονται και θέλησαν να αναπαύσουν την συνείδησή τους. Και όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, για να δικαιολογούν τα πάθη τους, είχαν βρει τους δώδεκα θεούς, έτσι και αυτοί έψαξαν να βρουν μια θρησκεία που να δικαιολογεί τα πάθη τους, για να τους αναπαύση σ’ αυτό το θέμα. Ο Μουσουλμανισμός κατά κάποιο τρόπο τους εξυπηρετεί. Επιτρέπει να πάρουν όσες γυναίκες θέλουν, υπόσχεται στην άλλη ζωή ένα βουνό πιλάφι, μια λίμνη γιαούρτι, ένα ποτάμι μέλι! Και όσες αμαρτίες και να έχουν, άμα τους λούσουν με ζεστό νερό, όταν πεθάνουν, καθαρίζονται! Πάνε στον Αλλάχ καθαροί! Τι άλλο θέλουν; Όλα βολικά! Αλλά οι Γάλλοι δεν θα βρουν ανάπαυση. Πάνε να αναπαυθούν, αλλά δεν θα αναπαυθούν, γιατί τα πάθη δεν δικαιολογούνται.
  Οτιδήποτε και αν κάνουν οι άνθρωποι, και αναίσθητοι να είναι, πάλι ανάπαυση δεν βρίσκουν, πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αλλά εσωτερικά βασανίζονται, είναι αγριεμένοι. Γι’ αυτό ζητούν ψυχαγωγίες, τρέχουν στα νταούλια, μεθούν, βλέπουν τηλεόραση. Χαζεύουν δηλαδή, για να ξεχνιούνται, γιατί ελέγχονται. Και όταν κοιμούνται, λες ότι ησυχάζουν; Υπάρχει συνείδηση, βλέπεις.
  Η πρώτη Αγία Γραφή που έδωσε ο Θεός στους Πρωτοπλάστους είναι η συνείδηση, και εμείς την ξεσηκώνουμε φωτοτυπία τώρα από τους γονείς μας. Όσο και αν την καταπατήση κανείς την συνείδησή του, πάλι μέσα του ελέγχεται. Γι’ αυτό λένε: “Τον τρώει το σαράκι”. Ναι, δεν υπάρχει γλυκύτερο πράγμα από το να έχη κανείς αναπαυμένη την συνείδησή του. Φτερά νιώθει μέσα του, πετάει.

  ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ A’
  Ειπώθηκε τον Νοέμβριο του 1988

  • Πάλι με τους Αρχαίους Έλληνες ασχολήσαι ρε Ανατόλιε, έστω και μέσω του γεροντο-πατρός; Οι αρχαίοι Ιταλοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Εβραίοι, Αιγύπτιοι δεν είχαν πάθη; Γιατί τέτοιο ύποπτο κόλημα με τους Αρχαίους Έλληνες;
   Ξέρω, είναι δύσκολο να προσπαθείς να ξεριζώσεις την προηγούμενη παγκοσμιοποιημένη ΘΕΟΛΟΓΙΑ και ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι των απογόνων των φιλοσόφων! Χρειάζεται υπομονή!
   Συνέχισε όμως, γιατί η χιλιόχρονη προσπάθεια των ομοίων σου τη θεολογία των προγόνων μου την ξεπάτωσε! Η φιλοσοφία δυστυχώς για εσάς αντέχει ακόμη και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα!
   Είναι αν θέλεις και το βασικό οχυρό μας, εμάς των Ελλήνων! Από εκεί θα αρχίσει η αντεπίθεση για ξα ανακαταλάβουμε τα ψυχοπνευματικά πάτρια εδάφη!
   Τότε όση ΓΕΡΟΝΤΑΔΑ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ και να βράζετε, το ποτάμι δεν θα γυρίζει πίσω! Τώρα, που ξέρεις καμιά φορά, άλλα χίλια χρόνια προσπάθεια και ίσως να πλήξετε και την φιλοσοφία, αν και εκεί θα βρείτε όλους τους λαούς μπροστά σας!
   Αν και αφού δεν κατάφεραν οι πνευματικοί πρόγονοί σου να εξοντώσουν απόλυτα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ, αυτή που είναι κληροδότημα των ΑΡΧΑΙΩΝ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, από τη στιγμή που μέσα από την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ και την ΨΥΧΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που πέρασαν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ οι ομοϊδεάτες σου, υπάρχει έστω και ένας ΕΛΛΗΝΑΣ που αντιστάθηκε και έμεινε πιστός στην ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα Ανατόλιε!
   Όση ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΡΟΝΤΑΔΑ κι αν βράσετε….
   Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

   • Λυπάμαι να βλέπω αδελφούς σαν εσένα να έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου. Παρ’ όλα αυτά, το ότι ψάχνεις κάποια αλήθεια, είναι θετικό. Μπορεί κάποια στιγμή να την ανακαλύψεις.

   • Η πτώση του Εωσφόρου
    Ὁ Ἑωσφόρος ἦταν μιά ἐξέχουσα ἀγγελική μορφή, προικισμένη μέ πολλά χαρίσματα ἀπό τόν Δημιουργό, καί ἀστραποβολοῦσε περισσότερο ἀπό ὅλες τίς ἄλλες οὐράνιες δυνάμεις. Πίστεψε, ὅμως, ὅτι τό μεγαλεῖο τῆς σοφίας καί ἡ ὀμορφιά τῶν ἀρετῶν, μέ τά ὁποῖα ἦταν καταστολισμένος, δέν τά εἶχε λάβει ἀπό τόν Θεό, ἀλλά ἀπό τή δύναμη τῆς δικῆς του φύσεως. Γιά αὐτό, γεμάτος ἀλαζονεία, θεώρησε τόν ἑαυτό του ὅμοιο μέ τόν Θεό καί σκέφτηκε ὅτι μποροῦσε ἀπό μόνος του νά φτάσει στήν αἰώνια μακαριότητα. Καί μόνο αὐτή του ἡ σκέψη τόν ὁδήγησε στήν πτώση. Ἔπεσε ἀπό τόν οὐρανό σάν ἀστραπή καί ἔγινε ἀσταθής καί σκοτεινός. Ἀπομακρύνθηκε ἀπό τή χάρη τοῦ Θεοῦ, τήν ὁποία, καθώς πίστευε, δέν εἶχε ἀνάγκη.
    Ἐνῶ πίστευε ὅτι μποροῦσε νά σφετεριστεῖ τή δόξα τοῦ Θεοῦ μέ τή δύναμη τῆς ἐλευθερίας του καί μέ τήν προσωπική του ἱκανότητα, ἔχασε τελικά ὅ,τι εἶχε λάβει ὡς δωρεά ἀπό τόν Δημιουργό. Ὁ Ἑωσφόρος, λοιπόν, γκρεμίστηκε ἀπό τόν οὐρανό ἀποκλειστικά καί μόνο ἐξαιτίας τοῦ πάθους τῆς ὑπερηφάνειας.
    Δεύτερο ἦρθε τό πάθος τοῦ φθόνου. Σ” αὐτό τό ἁμάρτημα ἔπεσε ὅταν εἶδε τή δημιουργία τοῦ ἀνθρώπου. Τότε εἶχε ἀκόμα τή δυνατότητα νά σηκωθεῖ! Ὁ φθόνος του, ὅμως, τόν ἔσπρωξε νά ἐξαπατήσει τόν πρωτόπλαστο μέ τά τεχνάσματά του. Ἔβλεπε ὅτι ὁ ἄνθρωπος, πού μόλις εἶχε πλαστεῖ ἀπό τό χῶμα τῆς γῆς, δεχόταν τήν κλήση γιά μιά δόξα ἴδια μ” αὐτήν πού ἐκεῖνος ἀπολάμβανε, ὡς ἄρχοντας τῶν ἀγγέλων, πρίν ἀπό τήν πτώση του. Ἐξαιτίας τῆς δεύτερης αὐτῆς ἁμαρτίας του, ἡ δίκαιη ἀπόφαση τοῦ Θεοῦ τόν γκρέμισε ὁριστικά. Ἀπό τό κεντρί, λοιπόν, τῆς ζήλειας καταστράφηκε ὁ ἴδιος, ὁ πρῶτος δημιουργός καί «ἄρχοντας τοῦ κακοῦ», παρασύροντας μαζί του καί ἄλλους στόν θάνατο (βλ. Σοφ. Σολ. 2:24). Τελικά, ὁ διάβολος εἶναι δολοφόνος τοῦ ἑαυτοῦ του.

    agionlogoi.com/avvas-kassianos-ta-ponira-pnevmata/i-ptosi-tou-eosforou/

    • Η κοκκινοσκουφίτσα πότε βγαίνει στο παραμυθάκι; Φαντάζομαι ότι ο κακός λύκος θα είναι αρχαίος έλληνας και ο κυνηγός που τον σκοτώνει θα είναι ΓΕΡΟΝΤΑΔΑΣ, ο οποίος είχε προφητέψει ότι ο παιδεραστής ειδωλολάτρης λύκος θα την έστηνε στο κοριτσάκι!!! Τελικά καλά το υποπτεύθηκα εγώ από μικρός, όταν άκουγα ότι ήθελε να τη… “φάει” έλεγα λες να είναι αλλιώς! Μπράβο ρε Ανατόλιε, παιδεραστής ήταν, αφού ήταν αρχαίος λύκος και όχι γιαχβεδόλυκος, καλός (γουτσου γούτσου).
     Και ζήσαν αυτοί καλά, οι παπάδες καλύτερα και εμείς στην πείνα!!!

     Υ.Γ.: Ο κακός λύκος ήταν γυμνασμένος, είχε τατουάζ τον μαίανδρο και συνομιλούσε με ένα άγαλμα στο δάσος! Υπέρ των προπατόρων μας Κοκινοσκουφιτσοβαάμ και ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΛΥΚΟΥΣ (τρις), έτσι για το έθιμο!!!

 2. Για να θυμηθούμε και τα λόγια του γέροντα Παϊσίου όπως ακριβώς καταγράφονται στο βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών Β΄ τόμος.

  Είπε χαρακτηριστικά για τους Γάλλους:

  “Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά.
  Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους.
  Θα δείτε τι θα κάνουν.”

  Μαρτυρίες Προσκυνητών. Τόμος Β΄, 2η έκδοση, σελίδα 365.

  • Αδελφέ πρόσεχε το κόλημα που έχεις φάει με τον Άγιο. Εσύ το πας για αίρεση και στο τέλος θα δούμε και κανέναν Παϊσιανισμό να δημιουργείται. Πρόσεχε.

   • Τα λόγια του Αγίου Παϊσίου (και πολλών άλλων στους οποίους αναφέρομαι) είναι πιο επίκαιρά από ποτέ. Πολλοί προσπαθούν να μας πείσουν πως προέβλεψαν το μέλλον από κάτι θολά και αμφίβολα μηνύματα, ενώ η προόραση είναι δωρεά Αγίου Πνεύματος και δίδεται μόνο σε Αγίους. Και δια των προοράσεων τους, όλο και περισσότεροι θα οδηγηθούν πίσω στο Χριστό. Ο αγαπημένος μας Άγιος, ήταν σαφέστατος στις προοράσεις του για τα εθνικά μας θέματα, και πολλοί αυτοί που τα μαρτυρούν, μπορεί ο καθένας να τους ρωτήσει αυτοπροσώπως.

    • Ανατόλιες μη μπερδεύεις τις “προοράσεις” με τις “προφητείες” και τα μοτίβα. Τα πρώτα είναι συν Θεό και το τελευταίο χρησιμοποιείται από τους άλλους…
     Το θέμα μας είναι να αντιλαμβανόμαστε τα μοτίβα, μήπως καταφέρουμε μέσω της γνώσης να πάμε κάποτε ένα βήμα πιο πέρα… ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ!!!!

     • Φίλε Ζαχαρία.
      Πιστεύεις ειλικρινά πως μπορούμε αναγνωρίζοντας κάποια σημεία (μοτίβα τα λες) να εμποδίσουμε κάποιες εξελίξεις; Εδώ πασχίζουμε να κόψουμε κάποια κακιά συνήθειά μας και δεν τα καταφέρνουμε. Ή προσπαθούμε να συμβουλέψουμε τα αδέλφια μας και δεν μας ακούνε.
      Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθάμε τον πλησίον μας, να έχουμε καλές προθέσεις, να προσπαθούμε λίγο για την αρετή και ο Θεός ίσως μας ελεήσει.
      «Ἑαυτούς καί ἀλλήλους καί πᾶσαν τήν ζωήν ἡμῶν Χριστῷ τῷ Θεῷ παραθώμεθα». Τόν ἑαυτό μας καί τούς ἄλλους καί ὅλη μας τή ζωή νά τά ἀφήσουμε στόν Χριστό.

     • Αιώνες μετά η ίδια συνταγή ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ από την εκκλησιά! “ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ… ΑΓΙΑΣΩ”!!!!
      Το άκρως αντίθετο με το πατρογονικό… “ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ”!!!!
      Τότε οι Έλληνες πρόγονοί μας έγραφαν λαμπρές σελίδες της ένδοξης ιστορίας μας!!!
      Από τότε που μας επέβαλαν την νοοτροπία της ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑΣ, της ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ, της ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ, της ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, της ΑΜΑΡΤΩΛΟΣΥΝΗΣ και της υπαλληλοποίησης μας στους Ιουδαίους, της απαξίωσης των προγόνων μας και των επιτευγμάτων τους, της απόριψης – απόκρυψης της πραγματικής ιστορίας μας και της λατρείας και αγιοποίησης των εχθρών μας, ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ, η οποία θα μας καταδιώκει μέχρι να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, προσπαθώντας να επιφέρει έτσι ισοροπία και δικαιωσύνη!
      Όποιος προτρέπει τον πολύπαθο και ταλαιπωρημένο πλην ΗΡΩΑ ΈΛΛΗΝΑ, να ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο… “ΕΛΕΟΣ”(;;;) του Θεού, διαπράτει το ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΗΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΛΑΟΥ!
      Όχι πλέον, καμία δικαιολογία και καμία ανοχή σε αυτούς που παροδηγούν (έστω και άθελά τους ως θύματα και οι ίδιοι) την Ελληνική Ψυχή!

    • Ανατόλιε, αν προσθέσεις και λίγο καρότο καθώς κα φρεσκοκομένο κρεμυδάκι στη ΓΕΡΟΝΤΑΔΑ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ που βράζεις και ανακατεύεις συνέχεια, θα γίνει πιο νόστιμη, πιο πικάντικη και πιο εύπεπτη, δοκίμασέ το!
     Αν και σήμερα Κυριακή ταιριάζει λίγο περισσότερο το κρεατάκι! Πάλι ΓΕΡΟΝΤΟΔΟΣΟΥΠΑ δεν πάει, άστο από Δευτέρα!
     Υ.Γ.: Κοίτα μην το παρακάνεις γιατί θα σε περάσουν για ΓΕΡΟΝΤΟΔΟΛΑΓΝΟ (ξέρεις πως είναι η κοινωνία μας) αυτοί που δεν γνωρίζουν όπως εσύ! Φιλικά και μεταξύ μας!

 3. Το συγκρότημα Eagles Of Death Metal έδινε συναυλία στο Μπατακλάν, όπου σημειώθηκε η πολύνεκρη ομηρία στο Παρίσι που κατέληξε σε έφοδο της αστυνομίας και το θάνατο των δύο δραστών. Όπως έγινε γνωστό οι δύ τραγουδιστές του συγκροτήματος είναι καλά στην υγεία τους.

  Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους συγκροτήματος νωρίτερα είχαν ανεβάσει στο Twitter ένα μήνυμα στο οποίο αναφερόταν:

  «Ακόμα προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε το κατά πόσο είναι ασφαλή όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Οι σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή την τραγική κατάσταση».

  Οι Eagles Of Death Metal είναι ένα αμερικανικό ροκ συγκρότημα που αποτελείται από τον Τζέσε Χιουζ και τον Τζος Χομ.

  https://www.youtube.com/watch?v=TtIusq_qZ3Q

 4. Καλό πάντως είναι να αποφευγουμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα πολυσύχναστους χώρους σε όπως το The Mall στην Αθήνα. Δεν το λέω για να τρομαξω ουτε γνωρίζω κάτι. Κοινη λογική. Έρχονται γιορτές και είναι επικίνδυνη περίοδος για όλο τον κοσμο για αντίποινα σε σχέση με τους βομβαρδισμούς της Συρίας απο τη Ρωσσία. Stranger, εσύ τι πιστεύεις? Θα υπάρξει συνέχεια τέτοιων επεισοδίων στην Ευρώπη ή αυτό που έγινε στη Γαλλία είναι αρκετό για να προχωρήσουν τα σχεδια τους παρακατω?

  • Αγοριιιιι μου εσυυυυ…..να στο πω να το χωνεψεις….το σκηνικο ηταν στημένο κανένας δεν έπαθε τιποτα…ολα γίνανε για να βγουν μ…πανα σαν κ εσένα να λένε τέτοια στον κοσμο….
   Γκέγκε;;;

   • καλα φιλε εισαι απιστευτος, φορτωνεις, βριζεις, δεν με ξερεις. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ? ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ Ή ΟΧΙ? Ή ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΥΡΟΔΩΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ? Το γεγονος αληθινο ή οχι υφισταται, αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Αν δηλαδη ηταν σκηνοθετημενο αλλαζει κατι? Για συνερθετε μερικοι εδω μεσα που νομιζετε οτι τα ξερετε ολα και βριζετε χωρις λογο. ΠΙΘΗΚΟΙ ΕΙΣΤΕ? Οσον αφορα αυτο που λες οτι τρομοκρατω, λεω το απολυτα λογικο… δεν σου ειπα να κλειστεις στο σπιτι σου αλλα επειδης ξερουμε ολοι οτι οι καιροι που ζουμε δεν ειναι συνηθισμενοι και για καποιους οι ζωες μας ειναι παιχνιδακια, καλο ειναι οσο μπορουμε σε καποια πραγματα να ειμαστε πιο προσεκτικοι. Αν απαντησεις και παλι σε αντιστοιχο υφος οπως και πριν, καλυτερα να πας στη ζουγκλα να καθαριζεις μπανανες!

    • Κατ’ αρχήν αφαίρεσε το τελικό σίγμα (ς) από το επειδή, ωστε να σε παίρνει ο κόσμος στα σοβαρά! Δεύτερον, δεν κατάλαβες ότι σε σεζόν προεόρτια, προτρέπεις τον κόσμο να μην πάει στην αγορά;
     Πολύ θέλει να καταλάβεις ότι αυτός που σε έβρισε είναι μαγαζάτορας, ο οποίος μόλις άκουσε την παραίνεσή σου προς τον κόσμο έπεσε να σε φάει; Για ποιόν άλλο λόγο λες ότι κάποιος θα σου ορμούσε έτσι απότομα, ενώ εσύ απλώς είπες τη γνώμη σου σε και μάλιστα με ήπιο τρόπο;
     Πραγματικά δεν το κατάλαβες;

 5. Στο μεταξύ, δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει. “Μπατακλάν” το όνομα του θεάτρου, Τακλαμακάν η γνωστή έρημος όπου εδρεύουν τα γνωστά “λαμόγια”… Τυχαίο;

 6. Στο πρωτοσελιδο ενος περιοδικου ,δεν θυμαμαι ακριβω ποιο,που ελεγε για το 2015 και ειχε ολους τους πολιτικους και διαφορα αλλα, ειχε και κατι νουμερα, το 11.5 και 11.3 αν θυμαστε καλα το οποιο με αναγραμματισμο βγαζει 11.13.15,,οποτε ειχαν προειδοποιησει σαφως και ακολουθησαν την ημερομηνια ακριβως οπως τη δωσανε.

 7. Κάποτε οι “κακοί” ήταν οι ρώσοι και οι κομμουνιστές. Τώρα είναι οι μουσουλμάνοι, οι τζιχαντιστές και οι τρομοκράτες. Ένα σύστημα που ανακυκλώνεται παράγοντας, φυσικά, μόνο του την αντίδρασή του. Κι εμείς στο ίδιο έργο θεατές. Αθώοι άνθρωποι χάνονται, κακοποιούνται υποφέρουν. Και οι υποκινητές πάντα στο απυρόβλητο… Πότε θα σταματήσει επιτέλους;;;;
  Είναι αναμφίβολο ότι αυτή η νέα επίθεση με θύματα καθημερινούς πολίτες όπως εσύ κι εγώ δεν έγινε απλά γιατί οι τζιχαντιστές θέλουν να επιβληθούν. Άλλωστε όταν πάψουν να να εξυπηρετούν τις ανάγκες αυτού του μισανθρωπικού Συστήματος θα χαθούν το ίδιο γρήγορα όπως εμφανίστηκαν. Το θέμα είναι είναι, όπως λες κι εσύ stranger, να αναζητήσουμε τι κρύβεται πίσω από αυτήν την ενέργεια κι όχι να κανιβαλίζουμε αναπαράγοντας εικόνες φρίκης. Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Ελπίζω μόνο να ΜΗΝ τους βγει το νέο σχέδιό τους εναντίον της ανθρωπότητας. Μακάρι να γυρίσει απάνω τους σαν μπούμεραγκ…
  Εύχομαι “καλό δρόμο” σ’ αυτούς που έφυγαν και κουράγιο σ΄αυτούς που έμειναν πίσω…
  DP

 8. Και πολύ ορθά θα πραξετε… Ποιος ξέρει τι άλλο θα γίνει πίσω από την πλάτη μας όσο η τηλεοραση και τα sites συνεχίζουν να αναπαραγαγουν αυτό το συμβάν…

 9. ΝΙΚΟ… ΦΙΛΕ ΞΕΝΕ….

  ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΘΛΟΣ …..
  ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ …..

  Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΗΚΕ…. ΕΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΣΤΙΒΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ…. ΕΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ……

  ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ….. ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ……. ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΘΟΥΝ…….

  ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΙΜΑ….. ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…..
  ΑΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΦΑΣΗ …….

  ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΙΝ ΣΕ ΟΛΙΓΟΥΣ …. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ…..
  ΑΛΛΩΣΤΕ …..

  ΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΡΗΤΑ………
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  • Σε ευχαριστώ Μαρία για την αναφορά σου σε έναν μεγιστο Έλληνα φιλόσοφο και διανοούμενο, τον Πυθαγόρα! Εις μνήμη του και το πνεύμα του, όπως και όλων των προγόνων μας, να μας φωτίζει για πάντα!

 10. Μήπως η Γερμανία φοβάται τις εορτές των Χριστουγέννων και μια που δεν πιστεύουν τις μετονόμασε σε εορτές του φωτός, δηλαδή έτσι όπως πάνε αυτοί μπορεί να κάψουν και κανένα χριστουγεννιάτικο δένδρο. Αλλά δεν φταίνε οι ISIS, φταίνε αυτοί που δημιούργησαν και εξέθρεψαν το αυγό του φιδιού, για τα δικά τους γεωπολιτικά συμφέροντα και όχι μόνο.

  • Πριν πολλά πολλά χρόνια, οι πρόγονοί τους γιορτές φωτός τις έλεγαν, γιατί ήταν εμπνευσμένες από το χειμερινό ηλιοστάσιο, την αξία δηλαδή για την ανθρωπότητα της ενέργειας του ζωοδότη ήλιου!
   Μήπως λοιπόν είναι απλά επιστροφή στις πατρώες για αυτούς παραδόσεις;

 11. καποτε παρασκευη και 13 δόθηκε μια εντολη απο τον παπα και ο βασιλιάς της Γαλλίας το εκτέλεσε,,,,,,δηλαδη εσφαξε τους ναιτες ιπποτες,,,,οι τραπεζιτες του τοτε και του σημερα που επερναν τις περιουσιες του βασιλειου και του παπα,,,φυσικα και του λαου,,
  ,,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΦΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΣ,,,,,,,Η ΕΚΔΊΚΗΣΉ,,,ΑΠΟ ΤΟΥς ΝΑΙΤΕς ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΣΙΣ εχουν και ειχαν κοινο σκοπο..την δηθεν σταυροφορια για μια θρησκεια,,,,αλλαξε ο θεος τους αλλα αυτο ειναι θαμα συμφεροντων,,,,,ετσι φόβιζαν και τοτε,,,,,,αποκεφαλιζαν σαν σημερα,,,,τιποτα δεν αλλαξε,,,
  ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,,ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΡΥΦΟ,,,,δηλαδη καποιοι θελουν να βγαλουν απ την μεση τους σταυροφορους τραπεζιτες??? και αυτοι κανουν τα ιδια αντιποινα,,,
  ,,Μηπως εχει χωριστεί η ΕΕ σε βορρά νοτο??? ΑΡΑ Ο ΝΟΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ,,??,ΣΕΙΡΑ ,,ΙΣΠΑΝΙΑ,,ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,,ΙΤΑΛΙΑ,,ΕΛΛΑΔΑ,,,….
  Μηπως μας δειχνει οτι η αμερικη εχασε τους συμμαχους στην ευρωπη,,,,πρωτα συμμαχησαν για να φτιαξουν στρατο των τραπεζιτων,,,αλλα τωρα την πατησαν???γιατι τους πηραν τις χωρες τους οι τραπεζιτες,,φυσικα και εμας,,,,και αρα ο στρατος τραπεζιτων οι ισσις,,,στραφηκαν στα τεως αφεντικα,,,,????χωρισαν οι συνεταιροι ,,,,και χωριστηκαν οι εκπαιδευμενοι, ,εργατες ??
  παντως ολα αρχησαν να τρεχουν απο τοτε που ο παπας πηγε αμερικη,,,,,
  οι προτεσταντες ειπαν τερμα τα χριστουγεννα ,,,,,Ειπαν,ημερα φωτος.,,,,…δηλαδη αυτοι τι ειναι το σκοτος,,,???
  μηπως τελικα μας δειχνουν καθαρα οτι θα φερουν το σκοταδι μεχρι τοτε για να μην γινει το φως νικητης,,,,,μηπως οι καθολικοι και οι ορθοδοξοι περισσότερο,,,,ειναι ο στοχος??????,,,
  ,Οι προτεσταντες δεν θελουν χριστουγεννα ,,,,,,αυτοι δεν εχουν *των Θεοφανίων *να το ξεχωριζουν,,
  πολλα μαζεμενα εκατσαν,,,,,και σιγουρα αυτοι ξερουν να σπερνουν την αρρώστια και να σου δινουν την λυση που θελουν,,,,,τωρα που η αρρωστια τους χτυπησε πρωτη την πορτα τους ,,,,λυση αποκλειεται να εχουν ,
  ,Οποτε ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ,
  ΚΑΛΑ ΛΕΙ Ο ΝΙΚΟς ,,,ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΎΜΕ,,,,η αρρωστια τους δεν ειναι δικια μας,,,,ουτε οι Αθωοι ανέμελοι ειναι το αξιοθεατο,…Ειναι ο πολιτισμός του σκοταδιου και των καναλιων του αιματος,,
  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟς ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ,,των τραπεζιτων,,ΚΑΙ ΤΗΣ** ΑΞΙΑΣ **ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..και η ΑΞΙΑ ειναι φωτεινή και χρυση,,,σαν τον ΗΛΙΟ ,,,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η συγκλονιστική στιγμή της «εξόδου» από τον Μπατακλάν

Η Τουρκία έκοψε τα νερά του Ευφράτη.