Τον έριξαν, ο Σαμαράς, η Siemens, η Intracom και o OTE

Πανικός για όσα θα πει ο Σέκερης

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ προαναγγέλλει ότι έχει στα “χέρια” του και θα παρουσιάζει αποσπασματικά συνέντευξη – παρακαταθήκη, όπως την αποκαλεί, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Αλέξη Παπαχελά!

Σε αυτό το απόσπασμα αναφέρεται ότι το θέμα του ΟΤΕ δεν το θεωρούσε ο πρώην Πρωθυπουργός ότι ήτα μείζον θέμα, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν από τη στιγμή που εμπλέκονταν ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποί σε τελική ανάλυση έριξαν την κυβέρνησή του το 1993!

Λέει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: “Είμαστε μια κυβέρνηση η οποία δεν συμβιβάσθηκε και είχε το θάρρος να παίρνει τις αποφάσεις που ωφελούσαν τον τόπο, κατά την δική μας κρίση βέβαια, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν κάναμε συμβιβασμό, ούτε για συναισθηματικούς λόγους, φιλικούς και πολύ περισσότερο για ότι τυχόν είχαμε επηρεαστεί από αντιπαροχές”!

Δικαιωνόμαστε περίτρανα για άλλη μια φορά!

Κατά το παρελθόν από την Ελεύθερη Ώρα ζητούσαμε επιμόνως από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να κατονομάσει όλους εκείνους που ανέτρεψαν την κυβέρνησή του το 1993 και έφεραν στην Εξουσία για άλλα 11 χρόνια το ΠΑΣΟΚ!

Του ζητούσαμε να επαναλάβει τα όσα είχε καταγγείλει σε συνέντευξή του αμέσως μετά την ανατροπή της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά, στην προεκλογική περίοδο, στον ΑΝΤ1 και το δημοσιογράφο και μετέπειτα Υπουργό, Πάνο Παναγιωτόπουλο!

«…η κυβέρνησή μας είχε 151 βουλευτές και στη συνέχεια 152. Πάντοτε είχε τον κίνδυνο δυο άνθρωποι να φύγουν και να πέσει. Όταν ο κ. Σαμαράς απεχώρησε, έγινε ανεξάρτητος και απεφάσισε να ιδρύσει το κόμμα του, έκανε τη δήλωση ότι δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση διότι η κυβέρνηση έχει την εντολή από τον ελληνικό λαό να κυβερνήσει 4 χρόνια. Από αυτή την υποχρέωση ξέφυγε, παζάρεψε δεν ξέρω τι και πως, εννοώ παζάρεψε προς πολιτικές κατευθύνσεις και τελικά απεφάσισε να μας ρίξει. Θα ενθυμίστε, είχε εξαγγείλει πως θα κάνει μια βαρύγδουπο αποκάλυψη-έκπληξη στον κ. Χαρδαβέλα στα “Νέα”. Η έκπληξη δεν έγινε, η ανατροπή έγινε. Και η ανατροπή έγινε κατά τρόπο περίεργο. Ο Συμπιλίδης ήταν έκπληξη, διότι ακόμη την παραμονή υποσχότανε πως θα στείλει 30 πούλμαν στη Θεσσαλονίκη για να με υποδεχτεί και η μητέρα του, μια τραγική σκηνή στον Ant1, ρωτούσε έκπληκτη εκείνη την ημέρα τον ανταποκριτή σας, “μα τι είναι αυτά που μας λες παιδί μου, εμείς είμαστε με τον Μητσοτάκη”. Ε, τι συνέβη τη νύχτα, η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και ο Συμπιλίδης ήρθε κρυφά σαν κλέφτης από την πίσω πόρτα για να ρίξει την κυβέρνηση. Όλα αυτά δεν είναι ομαλά. Όλα αυτά δείχνουν ότι υπήρξε συνωμοσία και φυσικά προδοσία και η συνωμοσία ήταν συνωμοσία πολιτικών συμφερόντων. Η “Πολιτική Άνοιξη” δεν πάει για να κερδίσει τις εκλογές. Η ΠΟΛΑΝ ένα στόχο μπορεί να έχει, να βλάψει τη ΝΔ βοηθούντος και του εκλογικού νόμου. Άρα, αυτή την ώρα η ΠΟΛΑΝ γιατί ρίχνει τη ΝΔ; Τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί; Ποιοι είχαν σκοπό να ρίξουν την κυβέρνηση; Συμφέρον είχαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, των οποίων το παιχνίδι έπαιξε η “Πολιτική Άνοιξη” ξεκάθαρα, γιατί δεν πάει για τον εαυτό του, καταστρέφεται, ο προδότης πληρώνει, καταστρέφεται. Ο κ. Σαμαράς, πιστεύει ειλικρινώς πως μπορεί να επιβιώσει σ΄ αυτή την κρίσιμο εκλογή; Και ακόμη, υπάρχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Η κυβέρνησή μας χάλασε λιγάκι το οικονομικό κατεστημένο και ήρθε σε αντίθεση μαζί του, όταν αποφάσισε να κάνει ιδιωτικοποίηση. Η ιδιωτικοποίηση σημαίνει, ότι ο ένας τεράστιος τομέας προμηθειών, βολέματος εάν θέλετε ακόμη και στενότερα διορισμού ημετέρων, παύει να υπάρχει προς εκμετάλλευση. Η πολιτική της ΝΔ στη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ έπληξε κατεστημένα συμφέροντα και υπήρξαν και άλλοι οι οποίοι είχαν λόγους να ρίξουν τη ΝΔ, εναντίον της οποίας, άλλωστε, εκτίθενται καθημερινώς προσωπικά. Δεν θα πω τίποτε περισσότερο αυτή την ώρα, πέραν του ότι εμείς δεν συμβιβαστήκαμε με κανένα οικονομικό συμφέρον και απευθυνθήκαμε στον Ελληνικό λαό…».   

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όμως, όλα τα επόμενα χρόνια της ζωής του σιωπούσε και αποφάσισε να μιλήσει μετά θάνατον!

Η Siemens και η Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη, έριξαν το Μητσοτάκη!

Πρώτοι δημοσιεύσαμε κατ΄ αποκλειστικότητα τις τηλεγραφικές επιστολές της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας Siemens του Αυγούστου του 1993, που επέφεραν την πτώση της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Στις οποίες η Siemens εκβίαζε την τότε κυβέρνηση προκειμένου να πάρει το τεράστιο έργο της ψηφιοποίησης του ΟΤΕ με 1,1 εκατ. παροχές από τη Siemens και άλλο 1,1 εκατ. παροχές από την Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη! Γιατί ως γνωστόν τα έργα – συμβάσεις του ΟΤΕ τα έπαιρναν εξ ημισείας (50%) η Siemens και η Intracom!

Που στην δίκη που διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων γι΄ αυτό το ζήτημα, είναι κατηγορούμενη η Siemens, όχι όμως η Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη!

Η επιστολή της Siemens στον τότε Υπουργό Εθνικής Οικονομίας!

Στις 27 Αυγούστου 1993 η πολυεθνική εταιρεία Siemens, εξ ονόματος του Γενικού Διευθυντού της Bernhard Dombek, έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, κ. Μάνο, καταλήγοντας εκβιαστικά:

«…για τους παραπάνω λόγους σας παρακαλούμε  για μιαν άμεση απόφαση σχετικά με την ανάθεση του 1,1 εκατ. παροχών στην μειοδότρια…»!

Έτσι, αφού δεν ανταποκρίθηκε ο Στέφανος Μάνος στις αιτιάσεις της Siemens, η γερμανική εταιρεία απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Η επιστολή της Siemens στον τότε Πρωθυπουργό!

Τρεις ημέρες μετά, δηλαδή στις 30 Αυγούστου 1993 με τη μορφή του επείγοντος:

«Προς τον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Κατακύρωση Διεθνούς Διαγωνισμού ΟΤΕ 1΄100 χιλιάδων ψηφιακών παροχών (Διαγωνισμός ΟΤΕ υπ΄ αρ. 7753/93).

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Για το προαναφερόμενο μείζον θέμα που μας απασχολεί ιδιαίτερα ως εγχώρια Βιομηχανία Τηλεπικοινωνιών και μετά την απογοητευτική συζήτηση που είχαμε με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας κ. Στ.Μάνο, θεωρούμε πλέον, απαραίτητη την προσωπική σας παρέμβαση. Συνημμένα σας αποστέλλουμε και την σχετική απαντητική επιστολή μας από 27/8/93 προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και σας παρακαλούμε για άλλη μια φορά να επιληφθείτε προσωπικώς».

Περιμένουμε να ακούσουμε για να επανέλθουμε…

O τότε Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν ανταποκρίθηκε στις “απειλές” της Siemens και μετά λίγες ημέρες “έπεσε” η κυβέρνησή του!

Θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τι θα μας “πει” ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για να ανταποκριθούμε και με άλλα στοιχεία, στα όσα θα καταμαρτυρήσει για εκείνη τη βρώμικη και ανήθικη περίοδο!

Επί του πιεστηρίου…

Ο Ευάγγελος Σέκερης, διευθυντικό στέλεχος του τμήματος τηλεπικοινωνιών της Siemens εκείνη την επίμαχη περίοδο, είναι 13ος μάρτυρας στη δίκη που διεξάγεται στις αίθουσες του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων!

Ο Ευάγγελος Σέκερης είναι μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά!

Η αξιόπιστη πληροφορία που έχουμε, είναι ότι θα κληθεί να καταθέσει στα τέλη του Σεπτεμβρίου!

Γιατί, είναι τεράστιο πολιτικό χαρτί για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα!

Επειδή, από όσα ακούγονται θα ανοίξει αρκετά το στόμα του και θα μιλήσει πολύ για Σαμαρά, Siemens και Intracom!!

Γιατί, είναι γνωστό πως ο Ευάγγελος Σέκερης από τις πρόσφατες καταθέσεις του, τόσο στον Ειδικό Ανακριτή, όσο και στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, αλλά και σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα σε Κυριακάτικη εφημερίδα, είχε αφήσει σαφή υπονοούμενα για το ρόλο του αρχηγού της ΠΟΛΑΝ και τις σχέσεις που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους της δίκης και διευθυντικά στελέχη του τμήματος τηλεπικοινωνιών της Siemens, Ηλία Γεωργίου και Χρήστο Καραβέλα!

Μέχρι σήμερα έχει ευγενικά αρνηθεί να μιλήσει και μας έχει παραπέμψει στην επικείμενη κατάθεσή του στην δίκη!

 

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 06/06/2017 @ 6:23 ΜΜ

  Του Δρακουμέλ,αλλά του ειπαν να κάνη και αλλά έκανε,για αυτό, τον τρικλοποδιασε και ο ομοφύλος του και συνποδιτσας,μπροστά απο την κουρτίνα,λες οτι θες,κατα την κρίσιν τους,όπως αναφέρει,βεβαίως βεβαίως.χαχολοι μην ξεχνάτε να τους κουνατε τα σημαιάκια,όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λαχανα,ο Βάαλ,ο βουλ και ο βεελζεβουλ

 2. Ανώνυμος 06/06/2017 @ 7:30 ΜΜ

  δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα..

 3. Από έναν άνθρωπο που λέει ημουν Φιλελεύθερος και θα παραμείνω νεοφιλελεύθερος τι περιμένει κανείς Τέλος πάντων Θεός σχωρέστον

 4. Ανώνυμος 06/09/2017 @ 7:05 ΜΜ

  ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

  ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ….

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ “ΕΧΙΔΝΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ” !!!

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΝΑ ΙΟΥΔΑΪΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ !

  ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ :

  ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΚΑΝΩΝ ΙΑ, Σ’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
  Μηδείς εν τω ιερατικώ καταλεγομένων τάγματι, ή λαϊκός, τα παρά των Ιουδαίων άζυμα εσθιέτω, ή τούτους προσοικειούσθω, ή εν νόσοις προσκαλείσθω, και ιατρείας παρ΄αυτών λαμβανέτω, ει εν βαλανείοις τούτοις παντελώς συλλουέσθω. Ει δε τις τούτο πράξαι επιχειροίη, ει μεν Κληρικός είη, καθαιρείσθω, ει δε λαϊκός αφοριζέσθω.

  ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΚΑΝΩΝ Η, Ζ’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
  Επειδή πλανώμενοί τινες εκ της των Εβραίων θρησκείας μυκτηρίζειν έδοξαν Χριστόν και Θεόν ημών, προσποιούμενοι μεν χριστιανίζειν, αυτόν δε αρνούμενοι κρύβδειν και λαθραίως σαββατίζοντες, και έτερα ιουδαϊκά ποιούντες, ορίζομεν, τούτους μήτε εις κοινωνίαν, μήτε εις ευχήν, μήτε εις Εκκλησίαν δέχεσθαι, αλλά φανερώς είναι κατά την εαυτών θρησκείαν Εβραίους, και μήτε τους παίδας αυτών βαπτίζειν, μήτε δούλον ονείσθαι ή κτάσθαι• ειδέ εξ ειλικρινούς πίστεως επιστρέψει τις αυτών, και ομολογήσοι εξ όλης καρδίας, θριαμβεύων (κατηγορώντας φανερά) τα κατ΄ αυτούς έθη και πράγματα, προς το και άλλους ελεχθήναι και διορθώσασθαι, τούτον προσδέχεσθαι και βαπτίζειν τους παίδας αυτού, και ασφαλίζεσθαι αυτούς αποστήναι των εβραϊκών επιτηδευμάτων• ει δε μη ούτως έχοιεν, μηδαμώς αυτούς προσδέχεσθαι.

  Κανών 45ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ
  “Επίσκοπος ή Πρεσβύτερος ή Διάκονος αιρετικοίς συνευξάμενος μόνον, αφοριζέσθω, ει δε επέτρεψεν αυτοίς ως κληρικοίς ενεργήσαι τι, καθαιρήσθω”.

  Κανών 46ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ
  «Ει τις κληρικός ή λαϊκός εισέλθοι, εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών, προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω».

  Κανὼν Ζ´
  Εἴ τις ἐπίσκοπος, ἢ πρεσβύτερος, ἢ διάκονος, τὴν ἁγίαν τοῦ Πάσχα ἡμέραν πρὸ τῆς ἐαρινῆς ἰσημερίας μετὰ Ἰουδαίων ἐπιτελέσοι, καθαιρείσθω.

  ΚΑΝΩΝ Ὁ΄
  Εἴ τις Ἐπίσκοπος, ἢ Πρεσβύτερος, ἢ Διάκονος, ἢ ὅλως τοῦ καταλόγου τῶν Κληρικών, νυστεύοι μετὰ Ἰουδαίων, ἢ ἐορτάζοι μετ΄ αὐτῶν, ἢ δέχοιτο παρ΄ αὐτῶν τὰ τῆς ἑορτῆς ξένια, οἷον ἄζυμα, ἤ τι τοιοῦτο, καθαιρείσθω, εἰ δὲ Λαϊκὸς εἴη, ἀφοριζέσθω.

  ΚΑΝΩΝ ΟΑ΄

  Εἴ τις Χριστιανὸς ἔλαιον ἀπενέγκοι εἰς ἱερὸν ἐθνῶν, ἢ εἰς συναγωγὴν Ἰουδαίων ἐν ταῖς ἑορταῖς αὐτῶν, ἢ λύχνους ἅπτοι, ἀφοριζέσθω.

  ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
  Κανὼν Α´
  Πάντας τοὺς τολμῶντας παραλύειν τὸν ὅρον τῆς ἁγίας καὶ μεγάλης συνόδου τῆς ἐν Νικαίᾳ συγκροτηθείσης ἐπὶ παρουσίᾳ τῆς εὐσεβείας τοῦ θεοφιλεστάτου βασιλέως Κωνσταντίνου, περὶ τῆς ἁγίας ἑορτῆς τοῦ σωτηριώδους Πάσχα, ἀκοινωνήτους καὶ ἀποβλήτους εἶναι τῆς ἐκκλησίας, εἰ ἐπιμένοιεν φιλονεικότερον ἐνιστάμενοι πρὸς τὰ καλῶς δεδογμένα, καὶ ταῦτα εἰρήσθω περὶ τῶν λαϊκῶν. Εἰ δέ τις τῶν προεστώτων τῆς ἐκκλησίας, ἐπίσκοπος, ἢ πρεσβύτερος, ἢ διάκονος, μετὰ τὸν ὅρον τοῦτον τολμήσειεν ἐπὶ διαστροφῇ τῶν λαῶν καὶ ταραχῇ τῶν ἐκκλησιῶν ἰδιάζειν, καὶ μετὰ τῶν Ἰουδαίων ἐπιτελεῖν τὸ Πάσχα· τοῦτον ἡ ἁγία σύνοδος ἐντεῦθεν ἤδη ἀλλότριον ἔκρινε τῆς ἐκκλησίας, ὡς οὐ μόνον ἑαυτῷ ἁμαρτίας ἐπισωρεύοντα, ἀλλὰ πολλοῖς διαφθορᾶς καὶ διαστροφῆς γινόμενον αἴτιον· καὶ οὐ μόνον τοὺς τοιούτους καθαιρεῖ τῆς λειτουργίας, ἀλλὰ καὶ τοὺς τολμῶντας τούτοις κοινωνεῖν μετὰ τὴν καθαίρεσιν. Τοὺς δὲ καθαιρεθέντας ἀποστερεῖσθαι καὶ τῆς ἔξωθεν τιμῆς, ἧς ὁ ἅγιος Κανὼν καὶ τὸ τοῦ Θεοῦ ἱερατεῖον μετείληφεν.

  ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ
  Κανὼν ΚΘ´
  Ὅτι οὐ δεῖ Χριστιανοὺς ἰουδαΐζειν καὶ ἐν τῷ σαββάτῳ σχολάζειν, ἀλλ᾽ ἐργάζεσθαι αὐτοὺς καὶ ἐν τῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ· τὴν δὲ Κυριακὴν προτιμῶντας, εἴγε δύναιντο, σχολάζειν ὡς Χριστιανοί. Εἰ δὲ εὑρεθεῖεν Ἰουδαϊσταί, ἔστωσαν ἀνάθεμα παρὰ Χριστῷ.

  Κανών ΛΒ’
  “Ότι ου δεί αιρετικών ευλογίας λαμβάνειν, αίτινές εισιν αλογίαι μάλλον, ή ευλογίαι”

  Κανών ΛΓ’
  “Ότι ου δεί αιρετικοίς ή σχισματικοίς συνεύχεσθαι”

  Κανὼν ΛΖ´
  Ὅτι οὐ δεῖ παρὰ τῶν Ἰουδαίων, ἢ αἱρετικῶν, τὰ πεμπόμενα ἑορταστικὰ λαμβάνειν, μηδὲ συνεορτάζειν αὐτοῖς.

  Κανὼν ΛΗ´
  Ὅτι οὐ δεῖ παρὰ τῶν Ἰουδαίων ἄζυμα λαμβάνειν, ἢ κοινωνεῖν ταῖς ἀσεβείαις αὐτῶν.
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*