Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:39 - 29/07/2020

Μια παράμετρος για την τραγωδία στο Μάτι, που φαίνεται να παραβλέπεται συλλογικά…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τελευταία, και με αφορμή την επέτειο της αποφράδας μέρας του 2018 που κάηκε το Μάτι, κάποιοι θεώρησαν καλό να εστιάσουν οι Ελληνες σ’αυτή την τραγωδία. Δε θα αναπτυχθώ στους λόγους που έγινε αυτό, και μέχρι πού φτάνει η ελληνική δικαιούνη στην έρευνα αυτού του ζητήματος.  Ο καθένας μπορεί να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του, χωρίς την καθοδήγηση τη δική μου.  

Αυτό το ανάρτημα θα πραγματευτεί τα αίτια και το πώς ακριβώς προέκυψε αυτή η πυρκαγιά (και αδιανόητη  τραγωδία που ας μου επιτραπεί να πιστεύω ότι απανθράκωσε/εξαϋλωσε πολύ περισσόττερους -τους τριπλάσιους  τουλάχιστον – από αυτούς που δίδονται “επισήμως”), τα αίτια δηλαδή και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για να  προκύψει.

Πριν προχωρήσουμε ας δούμε τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σ’ένα δάσος. Επαναλαμβάνω ΣΕ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ  ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Συμφωνα με τα στοιχεία που δίνει επαρκώς το άρθρο εδω (ελληνικό σάιτ που να λέει τα αντίστοιχα, σε μια σύντομη και πρόχειρη έρευνα που έκανα, δυστυχώς δε βρήκα –  μπορείτε να ψάξετε κι εσείς)  οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σε μια μέση δασική πυρκαγιά όπου οι φλόγες φτάνουν σε ύψος 1 μέτρου, φτάνουν τους 800°C (βαθμούς Κελσίου) και μόνο σε πολύ ακραίες συνθήκες με φλόγες ύψους άνω των  50μ,  μπορει να πιάσουν τους 1200 βαθμούς… Σε μια ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ περιοχή που ασφαλώς και δεν είναι δάσος επειδή έχει δέντρα σε δρόμους και πάρκα,  και άρα σίγουρα οι θερμοκρασίες δεν πιάνουν ούτε τους 800 βαθμούς όπως σ’ένα πυκνό δάσος,  πως έλιωσαν  οι ζάντες αυτοκινήτων,  όταν οι ζάντες αλουμινίουέχουν σημείο τήξης 660.3 °C,  και οι ζάντες τιτανίου που διαθέτουν πολλά αυτοκίνητα τήκονται στους 1,668 °C ;;;

και επίσης, πώς έγινε να διαλυθούν στα εξ ων συνετέθησαν  ΟΛΑ τα αυτοκίνητα σ’ένα δρόμο από τρελές θερμοκρασίες, αλλά τα δέντρα στις άκρες του δρόμου (και τα οικήματα πιο πίσω) να είναι άθικτα;;

Μόνο με κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW)  μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και όχι με φυσιολογική φωτιά…

Το κατέδειξα εύγλωττα στο βίντεο που ανέβασα τον Αύγουστο του 18…

στο τέλος του συγκεκριμένου βίντεο θα δείτε να εμφανίζεται εικονίδιο που παραπέμπει σε βίντεο που ανέβασα  λίγο μετά την τραγωδία το οποίο καταδεικνύει (έως και αποδεικνύει) τη χρήση κατευθυνόμενων ενεργειακών  όπλων και προτείνω ανεπιφύλακτα να κλικάρετε στο εικονίδιο για να δείτε το πανεθνικής εμβέλειας κανάλι FOX  στις ΗΠΑ, να δείχνει ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ το “καταπληκτικό” αυτό τεχνολογικό τους επιτευγμα, ένα όπλο που χτυπάει με  χειρουργική ακρίβεια, όποιο σημείο ή περιοχή στοχεύσουν. Κάθε λογικός νους (που θα δει τα παραπάνω) θα καταλάβει ότι το Μάτι δέχθηκε επίθεση μέσω προηγμένης  τεχνολογίας. Η αφηγηματική ότι επρόκειτο για φυσιολογική πυρκαγιά και μάλιστα από γκαζάκια, μπορεί να γίνει αποδεκτή μόνο από αυτούς που αδυνατούν να σκεφτούν από μόνοι τους τα στοιχειώδη και αυτονόητα όπως  πάσχισα να τα καταδείξω σ’αυτό το άρθρο, και καταπίνουν αβλεπί μόνο όσα τους παρουσιάζει η συστημική  αφηγηματική.Αυτά τα στοιχειώδη και αυτονόητα, όχι μόνο δεν πραγματεύτηκε καμιά δικαιοσύνη, κανένας ιθύνων και κανένα  κράτος, αλλά ούτε καν διανοήθηκε κανείς να αγγίξει…  Το γιατί, είναι επίσης κάτι που θα πρέπει να σκεφτεί  ο καθένας από μόνος του.  Τα σενάρια και οι πιθανολογήσεις για το ποιοι το έκαναν και γιατί, είναι πολλά, αλλά  τους δράστες κσι τους λόγους που το έκαναν, δεν τους γνωρίζουμε. Ενδεικτικά βέβαια υπάρχουν πολλά που οδηγούν  στο συμπέρασμα ότι κάποιοι υψηλά ιστάμενοι, γνώριζαν εκ των προτέρων για αυτή την επίθεση, αλλά πολύ  φοβάμαι ότι δε θα κληθούν να λογοδοτήσουν γι’αυτό.

Σας Ενδιαφερουν:Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με vasoula2908
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

Σχόλια Αναγνωστών (22)

 1. Εριχθόνιος 07/29/2020 @ 3:54 ΜΜ

  Όπως και να έχει Βασούλα , είτε κατευθυνόμενη , είτε φυσική η φωτιά στο Μάτι , ο τότε διοικητής της ΕΛΑΣ , που έστελνε τον κόσμο εκεί για να καεί , σήμερα είναι γενικός γραμματέας του υπουργείου “προστασίας του πολίτη” , όπου τον επανέφερε η ΝΔ και γελάει διαβάζοντας αυτά που γράφουμε .. επειδή γνωρίζει ( ή έτσι του έχουν πει) πως είναι ανέγγιχτος .. και αυτό έχει σημασία ..

 2. επειδή ο άνθρωπος ακούει μόνο αυτά που θέλει, κι απορρίπτει τα υπόλοιπα όπως λένε κι οι Simon & Garfunkel στην τραγουδάρα τους The Boxer, πολύ πιθανά να φάω χλεύη και ύβρεις από κάποιους γι’αυτό το ανάρτημα, αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά. Την αλήθεια μου οφείλω να τη λέω, γιατί αν δεν το κάνω, προδίδω τον ίδιο μου τον εαυτό.

 3. γιωργος 07/29/2020 @ 4:48 ΜΜ

  ἂληθεια σου οχι υποχρεωτικά και η μονη αληθεια

  • σωστό Γιώργο… δεν υποστηριξα ότι έχω τη μόνη αλήθεια…
   απλά κατέδειξα μια παράμετρο, που άλλος θα τη δεχτεί άλλος θα την απορρίψει.
   Αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα αυτό.

  • Κύριε Γιώργο, μήπως όμως αυτά που λέει και διερωτάται η Βασούλα να έχουν περισσότερη βάση από αυτά που εκφράζουν τα ΜΜΕ???

 4. Chris from Greece 07/29/2020 @ 5:07 ΜΜ

  Οι αμερικάνοι δεν είχαν όφελος να πλήξουν την τότε κυβέρνηση. Ένα ερώτημα που τίθεται είναι, μόνο οι αμερικάνοι έχουν την αναφερθεισα τεχνολογία; Ό,τι κακό γίνεται σε εμάς δεν πρέπει επιπόλαια να λέμε οτι φταίει η Αμερική. Υπάρχουν και κάτι “αδερφοί” μας που τεχνολογικά είναι πολύ μπροστά και συνεταιρίζονται τα τελευταία χρόνια με το πιο ανθρωπιστικό και αγαθό έθνος της γης που έχουμε την τύχη να γειτονεύουμε.Αυτά τα “αδέρφια” μας που κυριολεκτικά μας λατρεύουν,εκείνη την εποχή είχαν θυμώσει λίγο με τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών και επειδή δεν επικράτησαν στα Σκόπια οι σκληροπυρηνικοί “μακεδόνες-μεγαλέξανροι” τους οποίους και στήριζαν. Οι δε “φίλοι “μας γείτονες εκείνη την εποχή ζητούσαν επίμονα τους πραξικοπηματίες που είχαν λάβει άσυλο από την τότε κυβέρνηση.

  • Chris from Greece
   Συγκεκριμένα έγραψα: “Τα σενάρια και οι πιθανολογήσεις για το ποιοι το έκαναν και γιατί,
   είναι πολλά, αλλά τους τους δράστες κσι τους λόγους που το έκαναν, δεν τους γνωρίζουμε.”

   Άρα ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι το έκαναν οι Αμερικάνοι. (αν και δεν το’χουν σε τίποτα αφού το κάνουν
   και στην ίδια τους τη χώρα) Δεν μπορώ να το καταλογίσω σε κάποιον/κάποιους
   συγκεκριμένα, καθοτι αποδείξεις δεν υπάρχουν. Αυτό που είπα και ΕΔΕΙΞΑ πανάθεμά με
   είναι ότι ΕΧΟΥΝ (δεν ξέρω πόσοι εκτος των Αμερικάνων) την τεχνολογία και την επιδείκνυαν
   με καμάρι Εδω τα σχετικά: https://www.youtube.com/watch?v=wm3mfkJxdmE
   Αν οι εικόνες στο 12:35 δε σε κάνουν να ορκίζεσαι ότι είναι από το Μάτι ενώ
   είναι εικόνες που έδωσε το βίντεο της ΦΟΧ https://www.youtube.com/watch?v=-cT-E-zXLlI&feature=emb_title
   (δες στο 02:28 και από το 3 λεπτό σ’αυτό) ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ το Μάτι,
   εμένα να μου περάσεις χαλκά απ’τη μύτη.

   Αλλά όπως είπαμε ο καθένας βλέπει/ακούει αυτά που θέλει να δει/ακούσει…
   Αν δε θέλει, δεν πα να τους το δείχνεις ΕΜΦΑΝΩΣ? Απλά δε θα το δει…

 5. Αγγελος 07/29/2020 @ 5:37 ΜΜ

  Πολλά αμάξια έχουν μπουκάλες υγραερίου που εξηγουν τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτυχθηκαν

  • Στο δρόμο που δείχνουν οι φωτο (ένας από τους δρόμους στο Μάτι), ΑΠΟ ΠΟΥ
   αναπτύχθηκαν αυτές οι υψηλές θερμοκρασίες? Απ’τα δέντρα στοο πλάι
   που ΔΕΝ έγιναν στάχτη? Μόνες τους ζεστάθηκαν οι μπουκάλες υγραερίου?

 6. Ένα άλλο θέμα που έχει την σημασία του είναι γιατί άφησαν να καεί το Μάτι… Γιατί ήθελαν και νεκρούς μήπως για να διώξουν τελείως τους κατοίκους από εκεί ,που είδη συμβαίνει, τους γκρεμίζουν τα σπίτια.. Αυτά τα σπίτια που θεωρούνται αυθαίρετα σήμερα ενώ πλήρωναν Δ.Ε.Η , νερό Ε.Ν.Φ.Ι.Α, τηλέφωνο κ.τ.λ..Αυτα τα σπίτια που άφησαν οι δημόσιο λειτουργοί λαμογια να χτιστούν και τώρα ζητάνε τα ρέστα..Τους έκαψαν και τώρα θα τους διώξουν και όσοι μείνουν πάλι θα ξαναβάλουν φωτιά και μακάρι να κάνω λάθος πάνω σε αυτό .. Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο κατά την άποψη μου εκείνη την ημέρα δεν έπρεπε να φύγει με αυτό τον βάναυσο τρόπο καμία αθώα ψυχή.. Ήξεραν όλοι εκ των προτέρων τι θα ακολουθούσε..Όλοι οσοι όσοι έχουν ευθύνη ήξεραν γι’αυτό αντί να βοηθήσουν τον κόσμο ,τον εγκλώβισαν.. Ωραίος ο φυσικός πλούτος του Μάτι ,τα δάση του ,η θάλασσα του ,αλλά και ο υπόγειος ,πολύ χρυσό μέρος ρε παιδί μου..Δεν περιμένω καμία δικαιοσύνη από ανθρώπους παρά μόνο από τον Θεό μου..Τις παιδικές ψυχές δεν θα τις αφήσει έτσι ο Θεός θα πληρώσουν σε αυτή την ζωη..

  • Agela Εχεις πολλά δίκια… σε χρόνο μηδέν πήγαν οι μπουλτόζες για ισοπέδωση,
   σε χρόνο μηδέν εκκενώθηκαν σημεία που ήθελαν, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,
   και σε μια κίνηση ανεξήγητης παράνοιας κατευθύνθηκαν ουρές αυτοκινήτων
   σε σημεία που εγκλωβίστηκαν…

 7. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 07/29/2020 @ 8:44 ΜΜ

  Βασούλα μου, εγώ δεν μπορώ να πιστέψω το κανάλι της Βασούλας! Πώς να το κάνουμε. Τέρμα οι συνωμοσιολογίες. Εγώ πιστεύω έγκυρα ΜΜΕ που λένε πάντα αλήθειες, όπως ο ΣΚΑΙ του Αλφούζου (είμαι και Παναθηναϊκός). Ο έγκυρος ΣΚΑΙ είπε και εξακολουθεί να λέει ότι έφταιγε η Δούρου, ο Ψινάκης, ο Τσίπρας, η Δούρου και η Δούρου!!! Τέρμα! Αυτή είναι η αλήθεια.

  Αααα… Μην το ξεχάσω. Το 2007 έφταιγαν κάτι “ασύμμετρες απειλές” και ο Στρατηγός Άνεμος, ενώ το 2018 είχαμε “συμμετρικές απειλές” (από την Δούρου μην το ξεχνάμε) και ο Άνεμος δεν ήταν ούτε Λοχίας. Αυτά τα λίγα που είναι και η πάσα αλήθεια από το κανάλι του Αλαφούζου που ξέρει από πάσες. Είδες που τον πήγε τον Παναθηναϊκό;;;;;

  Υ/Γ.: Να είσαι πάντα καλά. Ευχαριστούμε!

  • Εσυ να’σαι καλά φίλε, μ’έκανες και γέλασα.
   Αυτό είναι άθλος στην παράνοια που ζούμε 🙂

 8. Έλληνας 07/29/2020 @ 11:00 ΜΜ

  Βασούλα, αυτό το βίντεο κράτησέ το για την άλλη φορά που κάποιος θα σε αμφισβητήσει. Όπως βλέπεις δεν είναι ούτε εγχώριας ούτε υπερατλαντικής προέλευσης και τράβηξε πλάνα που δεν μας έδειξε κανείς. Να ‘σαι καλά και πάντα τέτοια.
  youtube.com/watch?v=kmxz5V8TvM4

 9. Τα Ενεργειακά Όπλα είναι το μέλλον με ιδιαίτερη εφαρμογή στην καταστολή διαδηλώσεων μέσα σε πυκνό αστικό περιβάλλον.

 10. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΩΤΙΑ ..
  ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ… ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ???????
  ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ??????

 11. kostasx όταν πρωτοανέβασα (2 μέρες μετά τη φωτιά) το βίντεο αυτό https://www.youtube.com/watch?v=wm3mfkJxdmE είδα/άκουσα τρολιά , γιούχα και γέλια από πολλούς
  ακόμα και στο ε-μαιλ μου (που βάζω στην περιγραφή)
  Σήμερα δε γελάει κανείς…

  • ΒΑΣΟΥΛΑ… ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ,ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ….
   ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ Μ@ΛΑΚΙΕΣ….ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑς…….ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑς…..

 12. Spiros Tsiskakis 08/01/2020 @ 1:25 ΠΜ

  όποιος θέλει να μάθει την αληθεια να ψάξει να βρει αν τα καταφέρει το πρώτο αυθεντικό βιντεο του τοτε ………..που βρίσκονταν στην βοσνια που έμαθε εκει για τους πρωτους νεκρούς, την εκφραση απο το πρόσωπο του…..Αν το βρεις τοτε θα καταλάβεις οτι δεν ειχες καταλάβει……..Ψάξε σου λεω..ψάξε …..ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*