Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Καθώς διαβάζω*1 καθημερινά τη σχετική ειδησεογραφία περί του σκανδάλου σεξουαλικών παρενοχλήσεων αλλά και βιασμών μεγάλων και μικρών, ενηλίκων και ανηλίκων, βλέπω από πάρα πολύ κόσμο να επαναλαμβάνει συνεχώς την αυτή ερώτηση: “γιατί τώρα;”.

Τώρα που έχουμε φύγει από την απαρχή όλου αυτού του Domino που ξεκίνησε από την Μπεκατώρου*2, νιώθω ότι παρ όλο που συνεχίζει να επαναλαμβάνεται συνεχώς αυτή η ερώτηση, εν τούτοις έχει ήδη δοθεί απάντηση στο καχύποπτο κομμάτι της ερώτησης που είναι: “μήπως δεν ισχύουν όλα αυτά και το πάτε αλλού”;

Άρα δεν χρειάζεται καν να τεκμηριώσω ότι όλες αυτές οι καταγγελίες, ή τουλάχιστον οι περισσότερες υπάρχουν όντως. Θα πρέπει να είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας κάποιος να μην αποδέχεται καθόλου ότι όλα αυτά τα εγκλήματα συνέβαιναν στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης αλλά και στην Ελλάδα της (φτιαχτής πάντα) οικονομικής κρίσης!

Όμως θα πω το εξής: Τι θα πει “γιατί τώρα” κυρίες και κύριοι; Κάνετε πώς δεν καταλαβαίνετε; Εσείς δεν βιώσατε ποτέ στη ζωή σας κάποιου είδους κακοποίηση ή Bullying ή ψυχολογική βία στον χώρο εργασίας; Δεν βιώσατε ποτέ την ψυχολογία του κακοποιημένου; Δεν βιώσατε ποτέ πώς είναι το να μην είσαι σε θέση να υπερασπιστείς τον εαυτό σου απ’ το βασανισμό που σου έκαναν; Μιλάμε τώρα για μια πανανθρώπινη κατάσταση.

Εκτός αν είστε όλοι εσείς που ρωτάτε ακόμα “γιατί τώρα” πρίγκηπες και πριγκηποπούλες, μεγαλώσατε σ εναν επίγειο παράδεισο και δεν σας πείραξε ποτέ κανένας. Ακόμα κι αν έτσι ζήσατε τη ζωή σας όμως, να μια ευκαιρία να δείτε επιτέλους σε ποια κοινωνία ζούσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια!! Η λέξη Σεξισμός δεν λέει τίποτα πια μπροστά σ αυτά που βγαίνουν στη φόρα!

Επίσης: γιατί ΟΛΟΙ τώρα;

Φαίνεται ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια αν έβγαινε να μιλήσει ένας μεμονωμένα σε ένα τηλεοπτικό μέσο, όπως η τωρινή 38χρονη βγήκε πριν 10 χρόνια σε Κυπριακό κανάλι και μίλησε για τον βιασμό της από τον Μητροπολίτη, όχι μόνο δεν της έδινε κανείς σημασία, αλλά η κοινωνική της θέση και συνεπώς η ψυχολογία του/της ερχόταν σε ακόμα χειρότερη θέση. Γιατί; *3

Να σας πω γιατί: Διότι η Κοινωνία μας νοσεί μέχρι το κόκκαλο. Με κάποιο τρόπο μας αφορούν όλα αυτά που βγαίνουν στη φόρα. Είμαστε όλοι συνένοχοι σε μια εγκληματική και ανώμαλη Κοινωνία και σε ένα Σατανικό Σύστημα, το οποίο οι περισσότεροι μέχρι πρότινος το έγλειφαν με 100 διαφορετικούς τρόπους. Η ψυχή συνθλίβεται από τον κάθε ανώμαλο και τον κάθε ψυχασθενή που είναι σε θέση ισχύος και το ίδιο το Σύστημα αλλά και η σιωπηλή συνενοχή -αν όχι συνειδητή συμπαιγνία- του επιτρέπουν να σταξει το φαρμάκι του*4 μεσα στην ψυχή και στις ψυχές όλων μας σ’αυτή την δυστυχισμένη και χαμένη εδώ και αιώνες Ελλάδα!!

Εφόσον ξεκίνησε το Domino αποκαλύψεων ως προς τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς, και απ’ τον αθλητισμό πέρασε και θερίζει το θέατρο, τώρα ίσως να μην έχει γυρισμό αυτό το τραινάκι!! Σειρά πρέπει να έχουν: πολιτική, δημοσιογραφία, νομικός κόσμος, δικαστές, ιατρικός κόσμος, σχολές και πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και εργασιακές σχέσεις, οργανισμοί και σύλλογοι. Φυσικά να μην ξηλωθεί μόνο το πουλόβερ των θεσμών της χώρας!! Οι αποκαλύψεις πρέπει να γίνουν και σε επίπεδο όλων των κυβερνήσεων του κόσμου και φυσικά σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και European Commision!! Εκεί που υπογράφτηκαν τα Μνημόνια!!

“Γιατί τώρα;”. Γιατί μέχρι πέρυσι που είχες δουλειά και βίωνες τον υποκειμενικό σου κόσμο δεν θα έδινες και πολλή σημασία σε όλη αυτή τη σκληρή πραγματικότητα. Δεν είχαν ωριμάσει οι κοινωνικές και οι ιδεολογικές ζυμώσεις και τα νοητικά των ανθρώπων για να μπορούν να αποδεχτούν -τουλάχιστον πλειοψηφικά- όλη αυτή την θεοσκότεινη και άκρως παρανοϊκή πλευρά του Κόσμου. Ποιος θέλει να ξέρει ότι ζει και υπάρχει μέσα σ έναν ανήθικο και ψυχανώμαλο κόσμο; Να κάνει τι μέσα σ αυτόν; Αποτελεί φυσιολογική λειτουργία της ανθρώπινης ψυχολογίας για τον άνθρωπο το να πιστεύει ότι ζει σ έναν Φωτεινό και όμορφο κόσμο. Αλλιώς πώς θα ξεκινήσει τη μέρα του; (Ή μήπως δεν είναι έτσι; )

Γιατί τώρα που διαλύεται η ζωή σου χωρίς τη θέλησή σου και τα χάνεις όλα, τώρα που επιτέλους έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις ότι κάτι στ΄ αλήθεια δεν πάει καθόλου καλά με τον κόσμο μας, ακόμα κι αν δεν είσαι Συνωμοσιολόγος και δεν έχεις ακόμα αφυπνιστεί, να γιατί έρχονται όλες αυτές οι Αποκαλύψεις: προκειμένου να κάνεις όλες τις απαραίτητες συνδέσεις: φίλε μου, δεν θέλουν το καλό σου, ποτέ δεν ηθελαν το καλό σου. Για την ακρίβεια δεν δίνουν κι ούτε έδωσαν ποτέ δεκάρα τσακιστή για το καλό σου και για την υγεία σου. Είμαστε όλοι αιχμάλωτοι μιας αιμοδιψούς και άγριας Σατανικής κυβέρνησης (βάζω και τις προηγούμενες μέσα. Το ίδιο ακριβώς είναι) που επιδιώκει συνειδητά την διάλυση της Κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα!! Αυτό που γίνεται με τις Αποκαλύψεις έχει να κάνει με μια απέλπιδα προσπάθεια μιας χαμένης εδώ και δεκαετίες ελληνικής Κοινωνίας να ξαναβρεί τον εαυτό της. Μπας και πορετούμε με προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης στον αληθινό 21ο αιώνα και όχι στον Μεσαίωνα!!

Γιατί τώρα; Διότι τώρα τελείωσε το παιχνίδι. The Game is Over. Τα χάσαμε όλα. Δεν υπάρχουν θέατρα να πάμε, ούτε σινεμά, ούτε αθλητικοί διαγωνισμοί, ούτε Ολυμπιακοί αγώνες, δεν υφίσταται η έννοια της Τέχνης εδώ και 1 χρόνο. Είμαστε στη δύση και στα έσχατα ενός πολιτισμού (??). Τι μας έχει απομείνει τώρα; Να βγουν όλα τα άπλυτα της Κοινωνίας και του Συστήματος στη φόρα. Μπας και ξυπνήσουμε και εξεγερθούμε εφ όλης της ύλης!! Έστω στο +5!!

Γιατί τώρα; Είναι όπως ακριβώς με έναν ασθενή-μελλοθάνατο που ξέρει ότι σε λίγα 24ωρα θα έχει αφήσει αυτό τον μάταιο κόσμο. Και με μια μικρή μαγιά από μετάνοια ανοίγει το στόμα του. Και βγαίνουν μέσα από αυτό λέξεις και φράσεις μετανοίας αλλά και αποκαλύψεων. Μήπως και σωθεί η ψυχή του έστω και λίγο πριν το μεγάλο πέρασμα στη μεταθανάτια κατάσταση!!

Αυτό ακριβώς γίνεται λοιπόν κι εδώ: Η κοινωνία μας βρίσκεται λίγα λεπτά πριν τον Θάνατό της και αυτό που κάνει είναι η έσχατη προσπάθεια για να σωθεί. Αφήστε τη λοιπόν εσείς οι άπιστοι Θωμάδες όλη αυτή τη ροή πληροφοριών να γίνει ένα Τσουνάμι που θα διαλύσει το Μάτριξ!!

Δεν υπάρχει επόμενη μέρα για την Ανθρωπότητα αν δεν πέσει το Μάτριξ!! Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό!!

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*1 ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ και υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.eiselixibooks.gr και τη σελίδα στοfb και MeWe Πνευματική Ψυχολογία.

*2 Τελευταία νέα σχετικά με την Μαρία Μπεκατώρου

“ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΝΕ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ.

Ο δρόμος που άνοιξαν οι άνθρωποι που μίλησαν είναι σημαντικός, γιατί πλέον υπάρχει φόβος και όλοι αυτοί που έκαναν αυτό το μεγάλο κακό δεν θα το επαναλάβουν. Έχω κλάψει πάρα πολύ και έχω πονέσει βαθιά με αυτά που ακούω αυτές τις ημέρες.”

*3 Επίσης δείτε και την περίπτωση της δικαστίνας Μαρίας Μαργαρίτη-Φώλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι απέγινε η δικαστικός Μαρία Μαργαρίτη στα Γιάννενα

*4 Δανείστηκα την υπέροχη φράση του Λεωνίδα Κακούρη: “Με τις “ευλογίες” πολλών , για πάνω από 30 χρόνια, το “ανίερο” τέρας , “μαγάρισε” την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΠΗΓΗ

*5 Δείτε εδώ το βίντεο απ όπου πήρα την εικόνα που έβαλα στο άρθρο!Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Πρακτωρ 02/23/2021 @ 3:14 ΜΜ

  Γιατί άραγε τώρα?

  Μια απάντηση που πολλοί γνωρίζουν αλλά δεν αισθάνονται σίγουροι να την πούν.

  Όμως οι καιροί ήρθαν, και αν τώρα όλο το σύστημα αντιδράσει γιατί ΟΛΟΙ είναι μπλεγμένοι θα έρθει επόμενο πιο σφοδρό χτύπημα που ετούτα όλα θα μοιάζουν χαρτοπόλεμος μπροστά του…

  Απλά ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΗΡΘΑΝ !!

  Καλή δύναμη ,,

 2. χρήστος 02/23/2021 @ 5:14 ΜΜ

  Συμφωνώ με το άρθρο σου η δικαστικός τότε είχε πει την ωμή αλήθεια και όλο το σύστημα πήγε να την φάει, τότε ήταν και άλλες εποχές ευμάρειας και ευημερίας με δανεικά, και όλοι είχαμε τυφλωθεί, τώρα όμως είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να καθαρίσει η κατάσταση από όλους αυτούς τους δαιμονισμένους που λυμαίνονται την πατρίδα μας χρόνια τώρα.

 3. Αθάνατος Αρχαιοέλληνας 02/23/2021 @ 7:26 ΜΜ

  Σχετικα και με αυτο το θεμα και με το ψυχολογικο bullying απο μια συγκεκριμενη ομαδα “ανθρωπων”. Μονο για οσους εχουν τα ΚΟΤΣΙΑ να δουν το θηριο στα ματια.

  https://thehellenicfire.blogspot.com/2021/02/blog-post_23.html

 4. Δημοσθένης Σ. 02/23/2021 @ 11:08 ΜΜ

  Γιατί τώρα:
  1ον για αποπροσανατολισμό (απ’ τα προβλήματα πχ μνημόνια, ανεργία,λαθροεισβολή κλπ)
  2ον για αντιστάθμισμα του κοινού περί δικαίου αίσθημα (δηλαδή απ΄την μια ελλειμα ελευθερίας (καραντίνα, μάσκα, κοινωνικό αποκλεισμό κλπ) και απ’ την άλλη απόδοση δικαιοσύνης (πχ για βιασμούς κλπ).
  Μόνο που αυτά και άλλα τα γνωρίζουν και τα βγάζουν όποτε τους βολεύει, σαν καλές μαριονέτες που είναι. Και εμείς θεατές προς το παρόν …

 5. Δημοσθένης Σ. 02/23/2021 @ 11:10 ΜΜ

  Γιατί τώρα:
  1ον για αποπροσανατολισμό (απ’ τα προβλήματα πχ μνημόνια, ανεργία, λαθροεισβολή κλπ)
  2ον για αντιστάθμισμα του κοινού περί δικαίου αίσθημα (δηλαδή απ΄την μια έλλειμα ελευθερίας (καραντίνα, μάσκα, κοινωνικός αποκλεισμός κλπ) και απ’ την άλλη απόδοση δικαιοσύνης (πχ για βιασμούς κλπ).
  Μόνο που αυτά και άλλα τα γνωρίζουν και τα βγάζουν όποτε τους βολεύει, σαν καλές μαριονέτες που είναι. Και εμείς θεατές προς το παρόν …

 6. δεν είναι έτσι.... 02/23/2021 @ 11:21 ΜΜ

  σε ότι αφορά στα ανήλικα παιδιά και εφήβους, αγόρια ή κορίτσια κανένα ερώτημα δε θέτουμε, κανείς και όποιος το κάνει, σαν τη Μάνδρου ας πούμε είναι ΚΑΘΗΚΙ απλά ή πληρωμένη. Όμως, σε ότι αφορά στις ενήλικες γαΪδάρες που τώρα θυμούνται ποιος τους έπιασε τα μπούτια και ποιος τους πρότεινε παρτούζες, ας τους μάθαινε η μάνα τους πως ξεφορτωνόμαστε τα μκλσμένα αρσενικά, δεν είναι άμοιρες ευθυνών και ΝΑΙ αργήσανε και δεν έχουν δικαιολογία, έκαναν καριέρες και άργησαν να μιλήσουν….

 7. ΕΜ ΠΗΔΗΓΜΕΝΟΣ, ΕΜ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ?…

 8. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 02/24/2021 @ 7:11 ΠΜ

  ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Σ. Βλεπεις μακρια μεσα σε ενα κοσμο τυφλων.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*