in

Μία ακόμη σχεδιαζόμενη εθνοξεφτίλα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Διαβάζω ότι τους ενθάδε …ιθύνοντες (τρομάρα τους!) τους έπιασε ξαφνικά μιά νευρασθένεια – κάτι σαν ιστοριομανία, λέει· καί θα γιορτάσουν ( ; ) κάτι εθνικές επετείους, ξαναλέει. Γιά τα 200 χρόνια από το 1821 καί τα 2,500 χρόνια από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. (Περισσότερο Σαλαμίνα, καί λιγώτερο Θερμοπύλες στη φιέστα.)

(Σύνδεσμος1 – 1821, σύνδεσμος 2 – Θερμοπύλες / Σαλαμίνα.)

Καί τη διοργάνωση των εορτών αυτών θα την αναθέσουν (την ανέθεσαν ήδη) σε κάτι κυράτσες …αναλόγων ηλικιών, ως φαίνεται! Καρα-lol!!!

(Γίνομαι πολύ κακός ώρες-ώρες, αλλά μ’ αρέσει! Ξανά lol!!!)

Λοιπόν, έχω να σχολιάσω τα εξής τινά:

Πρώτον, το προφανές:

Ότι, δηλαδή, οι λεγάμενες κυράτσες είναι τελείως ακατάλληλα πρόσωπα γιά τέτοια δουλειά. Πώς καί πόθεν ενδιαφέρθηκαν γιά ιστορικά εθνοπρεπή θέματα μέσα απ’ τα σαλόνια τους καί τις δεξιώσεις τους; (Αν καί, περιέργως, η δεύτερη το σκεφτόταν από χρόνια πρίν, λέει. Μπά; Πώς καί διατί; )

Είναι σα να με πιάσει εμένα ξαφνικά η μούρλα να παρατήσω τα βιβλία καί τις έρευνες, καί να πάω να συμμετάσχω σε …αντρικά καλλιστεία! Καρα-lol!!!

Δεύτερον, θ’ απαντήσω στην ερώτηση αναρτήσεως καλού ιστολογίου (μόνο που δυστυχώς δεν την εντοπίζω τώρα), τί είδους άτομα είναι αυτά, των οποίων τα κεφάλια μεγαλώνουν με την ηλικία καί τα σώματα συρρικνώνονται.

(Κάπως έτσι τη διατύπωσε την ερώτηση, αλλά, όπως προείπα, δεν μπορώ να εντοπίσω την ανάρτηση. Καμιά βοήθεια από το κοινόν, ίσως;…)

Η απάντηση: Βγάζει μάτια το ότι δεν πρόκειται γι’ …αρχαίες Ελληνίδες! Πρόκειται γιά ξένο dna, πιθανώτατα νεαντερτάλειο. (Είναι καί η απουσία λαιμού, που χαρακτηρίζει την εμφάνιση καί των δύο.)

Το σωστό ερώτημα είναι: Πότε βρέθηκαν οι πρόγονοι αυτών των ατόμων στην Ελλάδα, καί υπό ποιές συνθήκες; (Το: «- Πώς έγιναν εξουσία;» είναι πολύ ευκολώτερο ν’ απαντηθεί.)

Εάν το απαντήσουμε αυτό (όπως καί άλλα παρόμοια ερωτήματα), ίσως βρούμε κι ένα από τα «κλειδιά» της σημερινής κατάντιας μας.

Καί τρίτον…

Οι εορτασμοί αυτοί του χρόνου καί του παραχρόνου (2020-2021) δεν θα λάβουν χώραν σε σαλόνια καί κυριλέ αίθουσες συνεδριάσεων (καί συμποσίων), με γλειφτρο-τηλεοράσεις καί αλληλοσυγχαρίκια καί αλληλοβραβεύσεις των ίδιων καί των ίδιων καί των ίδιων της εγχώριας «ελίτ». Τζάμπα κόπος (καί χρήματα) οι αναθέσεις διοργανώσεων καί τα σχετικά ΦΕΚ! Ας μήν ελπίζουν – κι ας μή σχεδιάζουν τέτοια εθνοξεφτιλίκια, ερήμην του Ελληνικού Λαού.

Οι «στρογγυλές» επέτειοι του 1821 καί του 480 πΧ θα εορταστούν όπως τους πρέπει:

Στο πεδίο της μάχης! Καί με Νύν Υπέρ Πάντων Αγώνα!

ergdhmerg

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Γιατί από τη συμφωνία Τουρκίας-ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός στη Συρία κερδισμένος βγαίνει ο Ερντογάν

Μια προειδοποιήση για τους Ελληνες για τον Νοέμβριο μηνα !