21:49 - 07/06/2017

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ 3 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΕΓΜΑ ΑΠΕΙΡΩΝ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΔΡΑΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ.
ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΥΛΗ) ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΤΙ-ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ (ΥΛΗΣ – ΑΝΤΙΥΛΗΣ). ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΥΠΟ-ΥΠΟ-ΥΠΟ-ΥΠΟ-ΥΠΟ-(ΥΠΟ ΕΙΣ ΤΗΝ 10^66) ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ (ΝΕΤΡΙΝΟ) ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ ΣΥΝΤΗΚΟΜΕΝΑ ή ΕΚΡΥΓΝΥΟΜΕΝΑ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ. (ΙΔΕ ΦΥΣΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ)

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΥΚΝΩΘΗΚΑΝ – ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ – ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ – ΝΟΗΜΟΝΕΣ – ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΥΣ – ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ & ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 3ων ΟΝΤΟΓΟΝΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ 3 ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ: ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ (ΔΙΑΝΟΗΣΗ), ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ-ΘΩΡΑΚΟΣ-ΚΑΡΔΙΑΣ (ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ), ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΥΛΗΣ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ).

ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΥΗ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΑΥΤΟ-ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ή ΔΕΛΦΙΝΙΑ(ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ) ή ΔΕΛΦΥΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ «ΜΗΤΡΑΣ», ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ – ΝΟΗΜΟΝΩΝ – ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΩΝ – ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΝΗΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΣ ΣΥΝΤΗΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΡΥΓΝΥΟΜΕΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ. (ΙΔΕ ΦΥΣΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ (ΠΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΟΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΆΡΡΕΝ-ΘΗΛΥ ΖΕΥΓΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΡΩΑΔΑΣ (ΘΗΛΥ ΔΕΛΦΥΣ – ΑΡΡΕΝ ΤΡΩΣΚΩΝ), ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ (1-ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ:ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, 2-ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ: ΘΕΑΤΡΟΥ,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ,ΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΚΛΠ, 3-ΥΛΩΝ: ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ) ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ (ΙΔΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΣΤΟ ΜΑΛΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ)

ΌΜΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 13500 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΟΝΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ, ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ(ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ – ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΟΥΣ) ΥΠΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡ-ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΥΠΕΡ-ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΦΥΛΩΝ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΣΧΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΔΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΙΔΕ ΕΜΦΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΡΟΝΙΩΝ-ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ-ΔΙΟΣ) ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΕΡΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ. (9.600 Π.Δ.Χ.)

ΈΤΣΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ.
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΒΥΘΙΣΗ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ ΜΕΣΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ : ΒΥΘΙΣΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΗΔΟΣ ΖΩΝΗΣ, ΝΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ (ΜΕΣΗ-ΓΗ) ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ…
ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 5000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΑ (ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΗΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΙΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΕΡΙΓΓΕΙΟΥ ΠΟΡΘΜΟΥ.
ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ, ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΦΙΛΗΣΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΝΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ (ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΓΙΟΥΝΑΝ) (ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ !!!).
ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΕΔΡΑΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΊΩΝΕΣ ΤΗΣ ΆΠΩ ΙΩΝΙΑΣ ή ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΧΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΑ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ…ΟΠΩΣ ΓΙΟΥΝΑΝ ή ΙΩΝΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ, ΙΑΒΑ ή ΓΙΑΒΑ (ΓΙΑΒΑΝΑΣ=ΕΛΛΗΝΕΣ), ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ , ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ, ΜΑΥΡΗΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΪΝΟΥ(ΙΩΝΕΣ) ή ΙΑΠΩΝΙΑ, ή ΑΠΩ ΙΩΝΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ…

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΙΩΝΩΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ή ΣΙΝΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΆΡΠΑΓΑ-ΛΗΣΤΗ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ-ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ (ΙΔΕ ΑΡΧ.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΥΘΟ-ΜΙΤΤΟ ΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΘΗΣΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ ΣΙΝΗ ή ΚΙΝΕΖΟΥ-ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗ)
ΌΜΩΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΣΙΝΕΣ, ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΊΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ.
ΈΤΣΙ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟ ΣΧΙΖΟΦΥΛΕΤΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΙΑΙΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΣ ΦΥΛΕΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ – ΟΡΚΣ (ΒΛ. ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΣ ΟΡΚ ΣΩΡΡΑ-ΨΩΡΑ) ΜΕ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΧΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ (ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ “ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ) ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ – ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ: ΣΙΝΕΣ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΈΤΣΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΕΚΡΙΝΑΝ ΣΟΦΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΙΝΙΚΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ (ΔΡΑΚΟΣ) ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΓΡΕΩΣ). ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ (ΜΑΡΔΟΥΚ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ (ΠΕΡΣΕΑΣ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΑ – ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ – ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΩΣ ΠΟΛΗ ΟΥΡ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ. ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΟΥΡΓΚΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΑΝΑΡΘΡΩΝ ΚΡΑΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΥΡΓΚ-ΟΥΡΓΚ (ΜΟΓΓΟΛΟΣ = ΜΟΥΓΓΗ ΛΑΛΙΑ).
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ-ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ-ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ ΕΞΗΛΘΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ ΑΒΡΑΑΜ. ΜΗ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟ – ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ ή ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ή ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΩΝ ή ΤΖΕΗΝΤΑΙΩΝ (ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΤΖΕΗΝΤ ή ΤΖΕΝΤΑΪ = ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ).

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΡΔΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ-ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΣ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΥΠΤΙΩΣ ΑΙΓΑΙΟΥ) ,ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟ ΤΟΝ «ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ» …ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΡΩΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΗΙΔΟΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΗΝΟ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΑΝ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΚΑΝΑΝ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ – ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ (ΒΛ. ΔΗΜΟ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ή ΓΕΒΡΑΙΩΝ ή ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ).
ΌΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΘΕΟΙ» ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΡΩΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΡΠΩΧΩΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΑΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΡΩΑΔΟΣ.(ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΓΟΤΘΟΙ-ΧΕΤΤΑΙΟΙ, ΙΤΑΛΟΙ-ΤΡΩΕΣ, ΓΑΛΛΟΙ-ΦΡΑΓΚΟΙ)

ΑΥΤΗ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΥΡΟΜΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΌΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΔΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΒΑΖΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. (ΙΔΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΟΥ). ΈΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΗΝ ΕΣΘΗΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ…
ΌΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ (ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ ΕΣΘΗΡ ΚΑΙ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟ), ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΙΣΑΡΡΙΘΜΕΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

ΌΜΩΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.
ΈΤΣΙ ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ «ΝΑΝΟΥΣ ΔΑΒΙΔ» ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ «ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΓΟΛΙΑΘ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΌΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΠΕΤΡΕΣ ΥΛΗΣ» ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ «ΠΕΤΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ» ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ(ΚΕΦΑΛΗ – ΔΙΑΝΟΗΣΗ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΧΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ (ΙΔΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΥΠΑΤΙΑ,ΚΛΠ) ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΩΣΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΩΣ ΕΚΤΡΟΠΗ-ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ, ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΦΥΛΩΝ ΣΕΞΟΜΑΝΩΝ ΜΕΘΥΣΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ, ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ-ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΚΡΟΝΙΑ ΣΑΒΑΩΘΙΚΑ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ), ΕΠΕΣΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΚΡΟΝΙΟ» ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (ΑΝΕΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ) ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (3) ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ(ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ – ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ-ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑ, ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ, 12 ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ 12 ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΚΛΠ,ΚΛΠ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : Ο ΠΑΝΑΣ ή ΠΑΝ ή ΦΥΣΗ-ΣΥΜ-ΠΑΝ (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ) ή “ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΕΟΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΠΑΝ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΤΑ ΠΑΝΤΑ), ΩΣ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΥΠΟΘΕΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΕΟΥ (!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΦΥΛΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΣΑΤΥΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟ ΔΙΑΒΟΛΟ – ΣΑΤΑΝΑ !!! ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑ-ΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟ ΠΑΝΑ-ΣΥΜΠΑΝ ΩΣ ΑΧΩΡΙΣΤΑ – ΟΡΓΑΝΙΚΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΜΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ-ΦΥΣΕΩΣ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΠΕΡΓΑΜΟΥ,ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ή ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΙΓΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΩΔΑΚΑΕΔΡΟΥ ΩΣ “ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ” ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ή ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ ΩΣ ΥΠΑΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΦΕΥΡΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ – ΜΑΣΟΝΟΙ !!!

ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΘΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ (ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΟΥ), ΜΕ ΤΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ ΕΒΡΑΙΟΙ+ΣΑΞΟΝΕΣ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΙ ΚΑΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ – ΜΑΣΟΝΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

Η ΔΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ, ΠΑΡΑΥΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ (ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΠΑΝΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ. ΟΙ ΔΕ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ “ΗΠΑ” ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΆΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. : ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ).
ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ + 1/3 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ+ΕΒΡΑΙΟΙ+ΣΑΞΟΝΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ !!!
ΈΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ – ΣΙΝΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ή ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «ΧΟΝΓΚ» (HONG/TIANDIHUI/TRIADS).

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ(ΔΙΑΒΑΖΕ: ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΩΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ «ΜΕΝΤΙΟΥΜ» ΙΟΥΔΑΙΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ «ΜΕΝΤΙΟΥΜ» ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ), ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΝΩΣΕΩΣ – ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΗΔΗ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΔΙΗΡΗΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΟΥ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ (=ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΣ «ΧΑΜ», ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ «ΑΓΙΕΣ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ).

ΌΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ (Ο.Ε.Α.) ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ(!!!) ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ(!!!) ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ : ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΣΥΡΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗΣ ΟΔΟΥ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΩΣΜΕΝΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 3ων ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟ-ΓΛΩΣΣΩΝ (ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ – ΑΡΧ.ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗΣ) ΤΗΣ ΠΡΩΤΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ.
Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ (Ο.Ε.Α.) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΓΝΩΣΗ – ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ (ΑΙΘΕΡΑ), ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ (ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ 70.000.000.000 ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΧΑΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΤΗ “ΓΗ” (ΛΟΓΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ-ΣΑΒΒΑΩΘ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗ “ΓΗ” ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΙΝΙΚΟΥ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ”.

ΆΡΑΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ(!!!) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΧΕΤΥΠΑ, ΜΝΗΜΗ, ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΨΕΥΔΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΕΙΑΣ «ΕΒΡΑΙΟΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.» (ΒΛ. ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΣ ΟΡΚ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ’ΕΣΤΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΤΩΝ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – 2003) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;;;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ – ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;;;

ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ, ή ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ «ΝΕΟΨΕΥΔΈΛΛΗΝΕΣ» ΕΦΙΑΛΤΕΣ – ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ – ΠΡΟΦΗΤΟΛΑΓΝΙΚΑ ΠΡΟΖΥΜΩΜΕΝΟΥΣ (ΜΕΣΩ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ» ΕΨΙΛΟΝ – 666 – ΛΑ.Ο.Σ. – ΔΡΑΓΑΖΗ – ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ – ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΜΗΛΙΩΝ – ΒΥΖΑΝΤΙΩΝ – ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ M.R.A. 666, ΚΛΠ, ΚΛΠ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ «DRANG NACH OSTEN» – «ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ» (ΤΥΠΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΩΣΤΕ ΤΑΧΑ “ΑΥΤΟΑΜΥΝΟΜΕΝΗ” ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗ Η ΚΙΝΑ-ΔΡΑΚΟΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΟΛΗ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ;;;

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

Υ.Γ.: ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ “ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ” ΤΟ 2016:

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ.ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ 29 Μαΐου 2016 @ 11:30

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΧΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΥΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ.

ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.

ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΜΕΘΟΥΔΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΥΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ .

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ;;;;; (!!!!!!!)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΔΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ 777 ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΔΥΣΗ) ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ “ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ” Ή “ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ 888” ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ.

ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΗΔΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΩΝ – ΔΕΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ “KILL” ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ FOSUN ΜΕΣΩ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ!!!

ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ (KNOW-HOW) ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΕΝΩ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ…

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ (ΚΙΝΑ) ΠΟΥ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ!!!

ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΟΙ …”ΤΡΕΛΟΙ” ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 !!!!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ…

ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΗΡΜΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ:

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ. ΑΡΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ Η ΤΑΧΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ε.Ε ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΝΗ ΚΛΠ.) ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΡΟΥΘΟΥΝΙ;;;;;

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ, ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. , ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΖΗΤΑΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΑΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ , ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΙΔΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ:

Μάθαμε στους Κινέζους να παράγουν λάδι! (βίντεο)

http://www.ekriti.gr/kriti/mathame-stoys-kinezoys-na-paragoyn-ladi-vinteo

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΔΙ ΩΣ ΚΡΗΤΙΚΟ !! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ , Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΣΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΝΕ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ……. ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ “ΕΒΡΑΙΟΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ” ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΕ ΤΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2007 !! ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ … ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑ….

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ FOSUN ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/05/fosun.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ:

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/02/blog-post_884.html

ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑΘΕΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ (VARUNA)

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ “ΚΕΡΒΕΡΟΣ” ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ:
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2017/06/varuna.html

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2009/05/blog-post_5.html

Ολόκληρη η αλήθεια σχετικά με τους Δρακονιανούς και τη Σελήνη (ΜΕΡΟΣ 1)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/10/1.html

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/06/blog-post_2594.html

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html

Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους και μην εθελοτυφλείτε!!!

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/12/blog-post_22.html

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/10/blog-post_16.html

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

https://www.youtube.com/watch?v=f6UPLwLB_kU

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ : ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΛΩΝ – ΚΑΚΩΝ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/11/china-new-world-888-2.html

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (36)

 1. 23
  24
  ΑΠ’ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΛΈΟΝ ΚΛΙΜΑ… Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ [ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ] ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΒΛΕΠΩ…ΥΓ. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΜΕΣΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟ -ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ-…ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΣΚΕΩΗ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…ΣΕ ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΑΝ…ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΕΧΝΕΣ …ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  • HOW ABOUT ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ 8 Ιουνίου 2017 @ 00:43
   15
   12
   ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ;; ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ;; ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΞΕΣΤΩΣ;; ΜΙΑ ΧΑΡΑ… ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΤΕ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ!!!
  • 3
   11
   ΑΝΕΒΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ !!!
  • 2
   5
   ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΕΘΥΜΑ.
  • 6
   4
   ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΛΙΓΟ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΚΑΙ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ? ΣΥΝΕΛΘΕ.
 2. ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ 8 Ιουνίου 2017 @ 00:42
  9
  9
  ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ…! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ….! ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΌΝΤΕ ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ! ΠΡΟΧΩΡΆ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΝΝΗ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!! Υ.Γ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΩΣ ΠΑΜΕ?? ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑΝΑΠΟΥ!! ΖΗΤΩ Η ΟΕΑ !!
  • 3
   4
   VAMOS… THE O.E,A.’S KOKOROMYALOS CABALLEROS…VAMOS…OLE…YΓ. NO FUMAR…NO HAY PROBLEMA OR NO PASA NADA [ ΩΡΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΩ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ… ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ] ΓΛΩΣΣΕΣ …ΧΑ ΧΑ ΧΑ…JUAN THE SURDIANS CABBALLEROS [ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ ]
 3. 3
  9
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ!!!ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΞΟΥΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  • ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ? 8 Ιουνίου 2017 @ 14:39
   4
   1
   ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ;; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΑΥΤΟ? ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ?
  • 4
   1
   ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΙΕΝΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?
  • 2
   0
   ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΚΟΜΗ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
 4. αυτη τη φορα συμφωνω 8 Ιουνίου 2017 @ 02:02
  16
  9
  αυτη τη φορα θα συμφωνησω απολυτα με την Ο.Ε.Α. οτι η κινα ειναι ο υπουλος εχθρος της ανθρωποτητας..καταρχην ειναι κομμουνιστες ή μαλον καπιταλοκομμουνιστες,οτι χειροτερο…αυτο με τα δωδεκαεδρα σιγουρα θελει πολυ μελετη και ψαξιμο,δεν θα φερω αντιρηση γιατι δεν ειμαι και επιστημονας,αλλα σιγουρα οι περισοτεροι απο μας δεν εχουμε μελετησει τον Ηρακλειτο αλλα και πολους αλους,,εμενα με πειθει το κειμενο,δεν θα αναφερθω στη θρησκεια,αυτο ειναι δικαιωμα του καθενος..αυτο που θα πω στο κυριο Καραγεωργιου να ειναι πιο ηρεμος σε αλλα μελλοντικα κειμενα περι θρησκειας και παντα να μιλαει με επιχειρηματα και οχι με μισος..καλο θα ειναι να ξανα ανεβασει και τα κειμενα με τη σεληνη για να διαβασει ο κοσμος..οτι καλυτερο εχω διαβασει στην Ο.Ε.Α.
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ... 8 Ιουνίου 2017 @ 15:50
   6
   7
   ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΝΤΗΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΜΑΘΗΤΩΝ…ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ, ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΒΛΕΠΕ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ) ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΤΤΗΘΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ… ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝ ΟΡΙΑΚΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ (ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ) ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΗ Η ΚΙΝΑ-ΔΡΑΚΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ “ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ (ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ DRANG NACH OSTEN)” Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΑΚΟΛΟΥΘΑΝΕ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΙΚ 888)!!!!
  • Ο.Ε.Α. ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ !!! 8 Ιουνίου 2017 @ 16:30
   6
   5
   ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!) ΠΟΥ ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΤΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ (50%) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΟΛΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΣΑΓΚΑΗΣ Ή ΡΙΚ-888)…. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΑΝΤΟΙΤΡΟΠΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ, Ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΑΒΟΥΛΑ ΖΟΜΠΙ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ ΤΙΤΛΟ “Ο.Ε.Α ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ” : youtube.com/watch?v=mqnyx9dwndc
 5. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 8 Ιουνίου 2017 @ 08:53
  7
  2
  http://redskywarning.blogspot.gr/2014/04/2030.html ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ.
 6. 5
  7
  Και αφού σας άνοιξα τα μάτια για άλλη μία φορά, παρακαλώ να καταβάλλεται τον οβολό σας στον γνωστό λογαριασμό ειδάλλως δεν φέρω καμία ευθύνη για την επικείμενη γενοκτονία που θα υποστειτε…
 7. 2
  4
  ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΩ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Η ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΙΑ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ.
  • 7
   0
   Δυστυχώς δεν είσαι καλά. Θα πρότεινα μισή καρτέλα Βιάγκρα την ημέρα. Έλα στο σύνταγμα το Σάββατο. Θα είμαι ο ψηλός με το ροζ φουστανακι
 8. 6
  3
  Συμφωνω με τον Γιαννη. Η κατασταση ειναι πραγματικα τραγικη. Απλα να σημειωσω καποια πραγματα για οσους δεν εχουν βουλιαξει ακομα μεσα στην παρανοια αλλα δεν προκειται να ασχοληθω περισσοτερο καθως μου ανακατευεται το στομαχι με την αρρωστια που κυκλοφορει και που μαλιστα προσπαθει να επιβληθει ως η αδιαπραγματευτη αληθεια. 1) Το 12αθεο υπηρχε πολυ πριν ο Πυθαγορας ανακαλυψει το δωδεκαεδρο. Απλα να αναφερω οτι συμφωνα με τον Προκλο ειναι ανακαλυψη του Πυθαγορα. 2) Εν αρχη ο Λογος η δονηση και ο ηχος και μετα η μορφη και τα γεωματρικα σχηματα και προφανως αυτο θα ελεγε και ο Πυθαγορας. 3) Η συνδεση του 12αθεου με το 12εδρο ειναι παντελως αφθαιρετη και γελοια καθως και να υπαρχει καποια συνδεση αυτο το επιστημονικοφανες παραληρημα συνιστα επι της ουσιας οτι ολοκληρη η Ελληνικη παραδοση ειναι ακυρη και οτι για παραδειγμα η θεα Αφροδιτη δεν εκφραζει την συνειδηση του πλανητη της Αφορδιτης και δεν ειναι μια μεταγενεστερη εκδοση της θεας Ιναννα-Ισταρ οπως γνωριζει ολος ο πλανητης και που ηταν και το ονομα του πλανητη Αφροδιτη πριν απο την Ελληνικη γλωσσα και που παντα συνδεοταν με την πενταλφα για αυτον τον λογο: https://www.youtube.com/watch?v=fFDBeTdPKig Επι του προκειμενου απλα να αναφερω οτι ο Πυθαγορας (που ανακαλυψε το 12εδρο) εφερε την πενταλφα απο την Βαβυλωνα και αυτα ολα φυσικα βγαζουν ακυρο και τον Πυθαγαρα τον οποιο αλλωστε κατηγορει για καποιον παρανοικο λογο ο ΟΕΑ και τον Πλατωνα που μιλαγε για τους πλανητες-θεους που οπως λεει και ο Ρασσιας εφεραν ανατολικες δοξασιες στην “γνησια” Ελληνικη παραδοση και αυτο το παραληρημα επισης μας μιλαει για μια φανταστικη “γνησια” Ελληνικη παραδοση που υπαρχει μονο στα μυαλα παρανοικων. 4) Οι Ελληνες εμφανιστηκαν στον πλανητη περιπου πριν απο 3000 χρονια και αυτοι θεωρουσαν οτι οι Πελασγοι ηταν Βαρβαροι που μιλαγαν μια Βαρβαρικη γλωσσα. Πραγματικα λυπαμαι αλλα αυτη η κατασταση μου προκαλει καταθλιψη. Αμα δεν αρρωστησω μονο και μονο που μπηκα στην διαδικασια να απαντησω αυτες τις δαιμονικες ηλιθιοτητες ισως να σχολιασω και τα θεματα της ιστοριας αν και το ολο θεμα ειναι γελοιο και μαλλον δεν προκειται να επανελθω.
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΘΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.. 9 Ιουνίου 2017 @ 00:48
   3
   0
   ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑ (ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΛΟΓΟ Η Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ Ο.Ε.Α…. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΝΩΣΗ… ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ [40]: “ΠΟΛΥΜΑΘΙΗ ΝΟΟΝ ΕΧΕΙΝ ΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ. ΗΣΙΟΔΟΝ ΓΑΡ ΑΝ ΕΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ ΠΥΘΑΓΟΡΗΝ ΑΥΤΙΣ ΤΕ ΞΕΝΟΦΑΝΕΑ ΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΑΙΟΝ”. ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: “Η ΠΟΛΥΜΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΔΙΔΑΣΚΕ ΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΤΑΙΟ”. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΠΟΛΥΜΑΘΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΣΕ “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΝ” ΗΤΟΙ “ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ”, ΗΤΟΙ “ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΟΦΙΑ” ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΜΑΘΗΣ ΑΝΟΗΤΟΣ “!!!”. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ[81]: “”ΠΥΘΑΓΟΡΗΣ” ΚΟΠΙΔΩΝ ΕΣΤΙΝ ΑΡΧΗΓΟΣ”. ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: “Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙ-ΦΛΥΑΡΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΩΝ ΦΛΥΑΡΩΝ-ΚΟΠΙΔΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ”. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΑΠΕΔΕΙΚΝΥΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΑΝΕΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΛΥΑΡΙΑΣ – ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ “”ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” – ΠΡΑΞΕΩΝ” !!!. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ [129]: “ΠΥΘΑΓΟΡΗΣ ΜΝΗΣΑΡΧΟΥ ΙΣΤΟΡΙΗΝ ΗΣΚΗΣΕΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΞΑΜΕΝΟΣ ΤΑΥΤΑΣ ΤΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΑΣ, ΕΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΦΙΗΝ, ΠΟΛΥΜΑΘΕΙΗΝ, ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΗΝ”. ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: “Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΣΑΡΧΟΥ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ “ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ” ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΣΟΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΠΟΛΥΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ “ΚΑΚΟ-ΤΕΧΝΙΑ: ΚΑΚΗ ΨΕΥΔΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ”. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΕ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ, ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΟΙ …”ΟΛΥΜΠΙΟΙ” ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΑΦ’ΕΝΟΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦ’ΕΤΕΡΟΥ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ “ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΣΤΗΣ” ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ; ΔΙΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ “ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ, ΚΡΥΠΤΟΜΑΣΩΝΕ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ \/ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ. ΙΔΟΥ Η ΓΙΑΧΒΕΙΚΗ – ΚΡΟΝΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΔΕΣ: OI ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΠΟΓΟΝΟΙ” ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ -“ΚΡΟΝΙΩΝ”- ΠΡΟΦΗΤΩΝ: ΟΡΦΕΩΣ – ΜΟΥΣΑΙΟΥ – ΛΙΝΟΥ – ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ – ΑΜΦΙΔΡΑΟΥ – ΧΕΙΡΩΝΟΣ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – ΕΠΙΜΕΝΙΔΗ – ΜΟΨΟΥ – ΦΙΛΑΜΩΝΟΣ – ΘΑΜΥΡΙΔΟΣ – ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΔΟΣ – ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΙΔΑΣΚΑΝ ΜΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΑΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ – ΜΑΓΕΙΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΤΟΥ “ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΙΟΣ” ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΦΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ ΤΥΑΝΕΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΙΟΣ” ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ … ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟ 9600 Π.Χ., ΗΤΟΙ 1900 ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑΧΒΕΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟ 11500 Π.Χ._ ΑΛΛΑ “ΑΠΟΓΟΝΟΙ” ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΨΑΝΤΕΣ ΣΕ ΓΙΑΧΒΕΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ, ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΦΕΣΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑ ΠΡΙΗΝΕΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ: ΟΡΦΙΚΟΙ – ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ – ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΚΡΟΝΙΑΣ – ΓΙΑΧΒΕΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ “ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΙΟΣ” ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ, ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ. -Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ’ (ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ “ΘΕΩΝ”) […ΤΩΝ “ΘΕΩΝ” ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΤΟΥ ΓΧΒΧ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΩΘ ]
  • 4
   1
   Οι Έλληνες εμφανίστηκαν πριν 3000 χρόνια;!;!;!;!;! Και οι Μινωΐτες τι ήταν; Οι Πελασγοί Αρκάδες; Οι Μινύες;;; Ο Ορφέας, Τούρκος;;; Ο κυκλαδικός πολιτισμός;;;;; Τι ήταν, “ινδοευρωπαικός”;;;; Εεεεελεος
 9. 5
  6
  Οι Μινωιτες δεν θεωρουνται Ελληνες απο αυτους που δεν εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου και συμφωνα με γενετικες ερευνες αυτοι προηλθαν απο την ανατολια ασχετως αν μετεπειτα οι Ελληνες υιοθετησαν στοιχεια του Μινωικου πολιτισμου οπως και του Αιγυπτιακου και του Φοινικικου που εχουν περισσοτερα κοινα αλλωστε με τους Μινωιτες. http://www.washington.edu/news/2013/05/14/dna-analysis-unearths-origins-of-minoans-the-first-major-european-civilization/ Οι Πελασγοι θεωρουνταν ως Βαρβαροι απο τους Ελληνες που μιλαγαν μια Βαρβαρικη γλωσσα και αρα μιλαμε για μια διαφορετικη συνειδητοτητα η οποια ειναι γνωστο αλλωστε οτι ηρθε σε συγκρουση με την Ελληνικη συνειδηση και οτι η επικρστηση του Ελληνικου πολιτισμου δεν εγινε με ειρηνικο τροπο και αυτο ειναι κατι που ασφαλως συμφωνει σε καποιο επιπεδο με τις παπαριες του ΟΕΑ σε οτι αφορα το 12αθεο κλπ καθως δεν μιλαμε σε καμια περιπτωση για την θρησκεια των Πελασγων αλλα για την θρησκεια των Ελληνων. Ο Ορφεας ειναι γνωστο οτι ηταν Θρακας και αρα δεν ηταν Ελληνας. Ελληνες ειναι αυτοι που αυτοπροσδιοριζονται ως Ελληνες και μιλανε Ελληνικα και ο Ελληνικος πολιτισμος ξεκιναει με αυτον τον προσδιορισμο περιπου πριν 3000 χρονια και για αυτο αλλωστε μιλαμε για μια συγκεκριμενη πολιτισμικη ταμπελα η οποια ειχε και εχει ακομα ως βασικο της στοιχειο τον πολιτισμικο κομπλεξισμο, καθως ειναι μια μιξη παραδοσεων και φυλων που διεκδικει αυθεντικοτητα ενανατι των πολλαπλων προγονικων εστιων και προσπαθει να προσδιορισει “γνησιοτητα” μεσα στο ιδεολογικο χαος για λογους αυτοικανοποιησης (δηλαδη μαλακιας = αυνανισμου). Ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι αρχαιοι Αθηναιοι αυνανες θεωρουσαν τους Μακεδονες ως Βαρβαρους μη Ελληνες και οτι τελικα τον Μεγα Αλεξανδρο τον “αποδεχθηκαν” με την βια των οπλων. Σε οτι αφορα αυτη την συγκρουση εδω: https://el.wikipedia.org/wiki/Δημοσθένης
  • 2
   1
   Άσε την Βικιπαίδεια και την ανθελληνική ξενόφερτη πλύση εγκεφάλου που σου έχουν κάνει και άκου αυτούς: Αλλά διαισθάνομαι ότι μάλλον έχεις κολλημένες απόψεις λόγω γλουτένης (glue)
 10. 4
  4
  Στον ΟΕΑ δεν θα απαντησω ως ενδειξη σεβασμου προς τον Πυθαγορα για ολα οσα μας εμαθε και για το 12εδρο κλπ και καθως αλλωστε το ολο θεμα οδηγει στην παρακρουση και καποιος απλα πρεπει να κλεισει τα αυτια του σε αυτους τους παρασιτικους και δαιμονικους θορυβους-κλανιες των Ελληνοκεντρικων και να τους απομακρυνει απο το πεδιο του. Κατα βαθος για καποιον περιεργο λογο τον συμπαθω τον ΟΕΑ και αυτο ισως να εχει να κανει με το γεγονος οτι κυνηγα τους Ελληνοκεντρικους αλλα και τους παπαδες με τις Πελασγο-Ανδρομεδιες παπαριες του. Καλο θα ειναι να συνεχισει να κανει τα μυαλα γιαουρτι σε ολους οσους το αξιζουν αλλα θα πρεπει να ακουστει και η αληθεια για τους αλλους που ισως αξιζουν κατι καλυτερο και επι του προκειμενου στο θεμα με τον Πυθαγορα αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι αυτος ανακαλυψε το 12εδρο. Τα συμπερασματα ειναι ασφαλως δικα σας.
 11. ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ - 2003 - KILL ΑΠΟ ΩΡΑ!!! 9 Ιουνίου 2017 @ 16:50
  1
  0
  ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ – 2003 – KILL ΑΠΟ ΩΡΑ!!! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΣΑΛΕΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (2 ΚΟΜΒΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1986 – 2003) ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ – ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ “ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ” : ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/06/2003-kill.html
 12. Κλινικός Χειρούργος 9 Ιουνίου 2017 @ 19:06
  5
  2
  Ασφαλως καλα κανει σε αυτους που το κανει ο ΟΕΑ που τους κανει τα μυαλα γιαουρτι καθως ειναι και προφανες οτι οποιος την βρισκει με δαιμονικες συχνοτητες του ειδους το τραβαει ο ορανισμος του. Αυτο που πρεπει να κανει καποιος σε αυτη την περιπτωση ειναι να αντιμετωπιζει αυτα τα ατομα και γενικοτερα τους Ελληνοκεντρικους ως αυτο που ειναι και δηλαδη ως πασχοντες απο σοβαρη ψυχοπνευματικη και διανοητικη βλαβη που τους αποτρεπει να επικοινωνησουν με αυτο το πραγμα που εχουν μεσα στο κεφαλι τους που λανθασμενα το θεωρουν εγκεφαλο. Θα πρεπει οσο μπορει καποιος να δειχνει κατανοηση και συμπονια για οσο δηλαδη του το επιτρεπουν καθως αλλωστε ειναι γνωστο οτι μιλαμε κυριως για μανιακα ατομα. Φανταστειτε λοιπον μιλαμε για ενα φρενοκομειο και οτι πρεπει καποιοι απο εσας να πεξουν τον ρολο του γιατρου και να προσπαθησουν να βοηθησουν τους ασθνειες να καταλαβουν καποια απλα πραγματα για να μπορεσουν κιολας να αντιληφθουν οτι ματαια προσπαθουν να πηδηξουν μεσα απο τις διαστασεις για να συλλαβουν ανωτερα νοηματα σε οτι αφορα την πραγματικοτητα μας και να φτασουν δηλαδη στο επιπεδο εκεινο που θα ειναι αξιοι για να φιλησουν τις πατουσες του Πυθαγορα. Θα ξεκινησουμε λοιπον με τα απλα 1) Οι Πελασγοι ηταν Πελασγοι οχι Ελληνες. 2) Ειναι λογικο για τους Ελληνες να ψαχνουν για τις ριζες τους ΚΑΙ αναμεσα στους Πελασγους αλλα εινα παραλογο να θεωρει καποιος τους Πελασγους ως Ελληνες, καθως αυτη ειναι μια ΠΟΛΙΤΣΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που ηρθε ΜΕΤΑ και που ειναι συνδεδεμενη με την Ελληνικη γλωσσα που δεν εχει καμια σχεση με την Πελασγικη που συμφωνα με τους αρχαιους ηταν μια Βαρβαρικη γλωσσα και αλλωστε γνωρζουμε μετα βεβαιοτητας πλεον οτι ο Ηροδοτος ειχε δικαιο σε οτι αφορα την προελευση του αλφαβητου απο τους Φοινικες και δηλαδη απο μια αλλη παραδοση σε αλλο τοπο και χρονο που δεν ηταν ουτε Ελληνικη ουτε Πελασγικη και θα βοηθουσε το αντιληπτικο και το γνωστικο πεδιο των ασθενων να αντιληφθουν αυτο το γεγονος καθως μιλαμε για διαφορετικες πολιτισμικες ταυτοτητες και αυτο που προκυπτει επι του προκειμενου μεσα απο αυτη την γλειωδη προσπαθεια των Ελληνοκεντρικων ειναι μια ΚΛΟΠΗ επι του προκειμενου της πολιτσμικης ταυτοτητας των Φοινικων και των Πελασγων. Ασφαλως εχουν γινει και γινονται πολιτισμικα δανεια απο ολους τους λαους αλλα εδω περα μιλαμε για μια ΑΠΑΤΗ που οδηγει στην ΒΛΑΚΕΙΑ και στο μπλοκαρισμα του αντιληπτικου πεδιου των ασθενων οι οποιοι προσπαθουν μεσα απο τον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ να προσδοσουν την δικη τους πολιτισμικη ταυτοτητα στους πολιτισμους που προηγηθηκαν. 3) Δεν ηρθε λοιπον κανενας Ελληνας στον πλανητη πριν απο εκατομμρυια χρονια καθως για παραδειγμα οι προγονοι των Ελληνων που θα μπορουσαν να ειναι και οι Πελασγοι και οι Φοινικες και οι Αιγυπτιοι και οι Βαβυλωνιοι κλπ θα μπορουσαν αν υπηρχαν δηλαδη τοτε ανθρωποι η και θεοι στον πλανητη μας να λεγονταν και Ανουννακι και Καυλομουνακι, καθως η πολιτισμικη ταυτοτητα του Ελληνα που εφτασε μεχρι τις μερες μας ειναι πολυ συγκεκριμενη και ειναι ενα παραγογο μιας πολυ συγκεκριμενης πολιτισμικης μιξης που ειναι απολυτα ανιχνευσιμη και ειναι παραλογο και εκτος πραγματικοτητας το να πιστευει καποιος οτι υπηρχαν καποιοι πριν απο τους αρχαιους Ελληνες που μιλαγαν την γλωσσα τους, εστω και αν για παραδειγμα υπαρχουν καποιοι συγγενικοι πολιτισμοι σε αλλους πλανητες που το λογικο θα ηταν να υποθεσει καποιος οτι μιλανε μια συγγενικη γλωσσα που θα μπορουσε ισως να εχει καποια κοινα και οχι φυσικα για την Ελληνικη γλωσσα των αρχαιων που ηταν βασισμενη στο Φοινικικο αλφαβητο και δεχθηκε συγκεκριμενες πολιτισμικες επιρροες απο τους πολιτισμους με τους οποιους ηρθε σε επαφη σε συγκεκριμενο τοπο και χρονο οπως αλλωστε και ολες οι γλωσσες και ποσον μαλλον η Ελληνικη που ειχε ενα συγκεντρωτικο χαρακτηρα οπως και στο συνολο του ο Ελληνικος πολιτισμος. Αναλογα με την ορεξη ισως να επανελθω και θα προσπαθησω οσο μπορω να αγνοησω τις δαιμονικες πορδες-θορυβους καθως θα πρεπει καποιος να το προσπαθησει τουλαχιστον να κανει μεταμοσχευση εγκεφαλου στους Ελληνοκεντρικους για το καλο του ανθρωπινου ειδους.
 13. Κλινικός Χειρούργος 9 Ιουνίου 2017 @ 22:34
  5
  2
  Τι ακριβως να απαντησω στον Ηρακλειτο παιδι μου; Πες μου γιατι η κατασταση σου ειναι κρισιμη. Εσυ δεν εισαι παιδι μου που με ρωτησες αν ειναι Ελληνας ο Ορφεας; Τι σε νοιαζει αν ηταν Ελληνας εφοσον ο στρατηγος λεει οτι ηταν πρακτοαρας των Δρακονιανων; Μηπως αμφισβητεις τον στρατηγο και αν ναι εσυ τι θα απαντουσες για να υπρασπιστεις τον Ορφεα;
 14. Κλινικός Χειρούργος 9 Ιουνίου 2017 @ 22:53
  5
  3
  Σε σχεση με αυτα που ειπα προφανως δεν υπαρχει αντιλογος. Σε οτι αφορα το βιντεο που απο τον τιτλο του και μονο ειναι προφανες οτι μονο ενας Ελληνοκεντρικος ασθενης θα καθοταν να το δει απλα θα παραθεσω ενα αλλο video που τα λεει ολα: https://www.youtube.com/watch?v=FN_NdQ6QjLI
 15. Κλινικός Χειρούργος 9 Ιουνίου 2017 @ 23:35
  4
  3
  Σε σχεση με την wikipedia απλα να ενημερωσω τους ασθενεις οτι αυτη ειναι crowed sourced και μπορει ο οποιοσδηποτε να αμφισβητησει οτιδηποτε με στοιχεια και για αυτο στις πλειστες των περιπτωσεων ειναι η πιο εγκυρη απο ολες τις εγκυκλοπαιδειες και στις πλειστες των περιπτωσεων επιστημονικα τεκμηριωμενη σε αντιθεση προφανως με τα βιβλια και τα blog των Ελληνοκεντρικων που βριθουν απο παραπληροφοριση και ανοησιες με τις οποιες σοβαροι ανθρωποι που εχουν τα μυαλα στο κεφαλι τους και οχι στον κωλο τους δεν μπορουν παρα να γελανε η ακομα και να κλαινε αναλογα και με τις ευαισθησιες τους. Σε οτι αφορα τον Ηρακλειτο προφανως αυτο που ειπε δεν εχει καμια σχεση με τις δαιμονικες παπαριες του στρατηγου και ειχε απλα την αποψη του και χεστηκε βασικα το συμπαν. Καποιος μπορει να συμφωνησει μαζι του και αναλαογα δηλαδη με το τι επιδραση εχει στην βλακεια του ο εγωισμος ενος φιλοσοφου εκει οπου αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι πλειστοι αν οχι ολοι ειχαν τους εγωισμους τους. Σε οτι αφορα τον Πυθαγορα ειναι προφανες οτι αυτος υπηρξε ο πλεον πολυμαθης διδασκαλος στην αρχαιοτητα και αμα βασικα πρεπει και καλα να απαντησω στον εγωισμο του γιατι αυτο επιτασσει η απατη βλακεια σας απλα θα προτεινα και σαν γιατρος που ειμαι βασικα να βαλει ενα δονητη στον κωλο του για να του περασει που δεν ειχε την τυχη να μυηθει στα μυστηρια ολων των παραδοσεων και να μαθει και να προσφερει τοσα πολλα οσο ο Πυθαγορας και αμα βασικα παρει φορα ισως και να του επετρεπε ο Πυθαγορας να του κλασει τα @@ και αμα θελει ας ερθει το πνευμα του να μου τα πει και απο κοντα να τον παρω κατευθειαν στον δικαστη τον νεκρων Οσιρι-Δια οπως αλλωστε θα σας παρω ολους για να του πειτε τις θεωριες σας γιατι και οι θεοι εχουν αναγκη απο διασκεδαση.
 16. Κλινικός Χειρούργος 10 Ιουνίου 2017 @ 10:37
  3
  1
  Ο Πυθαγορας λοιπον ανακαλυψε το 12εδρο και μετα που οι Δρακονιανοι προγονοι του ΟΕΑ εκαψαν την σχολη του και εσφαξαν τους μαθητες του ανοιξε ο Πλατωνας μια σχολη που μας διδαξε για τα Πλατωνικα στερεα και ειναι γνωστο και πλεον εμφανες σε ολους οσους εχουν στοιχειωδη αντιληψη οτι οι Δρακονιανοι προγονοι του ΟΕΑ συνεχισαν να μας κυνηγανε εμας τους τιτανοτεραστιους Αριστεοκρατες Μεγα Μυστες του Συμπαντος που ειμαστε μυημενοι στα μυστηρια των θεων και μετοχοι της συμπαντικης τους συνειδησης η οποια περιλαμβανει και την Ανδρομεδα και τον Σειριο και τις Πλειαδες και την Λυρα κλπ και ολοι αυτοι συμμετειχαν στο γενετικο προγρομμα που ειχε σαν στοχο τον αποικισμο της γης με συμβατους νοημονες ανθρωποειδεις οργανισμους. Φυσικα αστειευομαι και σε οτι αφορα τους Δρακονιανιανους αλλα επι της ουσιας σας λεω την αληθεια καθως μιλαμε για παρασιτικες συχνοτητες που μπλοκαρουν στο επιπεδο της σαυρας τον αντιληπτικο σας πεδιο. Στο θεμα λοιπον του Ηρακλειτου απλα απανταω σε αυτο το αρρωστημενο εγωικο στοιχειακο που μοναδικο στοχο εχει να καψει τα μυαλα σας καθως αυτο που προκυπτει επι του προκειμενου δεν ειναι φιλοσοφια αλλα μια τραγεαλφικη θρησκευτικη κατασκευη που σε παγιδευει μεσα σε ενα εγωικο παραληρημα και για αυτο ως γιατρος που ειμαι προτεινω την θεραπεια του δονητη. Με τον Ηρακλειτο δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα αμα δεν εχουν τα στοιχειακα που τρεφονται απο αυτο το εγωικο παραληρημα. Επι του προκειμενου λοιπον μιας και το θεμα αφορα την δημιουργια του συμπαντος ο Ηρακλειτος μας ειπε οτι κανενας δεν δημιουργησε τον φυσικο κοσμο και μας ειπε λοιπον το αντιθετο απο αυτο που λεει και η Βαβυλωνιακη παραδοση απο οπου προερχεται τοσο η Ελληνικη οσο και η Αιγυπτιακη αλλα και η Εβραικη αλλα και ο Πλατωνας που μας διδαξε για τον Δημιουργο του φυσικου και δηλαδη του Δια-δικου κοσμου και δηλαδη τον Δια και δηλαδη τον Λογο που ασφαλως θελει και δεν θελει να λεγεται Διας οπως μας ειπε και ο Ηρακλειτος. Η διαφορα εγκειται στο επιπεδο αντιληψης καθως αλλωστε οταν μιλαμε για τον Δημιουργο του συμπαντος μιλαμε για το Ακτιστο, Αμορφο και Αχρονο και μιλαμε δηλαδη για τον ανωνυμο κανενα (που ειναι και δεν ειναι ο Διας) ετσι οπως αυτος/αυτη/αυτο ετσι οπως αυτος εκφραζετε μεσα απο εμας και μεσα απο τους υποοργανισμους της συμπαντικης συνειδησης. Ο Δημιουργος θεος λοιπον οπως για παραδειγμα ο Ατουμ ειναι μια εκφραση μεσα στον χρονο της συμπαντικης συνειδησης που εκφραζει την δημιουργικη αρχη. Εν αρχη λοιπον ο Λογος που θελει και δεν θελει να λεγεται Διας και που ειναι συμφωνα με τα Πυραμιδικα κειμενα ο Οσιρις που ΕΓΙΝΕ ο Λογος που εκφρζει τον κοσμικο αξονα και την δημιουργικη αρχη οπως αλλωστε και ο Χριστουλης που θα ψαχνετε ματαια να τον βρειτε για να σας σωσει απο την βλακεια σας και αλλωστε ειναι γνωστο σε ολους τους σχετικους οτι ο Ελληνικος Διας βασιζεται στο προτυπο-μοτιβο του Οσιρι οπως και ο Βααλ/Διας και ΧΕΣΤΗΚΑΝ βασικα οι θεοι αν ο Ηρακλειτος και ο ΟΕΑ. Αυτο που ειπε ο Ηρακλειτος ειναι και αληθεια σε καποιο επιπεδο και συμφωνα με την αντιληψη του δεκτη, καθως μιλαμε για την Ακτιστη Αρχη που κανενας θεος δεν την δημιουργησε αλλα και ψεμα και σε οτι αφορα το πως εκφραζετε η Ακτιστη Αρχη που μπορει μαλιστα να γινει επικνδυνο για αυτους που ταιζουν εγωικα στοιχειακα σε θεματα που ειναι περα απο την αντιληψη τους που μοναδικο στοχο εχουν να σας καταστρεψουν τους εγκεφαλους. Εχετε υποψιν σας οτι η Αληθεια (η κορη δηλαδη του Διος) της συμπαντικης συνειδησης των θεων δεν προκειται ποτε να ανοιξει μαζι σας κανενα διαλογο οπως αλλωστε δεν προκειται να ανοιξει κανενα διαλογο ουτε με τον Καλογερακη και τους υπολοιπους Ελληνοκεντρικους και ειναι τραγελαφικο αλλωστε το να νομιζει καποιος οτι αν ζουσε στο σημερα ο Πυθαγορας θα ειχε καποια σχεση με το τσιρκο σας.
 17. Κλινικός Χειρούργος 10 Ιουνίου 2017 @ 10:45
  2
  0
  Το ποσο μεγαλη ζημια σας εχει κανει η μαλακια θα το συνειδητοποιησετε καλα μου παιδακια που βρομιζετε το συμπαν με την βλακεια σας καθως ακομα και η μαλακια εχει ορια και επι της ουσιας δεν υπαρχει τιποτα περα απο την μαλακια μεσα στα αρρωστα κεφαλια σας και αυτο ειναι αυατοπδεικτο και απο αυτα που λετε και σε οτι αφορα τις αντιδρασεις σας μπροστα στην αληθεια και την λογικη των πραγματων.
 18. Κλινικός Χειρούργος 10 Ιουνίου 2017 @ 11:10
  1
  0
  Να κανω μερικες διορθωσεις γιατι το εγραψα λιγο βιαστικα: Ο Πυθαγορας λοιπον ανακαλυψε το 12εδρο και μετα που οι Δρακονιανοι προγονοι του ΟΕΑ εκαψαν την σχολη του και εσφαξαν τους μαθητες του ανοιξε ο Πλατωνας μια σχολη που μας διδαξε για τα Πλατωνικα στερεα και ειναι γνωστο και πλεον εμφανες σε ολους οσους εχουν στοιχειωδη αντιληψη οτι οι Δρακονιανοι προγονοι του ΟΕΑ συνεχισαν να μας κυνηγανε εμας τους τιτανοτεραστιους Αριστοκρατες Μεγα Μυστες του Συμπαντος που ειμαστε μυημενοι στα μυστηρια των Θεων και μετοχοι της συμπαντικης τους συνειδησης η οποια περιλαμβανει και την Ανδρομεδα και τον Σειριο και τις Πλειαδες και την Λυρα κλπ και ολοι αυτοι συμμετειχαν στο γενετικο προγρομμα που ειχε σαν στοχο τον αποικισμο της γης με συμβατους νοημονες ανθρωποειδεις οργανισμους. Φυσικα αστειευομαι και σε οτι αφορα τους Δρακονιανους αλλα επι της ουσιας σας λεω την αληθεια, καθως μιλαμε για παρασιτικες συχνοτητες που μπλοκαρουν στο επιπεδο της σαυρας τον αντιληπτικο σας πεδιο. Στο θεμα λοιπον του Ηρακλειτου απλα απανταω σε αυτο το αρρωστημενο εγωικο στοιχειακο που μοναδικο στοχο εχει να καψει τα μυαλα σας καθως αυτο που προκυπτει επι του προκειμενου δεν ειναι φιλοσοφια αλλα μια τραγελαφικη θρησκευτικη κατασκευη που σε παγιδευει μεσα σε ενα εγωικο παραληρημα και για αυτο ως γιατρος που ειμαι προτεινω την θεραπεια του δονητη. Με τον Ηρακλειτο δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα αμα δεν εχουν καποιο σοβαρο προβλημα με την πραγματικοτητα τα στοιχειακα που τρεφονται απο αυτο το εγωικο παραληρημα. Επι του προκειμενου λοιπον μιας και το θεμα αφορα την δημιουργια του συμπαντος ο Ηρακλειτος μας ειπε οτι κανενας δεν δημιουργησε τον φυσικο κοσμο και μας ειπε λοιπον το αντιθετο απο αυτο που λεει και η Βαβυλωνιακη παραδοση (απο οπου προερχεται τοσο η Ελληνικη οσο και η Αιγυπτιακη αλλα και η Εβραικη) αλλα και ο Πλατωνας που μας διδαξε για τον Δημιουργο του φυσικου και δηλαδη του Δια-δικου κοσμου και δηλαδη τον Δια και δηλαδη τον Λογο που ασφαλως θελει και δεν θελει να λεγεται Διας οπως μας ειπε και ο Ηρακλειτος. Η διαφορα εγκειται στο επιπεδο αντιληψης καθως αλλωστε οταν μιλαμε για τον Δημιουργο του συμπαντος μιλαμε για το Ακτιστο, Αμορφο και Αχρονο και μιλαμε δηλαδη για τον ανωνυμο κανενα (που ειναι και δεν ειναι ο Διας) ετσι οπως αυτος/αυτη/αυτο εκφραζετε μεσα απο εμας και μεσα απο τους υπο-οργανισμους της συμπαντικης συνειδησης. Ο Δημιουργος Θεος λοιπον οπως για παραδειγμα ο Ατουμ ειναι μια εκφραση μεσα στον χρονο της συμπαντικης συνειδησης που εκφραζει την δημιουργικη αρχη. Εν αρχη λοιπον ο Λογος που θελει και δεν θελει να λεγεται Διας και που ειναι συμφωνα με τα Πυραμιδικα κειμενα ο Οσιρις που ΕΓΙΝΕ ο Λογος που εκφρζει τον κοσμικο αξονα και την δημιουργικη αρχη οπως αλλωστε και ο Χριστουλης που θα ψαχνετε ματαια να τον βρειτε για να σας σωσει απο την βλακεια σας και αλλωστε ειναι γνωστο σε ολους τους σχετικους οτι ο Ελληνικος Διας βασιζεται στο προτυπο-μοτιβο του Οσιρι οπως και ο Βααλ/Διας και ΧΕΣΤΗΚΑΝ βασικα οι θεοι αν ο Ηρακλειτος και ο ΟΕΑ εχουν αποψη. Αυτο που ειπε ο Ηρακλειτος ειναι και αληθεια σε καποιο επιπεδο και συμφωνα με την αντιληψη του δεκτη, καθως μιλαμε για την Ακτιστη Αρχη που κανενας Θεος δεν την δημιουργησε αλλα ειναι και ψεμα και σε οτι αφορα το πως εκφραζετε η Ακτιστη Αρχη που μπορει μαλιστα να γινει και επικνδυνο για αυτους που ταιζουν εγωικα στοιχειακα σε θεματα που ειναι περα απο την αντιληψη τους που μοναδικο στοχο εχουν να σας καταστρεψουν τους εγκεφαλους. Εχετε υποψιν σας οτι η Αληθεια (η κορη δηλαδη του Διος) της συμπαντικης συνειδησης των θεων δεν προκειται ποτε να ανοιξει μαζι σας κανενα διαλογο οπως αλλωστε δεν προκειται να ανοιξει κανενα διαλογο ουτε με τον Καλογερακη και τους υπολοιπους Ελληνοκεντρικους και ειναι τραγελαφικο αλλωστε το να νομιζει καποιος οτι αν ζουσε στο σημερα ο Πυθαγορας θα ειχε καποια σχεση με το τσιρκο σας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί