Η μη έκδοση των 8 και η πρόρρηση του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ: «Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης»…δεν θα συμμετάσχουμε στον πόλεμο.

Η μη έκδοση των 8 και η πρόρρηση του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ: «Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης»…δεν θα συμμετάσχουμε στον πόλεμο.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

«Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί»

«Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Την πρόρρηση αυτή την ανέδειξε πριν χρόνια το ιστολόγιο hggiken.

Εμείς μέσα από την γεωπολιτική ανάλυση της επικαιρότητας και των εξελίξεων μετά το τουρκικό πραξικόπημα του καλοκαιριού το συνδυάσαμε με το γεγονός της διπλωματικής κόντρας που ξεκίνησε με την Τουρκία του Ερντογάν και αμέσως μετά την προσγείωση των 8 τούρκων αξιωματικών στην Αλεξανδρούπολη της ΘΡΑΚΗΣ με αλλεπάλληλη αρθρογραφίας μας προς ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ και για την επιβεβαίωση των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΗΜΕΡΑ

«Συγκεκριμένα, ο Αρειος Πάγος, γνωμοδότησε για όλους κατά της έκδοσής τους στην Τουρκία, διέταξε την απόλυσή τους από τις φυλακές, εφόσον δεν κρατούνται για άλλη αιτία και απορρίπτει την έφεση του εισαγγελέα.» http://www.iefimerida.gr/ 26 Ιανουαρίου 2017

ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ:

ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που γνώριζε τον γέροντα Παΐσιο για δεκαπέντε χρόνια και είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του.

Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα για να τον γνωρίσουμε από κοντά και το υλικό που μας εμπιστεύθηκε νομίζω πως είναι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να το προβάλλουμε σταδιακά.

Ξεκινάμε με μια μαρτυρία, λόγω επικαιρότητας που έχει σχέση με τα ελληνοτουρκικά. Από βαθιά ταπεινότητα και μόνο, ο εν λόγω κύριος δεν θέλησε να δημοσιεύσουμε ούτε το όνομά του, ούτε την πόλη που μένει :

«Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα. Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε. Με έβαλε μέσα στο κελλί του και καθόταν στο πάσι. Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, του πήγαινα καμιά μάλλινη φανέλα για το κρύο. Πήρα και τον σάκκο μαζί μου και τον έβαλα σε μια γωνιά.

Μου λέει «μην τον πειράζεις τον σάκκο»…

Εγώ μέσα στον σάκκο είχα ένα μαγνητοφωνάκι που κατέγραφε από απόσταση συνομιλίες και είχα σκοπό μόλις πάω να βγάλω την φανέλα να το πατήσω και να αρχίσει να καταγράφει τα λόγια του γέροντα.

Μόλις σηκώθηκα μου λέει «Κ. μην το ανοίγεις, δεν πρόκειται να δουλέψει. Φέρ’ το εδώ να το δω κι εγώ.»

Αφού με κατάλαβε το πήρα και του το έδωσα. Μου λέει «τίνος είναι αυτό;». Του λέω «είναι του φίλου μας του Β.» ο οποίος ήταν γνωστός του γέροντα. Άρχισε να το περιεργάζεται και λέει «είναι πολύ ωραίο αλλά να ξέρεις δεν θα λειτουργούσε. Αφού δεν είχες ευλογία δεν θα λειτουργούσε.»

Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελλί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί.

Μόλις ήρθε μέσα του λέω «γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο».

Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό…

«Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη».

« Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί.»

«Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.»

«Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».

Τον ρωτάω «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;»

«Όχι!», μου λέει. «Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…» hggiken

ΑΜΈΣΩΣ μετά την απόφαση οι πρώτες τουρκικές αντιδράσεις προδικάζουν την συνέχεια.

«Ένταλμα σύλληψης των 8 Τούρκων στρατιωτικών εξέδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης μετά το «όχι» που είπε ο Αρειος Πάγος στην έκδοσή τους στην Τουρκία.

Η αντίδραση του Ειαγγελέα της Κωνσταντινούπολης δείχνει ότι η υπόθεση των 8 στρατιωτικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου, κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει για την κυβέρνηση Ερντογάν.

Ηδη η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Σαμπάχ έκανε λόγο για «απόφαση-σκάνδαλο» της Ελληνικής Δικαιοσύνης.» http://www.iefimerida.gr/ 26 Ιανουαρίου 2017

Από τέτοια μικρά γεγονότα που το ραντάρ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ τα συνέλαβαν πνευματοκίνητα πριν χρόνους..ξεκινούν και οι μεγάλες γεωστρατηγικές ανατροπές.

Μετά την ανάδειξη του Τραμπ στις ΗΠΑ, το γεωπολιτικό ψηφιδωτό συμπληρώθηκε και έρχεται οσονούπω να επιβεβαιωθεί και το παρακάτω λεγόμενο του ΟΣΙΟΥ.

«Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.»

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ κτυπάει η καμπάνα στην τουρκία;

ΣΊΓΟΥΡΑ πολύ σύντομα θα ακούσουμε ΚΑΜΠΑΝΕΣ στα ΣΤΕΝΑ του ΒΟΣΠΟΡΟΥ.

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

triklopodia.gr

Loading...

55 thoughts on “Η μη έκδοση των 8 και η πρόρρηση του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ: «Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης»…δεν θα συμμετάσχουμε στον πόλεμο.

 1. ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΣ says:

  Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΗΠΑ— ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ !!!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ????

  • Ανώνυμος says:

   ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.»ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ»,ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΝΙΜΠΙΡΟΥ.

  • 007 says:

   Ως ενα σημείο έχεις δίκιο..αλλα δεν φταίνε οι άγιοι γι αυτο..διότι (ίσως και εσκεμμένα για να μπερδέψουν τα πραγματα) βγάζουν πραγματα που δεν τα έχουν πει ποτε..για τον Ομπάμα είπαν οτι το είπε ο Άγιος Πορφυριος αλλα ο πνευματικός μου διότι γνωρίζει για τον άγιο Πορφυριο μου είπε οτι ουδέποτε το είπε αυτο..και ψάξε όσο θες δεν θα το βρεις πουθενά γραμμένο ..παρά μόνο σαν φημολογία στο διαδίκτυο ..

  • Ανώνυμος says:

   Η τυφλή Βουλγάρα προφήτισσα, η Μπάμπα Βάνγκα, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών το 1996, είχε προφητεύσει ότι ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα ήταν μαύρος αλλά θα ήταν και ο τελευταίος Πρόεδρος της χώρας.

   Οι υποστηρικτές της Βουλγάρας προφήτισσας ισχυρίζονται ότι οι προβλέψεις της είχαν επιτυχία 85%.

   Όπως αντιλαμβάνεστε, η «πρόβλεψή» της ότι ο πρώτος μαύρος Πρόεδρος των ΗΠΑ, δηλαδή ο Μπάρακ Ομπάμα, θα είναι και ο τελευταίος Πρόεδρος της χώρας απασχολεί αρκετά το αμερικανικό διαδίκτυο.

  • XRC says:

   ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ?? ΕΠΟΙΟΣ ? Ο ΠΑΙΣΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΝΑ ΜΠΑΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ . ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ .
   ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ. http://www.diadrastika.com/2016/11/vanga-obama-tha-ine-telefteos-proedros-ton-ipa.html

  • Ανώνυμος says:

   Πότε το είπε ο Άγιος Παισιος αυτό; Δείξε μας πηγές. Το χρέος , οι λάθρο, οι πολιτικοί, οι φυγή των ελλήνων από τη χωρα, το γενικό ξεπούλημα της χώρας , οι φόροι, το πλαστικό χρήμα – χάραγμα – ταυτότητες που έχει πει και έχουν επαληθευτεί δεν σου λένε τίποτα; Η ευρωπαϊκή ένωση που σύντομα θα διαλυθεί και το είχε πει δεν σου λέει κάτι; Μα τοσο βλάκας είσαι; Κάτι νούμερα σαν εσένα έβλεπε ο Χάρρυ Κλυνν και τους έκανε ανέκδοτο…. Πόντιε…

  • anonymos says:

   ΧΜΜΜ! Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι το αν ο ομπαμα είναι πράγματι ο τελευταίος »ΠΡΟΕΔΡΟΣ». Αν,…. λέω αν,… ο τραμπ αποδειχθεί ότι δεν είναι »ΠΡΟΕΔΡΟΣ», αλλά »δικτάτορας»,ανεξαρτήτως το πως ανέβηκε στην εξουσία, (‘οπως αυτό μεταφράζεται και με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα) και αλλάξει ρόλο, άραγε θα έχει εκπληρωθεί η πρόρρηση;;;;ΧΜΜΜΜΜΜ!!!!!

 2. lykaonas says:

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΟΞΩ ΘΑ ΠΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΞΩ ΕΠΕΣΕ ΚΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ

  • Heron says:

   Και μέσα να πέσει ο άγιος Παΐσιος για σένα θα είναι έξω , γιατί ώς δωδαικαθεϊστής είτε ζείς στην δική σου εικονική πραγματικότητα , είτε τα γυρίζεις όπως σε συμφέρουν δεδομένου οτι σας αρέσει να χρησιμοπείτε 2 μέτρα και σταθμά . Έχετε ξεκινήσει τελευταίοι και καταϊδρωμένοι έναν ανούσιο πόλεμο εναντίον του Χριστού χωρίς να σας έχει προκαλέσει κανείς ! Αν δεν το ξέρεις ταλαίπωρε έχετε ήδη χάσει πριν καν αρχίσετε . Δεν λογομαχώ μαζί σου για να υπερασπίσω τον Χριστό και τον Χριστιανισμό . Δεν υπάρχει καμιά τέτοια ανάγκη ούτε ανησιχία εκ μέρους μας. Καθαρός ουρανός , αστραπές δεν φοβάται ! Αν ο αγ.Παΐσιος λέει ψέματα θα γίνουμε ρεζίλι εμείς . Αν όχι εσύ τι θα κάνεις ; Θα αλλάξεις ζωή ; Θα ζητήσεις συγγνώμη ; Μόνο ένας άμυαλος θα πίστευε οτι τα πράγματα πάνε καλά όπως έχουν . Είναι τέοια η μανία σας που φοράτε ακόμη και παρωπίδες.

  • croif101 says:

   ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΥΚΑΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
   ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!!!
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΛΥΚΑΟΝΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΞΩ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΡΜΥΓΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΣΤΟ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ.
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
   ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ,ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.

    • croif101 says:

     ΛΥΚΑΟΝΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
     ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ?
     ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΘΩ,ΘΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΩ,ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΩΣ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ.

   • γ says:

    και στις υπολοιπες θρησκιες αυτα που λενε οι αγιοι επαναλαμβανουν και οι πιστοι, μα την αληθεια την λεει μονο ο χριστιανισμος…οι αλλοι ειναι βλακες μονο ο δικος μας ο λαος ειναι εξυπνος και πιστευει στον σωστο θεο..χωρις να ακουσει ουτε να δει πιστευει ολα οσα οι αλλοι του εχουν πει και αργοτερα οταν η πανθρησκεια επεκταθει θα προσκυνησει και θα την υπερασπιστει γιατι το προβατο παντα ακολουθει αυτο που κανουν οι πολλοι..τα ματια του αμα ανοιξει ομως θα δει οτι πολλους αιωνες ακολουθειτε αυτη η τακτικη,ασφαλεια και καθησυχασμος μεσ στο μαντρι μα αναποφεκτη σφαγη..

    • lykaonas says:

     ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΣ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΗ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΟΙΝΙΣΜΕΝΟΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΕΙ ΒΕΡΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 21 ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

  • Ανώνυμος says:

   Ελπιζω να σε δω στην επιστρατευση. Αλλα να μην ξεχασεις τις πανες σου. Τελικα τυποι που κοροιδευουν και χλευαζουν με οποιον τροπο μπορουν ειναι πιο χεσμενοι αποο ολους!!! N. D

   • croif101 says:

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ?
    ΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ Σ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΠΟΙΟ ΟΠΛΟ Η ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΗΘΩ?
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ,ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ.

   • lykaonas says:

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΑΠ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΜΠΑΜ

   • lykaonas says:

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΑΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΡΒΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ Ο 101 ΟΜΩΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ- ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΡΑ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΕΡΜΙΝΑ ΕΠΙΣΗ ΔΕΧΩΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΗΘΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ-ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

    • croif101 says:

     ΑΚΟΥ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.
     ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΟΕΡΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΠΛΥΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ.
     ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.
     ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ.
     ΟΣΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝ ΟΛΩ,ΟΣΟΙ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΣΕ ΦΩΣ,ΚΑΘΑΡΟ ΦΩΣ!!!
     ΔΛΔ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΙ,ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΛΕΞΙΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
     ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΛΔ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.
     ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΝ ΟΥΣΙΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ.
     ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
     ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ,ΔΛΔ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΧΡΕΙΣΤΩ.
     ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΑ,ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ,Ο ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ.

 3. PANDAROS says:

  Αδελφια….δηλαδη οποιος απο μας και οποιος ανθρωπος εχει μυαλο πει ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ………..ΘΑ ΕΧΕΙ ON LINE ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ?………….ενα και ενα κανουν δυο αγαπητοι φιλοι……αιτιο και ατιατο!!!!!!! ……Απορω με τον δρ Βαρδακα……δηλαδη μονο ο Παισιος εχει μυαλο να το σκεφτει αυτο?…….ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΠΡΑΦ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ?………ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ…..ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ,Ο ΒΑΡΔΑΚΑΣ …ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ………..

  • ....... says:

   αν μπείς στον κόπο να διαβάσεις το περί ψυχής του Πλάτωνα θα μάθεις ποιά ήταν η γνώμη του Σωκράτη για τον θεό-δημιουργό και τους ανθρώπους δούλους του…

   • stanley says:

    Μηπως να ειχαμε το ονοματακι σου προβατακι ?? Μπεεεεεε……
    Α….. κατι ακουσα …βρηκαν και αλλον προφητη,ανδρα ,γυναικα θα σε γελασω…για μαθε και πες μας…..αυτος μπορει να ηξερε και για το ελικοπτερο.

    • Ανώνυμος says:

     Εσένα ζωηρουλη που το παίζεις πονηρός ποιο είναι το δικό σου; Μήπως θέλεις κανένα ραντεβουδάκι μιας και μαγκίζεις; Το βλέπω άμα γουστάρεις αρκεί να είναι Θεσσαλονίκη μεριά. Για πες

 4. ANEFIX says:

  Αν για 50 χρόνια λέτε συνέχεια τώρα θα γίνει, τώρα θα γίνει, ε κάποτε θα συμβεί νομοτελειακά. Μετά θα γυρίσετε και θα πείτε: «Είδατε που σάς τα λέγαμε εμείς;» και θα καμαρώνετε σαν γύφτικα σκεπάρνια ως οι αφυπνισμένοι και πεφωτισμένοι εκ Θεού. Αλλά τσιμούδια για τις δεκάδες αποτυχημένες προβλέψεις μέχρι την τελική πρόβλεψη… Βαρδάκα; Είμαι πολύ μεγάλος προφήτης εγώ. Μέσα στον επόμενο μήνα, θα βρέξει στην Αττική. Αν δεν συμβεί αυτό, εμένα να μού τρυπήσεις την μύτη. Είδες πόσο μεγάλος προφήτης είμαι; Βρε κακομοίρηδες, κάτι παρόμοιο κάνετε κι εσείς. Είδες η τυφλή Βουλγάρα υπερμάντισσα μού μάς τα είχαν κάνει τσουρέκια τόσον καιρό με το μεγάλο προφητικό χάρισμα που έλεγαν ότι είχε; Σκατά στα μούτρα της! Έπεσε ή δεν έπεσε έξω ρε με τον Ομπάμα;

 5. Ανώνυμος says:

  Πλάκα έχουν οι νεορθόδοξοι… την μια μας λένε μέσω των αυτόκλητων ερμηνευτών δήθεν προφητειών, μιας και είναι θέλημα του ίδιου του Θεού, ότι θα γίνει σεισμός στο Αιγαίο 9 R. μετά θα μας επιτεθεί η γείτονος χώρα Τουρκία… την άλλη τους πιάνει οίστρος, μας λένε ότι αμέσως μετά θα πάμε για παγκόσμιο πόλεμο… ξαφνικά τους την βιδώνει μας αραδιάζουν στο καπάκι και έναν Γ΄Βαλκανικό πόλεμο! Και μετά από όλα αυτά… 1 μεγασεισμό μόνο 9 R, 1 τοπικό πόλεμο, 1 Βαλκανικό πόλεμο και 1 Παγκόσμιο πόλεμο… ότι εμείς… ναι εμείς, από όλα αυτά που θα συμβούν στο όνομα του Θεού. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… και θέλουν όλοι αυτοί… απαιτούν κιόλας, να τους πάρουμε στα σοβαρά! Η κατάσταση όλων αυτών των δυστυχισμένων, είναι όπως των πολιτικών μας… που μας λένε ότι μέσα στα μνημόνια θα σωθούμε!!! Στην πραγματικότητα πρόκειται για άρρωστους ψυχικά και κατά επέκταση πνευματικά ανθρώπους πάντα στο όνομα του Θεού, που κατά την ορθόδοξη ορολογία, οπωσδήποτε ένα εξορκισμό… ίσως και 2 απανωτούς… τον χρειάζονται! Δεν μπορεί τόσες μαλακίες μαζί.. υπάρχει θέμα… υπάρχει σοβαρό θέμα. Αυτά. Υγ. Το 2018 θα είμαστε λέει στην Μικρά Ασία!… Να παρακαλάτε ο Ερντογάν να μην ανοίξει τις πληθυσμιακές στρόφιγγες της Ασίας και Αφρικής… διότι το 2018 η Μικρά Ασία θα είναι εδώ.

  • Ανώνυμος says:

   Παιδιά ο ΑΥΤΑ ο ποδιτσας μας κάνει και κήρυγμα! Αντε κρύψου εσύ βρε ξεσκισμενο στριγκακι μη βρεις φρικτο θάνατο όπως λες κι άσε τους ελληνορθοδοξους. Αυτοί δεν έχουν ανάγκη. Οι μασονοι σαν εσένα θα έχουν σύντομα. Γριά πορνη του ταληρου.

   • stanley says:

    Εσυ τωρα τι εισαι ,δικηγορος του Μπαρδακα ??? Πανηλιθιε ,τρολακι ,αντε ασχολησου με τιποτε αλλο ,που καθεσαι και κολλας ετικετες στους αλλους .

    • Ανώνυμος says:

     Εσυ τωρα τι εισαι ,δικηγορος του Αυτα ??? Πανηλιθιε ,τρολακι ,αντε ασχολησου με τιποτε αλλο ,που καθεσαι και κολλας ετικετες στους αλλους .

 6. Bob says:

  Απορω πως διαβαζετε και παιζετε τον μαλακα ακομα..τα ιδια και τα ιδια από τον μαλακα τον βαρδακα,αγιοι και αγιες!ασε μας ρε βαρδακα επιτέλους!ολο μαλακιες,εικασιες,ανειπωτες προφητείες και ευχολόγια στο τέλος.ουστ απο δω,λαμόγια καπηλοι….

  • Ανώνυμος says:

   Τώρα θα αρχίζουμε όλοι να διαβάζουμε το μέντορα σου το Μηχαλολιάκο για να βρούμε τη λύτρωση ! Άντε ξεστραβώσου βρε προσκυνημένε βλάκα χρυσαυγήτη να μάθεις ποιους υποστηρίζεις και περιμένεις να σε σώσουν και μετα πιάνεις τους αγίους στόμα σου. Βλαχαδερό

   • stanley says:

    Εσυ δηλαδη περιμενεις να σε σωσουν οι αγιοι??? Και τι χρειαζεται ειπαμε για να γινεις αγιος ??? ΑΑΑ ….ξεχασα. Μου το ειχε πει ο παππους μου.΄΄Ηγουμενος γινεσαι ,πηδωντας τον προηγουμενο΄΄

    • Ανώνυμος says:

     Μήπως θέλεις τίποτα φαπιτσες μιας και το παίζεις πολύ γενικός εδώ μέσα και μαλιστα χωρίς να λες τίποτα ωφέλιμα παρά μόνο μπούρδες;

     • stanley says:

      Ευτυχως ,γιατι εδω μεσα μονο ωφελιμα ακουγονται.Προφητειες,καταστροφες του πλανητη ,εξωγηινοι,πολεμοι,και αλλα πολλα. Α,ναι ξεχασα τα ουφο ,που εμφανιζονται σχεδον καθημερινα και σας ψαχνουν…….

 7. dim says:

  (σχετικα με την προφητεια της Βανγκα)… Φιλοι μου, ολοι μας ξερουμε οτι πλεον η πληροφορια για να αναλυθει και να ερευνηθει ειναι πολυ δυσκολο … και ο ογκος ειναι μεγαλος (υπερπληροφορηση) και η αλλοιωση ακομα μεγαλυτερη (παραπληροφορηση) … Εφοσον δεν εχουμε την δυνατοτητα της ερευνας/αναλυσης την κραταμε στο πισω μερος του κεφαλιου μας και προχωρουμε … Ολοι μας ξερουμε ποιοι ασχολουνται με την παροχη και οοη της πληροφοριας και βλεπουμε στα σχολια το αποτελεσμα αυτης … Μας «παιζουν» … ας λεμε την αποψη μας γιατι με αυτο τον τροπο καπως «φιλτραρεται» η πληροφορια αλλα ας μην ειναι αφορμη να βαλλει ο ενας εναντιων του αλλου.

 8. DOC says:

  Γιατί? Ποιός ο λόγος? Σταματήσαμε να είμαστε αριστεροί εναντίων δεξιών? Πασόκοι εναντίων ΝεωνΔημοκρατών? Σταματήσαμε να είμαστε Ολυμπιακοί εναντίων Παναθηναϊκών ? Δημόσιοι υπάλληλοι εναντιών ιδιωτικών? Βόρια προάστια εναντίων Δυτικών? Αθηναίοι εναντίων Επαρχιωτών? Και τώρα που φτάσαμε? Χριστιανοί εναντίων 12θεϊστών? Πότε θα καταλάβετε? Πότε θα σταματήσετε να σπέρνετε διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων? Κάτω από ποιές συνθήκες οι Έλληνες που ήταν χωρισμένοι στις πόλεις-κράτη της αρχαιότητας ενώθηκαν? Όταν υπήρχε εξωτερική απειλή.. Από πού αντλούσαν δύναμη οι τότε πρόγονοί μας? Απο το 12θεο, «επίσημη» θρησκεία των προγόνων μας… Σύμφωνα με τον Θουκυδίδη τι ορίζει ένα έθνος? Γλώσσα, έδαφος, θρησκεία , ήθη και έθιμα… Πάμε τώρα στο 21… Από που άντλησαν δύναμη οι ήρωες της επανάστασης μας… πάλι απο τα Θεία! Τρίπτυχο: Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια…. ΟΙ 12θειστές ήθελαν τους θεούς τους να είναι παιδεραστές, δολοφόνοι, πατροκτόνοι-μητροκτόνοι και ότι άλλο σκατα ήθελαν..γιατί? Γιατί έβλεπαν τον εαυτό τους στους Θεούς… τι λέει η σημερινή μας θρησκεία? Ο άνθρωπος είναι κατ΄εικόνα και καθ’ όμοίωσιν… Είμαι πολύ μικρός στο μυαλό για μπορέσω να καταλάβω τα Θεία, να αντιληφθώ γιατί ακριβώς μιλάνε γιατί απλά είμαι άνθρωπος είμαι ελλατωματικός από την φύσιν μου…μπορώ να καταλάβω όμως ότι δεν είναι προς όφελός μου να βρίζω τον Συνέλληνα… γιατί να προσπαθούν και οι δύο πλευρές να επιβάλλουν τις απόψεις τους στην αντίθετη άποψη? Αναρωτηθείτε απλά ποιός έχει όφελος πραγματικό απο αυτό… Να ξέρετε, και κλείνω με αυτό.. έχουν επιχειρήσει πολλές φορές να μας διασπάσουν.. θα το καταφέρουν αν μας ρίξουν έναν από τους 3 βασικούς πυλώνες που έχει βασιστεί ο Ελληνισμός ανά τους αιώνες και κανένα μα κανένα κράτος-έθνος δεν έχει… Πατρίς, Οικογένεια, Θρησκεία (οποιαδήποτε και αν είναι αυτή!) Να είστε καλά όλοι αδέρφια μου!!!

 9. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ says:

  1. Ο Παίσιος ουδέποτε είπε αυτή την φράση. Όπως και πάρα πολλά άλλα, που δεν ειπώθηκαν ποτέ αλλά ειπώθηκε πως ειπώθηκαν, ακριβώς με τον ίδιον τρόπο, όπως συνδέθηκε η παρούσα φράση, με τα λόγια Παισίου, ενώ δεν συναίβει ποτέ.
  2. Το ίδιο ισχύει για πολλές »προφητείες» που στην πραγματικότητα αποτελούν εφεύρεση πολιτικών χώρων, για να προωθήσουν την όποια κατάσταση/ σκοπό/ όραμα, προκειμένου να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για το όποιο συμβάν, στρώνωντας το έδαφος, για τις πολιτικές τους κινήσεις, έτσι ώστε οι κινήσεις τους, να έχουν αποδοχή, έτσι ώστε τις κινήσεις τους, να τις ζητάς ως λύση και ως δια μαγείας, να στην δώσουν και έτσι να χουν την αποδοχή σου. Είναι μια πολύ γνωστή μέθοδο που εφαρμόζεται αιώνες πριν. Ένας αρκετά γνωστός που την εφάρμοσε, ήταν και ο Κατιώντης, βέβαια η μέθοδός του συνεχίζεται και σήμερα, διαδοχικά, μέχρις ότου επιτύχει σαν μέθοδος. Μετά όλο και κάποιος θα εφύηρει καινούρια.
  3. Δεν χρειάζεται ότι συμβαίνει να λέτε πως τα πε ο Παίσιος, διότι ο άνθρωπος είπε πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία δρομολογήθησαν ήδη και ορισμένα δρομολογούνται/ πιθανώς θα δρομολογηθούν.

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ says:

   Προς τι ο δογματισμός και φανατισμός και η διχόνοια μεταξύ σας… Τι να πω, δεν έχει νόημα. Ποιος ο λόγος;
   »Θεωρητικά» τέτοια ζητήματα, είναι αντικείμενα προς και υπό έρευνα, μέχρις ότου αποδειχθούν. Δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σου κυρήξει πόλεμος κάποιος, μόνο ότι υπάρχει το ενδεχόμενο και ως σόφρων, φροντίζεις να σαι κατοχυρωμένος συνεχίζοντας να παρατηρείς τις κινήσεις του εχθρού. Το να σκοτώνεσαι μες το επιτελείο σου με τους αξιωματικούς σου, όχι θα γίνει, όχι δεν θα γίνει, δεν βγάζει νόημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *