Μετά την Κίνα, η Ελλάδα! Το σχέδιο του παγκόσμιου ηγέτη στην Βουλή των Ελλήνων

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σε χθεσινό μας άρθρο σας παρουσιάσαμε το σύστημα «κοινωνικής βαθμολόγησης» του παγκοσμίου κράτους, που εφαρμόζεται εν αρχή στην Κίνα, και τώρα θα σας δείξουμε πως θα μας ελέγχουν στην εργασία αλλά και στην έκφραση των ιδεών μας. Μάλιστα το θέμα καταγγέλθηκε στην Βουλή των Ελλήνων.

Όπως σας γράψαμε, οι πληρωμές και οι αγορές των πολιτών καθώς και δεκάδες άλλες καθημερινές δραστηριότητές τους θα βαθμολογούνται-αξιολογούνται από την κυβέρνηση και θα βγαίνει ένας συνολικός βαθμός «κοινωνικής συμπεριφοράς» όλων των πολιτών.

Και πως θα γίνονται όλα αυτά; Μέσω ενός είδους βιοτσίπ σε κάθε πολίτη, το οποίο θα είναι δικτυωμένο με έναν κεντρικό ιστό υπολογιστών.

Όποιος πολίτης δρα, σύμφωνα με τις κρατικές υποδείξεις, θα τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης από το Κράτος. Τα «κακά παιδιά» θα απομονώνονται.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ιστορία όμως δεν σταματά εδώ! Οι πολίτες πρέπει να ελέγχονται και εν ώρα εργασίας, όχι μόνο στον ελεύθερο χρόνο τους!

Βουλευτές της ελληνικής Βουλής, με ερώτηση που κατέθεσαν, κατήγγειλαν τις εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων στην διανομή διαφημιστικών εντύπων, καθώς υποχρεώνονται να φέρουν μαζί τους συσκευές εντοπισμού στίγματος (GPS) με στόχο την επιβεβαίωση κάλυψης της έκτασης διανομής που έχει δοθεί στον εργαζόμενο.

Σε περίπτωση δε, που ο εργαζόμενος σταματήσει έστω και 5 λεπτά να ξεκουραστεί από το περπάτημα, το σύστημα εντοπισμού ενημερώνει την εταιρεία, η οποία προβαίνει σε μέτρα.

Πολύ καλά διαβάσατε!

«Σαφώς τέτοιες τακτικές παραπέμπουν σε φεουδαρχικές σχέσεις εργασίας και πρέπει να ανατρέπονται, αφού είναι υποχρέωση όλων μας να διασφαλίζουμε το υγιές εργασιακό περιβάλλον» υπογραμμίζουν οι βουλευτές.

Με την ερώτησή τους καλούν την υπουργό Εργασίας να ενημερώσει τη Βουλή σε ποιες ενέργειες θα προβεί το υπουργείο ώστε να απαγορεύεται η χρήση συστημάτων εντοπισμού στίγματος (GPS) στους εργαζόμενους κατά την διάρκεια εργασίας τους.

Το παγκόσμιο κράτος δε θα ελέγχει μόνο την καθημερινότητά μας αλλά και πόσο καλοί «δούλοι» είμαστε, καθώς το σχέδιο προβλέπει πλήρη εξάρτηση των πάντων από την εξουσία και όχι ελεύθερο επάγγελμα και αυτονομία.

Το GPS μπορεί κάλλιστα να εμφυτεύεται, όπως συμβαίνει ήδη με την μορφή μικροτσίπ σε υπαλλήλους σε Ευρώπη και Αμερική, με το el.gr να σας έχει ενημερώσει για τα πάντα.

Τι θα γίνει με όποιον δεν υπακούει κατά την εργασία αλλά και κατά τον ελεύθερο χρόνο του;

Την απάντηση για αυτό την παίρνουμε από την Βρετανία και αφορά την ελεύθερη έκφραση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εκεί καλούν τους πολίτες να καλούν τον αριθμό «έκτακτης ανάγκης 999», προκειμένου να αναφέρουν «επιθετικά ποσταρίσματα» στα social media, προκειμένου, όπως αναφέρουν, να συλληφθούν πάραυτα οι «εγκληματίες»!

Ποια θα είναι άραγε αυτά τα «επιθετικά ποσταρίσματα»; Μόνο τα υβριστικά, τα οποία καλώς διώκονται, ή οι απόψεις που διαμαρτύρονται για την διάδοση μια «τοξικής» πολυπολιτισμικότητας, η οποία καταργεί τις αρχές και την ταυτότητα των κρατών της Δύσης;

«Δεν μπορεί να μας κρυφτείς πίσω από μία οθόνη υπολογιστή. Τα αγόρια μας με τα μπλε θα σε βρουν #999WhatsYourEmergency», αναφέρεται σε ανάρτηση στο Tweeter από την Αστυνομία του Wiltshire!
Μετά την Κίνα, η Ελλάδα! Το σχέδιο του παγκόσμιου ηγέτη στην Βουλή των Ελλήνων - Εικόνα1
Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν θα μπορούμε ούτε να σκεφτόμαστε διαφορετικά από το παγκόσμιο κράτος. Ακόμα και η σκέψη θα ελέγχεται, αν λάβουμε υπόψη μας την προσπάθεια που γίνονται, έτσι ώστε μέσω της τεχνητής νοημοσύνης να συνδεθούν οι πολίτες εγκεφαλικά με τις συσκευές της, σε έναν τεράστιο παγκόσμιο ιστό κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος θα ελέγχεται από τις πολυεθνικές της Νέας Τάξης και τον έναν ηγε΄τη, ο οποίος θα διευθύνει.

Όσοι μάλιστα επιχειρηματολογούν υπέρ της επιβράδυνσης στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, χαρακτηρίζονται από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook ως «αμφισβητήσιμοι» αλλά και «ανεύθυνοι».

Η ρητορική δημοσίων προσώπων θυμίζει όλο και περισσότερο δικτατορία! Εσείς τι λέτε;

el.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com

Loading...

11 thoughts on “Μετά την Κίνα, η Ελλάδα! Το σχέδιο του παγκόσμιου ηγέτη στην Βουλή των Ελλήνων

 1. Mario says:

  “WE need to come together and manifest a world government run by Light-Masters if WE are to live peacefully. WE have to stop seeing our ethnicities and races as separate, and erase borders. WE all have the same interests after all, to be able to live safely and comfortably. Why should WE be separate and fighting if WE all have to same needs? WE can accomplish a better world if WE work together rather than dividing and conquering.
  There will be a world government, there is no stopping it. Now, our task is to make sure it is run by spiritual beings, not the beast.”
  http://www.abzu2.com/2016/12/25/the-144-144-000-light-masters-will-truly-ascend-unite-as-one/

  • SARA MANTARA says:

   Who are the so called «Light Masters»? Who told you they fight for the light and not for darkness? Who should rule a no border space, a no nationality nation and why? In the name of who? Who called them? Who do you work for? «Mario», guess what. Yes, there will soon be a stopping…by God… and you can not stop him, not you, not even your…lousy masters!!!

  • ΔΠ. says:

   Ασε μας ρε φιλε με τους πεφωτισμενους σου.Εμεις εναν αρχηγο εχουμε και δεν ειναι ανθρωπος,ειναι Θεανθρωπος.Οι παγκοσμιες κυβερνησεις δεν περνανε σε μας.Παρτε το αποφαση.

 2. Ανώνυμος says:

  ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ.ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΟΤΕΣ ΚΟΥΝΕΛΙΑ,ΛΑΓΟΙ,ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΙ ΛΥΚΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΣ,ΥΠΟΠΟΔΙΟ,ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΟΛΙ ΠΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ

 3. ΤΙΤΑΝΑΣ says:

  Αφήστε τους να κάνουν όνειρα… Δεν έχουν καταλάβει που έμπλεξαν. Άσχετα με το τι θα κάνει η πλειοψηφία, στην Ελλάδα ποτέ δεν μετρούσε η πλειοψηφία αλλά »η τρέλα των ολίγων»
  Με όσα σχεδιάζουν, είναι θέμα χρόνου μέσω των ίδιων των σχεδίων τους, ν’ανοίξουν τον λάκο τους, διότι συνεχίζουν να μας υποτιμούν, αυτό θα ναι και η ήττα τους.

  • Ανώνυμος says:

   μην εισαι τοσο αισιοδοξος, σημερα χτυπιοταν καποιοι στην τραπεζα γιατι ακομα δεν ηρθε η καρτα τους

  • Ανώνυμος says:

   οι ολιγοι ειναι ετοιμοι να δωσουν την εν Χριστώ ομολογία, σκασίλα τους γι αυτη τη ζωη, ο χριστιανος ειναι ουρανιος πολίτης, εκεινη ειναι η πατρίδα του, εδω είναι ο τοπος που ασκείται, είτε Ελλαδα ειτε Ζιμπάμπουε για τον ορθόδοξο χριστιανο ειναι το ιδιο, ειναι ώρα ομολογίας ή με τον Χριστό ή με τον διάβολο, η Ελλαδα τέλος, την τελείωσαν οι ίδιοι οι Ελληνες, έγιναν ειδωλολάτρες προτίμησαν την αριστερα οδό, μισο εκατομμύριο εκτρώσεις ετησίως Φανερές! τη νεολαία την είδες; ήταν σχέδιο πολλών δεκαετιών…μετάνοια και προσευχή δεν υπάρχει, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, Θα καούν και τα χλωρά μαζί με τα ξερά μή γένοιτο Κύριε…

 4. Ανώνυμος says:

  εμεις λεμε να τσιπαριστουν ολοι αυτοι οι ροκφελερ και ροτσιλντ και οι μεγαλοτραπεζιτες και στελεχη που ρημαζουν τον πλανητη,πρωτοι, να τους παρακολουθουμε ολοι εμεις τα δισεκατομμυρια για κανα χρονο να δουμε τι ειναι το τσιπακι, αλλωστε αυτοι ειναι λιγοτεροι απ τα δισεκατομμυρια των ανθρωπων, και τα λεμε αντε γειαααα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *